HAHA

Istället för att ställa cykeln utanför stället, så ställ den i stället, istället.
HAHA! Skönaste :D
Godnatt

The music of Today.



Jason Derulo - Watcha say

Slappa Söndag.

Pappa kom precis hit med min dator, så nu kan jag fixa ny design :D Weei, fast jag orkar inte koppla in datorn än. Jag gör absolut ingenting, fick sluta 14:30 på jobbet, vilket var väldigt skönt.
Sebbe är inne hos grannen och tittar på någon match tror jag, så jag funderar på om jag ska dra igång lite Desperate Housewives och poppa lite popcorn, lät inte de mysigt? och gott :D
Egentligen ville jag ju gå på bio idag men det kunde man tydligen inte bestämma såhär samma eftermiddag. Varför inte? Filmen skulle ju inte börja förens vid 21 ändå, hinner ju åka nu lixom. Tråkigt. Jag vill verkligen se den jäkla Snabba Cash! Vi fick ju två biobiljetter i julklapp av Sebbes mormor :D Weei, jag bara längtar till jag får använda dom. Älskar att gå på bio. Se film i jättestort format, tihi. Vill nog se den där Avatar också tror jag, inte helt säker, men jag tror det.
Alla säger ju att den är så bra, Kenza har ju tillochmed skrivit att Edward och Bella kan slänga sej i väggen :O INTE OKEJ!
Sitte och småkikar lite på The Hills, fy vad det är tråkigt! Vad är det som är så roligt med den serien!?

Slänger in en bild också, vet att det är många som uppskattar den här killen ;)


Och så en till min bästa vän Amina :D <3


Nu är alla nöjda och glada ;) Så nu ska jag poppa poppisar :D Weei!

Pusspåer.

10:30-17.

Ska åka iväg till jobbet om 30 minuter, måste hinna sminka mej och få någon ordning på håret innan de. Imorgon jobbade jag som sagt 12-22:30. Jag är fortfarande helt slut i hela kroppen, tur att jag bara jobbar till 17 idag.
Jag har ingenting vettigt att skriva just nu så här tidigt när jag hellst av allt bara vill sova i några timmar till, så hörs!

Puss.

Om 8 veckor och 3 timmar...

... Sitter vi på planet till Thailand :D Just nu sitter jag i bilen påväg till jobbet, det är ju tyvärr sånt man måste göra. Jag skrapade trisslotten, som vi fick av Sebbes mormor, imorse och hoppades på att vi skulle vinna pengar så man kunde tagit ledigt idag men så blev det ju inte. Men 50 kr iaf, så det blir en ny :)
Jag har jätteont i magen. :(
See yah!

Taaacoooos !

Jag just nu. Jag tycker om rött, speciellt till mörkt hår. Det blir en så snygg kontrast. Vad tycker ni? I love it!

Sitte här helt själv och väntar på att min älskling ska komma hem. Gå in på hans blogg och rösta på hans omröstning!
http://kaspihoe.blogg.se

När jag får tillbaka min dator ska jag göra om min bloggdesign igen. Är redan trött på den här! Men det är lite lättare att fixa på en större skärm.

Jag har jätteont i fingertopparna, jag har spelat gitarr. Det var evigheter sedan jag spelade, på riktigt. Har väl såklart suttit och små klinkat lite då och då, men nu försökte jag mej på en låt, eller några låtar t.o.m.
Bl.a. Bad Romance, Misery Business och Decode. Inge vidare svåra ackord direkt. Men man måste ju håla sej till det man klara av såhär när man inte spelat ordentligen på säkert två år. :P


Puss&Kram

Fredag.

Slappdag idag. Har endast varit hemma och lodat runt i mjukisbyxor och min älsklings Gun's N' Roses t-shirt, druckit ca tre koppas kaffe och kollar på Desperate Housewives. Pappa kom förbi och drack en kopp också, och så tog han med sej min dator som vi hoppas går att fixa.
Vaknade 10:50 imorse, eller man kanske ska säga på dagen, välsigt sent tycker jag. Men med tanke på att jag va hemma kl två i natt så tycker jag att det är helt okej ändå.

Mhm, imorgon blir det jobb igen. 12-22:30, positivt är att Nikolina jobbar likadant så vi jobbar tillsammans :D <3 You make my day!

Jag ska klä på mej nu, blir middag hos mor min ikväll. Moster är på besök :D


mobilblogg

Nu är jag äntligen påväg hem från jobbet. Stängningen gick bra, vi gjorde allting noga så vi blev lite sena men nu så är jag äntligen snart hemma i sängen. Det var en väldigt stressig kväll, mycket folk men bra personal som jobbade så allting flöt på... I servisen. Våra kära medarbetare i köket hade det liye jobbigare, 5 personer tror jag det var, varav 4 st var nya. Haha, så det tog lite längre tid att få ut maten idag. I övrigt så har dagen faktiskt varit väldigt skön. Jag kom upp i tid tack vare personalmötet, efter det så åt jag en sallad med Jeanette, Annika och Tove vilket var trevligt. Kom hem igen vid kvart över ett ungefär. Diskar, slänger massa skräp (pappersinsamlingen, plåt och plast och så allt glas) så nu är köket mycket större! Eftrrson papperspåsarna med tidningar och mjölkpaket tar upp ganska mycket plats, för att inte tala om vad plåt, plast och glas gör. Usch, ska aldrig låta det bli en sån samling igen :p
Förlåt för pissig uppdatering idag men uag har faktiskt haft fullt upp. Skriver förmodlgen mer imorgon då jag är ledig.
pusspuss

Söka jobb...

När det gäller att söka jobb så är jag så jäkla feg. Inte hela tiden, men i perioder. Just nu t.ex. Jag sitter inne på arbetsförmedlingens hemsida (sämsta platsen i världen att söka jobb på jag vet) och jag har hittat ett som verkar ganska intressant. Men jag vågar inte söka. Det är inte alls ett komplicerat arbete och jag vet att jag skulle klara av det alldeles utmärkt, det är shysst lön och inte så krävande. Men någonting säger att jag inte vill, eller inte ska, eller inte vågar. Jag vet inte vad det är men det är någontign som gör att jag inte vågar söka det här jobbet.

Det jag mest har sökt är ju butik, receptionist och liknande och det är inga problem. Det beror iof lite på var och vad det är för någon butik det handlar om.
Jag har iaf sparat den här annonsen för att jag ska kunna söka det senare om jag skulle vilja/våga.

Sitter och småtittar lite på Into The Blue, såg den för bara några veckor sedan så är inte så inne i den.
Det börjar bli läggdags för min del, imorgon blir det personalmöte kl 08:00, måste alltså ta bussen som går hemifrån 07:13, blää...

Nattinatti

 (Haha en jätteredigerad bild på mej ;P)

Fy för passfoton!

Jag tror nog att det blev den genom tidernas fulaste passbild på mitt pass! Fyfan säger jag bara. Tyckte jag såg bra ut i den svarta rutansom man tittar in i, MEN så är kameran såklart lite nedanför och bilden blev från en helt annan vinkel. Fyfan, det ser ut som jag är tagen direkt ur en knarkhärva någonstans :p haha.
Hopaps nästan på att jag hittar mitt gamla pass igen så jag kan använda det istället, för det måste man väl kunna göra om det fortfarande gäller?

Den här bilden är tagen två minuter innan vi åkte iväg till polisstationen. Fin tycker jag. Men vad hände? Förvandlades jag till ett monster på vägen!? Tydligen!

Men men, det finns ju tyvärr inte så mycket att göra åt saken, jag får väl stå ut med det. Alla som tittar på det kommer ju se att jag inte ser ut som på bilden i verkligheten. Tur det iaf, så man alltid är med när passet ska visas.
Jag ska va så j'kla snygg på arlanda så dom kommer tro att jag har snott någon annans pass, haha!
Det kanske inte är så bra iof om jag inte kommer med planet, fast det skulle ju aldrig hända.
Jag längtar såå mycket till värmen! Få lite färg på kroppen, jag är ju så blek. Tvivlar på att jag komemr bli sådär snyggt brun som alla andra blir när dom varit utomlands. Jag blir röd sen blir jag lika vit som jag va innan. Jag fundera på om man ska sola några gånger solarium innan det är dags, men jag tycker ju verkligen inte om att ligga i dom. Man har hört så mycket skräckhistorier. Jag får helt enkelt köpa den där hudkrämen med lite ´brun-utan-sol i, den fungerar faktiskt väldigt bra, men det gäller att smörja in sej noga och jämnt, annars ser man ut som en missfärgad, jag vet inte vad!


Jaha, så var det middags frågan också då...
Vi har ju ingen mat hemma så det får väl bli toast eller någonting. Jag får tydligen inte följa med och storhandla :( Jag vill följa med. Ska nog tjata till mej en plats i bilen ska ni se, hihihi.


När flyttar isbjörnarna in?



Kom nyss in från ovädret som härjar utanför dörren. Ska det aldrig bli vår? Man börjar ju nästan fundera på när isbjörnarna kommer och bosätter sej här.

Tänkte bara skriva lite snabbt nu. Har varit och lunchat med Amina, på Grekiska Kolgrillen i centrum, längre kom vi inte :P och så blev det självkalrt en latte och en paj efter. Vi var så mätta. Redan efter Sovlakin på Greken var vi proppmätta men varfö rinte slänga i sej en stor pajbit med vaniljsås då också? Behöver nog inte äta på flera dagar nu känns det som.

Ska kila in i duschen nu och göra mej lite snygg, ska ju iväg och fixa mitt pass så man kommer utanför sveriges gränser sen i Mars, tänkte att varför inte försöka göra en bra passbild för en gångsskull så man slipper skämmas varje gång man ska visa upp den där jäkla bilden som alltid blir så ful. Det är konstigt det där, är det meningen att man ska va ful på passbilder? Kanske, verkar iaf så.

Skriver ett till inlägg senare, ha de bra tills dess.


God morgon.

Klockan är snart 7, och jag har redan ätit frukost.
När jag skulle hjälpa Sebbe att tejpa pch plasta in tatueringen så blev jag helt yr och kunde inte stå upp. Jag ska sova en timme till för jag vågar inte åka til gymmet sådär, det får man inte änns, då får man inte använda maskinerna.

Skriver igen innan jag åker och när jag vaknat igen.

Dumma dator!

Nu har min dator lagt av igen!!! Ja, inte den här såklart, utan min stationära. :( Där har jag alla mina bra bildprogram. Micrografix, Ps Elements och Gimp.
Nu får jag nöja mej med paint, eftersom inte Gimp går så bra på den här lilla rosa. :/ Tyvärr.
Ska alldeles strax gå och lägga mej eftersom jag ska upp med tuppen imorgon. eller iaf upp med Sebbe vid 06:30 för att hjälpa honom att byta plasten på tatueringen. Eftersom den sitter på ryggen så har han lite svårt att fixa det själv, haha :D
Imorgon blir det en lunch med Amina också, vi tänkte åka till något wok ställe, är det någon som har något förslag på ett bra?
Morgondagen är faktiskt väldigt välplanerad. Först träna på morgon vid 09:00 ungefär. Efter det blir det lunch som sagt, sedan när Sebbe kommer hem från jobbet bär det av mot polisen för att fixa pass till Thailandsresan. Det är bara 8 veckor och 4 dagar kvar nu! :D Längtaaar.

Torsdagen: Personalmöte 08:00 på jobbet, och om Nikolina är frisk då så ska vi fika när hon har springpass efter 14, så kl 17:00 ska man va uppe i restaurtangen för att jobba en "underbar" stängning.

Fredag: Min kära kussling Emmeli kommer hit på lunch och massa skitsnack, och vid 14 kommer pappa och hämtar min dator som inte fungerar. Hoppas han kan väcka den till liv igen, det har ju gått tidigare :P

Nu måste jag gå och sova om jag ska komma upp tidigt imorgon. :)

Sov gott!

Play That Funky Music...



Mute math - Spotlight

Tjatjatja.

Vad händer?
Besöksrekord idag... oohyes. Kanske inte så svårt eftersom jag aldrig haft så väldigt många besökare ;p haha, men det är roligt när det händer. Aaaiight!?

Ja, jag har ju egnetligen inte gjort så mycket idag, strosat runt i pyjamasbyxor fram till kl 17:00 ungefär, bloggat lite under dagen, tittat på tv och fixat en ny header till älskling. Vi får se vad han tycker om den när han kommer hem :)

Och så till det här med omröstningen mellan Robert, Taylor och Kellan. Robban var ju såklart mest populär, haha. Men fortsätt göra tycka ;)

See yaah!


Lonely for dinner.

Fick precis veta att min pojkvän inte kommer hem idag, eller jo det är klart han kommer hem men han ska till tatueringsstudion för ny "kroppskonst" :P Han har självklart berättat det för mej förut men jag hade glömt bort det :P Det var Amina som sa det till mej :D haha.
Nu sitter jag och funderar på om jag ska toasta lite, istället för godis kanske?

Just nu sitter jag och titarpå One Tree hill, säsong tre. :)

Godismonster?

Varför är jag alltid sugen på sötsaker? Vill alltid ha godis, eller någonting gott som man kan mumsa på. Typiskt. Just nu har jag lust att gå ner till Konsum och köpa en marabouchoklad med luftbubblor och stor påse med lösgodis! Men så kan man ju inte ha det. Man kan ju inte smälla i sej godis hela dagarna, tyvärr! Jag har det iof väldigt bra med sånt där eftersom jag inte går upp någonting, kan äta hur mycket som helst utan att gå upp ett kilo. MEN sen kan det ju komma senare istället. Nu tränar ju jag iof så ofta jag kan (btw blev det ingen träning idag, har lite huvudvärk), ska iväg till gymmet imorgon. Ska gå upp vid 08:30-09:00 tiden så jag komemr iväg tidigt då jag kanske ska iväg och luncha med Amina imorgon. Kanske måste gå upp vid 08:00 till och med, men det är okej för mej. Jag börjar vänja mej, och det är faktiskt jävligt skönt att gå upp i tid och inte sova bort hela dagen, som det kändes som jag gjorde idag, ändå sov jag bara till 10:00, för en månad sedan tyckte jag det var tidigt. Hmm, det är konstigt vad det kan förändras på så kort tid.
Ska man gå ner till konsum? Måste ändå köpa en ny mjölk och någonting att äta ikväll. Fast nej, då kan jag och Sebbe lika gärna åka och storhandla senare när han kommer hem.
Man kanske ska lägga sej och titta på någon film. Har varit lite sugen på att se Twilight i några dagar nu, eller ska man dra igång några avsnitt av Vänner eller bege sej iväg till The O.C igen?
Varför kan man inte bara bestämma sej för en sak så håller man sej till det, nu får jag beslutsångest istället.. åååh! aja, någonting ska jag se iaf.



Hatar!

Jag hatar att göra sånt där (som inlägget under) för det är endå aldrig någon som svarar! What ever...

Robert Pattinson, Taylor Lautner eller Kellan Lutz?

De såkallade Twilight Hunkarna som det talas om är ju Robert Pattinson (Edward Cullen) och Taylor Lautner (Jakob Black). Sen har ni en liite bortglömd tycker jag... Kellan Lutz (Emmett Cullen).
Det är värsta hysterin över de två först nämnda.

Vem tycker ni bäst om?

Robert Pattinson?
 


























Taylor Lautner?















Kellan Lutz?






































Vem tycker ni är snyggast!?


Hello Kitty brödrost.

God morgon.
Idag sov jag ändå till kl 10. Det är jättelänge. Jag ställde inte klockan alls igår, den brukar alltid va ställd på 09:00 eller tidigare.
Sitter just nu och tittar på nyheterna på tv4 och har precis ätit frukost, dricker lite kaffe nu :) När jag skulle hitta en bra frukost bild så sökte jag "rostat bröd" på google och så kom den här bröd rosten upp.

Är den inte lite söt? Så gör den små Hello Kittys på brödet :D Jag är inte riktigt något Hello Kitty fan men jag tyckte den va så fin, brödrostar brukar va så tråkiga.
Jag är iof mer intresserad av att ha OBH Nordicas Chilli brödrost, eftersom vi har kaffebryggaren, smorgårgrillen och juicepressen från samma serie. Har man börjat med en serie så vill man ju gärna ha alla saker i den :) Eller hur?

Dagen är inte riktigt välplanerad, jag sklle nog ha ställt klockan på 09:00 iaf, då skulle jag ätit frukost tidagere och så skulle jag kunnat va på gymmet nu. För träning är det som står högt på To Do listan idag :)
Jag kanske ska åka och träffa Paui, som är hundvakt hos sina föräldrar här i Haninge.

Nu händer något roligt på tvn. Lars Wallin är och hälsar på hos Malou i Efter Tio, och han har gjort en säng istället för kläder.
Tänkte tittia lite på de :) Intressant.

See U Later!

Hemma i värmen.

Fytusan vad kallt det är ute nu alltså. Man fryser ju näsan av sej bara man ska gå från bussen.
Jaha, vad ska man skriva nu då, när man är hemma och sitter vid datorn? Jag har ju uppdaterat ganska bra iaf, vi mobilen :) Måste lära mej att mms:a inlägg så man kan ha bilder också, det går ju tyvärr inte att lägga in nu. :S Jag kan inte det iaf.

Sitter och tittar på Hela sverige pussas & kramas. Jag får nog ge upp det här inlägget, kommer inte på något vettigt att skriva.


På bussen hem. 21:55.

Jag fick sluta tidigare, vilket var väldigt skönt. Mesta delen av passet irrade jag bara runt utan att veta vad jag höll på med. Vi har fått nya bordsnummer i hela restaurangen så det blev ju dubbelt så krångligt ockå, plus att jag hade en station som jag inte har haft längre än kanske 15 min på flera månader, haha.
Ska bli skönt att komma hem, huvudvärken kommer krypande nu också :(
Jag skriver nog ett inlägg när jag kommer hem.
Ha de så bra fram tills dess :)


(detta inlägg skulle publicerats 21:55)

Personalmat

Tjoho igen :D
Nu är jag tillbaka på jobbet. Det blev en nachos med bara ost, så jammi det kan bli på det här stället, haha.
Nu ska jag gå och titta ifa min mat är klar :)

Waynes coffee

Japp, det blev det istället för moda. Det var så jäkla mycket folk där, och det fanns inga mysiga platser att sitta på när man är ensam. Går jag ensam och ska fika så måste jag sitta i ett hörn eller i någon stor mysig fåtölj. Sitter man mitt i en lokal så ser man så himla ensam ut. Nu hittade jag ett mysigt hörn inne på Waynes. Det är jag, mobilen, Glamour och en chailatte :)
Sitter och funderar lite på vad man ska äta. Man har ju tröttnat på det mesta och ceacarsalladen är slut :( blää... Vi har ingen sallad alls på hela restaurangen, pinsamt. Hoppas någon har varit och köpt det så de finns lite iaf.
Usch, dom har inte alls lika god chai här som dom har på Moda, den är så vattnig på något sätt, blaskig lixom :( fy, inte alls som jag hade tänkt mej.
Jag är så jäkla trött, så ska man gå tillbaka till jobbet och jobba mellan 17:30 och 23:00. Är inte alls taggad, men det är ju inte ofta nuförtiden som jag är det. Jag skulle verkligen vilja ha ett jobb som jag vill gå till på dagarna och längtar till på helgerna, men var hittar man ett sånt jobb då?
Någons som vet?

Mobilblogg

Nu sitter jag i personalrummet på jobbet efter att ha jobbat sedan 11. Allting har gått bra, jag fick en dessert också eftersom jag sålde mest vitlöksbröd :) första gången jag ansträngt mej lite för en jobbtävling. Duktig jag :) Som ni ser så har jag lärt mej hur man bloggar med mobilen, det var ju inte så svårt :p haha. Nu ska jag springa iväg till mitt favorit café, nämligen Café Moda :) Puss på er.

God morgon måndag.

God morgon, hoppas ni har sovit gott. Jag har iaf gjort det :) Det var så svårt att gå upp i morse, gick upp en timme senare än jag planerat, men det går ju bra det också. :)
Frukosten är uppäten och en morgon dusch är tagen, så nu sitter jag bara här i min morgonrock och dricker lite kaffe också.
Bussen går om en timme så snart får jag väl sätta igång och sminka mej. Det är ju inte så mycket att fixat till sej för, jobbet lixom.
Som sagt, så kommer jag inte kunna uppdatera något vidare idag, hoppas ni inte saknar mej förmycket ;p haha. Vi får väl se om jag gör ett försök via mobilen.

Ååh vad jag kommer somna på bussen påväg till jobbet. Håller nästan på att somna medans jag sitter här och skriver så nu måstejag dricka lite kaffe så jag piggnar till.

Ha en bra dag.

Dexter

Jag har precis läst ett blogg inlägg om att Michael C Hall, som spelar huvudkaraktären Dexter i serien med samma namn, har cancer :(
Krya på dej, Michael C Hall!


gör ett försök

Nu GÖR JAG ETT FÖRSÖK ATT BLOGGA VAIA JOBLEN OCH DET GÅR INGE BRA


Uppdatering: Ja, ni ser ju hur fint det blir. Man kan inte radera något man skrivit och man kan bara skriva med stora bokstäver typ :S Skitkonstigt. Inte värt det.
Så om ni kollar in min blogg någongång då det är mycket felstavningar och stora bokstäver som nu (se översta raden) så har jag försökt göra ett inlägg när jag inte har tillgång till datorn, och jag tror nog att såna kommer dyka upp lite ibland ;P haha, så det är bara att stå ut :D

God natt på er nu.

Johan Falk.


Har precis kollat klart på Johan Falk nu. Filmerna är så jäkla bra, längtar redan efter nästa söndag då man får se nästa avsnitt. :)

Imorgon kommer jag inte kunna uppdatera bloggen alls :( Jag jobbar springpass imorgon, kommer alltså inte ha tillgång till datorn under hela dagen. Kanske blir ett inlägg innan kl 10 när jag måste åka, och ett när jag kommit hem vid 00:00. Man skulle ha ett mobiltbredband, så man kan ta med sej datorn och surfa, och blogga m.m. när man har rast och måste sitta på ett café eller på jobbet mellan 14 och 17:30 på dagen.
För er som inte vet vad ett springpass är så kan jag förklara det. På schemat står det 14-23, men jag börjar jobba klockan 11:00 och jobbar fram till 14:00. Efter det så har jag rast fram till 17:30 så jobbar jag till 23:00.
Kul va!?
Så ni som slipper jobba mina tider ska va jävligt glada. Någon som vill byta ett 07:00-16:00 eller liknande är välkommna att säga till ;P haha.

På onsdag ska jag och älskling till polisen. Vi måste fixa pass. Sebbes har gått ut och mitt är borta. Jag har tappat bort det, inte så smart, men vad ska man göra? Inte lätt att hålla reda på det när man flyttar. Plus att mamma alltid har haft hand om det så jag är inte van att ha vårdnaden själv. ;)
Så det är bara att punga ut 400 kr för ett pass då. Kanske egentligen har det i någon låda i sovrummet, man vet ju aldrig. Får kolla det på tisdag då jag är ledig och har tid att leta :)

Nu ska jag pröva mitt mobilsurf på telefonen för att se om det fungerar, då kanske jag kan blogga trotts allt ändå. Det har dessvärre aldrig gått att skriva ett inlägg via mobilen, man kommer in på blogg.se men kan inte skriva någonting i inläggsrutan. Det suger ju ganska hårt! Men men nu när våran snälla granne har hjälp mej med det så kanske det fungerar :) Tihi.

Hörs kanske imorgon då kära läsare :)

Godnatt.


Söndag kväll.

Tvätten är hängd, köttfärsen är på tining, Sebbe är och köper mjölk och ketchup och snart kommer Amina och Johan hit och käkar middag med oss.
Lasagne står på menyn, så jäkla gott. Jag kan inte få nog av lasagne, kan äta hur mycket som helst! Speciellt gott är det tillsammans med pizzasallad, men det har vi tyvärr ingen.


Ha en trevlig kväll, vi kanske hörs igen senare.
Johan Falk står högst på TVtablån ikväll.

Puss&Kram

Frågestund utan frågor? ;P

Hur pinsamt skulle inte det vara?
Jag såg precis att någon hade skrivit om just det, tänk om man inte skulle få några frågor?

Jag skulle jättegärna vilja ha en frågestund, men vem skulle fråga mej saker? Storbloggare får flera, flera hundratals frågor, men jag skulle nog inte få en enda. :D

För några dagar sedan när jag bara klickade runt på massa bloggar och snabbläste lite, så såg just det här! En tjej hade satt ut ett inlägg om att det var frågestund och ni får fråga vad ni vill. Men där fanns inte en enda kommentar, inte en enda fråga! Jag skulle ju radera inlägget och hoppats på att ingen sett det!
Vad skulle ni göra?

Folk svara inte änns på mina småfrågor här i bloggen, som vad tycker ni om det här? eller, vilket skulle ni göra? eller bara mina hjälp anrop några inlägg längre ner ;P haha. Jo, min pojkväns snälla mamma Tina svarade faktiskt och berättade hur man gjorde färgad text :D Tack Tina. Det verkar inte fungera men jag ska pröva tills det funkar :D

Det verkar bara så roligt att svara på massa frågor. Det är nog jättejobbigt om man får 500-600 frågor, men man kan väl välja ut lite, och många är väl samma saker.


Fina/söta/goda(?) smycken :)





Så söta smycken :)     
Alla som är gjorda som godia eller bakelser ser så goda ut.


 (hemsidan är länkad till höger om ni vill titta lite)


The music of right now / 24/1-10 16:32



Rachel Barror - Liar Liar

Ikea-dag med mamma.

Japp, kl 09:30 bar det av mor Kungens kurva och Ikea, jag älskar Ikea.
Dom håller på att göra om parkeringen så mer än halva är avstängd, men vi hittade en påengång precis vid entrén, en familjeplats men vi två är ju en familj :D haha.
Jag hittade ganska mycket grejer. Det är helt sjukt vad man bara går och plockar på sej när man går omkring där inne, sedan när man ska betala så är det liiiite mer än man hade räknat med. Livsfarligt. Jag skulle kunna köpa upp hela ikea om jag hade råd :D

Jag har städat i köket idag också, det är superfint och rent nu :D Tänkte passa på att slänga upp lite bilder på det nu när det är i ordning ;)

Underskåpen ska bli likadana som överskåpen så småning om, det kanske ni förstod ;)


Jag köpte två såna här fina röda lampor till köksfönstrena, två alltså. Och så dom fina små värmeljushållarna, dom är såklart också röda ;)


Här över ser man vårat fina "köksbord", och båda lamporna i fönstrena :)
 
Och SÅKLART, det viktigaste, doftljus med vanilj lukt <3<3

Här nedanför har vi hyllorna i vardagsrummet, det blev lite grejer till dom också. Två lampor hit också (ni ser ju vart det lyser någonstans), och några fina förvaringar.



   

Här over så ser ni de som jag köpte till hylan, allt utom den lilla porslinshunden, den är köpt Secondhand. :)

Paradise Hotell XL

Sitter och tittar på Paradise Hotell XL. Det är valdigt roande faktiskt. :)
Amina och Johan kommer strax hit :D


Jag älskar den här bilden som är tagen av Jennie Åkerblom.

Pappa redigerad :D

Jag har fixat ett nytt bildprogram som jag håller på och lär mej :) Jag har redigerat pappa lite :D tihi.



Här ovan har vi orginalbilden :)
Och här under har vi den redigerade :)



Tycker det blev fint iaf. Tihi.

16:24

Tjollahopp.
Vad ska det bli till middag? Hjälp mej här nu.
Inget svårt, bar någonting enkelt som går ganska fort. Jag är ju så värdelös på att laga mat så det måste va enkelt. Egentligen så måste jag handla någonting för att laga mat men jag vill inte gå utanför dörren, det är så kallt ute hela tiden.


Hur ändra man färg på texten i blogginlägg?
Inte så att det är en färg hela tiden, utan bara HTML koden för att färga en text. Jag kunde ju sånt här förut!!!
Om någon vet så skulle det va gulligt om ni sa någonting om hur det fungerar!

The music of Today.



Joseph Arthur - Honey and the moon


23 Januari 2010 14:53

 

Ojdå, vad klockan har blivit mycket. Typiskt, hela dagen har nåstan gått.
Snart är det dags att laga middag. Fy va trist.
Jag sitter fortfarande i min sköna pyjamas :) Den är från Cubus, men det vet nog alla, skulle jag tro, dom är väl rätt så populära. :) Det fanns nästan ingen i min storlek när jag skulle köpa den innan jul.
Har tagit lite bilder på min fina bikini också:
 


9 veckor!


Ååh, ja, bara 9 veckor kvar. Man kanske ska börja packa ;P haha. Tiden springer iväg och snart kommer jag stå där dagen innan vi ska åka och inte veta vad jag ska packa ner i väskan, eller så kommer jag inte hitta min bikini. Det är alltid sånt som händer. PLUS att jag hatar att flyga. Jag får såna jäkla lock för öronen och det gör så ont!!! Fyfyfy. Tugga mycket tuggumi och va trött så man gäspar. Nejmen det ska nog gå alldeles utmärkt tror jag.

Måste ju suckta er som ska va kvar hemma i kalla Sverige med lite fina bilder på våran fina hotell som vi ska bo på. Va skönt det ska bli och ligga och steka i solstolarna och ta ett svalkande dopp i havet eller poolen. Tihi. Avis?

Back to Newport.



Jahapp så var man tillbaka i Newport. Eller The O.C som det är mer känt för kanske. Skönt att va tillbaka, jag har saknat alla roliga stunder, alla sorgliga ögonblick och alla spännande äventyr.
Mycket förändras, några har blivit panka och några har gått bort, men de mest betydelsefulla är kvar, även omdet har förändrats lite bland även dom. Någon har fått byta skola, någon får komma tillbaka efter en avstängning, några smider planer för att bli av med någon som kanske inte riktigt gör allting så enkelt för ungdomarna här i O.C.
Självklart pratar jag om serien, jag bor ju inte där, även om jag skulle vilja det. Vem skulle inte vilja det, soliga dagar, fina stränder. Allting verkar så bra, det är väl säkert precis som här egentligen bara att det är lite varmare. Tittar just nu på säsong 3, nästa avsnitt är episod 16. Snart dör Marissa och så kommer man sitta här och gråta till det. Jag vill aldrig se de avsnittet just för att det är så sorgligt, men man kan ju inte strunta i de. Tyvärr.

Dagen består inte av så mycket. Jag har gjort absolut ingenting hittills (förutom att ha kollat några avsnitt av O.C då). Pojkvän och hand far ska lägga golvet i hallen någon gång under dagen, det ska bli såååå skönt där det är klart. Kvällen är helt oplanerad så vi får väl de vart den för oss :P haha.
Snart börjar det bli dags att byta ut pyjamasen mor kläder och kanske slänga på mej lite smink.

Har jag inte blivit duktig på att uppdatera!? Från ett inlägg var tredje dag (om ens de) till många inlägg varje dag :D I just love myself right now!
MEN vad ska man göra ikväll. Jag vill så gärna gå på bio och se Snabba Cash, det känns som att det är dags. Men det känns inte som att the b-friend är så sugen, han skulle väl iväg på någon klassåterträffsfest ikväll, tror det var något sånt, har jag för mej.  Det kanske blir någon god middag iaf om jag orkar knalla ner till affären. Det är ju trots allt inte såå långt ner dit :P haha.

Ha en fin lördag.

Kissie kopierar Dessies inlägg!

Alla snackar om att det är Dessie som är Copycaten, kolla på detta, kolla datumen och tiderna på inläggen ;P

Kissie:


Dessie:


Hmm... ? Varför alltid kopiera varandra, kom på något eget för fan!

Supermassive black hole



Don't you just love it!?

Vina med Amina :D



Jappjapp, sitter här i köket och dricker varsit glas vin och snackar skit. Mysmys. :D

Vad gör ni en kväll som denna?
Någon som vill svara på min fråga? Eller är ni rädda!? Kom igen nu, tagga till och kommentera!!!

Clips.



Såhär ser jag ut i långt hår nu då ;) Nice va!? :D

Middagstid...?


Japp, nu börjar hungern komma krypande. Eller ja, den har väl funnits där ganska länge, men hur roligt är det att käka middag helt ensam? Pojkvän är på Kungsholmen i tatureingsstudion och planerar kommande kroppsmåleri ;P jag vet inte riktigt när han kommer hem.
Det kommer iaf över några stycken ikväll. Amina och jag ska dricka lite vin och bara snacka skit och grabbarna ska väl spela något tvspel som vanligt kan tänkas ;P haha.


Mamma har varit här och fikat också. Vi blev så sugna på kaffe båda två så när vi va klara hos optikern, på banken och lite småshopping så åkte vi hem hit och kokade lite kaffe och åt varsin semla. Det var gott, allt utom madelmassan, usch.
Medans vi väntade på att kaffet skulle bli färdigt så diskade min jättesnälla mamma (tack så mycket) och jag plockade undan lite skit i vardagsrummet. Så planerade vi en resa till ikea på söndag, weei, me like.

Jag shoppade två tröjor till boyfriend, två DC tröjor, eftersom han blev så ledsen när han inte kunde hitta sin, som fortfarande är borta btw. Så det blev en röd (som den innan), och en lila/rosa. Skitsnygg va det sist nämnda. Min mamma hade en present till honom också, en bäver (inte en riktig såklart ;P haha), egentligen var det en leksak till hundar men den är sjuktsöt och Sebbe som älskar bävrar också :D

Ha en super kväll gott folk. :)

Pusspåer


Torvalla sim- & sporthall.

       

Klockan är 09:50 och jag ska iväg till gymmet om ca en timme. Måste köra ett styrkepass innan det blir simning med Amina :)
Tittar just nu på The O.C och har precis ätit frukost, bestående av rostade mackor och oboy.

Have a nice day.

Kärlek.



Jag älskar dej <3

Läs hans blogg HÄR!

Sunwing Resort & Spa Bangtao Beach



Japp här har vi det!
Vårat hotell i Thailand. Längtar, längtar, längtar.
Tjatar jag? Neeeeee... Varför skulle ni tycka det? haha.
Okej, lite kanske. Men det är bara för att jag längtar så.

Bloggare + små hundar?


Foto: Kussens vovve Chevvy <3

Jag undrar vad det är för våg att alla helt plötsligt letar hund!? Alla bloggare ska helt plötsligt ha en liten vovve, hellst en chihuahua, eller någon annan i råttstorlek. Varför?
Hundar är ingen accessoar! Små hundar får leva ett liv i en väska, som om dom inte skulle vilja springa runt på en stor gräsmatta och leka som alla andra hundar. Så alla små bloggare som ska inköpa sej en hund (de flesta "storbloggare" är ju också stadsråttor) har ni en stor gräsmatta, en skog som hunden kan rastas i?
När jag va ute och gick med lilla Chevvy (bilden) så vågade jag inte ha honom gående på gatan när det kom massa folk. Folk är så inne i sin egen värld och stressade att hinna i tid till ett möte att dom itne tittar var dom sätter fötterna. Tänk om den lilla hunden skulle hoppa runt där, precis när den stora kostymgubben ska sätta ner sin fot. Usch! Och alla avgaser som finns i stadsmiljö. Hundar hör hemma på landet, eller iaf i lite lugnare miljöer med skogar och fina ängar.
Det är vad jag tycker.
Stora staden är ingen plats för en hund.

Vad tycker ni i den här frågan?  Finns det någon som vågar svara!?

20100121 22:40


Fotograf: Jag, sommaren 2009.
________
Lite häftig är den, eller hur? Bilden alltså. Äppelträdet hemma hos mor min, i sommras.
Jag längtar såå mycket efter sommar och sol just nu. När man kan trippa runt i små sommarkläningar, ha snygga high heels every fuckin' day! Slippa ha vinterjackan och bara gå runt i en tunn kofta. Tur som jag har så flygs det iväg till Thailand om bara två månader. Två månader går fort, dagarna bara springer iväg nuförtiden. Fast lite till kan dom få springa, så det går ännu fortare.
Jag längtar så efter hotellfrukosten, frukostar på hotell är alltid den bästa frukosten! Massor av färsk frukt, goda pålägg, yoghurtar m.m. Alla som har varit på ett hotell utomlands med frukostbuffé vet vad jag menar! Jammi säger jag bara.

Jag drömde en mardröm härom natten. Jag drömde att vi åkte till Thailand, packade upp allting, käkade middag, badade lite, och sedan gick vi och la oss, och så dagen efter skulle vi åka hem. Jag kom verkligen ihåg hur besviken jag var. Inga utflykter till fina öar i longtailbåten, eller ingen shoppingtur till Bangkok. Plus att jag glömde packa ner hälften av mina grejer och nästan igenting fick plats i väskorna. Det värsta var att jag hade med mej den här känslan när jag vaknade! Jag trodde, helt seriöst, att vi redan hade varit i Thailand och att resan blev så misslyckad! Sen förstod jag ju ganska snabbt såklart att det absolut inte var så och att den nog inte skulle bli som i drömmen, men det var så hemskt! Usch, en sån dröm vill jag inte ha igen.

9 veckor och 2 dagar :D

Jag har fått hem mina Clip ons som jag beställde från Tradera. Jag har precis tonat dom i rätt nyans så jag kan ha dom i håret ;P Just nu ligger dom på tork.

Jag träffade Nikolina idag. Vi fikade på Moda som vanligt, Chai-latte och en chokladmuffin blev det :D Sååå gott :D Vi satt och pratade och hade jättemysigt i ca 2 timmar, sen höll jag lila Nikopicko sällsis nät hon skulle äta mat på jobbet.

Imorgon blir det styrketräning kl 11 och efter kl 12 så ska jag simma med Amina. Simmat har jag inte gjort på hundra år känns det som. Får se om jag fortfarande kan det ;p haha.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Bloggtorkan liggen på topp just nu, känns osm den hålleri sej i ca 2 veckor sen släpper i 2 dagar och så vidare. Jag har aldrig någonting att skriva nu för tiden. Sitter här och tittar på Crank, måste egentligen ta en dag till att städa, men den dagen verkar aldrig komma. Disken måste diskas, golver måste tvättas, hyllor måste dammas. Och allt skit som ligger överallt ska vi inte prata om, tidningar, papper, räkningar, tomma flaskor. Var kommer allt ifrån?
Jag får väl helt enkelt ta en dag då allt detta fixas. Så det blir rent och städat i hela lägenheten. Så som man vill ha det.

Nehepp... Ha en trevlig kväll folk!
Puss&Kram
Christin Wigren

18/1-2010

Hejhopp.
Jag försökte blogga via mobilen tidigare, men det gick inge vidare. Blev bara arg och hade ingen lust att sabba telefonen. Skulle va hyffsat tragiskt faktiskt...

Vi hålelr på och kollar runt efter en ny soffa. Divan ska det va, en stor sådan. Dessvärre är dom ju ganska dyra. Därför ska vi sälja våra älskade soffor som vi har nu <3
Vardagsrummet blir så litet eftersom sofforna är så stora, tror även att det blir en ny TVmöbel och ett soffbord, dvs ett helt nytt vardagsrum.

Så om någon är intresserad av två soffor, en tvmöbel/vitrinskåp och ett soffbord så hör av er ;) Ska väl skicka iväg klädseln på soffan på kemtvätt. Måste nog göras innan det säljs, men vi får väl se när det händer. Vi är ju inte varldens snabbaste på att få saker att hända ;P Tyvärr. haha. Men imorgon ska JAG börja fixa det som behöver fixas med golvet innan man lägger stenplattorna. Prima, heter det så? Aja, det uttalas iaf så tror jag. Det ska jag göra imorgon iaf i hallen, efter träningen såklart. :D

Nu ska jag soova.
Godnatt på er.

ChrissiePissie <3

Glöm inte kolla min älsklings blogg också ;) HÄR!

Måndagen den 18 Januari 2010.

Hallåhallå.
Jag har precis duschat efter en skön timme på gymmet. Nu jävlar ska jag bli fit! ;P haha.
Om två timmar ska jag på en ********, hoppas de går superbra. Nyfikna? Berättar sen... kanske? ;P

Nu ska jag välja kläder, sminka mej, fixa håret och kanske äta någonting litet.

Puss
Christin Wigren

9 veckor och 6 dagar :D

Tiden går ganska fort ändå.
Har provat min nya fina Ed Hardy bikini och den är helt peeeeerfect! :)

Ska nog sticka iväg och träna lite, måste ju va trimmad om man ska visa upp sej i bikini på stranden om lite mer än två månader ;P haha.

PussPåEr.
Christin Wigren


Ny design.

Japp, nu har jag ny design igen.
Blev ganska nöjd med den faktiskt. Enkel och stilren. Vad säger ni?

Så har älskling startat en blogg, läs den här!

Håller på att titta på film nu, och ska göra någonting att äta, är lite hungrig.

Puss&Kram
Christin

Vinterparadis :D


Fotograf: Jag.

Ja, jst nu känns det som ett riktigt vinterparadeis här i Sverige
. Jag älskar snö, hellst ska det va 12 minus grader och strålande sol, men det här går också bra. Så länge det inte är snöstorm så trivs jag :D Sommaren är förstås också skön, men snön är nog min favorit. :)
Så länge man har en varm vinterjacka, sköna vinterskor och mössa+ vantar så är det helt underbart.

Jag har varit ute på en liten promenad idag. Jag gick upp till Brandbergen Centrum för att hämta ett paket och köpa smör. Jag hade med min kamera ut idag också. Den här ju fått stå och samla damm i flera månader, det var dags att rasta den lite ute i vinterkylan. Det blev några fina bilder, ganska många misslyckade.
Tyvärr har jag ju tappat de mesta av mina fotoskills men det är väl bara att träna upp igen. Ut och fota för fullt. Fast jag tycker nog ändå att det är liiite roligare att stå framför kameran än bakom, men det har ju kommit på senare tiden.

Om 40 minuter ska jag ta bussen in mot stan för att käka lunch men fina Nikolina <3 Ska även köpa en present till lillebror som fyler år idag. 17år!! Helt sjukt, vad tiden går fort. Ikväll ska vi iaf hem till mamma och käka middag. Pommes och grillat kött (jag vet det är vinter men det går väl ändå), gott som fasiken ska det bli :D

Nej, nu får det va färdig bloggat för just nu.
Ha en bra dag.

Christin Wigren

Tänk om...

... Jag kunde blir bra på att uppdatera!?

Hmm, nope. Guess not.

Sitter hos Amina :)



Sitter hemma hos Amina, vi ska laga middag. Lasagnr blir det, jammi jammi <3
Vi har suttit här och försökt komma på en affärside som skulle göra oss rika, men vi kommer inte på någonting. Om det är någon som ha en bra ide att dela med sej av så är det bara att höra av sej ;)
Vi måste komma på någonting, någonting bra, och roligt som man vill göra :D
Att käna lite extra pengar på en blogg skulle ju va sjukt kul, men det är väl svårt att ta sej in nu när det finns så jäkla många olika slags bloggar.
Man vill ju inte riktigt köra en Kissie och bli hatad av alla och få en stämpel om sveriges Bitch, eller? Bara för pengarnas skull. Fast det skulle ju ändå va ganska nice. Dom riktiga kompisarna och dom nära och kära som man bryr sej om vet ju att man är en helt annan person i verkligheten och verkligen inte är en sån povocerande liten ragata som allmänheten tror att man är.
Och alla elaka kommentarer man måste få, klart man måste bli sårad, eller iaf lite stött om folk snackar skit om hur man ser ut och säger att man är ful och ser ut som en platsdocka. Jaja, kanske så hon vill leva, men inte jag, fast det kan nog va ganska roligt ändå :P haha, skriva allt man tycker och tänker som är negativt om folk och fä.
Vi får se om vi kommer på någon bra ide, men hjälp oss att hitta på något.
Det är alltid kul att höra vad andra tycker eller tycker skulle va roligt att göra.

Puss&Kram
Christin Wigren

Tacobar.

Goood morgon, god morgon.
Idag ska grabbarna iväg på hockey, och jag och Paui ska nog köäka lite på Tacobar, lät inte de för gott!?
Jag fick hem mina kläder från bubbleroom igår också, inte riktigt som jag tänkt mej men fina ändå så det blir att behålla dom :)

DEn här tröjan i grått och rosa, och sen en brun tunika, men det var mer som en kläning. Lägger upp den sen, kanske ;)

Ha en bra dag
Pusspuss

Fin dag.

En lika fin dag idag, med sol och vita träd. Myspys.
Jag tror jag ska ta en promenad upp til brandbergen idag eftersom det aldrig blev av igår, och hämta mitt paket. Jag är så nyfiken på hur allting ser ut på :D

I eftermiddag (vid 5-6 tiden) kommer Martin och Paui hit. Dom ska äta middag med oss, potatisgratäng och lövbiff. Jammi. Ska göra gratängen för första gången, som jag säkert sagt tidigare. Det blev ju inte någon middag igår eftersom varken jag eller älskling var speciellt hungriga.

Nej nu måste jag lägga på ett kol om jag ska hinna upp innan de stänger, vet inte när det stänger iof, kanske inte änns har öppet idag :P Men det märker vi.

Pusspuss
Christin Wigren

11 veckor och 1 dag kvar! :D



Nedräkningar har börjat! :D
Thailand nästa! Längtar som satan <3

Kommer inte ihåg vilket hotell det var, men jag tror det ska va det som är på bilden :) Weei.

Har ätit igen...



Jag köpte en ceacarsallad blandning på ica Maxi idag när jag var där med mamma, och jag blev så sugen på den nu så jag åt upp den. Blev utan kyckling eftersom ja verkligen inte orkade ställa mej och steka kyckling file såhär sent. Så vi tog den lätta varianten och köde bara salladen, permesanost, krutonger och dressingen. Jättegott var det!
Perfekt som en snabb lunch, eller om man ska käka middag själv. Jag ska nog köpa hem några påsar, måste ju oftast käka lunch själv :/ Booring.

Litet tips bara.
Puss&Kram
Christin Wigren

Fredag kväll...


(Bilden är tagen i somras, fin va!? Jag tycker om att det glittrar.)

... och jag är alldeles ensam :(
Älskling är hos grannen, som han spenderar mycket tid hos nuförtiden. Han har större TV än va vi har. Jag sitter här helt själv och har tittat på Lets dance. Hmm, inte så väldigt roligt kanske, men vad ska man göra? Har ingen lust att titta på fotboll eller spela fifa. Usch.

Ska nog dra igång en bra film. Imorgon ska jag göra potatisgratäng för första gången, spännande :D Gottigottgott.
Kanske ska ta ett till lass med riktig vaniljglass, det var så jävla gott. Jag är tamejfan alltid sugen på någonting! Det jag gör om dagarna är att äta och vara sugen på någonting :O Haha, nästan på iaf ;P

Ha en fin kväll.
Pussen
Christin Wigren

Victoria's Secret.



Jag satt och titade på Victoria's Secret modevisningen på TV3 igår kväll. Dom är ju så underbara. Inte alls som andra modevisningar. Nejnej, modellerna dansar lixom runt på scenen, ler, inte som alla andra och ska se så arg ut som möjligt och bara gå rakt fram, stanna, vända och gå tillbaka lika sur.
Titta bara på videon här över på sista sekunderna när Miranda Kerr dansar runt på catwalken innan hon försvinner in bakom draperiet igen. Det blir så mycket roligare, intressantare.
Jag har aldrig varit speciellt intresserd av att titt på modevisningar på tv, men jag tänkte att det är ju trots allt Victoria's Secret och det har ju pratats ganska mycket om deras modevisningar, så har dom ju så underbara underkläder också :) Nu kan jag bara säga! MER MODEVISINGAR! Fast glada moevisningar. :) Le tjejer le! ;D
Jag skulle också vilja gå på catwålken mad alla snygga underkläder och alla snygga stjärnor som få gå där!
I Want To Be A Victoria's Secrets Angel!
Om jag bara kunde växa 2-5 cm! Sen ligga i hårdträning för att få den perfekt kroppen för jobbet. Skulle jag ha en chans så skulle jag nog försöka, men är man för kort så är man, finns inte så mycket att göra åt saken. 2 jäkla cm! Åååh! Typiskt. :( :P
Haha, nej men, det skulle va kul att göra något sånt men det är ju en på miljonen ungefär. Vi har ju redan en svenska med i gånget, och det är väl det :p :D

Jaja, nog om det. Jag sitter här i min pyjamas med en filt och tittar ut genom fönstret. Det är fint väder idag.
Perfekt skidväder, om man skulle va uppe i sälen, 12 minus och strålande sol <3 Loveit!
Skulle vilja gå ut och ta en promenad, kanske upp till Brandbergen och hämta ut mitt paket på posten. Klä på mej varmt och ta en liten promenix. Känner mej mycket bättre idag, precis som läkaren sa igår, "du kommer va frisk imorgon". Jag har väl lite ont i halsen fortfarande men jag känner mej mycket piggare och så. Jag vill inte ligga inne en såhär fin dag och titta på någon film som man har sett trehundra gånger. Fyfan.

Jaja, nu ska jag göra någonting roligare än det här.

Puss&Kram
Christin Wigren

Torsdag 7 Januari 2010.

Hejhej.
Har åkt på en riktigt jobbig förkylning. Jag har hela tiden tårar i ögonen för att det kittlar i näsan, ni vet precis innan man ska nysa så blir man ju helt tårögd, men det kommer aldrig någon nys! Så sjukt jobbigt. Halsen är bättre än förut iaf, och jag har inte lika ont i lungorna men jag hade tydligen för lågt blodtryck så blir väldigt yr när jag ska ställa mej upp och så. Måste dricka mer och äta bättre, men är man hemma och är sjuk så orkar man inte ställa sej och laga mat till sej själv, det är sååå tråkigt.

Nu är det bara 11 veckor och två dagar kvar tills vi åker till Thailand! :D Längtar som fan! Det ska bli så skönt att bara komma bort från kyla och allting här i Sverige! Åkq iväg i två veckor och bara ha det bra.

Nu börjar Glee.

Ha de bra
Christin Wigren


Ledig dag.

Hejhej.
Jag vet inte varför jag inte har bloggat på så länge, det har lixom inte funnits något sug :P Haha. Så kan jag inte skriva ordentligt med dessa lösnaglar. Missar några bokstäver här och där.

Jag klev nyss upp ur sängen efter att ha legat boch tittat på film en stund, 17again blev det. Den var ganska rolig faktiskt :D Lite knäpp sådär, upptäckte att Matthew Perry var med också :D *Vänner freak*

Jag får ingen ordning på det här inlägget. Har inte någonting att vskriva om, livet flyter på som vanligt. Jo! Jag har sökt ett till jobb också, hoaps jag får svar, skulle få det inom 2 veckor om dom vill att jag ska komma på intervju. Tyvärr tänker jag inte berätta här var och vad det är för jobb, men jag skulle älska att ha det :D tihi.

Jag är så sugen på sallad också, men vi har ju inte så mycket sallad här hemma och orkar inte gå ner till konsum och handla. Jag vill äta i handen på det runda caféet :/

En sak som jag funderar över... Hur lång tid tar det att få hem en order från Bubbleroom? Min avi borde komma snart, man blir så ledsen. Så har jag klickat hem en Ed Hardy bikini till Thailands resan också :D Längtar!

Pusspåer
Christin Wigren

RSS 2.0