Tidig kväll på Mysingen.

Igår på jobbet var det sjukt lugnt, det var 8 personer i baren när klockan var ungefär nio. Jag fick sluta en timme tidigare och det var iof skönt. Koffe var där med sina kompisar så då fick jag ju träffa honom också, de va kul. Längesen. :)
Imorgon börjar jag jobba på Jensens kl 12. Men innan det så ska jag ha en mysig, trevlig, rolig tjejkväll med Amina, Jennie och Emelie ikväll. Vi ska laga mat, dricka lite gott, kanske sjunga singstar? Vad säger ni tjejer? :D

Nu ska jag iaf gå in i duschen för det behöver jag verkligen ;P Haha.

See Yah!

Christin Wigren

Torsdag kväll :)

Hallåhallå.
Kom hem från jobbet för en liten stund sen. Det var jättelugnt och skönt, nästan bara massa trevliga stammisar :) Imorgon blir det nog mer att göra eftersom det är fredag, men de blir kul. Hoppas ingen vill ha drinkar innan 21 iaf, då köket stänger. Jag kan nämligen bara blanda typ; Gin&Tonic, Redbull&Vodka och såna lätta drinkar, så hoppas drinkbeställningar kommer när Anna har stängt köket och hjälper mej i baren. Haha.
Jag tror att jag har druckit för mycket kaffe idag, mår skitkonstigt i magen, illamående på något sätt. Usch, jättejobbigt är det. :(
Fan Amina! Läskigt kedjesms :O Vågar inte, inte skicka vidare ;P Haha, det är nog enda gången jag har skickat vidare. Förlåt alla som fick det, men jag var tvungen :P Haha. Skitfjantigt men det var läskigt.

Ni ska få en låt idag tänkte jag. Det var längesen känner jag. :)  
Sov gott kära läsare.
Christin Wigren

Fritidsintressen vs. jobb!

Jaha, om en timme ska jag åka iväg och jobba igen då. På Mysingen. det är bara öppet till 21 idag så jag kommer ju hem ganska tidigt iaf.
Imorgon däremot stänger vi kl 24 och jag jobbar till 23:30, bussarna matchar inte och jag får gå från Sågen. Jobbigt men så kan de bli ibland.
På lördag är det tjejkväll! Jag ser fram emot det jättemycket, de ska bli skitkul! Jag, Amina, Jennie och Emelie. :) Laga middag, dricka lite kanske, singstar(?) ;)
Och sedan på söndagen är det ju februari och jag börjar jobba 75% på Jensens, mellan 12 och 19 jobbar jag då. Hoppas de går bra, hoppas de inte är så mycket folk, fast de är ju söndag så alla går väl ut och äter. Jag är nog inte lika stresstålig som jag trodde, men de är väl bara att stå ut och träna upp den :P

Jag har tittat lite på makeup kurser igen, jag hittade en på 20 veckor som kostar 50 000, liiiite mycket pengar, har inte riktigt råd. Jag vill börja ta sånglektioner igen så jag utvecklar rösten istället för att bli sämre (!), men jag jobbar ju ofta kvällar. Vi får se, jag kan kanske fixa så jag får en speciell dag ledig varje vecka. Jag tycker iaf att man måste kunna ha fritidsintressen även om man jobbar så här. :)
Jag håller fortfarande utkick på Wallmans hemsida om de söker personal, det är ju trots allt där jag egentligen vill jobba, skulle va så jävla kul! Då får man ju bland fritidsintresset och jobbet :D
Någon dag ska jag åka till stan och gå till dem och lämna CV personligen.

Nu måste jag fixa till mej för att åka till jobbet :)
See Yah!

Christin Wigren

Animal Planet.

Hallå.
Jag sitter här och tittar på Animal Planet, det handlar om en djurpark som blev helt förstörd av en orkan. Nu ska den öppna igen och den är jättefin med massor av söta djur.

Senare idag ska jag till körskolan och göra teori, och sen den 16 februari ska jag köra halkbanan :O Läskigt.
Nu ska jag fortsätta mitt frukost ätande.

Christin Wigren

Champions of Rock!

Igår var jag i Norrköping med Sebbe, Amina och Johan.
Det hela började med att vi åkte från Stockholm vid ungefär 10 på morgonen, vi tänkte att vi ville gå på stan lite och kika i affärer innan de började. När vi kom till Norrköping var de liiiite knepigt att hitta den där De Greehallen som de skulle va i, så vi irrade runt ett ganska bra tag innan Johan ringde 118118 och frågade efter adressen, som vi sedan lät GPSen hitta. Det var ju inte så svårt, vi hittade en parkering längt gatan och gick bort mot hallen för att titta lite. Luis Degeer stod de.
Hmm, är det verkligen här? Inga affischer, inga skyltar?
Men vi hade ju sett en turistbyrå precis intill så vi tänkte att vi går til lden och frågar, vi är ju trots allt turister, Var det öppet?
Nej. precis. Söndagar är allt stängt. Tydligen.
Vi tar kartor och försöker hitta något ställe som bara heter DeGeer hallen, men vi hittar inget sånt, vi frågar folk med de vet inte heller, de säger att de TROR att de är samma ställe. Vad är det med människor där som inte kan sin egen stad? :O
Vi kollade det andra konsert huset Flygeln, men där var det kolsvart och det såg ugefär ut som de aldrig skulle öppna igen, så stängt var det.
Vi gick tillbaka till Luis DeGeer och stod än en gång utanför och glodde. Då kom de två personer som försökte hjälpa oss, dem sa att det var där de skulle hållas och att vi var rätt men att det var konstigt att de inte var några människor där. Sedan såg vi att de fanns en skylt där det stod: Bistro öppnar 1½ timme innan föreställning.
Så vi antog alltså att det var där och så gick vi upp mot stan, vi tiittade lite i butiker, käkade och titade lite mer. Sen vid kvart över tre var vi tillbaka vid bilen för att lämna våra jackor och slippa lämna i garderoben. De ville inte jag, så jag fick ju ångra det senare när de va sjuk kö till garderoben.

När vi väl kom in så var vi nästan först och vi satte oss vi cafét och fikade lite och väntade på att de skulle bli insläpp. Plötsligt var det fullt med folk överallt, mest pensionärer eller medelsålders. Det var inte så många som var i vår ålder.
Vi gick mot våra platser, balkong 3, längt bak. Alltså högt upp och längst bak :D haha. Men de gick bra.


Det var mer som en liten show än en musikal som vi trodde att vi skulle titta på.
Ja, för er som inte vet vad Champions of rock är så är det som en konsert/musikal/show med Queenlåtar. Det är musiker från London och jätteduktiga körer från Göteborg. Producent och "leadsinger" är Peter Johansson, också han grym!
Det var helt underbart och jag och Amina vill verkligen åka till London och se den riktiga Queenmusikalen "We will rock you".


Efteråt sprang vi nedför trapporna för att hinna spriva papper om att köpaen skiva innan alla andra kom ner. Vi kom bland dom första och vi fick inbetalningslappar att betala med. Sen var det ju den där jäkla garderobskön! För jag trängde mej fram och fick jackan ganska snabbt iaf.
Nu skulle vi bara åka och hämta och betala några skivor som Aminas pappa hade köpt men inte kunnat hämta. edan bar det av hemmåt!
Vi var hemma vid 20 ungefär och är nog alla trots allt ganska nöjda med dagen och tyckte det bara var roligt och skitbra!
Det var min gårdag och jag är själv jättenöjd med en, trots problem att hitta stället, och att hitta någonstans att äta, jättebra dag med musik, "upplevelser" och framför allt goda vänner ;) <3

Idag är det jobbdags igen, jag slutar 03:00 och de suger ju men det är ju iaf pengar. ;P och så är de roligt också. :)

Ha en underbar dag!
See Yah!
Christin Wigren

Kaffe och Semlor.

Jag sitter här och tittar på reprisen av Made in Sweden, jag ska sätta på lite kaffe snart så kommer mamma hem med semlor. Jag börjar jobba klockan 18 på Dalarö och slutar 23:30. Det är något band som ska spela ikväll så de blir nog ganska mycket att göra.

Igår jobbade jag mellan 11 och 17 och det gick jättebra, allt flöt på bra så gott som hela tiden. I torsdags jobbade jag stängning och jag tyckte att de blev lite jobbigt ett tag men sen ordnade det upp sig när jag fick andas lite och ta de lugnt en liten stund.

Nu ska jag fixa kaffet :)
Ha en trevlig helg.

Christin Wigren

The O.C

Jaha, så ska man snart ge sig iväg till jobbet då, kvart i tre går bussen.
Jag vet inte vad jag ska äta innan jag börjar jobba, det är så jäkla svårt. Kyckling kanske. Eller lax? Jag vet inte, vi får se.
Mhm, igår såg jag och älskling på The O.C, nu är de bara sista delen kvar på tredje säsongen, och alla som har sett O.C vet vad som händer i just de avsnittet. Precis, Marissa dör! Jag gråter alltid till de avsnittet. :( Sorgligt.

Jaja. jag hinner inte skriva så mycket idag, måste in i duschen nu.
Ha de bra!
Christin Wigren

Läsa, läsa, läsa och jobba, jobba, jobba!

Hallåhallå.
Jag kom precis hem från Handen efter att ha ätit lunch och gått i lite affärer med Amina och Johan. Jag köpte två nya pocket böcker.
Jag vet inte riktigt vad som har hänt men jag har blivit en sån där bokmal som bara läser hela tiden och inte kan slita mej från böckerna. Iaf, jag köpte Jenna Jamessons bok och en annan som heter Spökflickan, kommer inte ihåg författarens namn, men Amina sa att den va bra.
Jag har inte gjort så mycket annat idag, jo, ettorna och tvåorna i estet hade konsert i matsalen så jag var där och tittade innan vi gick upp och käkade, Tacobar, mums mums. 
Imorgon blir det jobb på Jensens mellan 16:30 och 00:00, lite jobbigt eftersom jag ska upp och jobba kl 11 dagen efter.
Lördag jobbar jag på Mysingen från 16 till 23:30 och på söndag (!) yes! Då åker vi till Norrköping och ska kolla på musikal. Ska bli sjukt kul.
Vi åker vid 9 på morgonen ungefär, så vi kan gå lite på stan och käka innan och kl 17 börjar den. Efter det så är de hemfärd som gäller och på måndag ska jag jobba igen. Så de är en ganska fullplanerad helg jag har framför mig, men de är skönt eftersom mina helgen inte brukar innhålla någonting planerat.

Nu måste jag gå och ge katten ny mat för hon har börjat äta upp stearinljusen på bordet.
Hörs!

Christin Wigren

Idrottsgalan

Godmorgon vill jag säga eftersom jag precis vaknade men jag antar att jag borde säga Goddag.
Inatt kom jag hem vid 04:15 efter ett långt arbetspass och mycket springande. Jag kan inte förklara hur ont jag hade i fötterna (känner fortfarande lite) och hur trött jag var.
Dagen började med att jag kom en timme för tidigt till Globen, då satte jag mig och tog en Latte och började läsa Champagneflickan. En timme gick och klockan närmade sig 13:20 så jag började röra mig mot entré 4.
Gick in och bytte om till arbetskläder, hämtade slips m.m och åt mat. Kyckling och potatisgratäng, jättegott var det. Allt gicks igenom på genomgången och sedan började alla röra sig mot golvet för att vattna bord och tända ljus.
Alla gäster kom och satte sig ner och presenterade sig för varandra. De blev serverade en trerätters middag och efter det började själva galan.
Under galan och TV-sändning så gick vi mest på sidorna och plockade. Plockade och plockade. Hela tiden var det plock. När galan var slut och efterfesten startade så var vi tvugna att röja bort bord från golvet, så att plocka bort allt på dem var första prioritet. Sedan resten av kvällen var det bara att springa runt runt, Plocka allt som inte användes.
Mellan 22:30 och 03.00 plockade vi flaskor, glas, bestick, tallrikar och kaffekoppar. Även om det är fruktansvärt jobbigt att springa framochtillbaka på golvet och få så sjukligt ont i fötterna så älskar jag det här jobbet och det är jätteroligt med massor av trevliga människor i omgivningen.
På bussen hem sedan satt två tjejer som hade varit på galan och efterfesten, och det var tydligen jätteroligt, trots kanske lite mycket alkohol för en av dem. Det var ganska kul att höra för det är ju från två helt olika synvinklar mellan dem och mig.

Nu ska jag äta lunch och plugga lite körteori.
See Yaah!
Christin Wigren

Kommentarer?

Ni får gärna skriva kommentarer om inläggen.
Det är alltid roligt.


Flytta hemifrån?

Tjenixen. Hoppas ni har en trevlig helg hittills för det har jag.
Igår hade vi lite tjejkväll hos Amina. Vi gjorde inte speciellt mycket, mest bara pratade, drack lite vin och sjöng lite Singstar emellanåt. Vi hade väldigt trevlig och vi har bestämmt ett datum då det blir en helkväll med middag och alltihopa. Jag ser verkligen fram emot det.
Ikväll kommer några kompisar hem till min baby så ska väl grabbarna spela TV-spel och vi tjejer spelar väl kort eller bara pratar som vanligt.
Jag vet iaf att jag är sugen på någon jättegod middag, någonting i stil med potatisgratäng, oxfilé och Bearniesås. Visst lät det gott?! J A M M I ! Men vi får väl se vad det blir, men hoppas kan man ju alltid göra. Hehe.

Imorgon ska jag och Amina gå och titta på en lägenhet och den är så sjukt fin så det är inte klokt. Jag kommer få ångest och vilja köpa den fast jag inte har råd, borde kanske inte gå dit egentligen, haha. Jo, det ska nog inte va någon fara. jag har ju hittat en annan jättemysig, fin lägenhet som är lite, ganska mycket, billigare och som jag har fått hjälp av en bankman, fast en tjej, och skriva min kalkyl och så försöker hon hjälpa mej så de ska fungera, eller något sånt.
Hon säger vad som behövs för att jag ska ha råd med den... typ. Mäklaren ska iaf ringa mig i veckan och ordna en visning på lägenheten, som tydligen är väldigt "attraktiv" och ligger i ett bra läge, så det kommer nog bli mycket budgivning på den. MEN om jag är först så vet man ju aldrig.
Det ska bli spännande och se vad som händer iaf. Jag är så sugen på att flytta hemifrån nu så jag vill hitta någonting och bara flytta. Jag vet inte varför, jag har fått ett sånt ryck nu så jag kan inte sluta tänka på det.
Jag vill kunna inreda själv och göra det till mitt ställe. Okej jag har ett rum som går att inreda och göra till mitt men det är inte samma sak, jag vill göra något större. :)

Jaja, nu ska jag sminka mig lite och käka något lätt.
Ha en underbar helg kära barn ;) hehe.

Christin Wigren

BonAqua Skogsbär

Goddag gott folk, hoppas ni har en trevlig fredag hittills. Jag vaknade av ett samtal, ett samtal från SwedBank. Hon ville prata med mig om bolån och göra en kalkyl på hur det skulle bli för mig, ekonomiskt. Det blev inte så bra dessvärre men vi arbetar på en lösning, haha. Jag vill verkligen ha den där lägenheten som är så mysig.

Jag jobbar på måndag sen är jag återigen ledig fram till fredagen då jag ska jobba på Jensens igen. Jag skulle få extratider men jag har inte fått det än, och jag får inte tag på honom ...So I guess I have to wait until friday. Jag kan ju såklart pröva igen och det ska jag, fast inte just precis nu, för jag måste sminka mig och fixa håret.
Snart ska jag åka till Amina och sjunga Singstar. Det är så himla kul, för er som inte har spelat de någongång; Gör det! Det är så sjukt roligt, man vill lixom inte sluta spela någonsin.

Igår var jag och Älskling på Statoil och handlade lite godis. Jag
köpte två stycken BonAqua Skogsbär för det är nog den godaste drickan som finns.
De nya sura bilarna är ganska goda men inte lika som orginalet, tyvärr. Men lite goda.
Och sist men inte minst en påse Gott&Blandat, Jammi jammi. Lakrits och de röda är godast!
Eller vad tycker ni?


Christin Wigren

Drömskorna är här!

Jag vet att bilderna inte är dom bästa, men man ser iaf hur skorna ser ut och det är väl de viktigaste om man just ska visa hur som ser ut.
Skorna är köpta på Bianco, och är ett par skor som jag länge suktat efter. Äntligen har jag dom här hemma!

   

Vad tycker ni om dom?

Christin Wigren


Torsdag.

Nu är jag tillbaka hemma efter att ha kört lite på landsvägar bort mot Huddinge och köpt mina efterlängtade skor på Bianco (En bild kommer upp i ett senare inlägg).
Körskoleläraren tycker att haf är jätteduktig, lite lat med teorin men duktig i praktiken. Jag ska börja med alla prov som man måste gå igenom, halkbanan, teoriprov, uppkörning m.m. i slutet av Februari. Snart så har jag det där körkortet och kan köra runt på vägarna alldeles själv.
Jag hoppas jag klara det på första så jag slipper vänta på nya tider och sådant tjafs.

Min kära vän Amina och hennes pojkvän Johan har 6 månadersdag idag, så jag vill bara säga Grattis till er. Det negativa med det är att jag och Amina inte kan sjunga Singstar ikväll som vi tänkte göra. Jag får helt enkelt vänta en dag till, så tar vi det imorgon istället. Det är klart att dom ska va tillsammans idag, jag är så glad för er skull. :) ♥

Jag vill, som säkert sagt tidigare, någongång börja jobba som sjungande servitris på Wallmans Salonger. De brukar ha auditions i Februari inför hösten. Jag hade då tänk att försöka, och hoppas på att jag är tillräckligt duktig MEN när jag går in på hemsidan så står det att de inte blir någon öppen audition eftersom det är så många som väljer att förlänga kontrakt, kommer tillbaka eller förflyttas så de behövs inga nya. Ja, lite besviken är jag. Jag som äntligen bestämt mig för att våga.
Vågar jag inte söka till Idol med Nikolina så kan jag ju våga det här istället.

Ha en bra dag.
Christin Wigren

Morgonbloggning

Godmorgon gott folk och välkommna till en ny, kall januaridag.
Jag är uppe tidigt idag, för det är jag inte pigg. Jag har körlektion på Grönlunds idag 10:15 så det blev ingen sovmorgon inte.
Jag har jättesvårt att sova på nätterna, jag ligger och vrider och vänder mig i flera timmar utan att somna, jag vaknar flera gånger och jag är sjukt trött på morgonen när jag vaknar. Jag har ingen aning varför jag absolut inte kan sova. Det kanske är en sån simpel lösning som att jag inte "trivs" därnere. Förstår ni vad jag menar? Jag och rummet kanske inte går ihop. Grejen är den att jag trivs jättebra därnere och det är väldigt mysigt men kan jag inte sova så kan jag inte det. Jag hoppas nu att jag ska få en lägenhet snart, jag tittar runt förfullt. Det känns som att det är det ända jag gör om dagarna, sitter på olika mäklarsidor eller liknande.
Igår hittade jag en etta som är av väldigt stort intresse, en stor etta alltså. Jag vill egentligen ha en tvåa men när jag såg den här så var den alldeles lagom stor och jättefin. Mamma ska ringa till mäklaren idag och prata med honom/henne. Spännande.
Jag såg ju en annan lägenhet lite längre bort häromdan, den hade varit ute i sju veckor utan att bli såld, och så precis när mamma ringer och säger att vi är intresserade så har dom sålt den. Irriterande? Ja! Det är så typiskt, den här lades ut på nätet igår så jag hoppas inte den blir såld innan jag får titta på den.

var det de här med träningen. Att komma igång igen efter ett litet break över jul, jag skulle aldrig tagit en paus. Nu ska man ta sig tid och släpa sig dit och sedan ta sig hem också. När man väl är där så är det roligt. Jag älskar att träna. Någonting i form av aerobics, dans eller någon annan gruppaktivitet med olika steg.
Dom har ganska mycket olika grenar på Friskis&Svettis, så letar du efter någonstans att träna så gå till Friskis, dom är både billiga och bra.

Jaja, nu är det dags för frukost, jag hör att magen skriker efter något att äta.

Christin Wigren

Blogg med egen vilja.

Hej igen.
Jag får ingen pli på bloggen eftersom den inte vill ändra stilmall som jag vill. Otroligt irriterande. Jag har försökt att uppdatera flera gånger, loggat ut och in, stängt ner internet så det återstår bara att stänga av hela datorn och se ifa de fungerar om jag gör det.
Den här bloggen verkar ha en egen vilja och vill helt enkelt inte att jag ska ha en snygg layout. Jag ger mig däremot inte. Tyvärr datorn du kommer aldrig vinna över mig! Det är väl bäst att jag provar att starta om den, så jag förhoppningsvis kan bevisa vem som bestämmer.

Christin Wigren

Nystart inom bloggandet.

Jaha, då var man tillbaka på ruta ett igen då.
Jag gick från blogg.se till devote.se och sedan tillbaka till blogg.se. Här på blogg kan man göra så mycket mer. Man kan ändra mycket mer på utseendet.

Jag tänkte också försöka vara mer ordentlig med stavning, så allt blir korrekt skrivet med stor bokstav i början på mening, punkt i slutet, inga slarviga inlägg vill säga.

Jag kommer däremot inte ha något speciellt tema, som vanligt. Jag skriver om det som händer i mitt liv och ibland slänger jag upp en veckans/månadens låt eller liknande.

Jag ska försöka fixa till utseendet nu så det ser snyggt ut, och jag hoppas att någon vill följa med på min resa genom bloggvärlden.

Min förra adress är: http://chrisswi.devote.se om ni är intresserade av att läsa, eller bara titta, på den.

Vi hörs senare.
Christin Wigren

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0