Jag undrar...

kan man ha bara leggings och en tröja?

Jag vet att jättemånga har det, och det ser jättebra ut på de flesta, men på mej ser det så himla naket ut. Jag vet verkligen inte vad jag ska ha på mej idag. Nu har jag på mej ett par, iorförsej väldigt snygga, svarta strumpbyxor med lite detaljer på, en vanligt svart ginalinne och en vit tröja över. Men jag skulle vilja ha mina nya sjukt snygga leggings men jag har ju ingenting som passar med det. Jävla skit!

Någon som har tips på hur man ska ha till ett par svarta leggings med "skin"detaljer!?

  


Detta har jag på mej just nu...
men jag vill ha dom här under men vet ej vad jag ska ha till dom :(
 


HJÄLP MEJ!!

30 April 2010

Satte just igång en tvättmaskin, ska sätta igång att diska nu... snart... det är mitt mål att sätta igång att diska iaf. Man skulle ha en diskmaskin, så mycket enklare allt skulle vara då.
Igår gick allting jättelångsamt! Förutom den lilla stunden jag var hemma mellan 15 och 16:30, den gick jättefort såklart. Kvällen var nog det segaste på länge, inte så väldigt mycket folk på restaurangen men allting tog lång tid, och vissa människor ville man bara skrika åt att dra åt helvete. Men, thats life.
Var hemma strax efter 12 inatt, var så trött i benen och i hela kroppen så jag somnade såfort jag la huvudet på kudden. De händer inte ofta.
Nu är jag därimot ledig fram tills nästa torsdag. Såå skönt! Även om jag inte jobbar så mycket så känns det som jag är där och sliter varje dag, det är konstigt.
Jag ska försöka dra några vändor till gymmet under den här ledigheten och se till att komma igång igen. Höll igång innan Thailand (såklart), kom hem, skaffa kattunge, har inte riktigt kännt mej pigg nog att orka men nu så, jag ska!  

Idag är det valborg. Vad gör man på valborg? Jag och Amina vill se någon brasa men det finns ju knappt några längre. Vendelsö gård va vi alltid på när vi va små men nu stog det ingenting om att de skulle va någon där. Vi får se var dagen tar oss. Känns inte som man är riktigt i den åldern längre då man super tills man knappt kan stå på benen. Den tiden är förbi.

Måste åka iväg och kolla ifall Sebbe låste bilen imorse när han åkte. Han tog tydligen bilen en bit för att hinna med bussen som han missade här, och nu kommer han inte ihåg om han låste. Måste leta reda på extra nyckeln.
Hörs senare!

I loooove my shoes hjärta!

Godmorgon?

Jag ska snart röra mej mot jobbet. Är så oerhört trött denna morgon så de är helt sjukt. Jag tror att jag ska åka hem efter kl 2 och äta hemma och sen behöver jag inte åka tillbaka fören halv 5, eller så sover jag lite på soffan i personalrummet. Vi får se vad jag orkar, har sån jävla huvudvärk!!!!!! Blääää...

Hörs sen..

Eclipse.

Tjoho.
Ni som läser min blogg regelbundet vet att jag var med i en tävling där man kunde vinna två biljetter till Eclipse, den tredje filmen i Twilight serien, och gissa vem som vann!?
Jag såklart :D Jippie :D

Så nu är jag glad, glad, glaaad :)

Tack så mycket till Sandra som höll i tävlingen :)

Inlägg om Kissie...

lockar läsare?
Som ni alla kan se om ni skrollar ner så skrev jag ett inlägg om att Kissie var med i Förkväll igår och vad jag tyckte om henne. Ni kan ju läsa själva om ni inte gjort det.
När jag imorse loggade in på blogg.se och kikade lite på statistiken så var det en jäkla höjning igår... från mina ynka 13-20 besökare om dagen upp till 99 st unika på en dag. Idag innan kl 11:00 låg det på 43. WHAT!?
Är Kissie så intressant?



Imorgon ligger det väl på det normala igen antar jag, men det var roligt att se siffrorna stiga på det sättet :P haha.


Vänner.

Sitter och kikar lite på Vänner. Har precis druckit mitt kaffe och ätit två toast :) Sigge har varit galen hela morgon och inatt hade han tydligen ner blomman i köksfönstret. Jag fick alltså börja hela morgonen med attr damsuga, kul... verkligen.

Igår kväll var vi på min lillebrors studentskiva på Rocks. Vi stannade inte länge alls, kanske en timme och en kvart bara.
Idag är håret mycket finare än det var igår, som vanligt. Varför är det alltid finare dagen efter?

Inte så fin bild men what ever.

Ikväll blir det jobb igen. 17-23. Nikolina jobbar mellan 17:30 och 23 så vi kan åka hem tillsammans. Idag ska jag inte gå tidigare, jag har inte riktigt råd med det och jag har redan varit duktig och sagt nej till att va ledig torsdag lunch, haha.
Det finns dessvärre två stora minus med att jobba idag. 1. Jag missar Desperate Housewives och Cougartown och 2. jag missar Amina och Nattas sista konsert. Tråkigt, jag hade verkligen velat se de. Men någon kanske filmar?

Imorgon ska jag åka med pappa och hälsa på Farmor på Kungsholmen. Amina ville att jag och Paui skulle träffa henne runt kl 16 imorgon, och om det är fint väder så tänkte vi sitta på en uteservering i solen och kanske ta en öl eller någonting, men det beror ju helt på när vi ska till farmor förstås. :)

Jag ska fixa iordning mej och åka iväg lämna in Sebbes klocka som har blivit fuktskadad fast den ska fungera att bada med, idioter... Det går väl på garantin, men tur att man ändå tog en försäkring på den.

Hörs senare!

Förkväll med Kissie.

Har precis tittat på FörkvällTv4.

Alexandra "Kissie" Nilsson var gäst, spännande att se henne i tv. Hon känns som en sån dryg, egenkär, utseendesfixerad bitch i bloggen men jag har nog ändrat min syn på henne lite. Hon vet vad hon sysslar med, hon vet hur långt hon har gått med provoseringen och förstår att hon nog har gått liiiite över gränsen av vad läsarna klarar av.
Jag brukar sitta och läsa hennes kommentarer till inläggen hon skriver och förvånas över hur dumma människor är. En hur självklar provosering som helst får så mycket respons och dum förklaringar. Ett exempel är när "Kissie" hade skrivit ett "schema" för hur hennes vecka skulle se ut, detta var samma vecka som det var Alla Hjärtans Dag iår. Hon hade skrivit Alla hjärtans Dag på Fredagen (den 12 februari), och alla vet väl att den dagen är den 14onde och inte den 12te.
Så mycket kommentarer om hur korkad hon var och att hon inte visste att det var på söndagen m.m. Jag blev förvånad över hur folk inte förstår att hon skriver så just för att hon vill att alla ska reagera på det som alla gjorde.
Folk som läser hennes blogg för att dumförklara och skriver elaka kommentarer verkar inte fatta att hon tjänar pengar på dom. Hon VILL att ni ska reagerar som ni gjort för att hon tjänar på att ni rättar henne.
Jag tycker att hon gör ett jäkligt smart drag att just göra såna småfel som fel dag eller en felstavning, eller en riktigt illa redigering. Skulle jag ha kommit på det så skulle jag absolut utnyttjat det om det lockar läsare att rätta mej vilket skulle ge mej pengar ;P haha.

Haha. Det jag vill säga med detta är att jag har ändrat min syn på "Kissie" och jag hoppas hon fortsätta visa hennes riktiga jag, som hon gjorde i Förkväll idag.
Hon berättade lite om operationerna, att det berodde på att det är någonting hon mått dåligt över i yngre dagar (en anledning till att många opererar sej skulle jag tro). Det var kul att se en annan sida av henne som man inte har sett så mycket av tidigare.


100425


Thailand 2010. Mammas kamera.


Thailand 2010. Fotograf: Jag.

Söndagmorgon

Vilken härlig morgon. Solen skiner och vi har kaffe hemma :D Weeei! Kikar lite på nyhetsmorgon på Tv4 och ska alldeles strax göra någon frukost. Idag blir det jobb mellan 13 och 17 och då får jag inte öta så måste käka innan så jag inte blir så hungrig.
Gårdagen gick jättebra. Arbetspasset gick oväntat snabbt och jag tycker att det var ovanligt lugnt (det var jag nästan ensam om att tycka). Allting flöt på och helt plötsligt slutade jag.
På tåget var det en massa jobbiga, fulla människor. Några försökte till och med få mej att följa med dom ut men varför skulle man gå med några random människor som man inte alls känner?

Håller på att svälta ihjäl nu så måste gå och äta frukost :) Jag älskar frukost hjärta!

Jobb, jobb och jobb.

Om en timme ska jag åka iväg och jobba 12:30 - 23:30. Måste hinna duscha först, äta någon frukost och dricka kaffe! Så dags att sätta igång.

See Yah!

Hemmakväll.

Sitter hemma med Sebbe och lillebrorsan och tittar på Waterboy. Martin och Paui åkte precis.
Imorgon jobbar jag låååååångpanna :( 12:30-23:30. De suger.
Hoppas det är sjukt fint väder så ingen vill äta inne på Jensens. Ät inte inne imorgon snälla söta, rara människor!

Blogg Utamanad!

Nikolina har utmanat mej!

Blogg jag läser först: Oj va svårt. Det varierar mellan Kenzas.se och Moringa.blogg.se.
 
Blogg jag har hört talas om mycket men aldrig läst: Tyra Sjösteds. Jag har tänk att; nu ska jag kolla in den men jag har aldrig riktigt tagit tag i det. Får väl se till att göra det!

Första bloggen jag började följa: Hmm, den första jag tittade på var väl nog Blondinbella, men den första jag började följa... Det måste nog vara Kenzas, eller möjligvis Amanda Berg, henne har jag följt väldigt länge!

Bloggare jag beundrar & varför:
Shit vilken svårt! Jag måste nog säga Blondinbella. Jag har börjat gilla henne på senaste tiden. Hon har fått så mycket skit från alla olika håll under sin bloggtid men har ändå fortsatt och struntat i kritiken. Nu har hon hur mycket som helst att göra. Eget företag, webshow, klädkollektion, jag vet inte allt. Så Fortsätt så Bella :)

Fördelar jag fått tack vare bloggen: Haha, fördelar... Skulle väl blir glad för lite biljetter till förhandsvisningar på filmer och inbjudningar till galor och stora event men det kan man väl inte vänta sej om man inte har över många tusen besökare. Fördelarna är väl att man har ett ställe som man kan uttrycka sej på och skriva av sej lite ibland. Så är det såklart roligt också, jag tycker om att höra vad andra tycker om mina nya inköp (inte för att det är så många som kommenterar men när det händer).

Då hatar jag att blogga: När man inte har någonting att skriva om, när man är arg och på dåligt humör eller när man är stressad!

Då älskar jag att blogga: När man verkligen har någonting man vill dela med sej av, eller när man har lagt in massa bilder och orkar lägga upp dom i bloggen :)

Avslutar med att utmana dessa:
Amina, Natta, Jessica och Sandra :D



Soliga Haaaninge ♥

 

Ååh, massa sol. Ställde klockan på nio. Vaknade vid 7, men gav mej fan på att sova tills klockan ringde. Vaknade igen fram och tillbaka helatiden, vilket ledde till huvudvärk nuoch halv 9 orkade jag inte försöka länge utan gick upp och nu sitter jag här.
Vilket underbart väder vi har!? HELT fantastiskt.


Jag ska börja göra mej iordning redan nu, ska träffa hjärta!Aminahjärta!, som de va jättelängesen jag träffade nu, senare. Hon har nationella prov så hon skulle ringa när hon va klar så då blir det bara för mej att åka iväg mot handen :)


Idag vill jag ha riktiga vårkläder. Om jag har några såna :p Får leta i garderoben.

Juste, jag skulle ju ha stängt igår men gick gå hem redan vid 21:30 för att det var så jäkla dött i restaurangen. Skönt :) Helgen blir nog inte lika soft tyvärr.

NU: Frukost

Eclipse

Jag såg att de finns en tävling där man kunde vinna biobiljetter till Eclipse!
Vem vill inte vinna de lixom!
Så jag är med och tävlar.

Gör det du med, Tävlar gör du HÄR!


Mobilblogg - klänning


Ni som såg på desperate housewives igår känner nog igen den här klänningen från Teri Hatcher (susan mayer) när hon lagade frukost till Mike. Jag hittade exakt samma klänning fast på vår svenska Agnes Carlsson från Elle-Galan i en tidning här på tandläkarmottagningen :) Lite roligt,tycker jag , tihi.
Nu borde paui va klar snart, de har gått över en timme nu. Jag hittade toaletten också btw :D

Mobilblogg - Paulina

Sitter och väntar på Paui som är hos tandläkarn. Funderar på vilken av alla dörrar som är toaletten... :p 

Why - Avril Lavigne



En av hennes absolut bästa låtar enligt mej!

Gitarrspelande

Dagen har gått i gitarrspelandets tecken och jag har försökt lära mig massor av låtar. Eftersom jag är värdelös på att skriva egen musik så får jag sitta och spela och sjunga covers hela dagarna ;P haha.

Imorse var dom här och statusbesiktigade lägenheten. Vet inte hur det gick, fläkten ovanför spisen blev inte godkänd iaf, och dom sa någonting om där badkaret hade stått och mögel i badrummet. Jag har inte sett till något mögel alls, så jag tror dom såg fel. Trallen i badrummet åkta bort också så dom skulle kunna se golvbrunnen vid duschen. Det är lite kvar men jag tänker nog fixa det idag eller imorgon så det inte är någonting kvar där. Golvet är inte världens finaste och fräschaste men det ä bättre än trallen där allting fastnade. Blää.

Igår jobbade jag ju somsagt springpass. Nikolian också. Väldigt trevligt. Vi åkte in tillsammans, jobbade i tre timmar. Sen på rasten gick vi ner till kungsan och Friday's och drack varsin latte i solen. Jättemysigt. Vi satt där i ca två timmar innan vi gick tillbaka till jobbet och åt middag och jobbade lite till. Jag slutade en timme tidigare, 22:00, men väntade på Nikolina så vi kunde åka hem tillsammans också :)

Nu ska jag börja med maten. Mums, är jättehungrig!


Har precis slutat jobba,sitter och väntar ...

20100420332 (MMS)

Har precis slutat jobba,sitter och väntar på att Nikolina ska sluta också så vi kan åka hem tllsammans. :) Så medans jag väntar så tänkte jag slänga upp den här outfit bilden för idag. Det händer ju inte så ofta ;)


Springpass med Nikolina :)

Godmorgon kära läsare :)
SKa snart iväg till jobbet för första gången sen innan thailand :P Blev en lite förlängt, obetald, semester, haha. Välsigt skönt tycker jag att det är . Om det inte skulle va för den där lilla detaljen att man blir fattig så skulle jag nog ha obetald semester hela tiden :P haha. Inte helt fel.
Idag kommer nog bli ett väldigt roligt pass iaf för jag och Nikolina ha springpass tillsammans så vi har en lång rast över för fika tillsammans :D Myyyyys! Så är det superväder här i stockholm också så då kan man kanske sitta på uteserveringen på Moda och mysa ett  tag innan det blir dagt att börja jobba igen. eller om man är lat så har ju faktiskt Jensens öppnat upp uteserveringen, men det är så väldigt inte mysigt där!  

Nu måste jag faktiskt sminka mej och kamma till håret lite.


Sitter på bussen hem från jönköping nu. De...

20100419332 (MMS)

Sitter på bussen hem från jönköping nu. De är ungefär två timmar kvar. 
Gårdagen var skitrolig. Moster fick sälja rosor utanför eko för en krona styck och sen fick hon gå till systemet och köpa öl för dom pengarna hon gick ihop, måste säga att de gick väldigt bra eftersom en tant köpte alla rosorna :p haha. Sen åkte vi mot slutdestinationen som var en mysig stallstuga på en liten gård med massa islandshästar. Vi red i en och en halv timme i skogen. Sjukt kul! Hade glömt bort hur mysiga hästar faktiskt är. Jag fick en pigg busig svart isis, jättefint steg och hur fin tölt som helst. Många tycker nog det är ganska tråkigt att läsa om hästar men jag blev lite sugen på att börja rida igen. Jaja, de tåls att fundera lite mer på :D
Vi höll igång till tre inatt, då var alla ganska ordentligt trötta eftersom vi började hela dagen tidigt. Men de va jättekul verkligen. 

Nu ska jag fortsätta läsa min bok, väldigt bra är den. Hörs senare när jag kommit hem :)


Mobilblogg - På bussen till jönköping

Sitter och försöker dricka en mugg automatkaffe. Skållhett och blaskigt men tyvärr har man inte så mycket mer valmöjligheter. Annars är det en mycket behaglig bussresa med säten som rena lyxfåtöljerna och lagom sval ac.
Jag ångrar såklart, precis som när vi flög till thailand, att jag inte tog med mej lilla datorn då de finns internetuppkoppling och gör resan lite kortare genom att man kan titta på någon av favorit serierna. Men jag får väl försöka komma ihåg de till nästa gång jag ska resa någonstans :) Nu är vi framme i linköping så de är inte lång tid kvar till slutdestination.
Nej, jag hatar att skriva långa texter med telefonen så nu får ni klara er utan mej ett tag.

Vakna med the voice.

Sitter och vaknar med the Voice ;) Sigge ligger här brevid mej och sover. Ska alldeles strax käka lite fruokst och dricka morgonkaffet.
Sen blir det nog lite städning idag, Paui kanske kommer förbi på kaffe om hon hinner, och sen runt 12:30 ska jag möta upp mamma så ska vi åka in till stora staden och käka lunch, bussen till Jönköping går 15:15 från centralen.
Så jag måste också packa en liten väska eftersom vi blir borta hela helgen.
Blir nog inte så mycket uppdatering i helgen alltså, kanske ett mms-inlägg någon gång.

Fruskostdags!


Thailands shopping!

  
   
  
  
  
  
 

1. Blå "RayBan"
2. Röda RayBan-lookies
3. Rosa RayBan-lookies med text
4. Vita "RayBan"
5. Svarta "RayBan"
6. Vita "RayBan"
7. Två "Marc By Marc Jacobs"
8. Creamfärgade Converse
9. Två klänningar, en helvit och en rosa prickig
10. Bikini
11. Två tunikor i bomull
12. Transparent lila tunika
13. Två "Ed Hardy" tubklänningar
14. Sjuk snygg klänning
15. Mjukaste T-shirten EVER!
16. Sarong med oranga och röda blommor
17. Linne/klänning med Bob Marley
18. SPRIT! Gin, ljus rom, Couintreau och Tequila
19. Plånbok "Chanel"
20. Smashbox O-plump Lip plumper



Iskall saft.



Godkväll.
Hur är läget?
Jag tittade på det där, Anna Anka söker Assistent. Haha. Skitprogram. Vad ska man säga? Ska man skratta eller gråta? Vem söker till någonting sånt? Det måste ju vara för publiciteten och för att åka till Hollywood?
Skulle du vilja bli Anna Ankas assistent?
Jag skulle nog hoppa över det iaf.

Två jobb har blivit sökta idag, ett av dom med ett mycket genomtänk CV som jag är väldigt nöjd med. Vi får väl se hur det går, om man får något svar. Hoppas på det bästa iaf :)

Jag sitter här och kämpar för att mina tår inte ska bli attackerade av en liten busig kattunge. Vill inte att han ska bitas i tårna, det gör faktiskt ont. Iaf när han kör in klorna! Ajajaj, men det är väl sånt man får stå ut med ett tag till, I guess. Han hade sönder ena kökslampan idag också, den åkte i golvet. Vi får helt enkelt åka till IKEA och köpa en ny.

Jag är törstig, ska dricka lite iskall saft! Jammi.


Lite bilder från Thailand.


Idag gick jag upp kl 6 igen. Tittade lite på nyhetsmorgon, Fixade lite morgonkaffe och frukost, sen tittade jag och Sigge på Alvin och gänget. Den är söt.
Nikolina har varit här idag :D Först var vi på försäkringskassan och arbetsförmedlingen och lämnade lite lappar, sen åkte vi hem hit och satte igång New Moon (ännu en gång, såg det igår också), busade med Sigge och så åt vi våfflor med jordgubbssylt :) Mums!

Nu är bilderna från Thailand överförda till datorn. Det är ganska många, men jag lägger ut dom som jag är nöjd med ;P haha. Nej, ni får se lite olika. Från PhiPhi, Apön, Djungeln m.m.























Några få bilder. :)
Det kommer fler, men det tar så jäkla lång tid att sitta och ladda bild efter bild. De dyker väl upp lite bilder om vartannat ;P


Pusspåer

Sigge <3 :)

Har inte lagt över några bilder från Pentaxen än, tyvärr. Har haft fullt upp med Sigfrid, världens mest lekfulla, kramgoaste och sötaste kattunge!









Han har växt till sej väldigt mycket sen dom tidigare bilderna, Våran lilla plutt <3

Hemma i Sverigen igen...

Så var man hemma i Sverige igen då. Planet var två timmar försenat. Jäkligt segt att sitta på Phuket flygplats i flera timmar och bara vänta. Men tillslut fick vi gå på planet! Flygresan gick förvånansvärt fort, den gick väl egentligen inte fortare än den skulle men den kändes inte lika lång som ner.

Jag trode jag skulle sova bort hela den här dagen men icke. Jag är uppe, var uppe redan för en timma sen. Men eftersom klockan är typ 13:30 i Thailand så är det väl int eså konstigt att man inte kan sova när man är van vid den tiden.
Det blev inte mycket bilder på själva resan från min sida, vilket jag ångrar, men mycket fina naturbilder från utflykter m.m. Jag ska sno alla bilder från mammas kamera sen också. Senare idag tänkte jag tömma kameran på allt dess innehåll. :) Så då kommer det väl upp endel bilder här i bloggen.

Dagen består annars av kanske lite tvättning(?), ska träffa Amina, ska träffa Paui, ska köpa alla kattsaker man måste ha för Sigfrid flyttar in idag :) Vi måste handla lite ost, mjölk och andra såna nödvändigheter.
Jag ska också försöka ta bilder på allt jag köpt så ni kan se vad jag har shoppat för någonting på dessa två veckor, inte lika mycket som man skule vilja kanske men endel ändå :)

Nu ska jag försöka leta fram någon frukost, vi får se hur de går!

Puss&Kram


En vecka kvar!

Sitter nere i lobbyn pa hotellet. Kan int skriva ordentliget som ni kanske ser. :P haha. Men ha oversikt med det.
Igar var vi ute pa havet, speedboat till Phi Phi oarna. Tittade pa apor, badade i de finaste vattnet och snorklade bland massor av farglada fiskar. Det blev en halvdag med massor av fina bilder! Ni far se nar jag kommer hem om en vecka.
Imorgon ska vi aka ivag pa en djungelutflykt till varldens aldsta regnskog. Rida pa elefanter och aka i en kanot langst nagon flod och se massa thailandska ormar m.m.

Jag och Sebbe ska aka ivag till Kata Beach och halsa pa nagra kompisar fran haninge som vi traffade i Patong nar vi traffade Jim och Jennie :) Kul att traffa massa folk hemmifran nar man ar sahar langt bort.

Ska kila ner till stranden nu! Hors senare!

RSS 2.0