Champions of Rock!

Igår var jag i Norrköping med Sebbe, Amina och Johan.
Det hela började med att vi åkte från Stockholm vid ungefär 10 på morgonen, vi tänkte att vi ville gå på stan lite och kika i affärer innan de började. När vi kom till Norrköping var de liiiite knepigt att hitta den där De Greehallen som de skulle va i, så vi irrade runt ett ganska bra tag innan Johan ringde 118118 och frågade efter adressen, som vi sedan lät GPSen hitta. Det var ju inte så svårt, vi hittade en parkering längt gatan och gick bort mot hallen för att titta lite. Luis Degeer stod de.
Hmm, är det verkligen här? Inga affischer, inga skyltar?
Men vi hade ju sett en turistbyrå precis intill så vi tänkte att vi går til lden och frågar, vi är ju trots allt turister, Var det öppet?
Nej. precis. Söndagar är allt stängt. Tydligen.
Vi tar kartor och försöker hitta något ställe som bara heter DeGeer hallen, men vi hittar inget sånt, vi frågar folk med de vet inte heller, de säger att de TROR att de är samma ställe. Vad är det med människor där som inte kan sin egen stad? :O
Vi kollade det andra konsert huset Flygeln, men där var det kolsvart och det såg ugefär ut som de aldrig skulle öppna igen, så stängt var det.
Vi gick tillbaka till Luis DeGeer och stod än en gång utanför och glodde. Då kom de två personer som försökte hjälpa oss, dem sa att det var där de skulle hållas och att vi var rätt men att det var konstigt att de inte var några människor där. Sedan såg vi att de fanns en skylt där det stod: Bistro öppnar 1½ timme innan föreställning.
Så vi antog alltså att det var där och så gick vi upp mot stan, vi tiittade lite i butiker, käkade och titade lite mer. Sen vid kvart över tre var vi tillbaka vid bilen för att lämna våra jackor och slippa lämna i garderoben. De ville inte jag, så jag fick ju ångra det senare när de va sjuk kö till garderoben.

När vi väl kom in så var vi nästan först och vi satte oss vi cafét och fikade lite och väntade på att de skulle bli insläpp. Plötsligt var det fullt med folk överallt, mest pensionärer eller medelsålders. Det var inte så många som var i vår ålder.
Vi gick mot våra platser, balkong 3, längt bak. Alltså högt upp och längst bak :D haha. Men de gick bra.


Det var mer som en liten show än en musikal som vi trodde att vi skulle titta på.
Ja, för er som inte vet vad Champions of rock är så är det som en konsert/musikal/show med Queenlåtar. Det är musiker från London och jätteduktiga körer från Göteborg. Producent och "leadsinger" är Peter Johansson, också han grym!
Det var helt underbart och jag och Amina vill verkligen åka till London och se den riktiga Queenmusikalen "We will rock you".


Efteråt sprang vi nedför trapporna för att hinna spriva papper om att köpaen skiva innan alla andra kom ner. Vi kom bland dom första och vi fick inbetalningslappar att betala med. Sen var det ju den där jäkla garderobskön! För jag trängde mej fram och fick jackan ganska snabbt iaf.
Nu skulle vi bara åka och hämta och betala några skivor som Aminas pappa hade köpt men inte kunnat hämta. edan bar det av hemmåt!
Vi var hemma vid 20 ungefär och är nog alla trots allt ganska nöjda med dagen och tyckte det bara var roligt och skitbra!
Det var min gårdag och jag är själv jättenöjd med en, trots problem att hitta stället, och att hitta någonstans att äta, jättebra dag med musik, "upplevelser" och framför allt goda vänner ;) <3

Idag är det jobbdags igen, jag slutar 03:00 och de suger ju men det är ju iaf pengar. ;P och så är de roligt också. :)

Ha en underbar dag!
See Yah!
Christin Wigren

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0