Kort dag :)

Började dagen med att försova mej, inte så jag blev försenad till jobbet men jag fick stressa som satan. Det kom knappt några gäster när vi öppnade, gick bara runt och lallade :P Sen fick jag gå hem :)
Jobbade i en timme och 40 minuter :P haha, ingen lång arbetsdag idag inte, men det var skönt. Hade sovit alldeles för lite så det var skönt att slippa springa runt och slava för gästerna.

Nu måste jag ha kaffe, borjar få ont i huvudet :p

...

jävla fan! 
Hejdå.

Efter 12 med Christin.

Tjoho.
EFter mycket vin, Singstar och kladdkaka har tjejerna nu åkt hemåt. Jag sitter kvar här själv i vardagsrumet och ska bara dricka upp det sista vinet i glaset sen blir det läggdags för mej. Upp och jobba imorgon kl 10. Ska försöka va inne vid 09:30 redan så jag och Nikolina kan chilla lite innan restaurangen slår upp portarna för allmänheten.
Jag har haft en supertrevlig kväll som absolut kommer upprepas. Amina, Natta och Jennifer, tack för sällskapet, det var jätteroligt att ni kom :)
Bajen vann överlägset mot Västerhaninge också, jippie! :D Jag vet, jag bor nästan i Västerhaninge men who cares? Bajen is the shit!!!

Här har vi lite bilder från idag också. Kladdkaka, singstar, vin och gott sällskap. :)
  
 

Otroligt fina bilder :D haha.

Godnatt kära läsare :) Hoppas ni får en underbar helg.
Puss&Gull

hej hej,

Nu är jag här och skriver igen :D
Vad händer gott folk? Vad ska ni ha för er ikväll?
Amina kom snart hit, hoppas jag, känner mej lite ensam. Sen kommer Natta, Jennifer och Jennifer också :) Vi ska dricka vin och äta massa goda saker :)
Jag (läs:mamma ;P) har köpt skagenröra, kräftstjärtar och rom. Så vi kan göra Toastskagen, jammi. Älskar verkligen de! Det är ju dessvärre nästan ingen människa som tycker om det, hur kan man inte tycka om det undrar jag!?
En flaska Down Under står på bordet och väntar på att bli uppdrucken, men just nu är det mitt kära kaffe som gäller. :)

Lyssnar på: Paramore - Crushcrushcrush


♥ Min lägenhet

Den är så fin nu. Har fixat och donat lite. Härmade Sebbes storasyster Steffi lite med lite fina tulpaner på lite olika ställen :) Mycket fint, och allt ser så fräsht ut med lite färg.
Ska tända ljusen här i vardagsrummet också så blir det full mysfaktor :D Woohoo, jag har äntligen fått till det så jag är riktigt nöjd. En gamal Vodka Vanilla flaska blev en fin vas till köket och dom höga glasen från Ikea blev jätte bra som vaser i resten av rummen.
Ska plocka av lite på vardagsrumsbordet nu bara sen är allting priiiima :D ♥

Snodde de lilla hjärtat från Nikolina :P vet inte hur man gör dom så det fick bli ett stulet hjärta ;P

Nu kilar jag...

... ner till Konsum :)
Våffelmix, glass och kaffe (!!!) ;P haha.

Ni får lite musik sålänge :)


Paramore - Brick By Boring Brick

Tända ljus. :)


God morgon. klockan är strax efter 07:30 denna fina fredagmorgon. Det är TÖVÄDER!!! 0 gradigt. Äntligen kanske snön försvinner. Jag kan stå ut med lite slask några dagar. Lite och några dagar kanske är lite med tanke på hur mycket snö det är. Det kommer bli översvämningar överallt och man kommer inte kunna gå någonstans för då drunknar man.
Ligger och tittar på Nyhetsmorgon på Tv4. Ska snart göra lite frukost. Rostade mackor och Oboy :) Kaffet är ju slut så det får bli Oboy idag. Det är jättegott :D

Fyfan, dom pratar om djur och deras idioter till ägare på nyheterna. Döda får, hästar som står i sin egen skit, icke mockade boxar och spilltor! Fyfan för människor. Jag har lust att köpa alla vanvårdade djur och ta hand om dom och ge dom massa kärlek. <3 Stackars djuren. Hur kan man ge sej på, och va elak mot, djur? Jag blir så ledsen av sånt. Usch. Man kanske inte ska ha djur o man inte kan ta hand om dom.

Nu ska jag äta frukost. Jammi.

Puss&Kram

whos that chick, thats rockin' kicks?

Sitter och lyssna på lite musik. Guess what!? Mjo, ni kanske förstod redan i rubriken :P Miley Cyrus såklart. Haha.
Det gick bra att jobba idag, klarade det efter en hel veckas ledighet ;P Hämtade de lilla jag hade i dricks också, så nu har jag råd att köpa våffelmix, glass och kaffe till imorgon :D
Ska gå upp vid 7 somvanligt tänkte jag. Jag tycker det är så jäkla skönt att komma upp på morgonen. Just vid de tillfället kanske det skulle va mest skönt att ligga kvar och sova länge men inte om man tänker hur mycket av dagen som försvinner när man ligger där och drar sej i flera timmar :P

Imorgon ska bli en rolig dag :) Mamma kommer hit strax efter 12 och äter lunch och hjälper mej att röja undan allt onödigt vi har här hemma :P Blir en tripp till tippen då men kartonger och skit.
På kvällen kommer troligtvis Amina och Natta hit och dricker lite vin och så ska vi göra något gott, nån dessert av något slag. Något roligare än godis :P haha.
Tror de kommer bli supermysigt.

Jag vill göra om mina kläder! Är så trött på min garderob. Jag har jättemycket kläder men det finns så mycket man vill ha som inte finns där inne. Jag vill t.ex. ha en kavaj men jag hittar aldrig någon som jag fastnar för, så passar jag inte alls i det heller så jag ska antagligen inte ha någon egentligen!
Jag har inga fina jeans fast det hänger hur många som helst på galjarna :/ Typiskt. Usch.

Ska nog ta någon macka nu,



Minnen av Aprilhimlen.



Den här låten körde vi på Turnén vi hade med skolan 2007. Vi hade så jäkla kul den veckan. Åkte ut till olika skolor, och Haninge Centrum och riggade upp scener och sjöng och spelade.
Håkan Hellström - Minnen av Aprilhimlen var en av dom låtarna vi körde. Den är så fin tycker jag :)

Löningsdag.

Mhm, idag är det löning, inte för mej, men för alla andra.
Jag ska åka iväg till jobbet om en timme och 15 minuter ungefär. Börjar kl 11:30, men man måste ju va ute i tid för säkerhetsskull, jobbar till 17 idag. Skönt! Imorgon är jag däremot ledig igen, mamma kommer hit efter hon har slutat vid 12 och äter våfflor och ska hjälpa mej röja undan sånt som inte behöver va kvar här i lägenheten. Vi åker nog till tippen med de på en gång då också, bra att det kommer bort direkt.

Nu ska jag göra lite fukost och betala hyran så vi inte blir utslängda ;p
Puss&Kram

På fredag?

På fredag ska älskling åka iväg på hockeymatch...
Så jag tänkte om någon ville komma hit och dricka lite vin och snacka skit?
Väldigt mys, jaa-aa.



Onsdag kväll.

Hejhej.
Har precis ätit en god middag, bestående av kyckling, pommes och bea. Jammi. Det är någonting jag iaf kan laga :)
Nu sitte rjag och tittar på något spökprogram. Tycker inte om såna men ibland är det kul att se.

Paui va här idag och åt toast och drack kaffe. :) Vi tittade på Bröllopsduellen, jag såg den för bar några dagar sedan men den är så bra så man kan se den flera gånger.

Ni ska få lite musik att lyssna på också en onsdag kväll som denna :) Jag har fastnat jättemycket för den här låten, är egentlígen inte alls min stil på musik men jag kan int sluta lyssna och sjunga på den :D

Rösta mer ;P


Och så röstar vi igen för jag har snyggaste outfiten :D

Puuuuuuss

Myskläder, lunch och efterrätt :D

Tänkte langa en bild på min outfit i måndags :) Haha, ja lite sent kanske men jag tyckte den var mysig :)
  
Svarta ribbade strumpbyxor - Gamla (vet ej var dom är från)
Stickad vit tröja - MQ/Sunshine 365
Skinjacka m. luva - H&M
Halsduk - Zara
Skor - Dinsko
Rayban lookis/solglasögon - GinaTricot

Och så en bild på min goda Foccacia, som jag och Nikolina åt en varsin på Café Moda :)


Såg precis att jag tagit en bild på mammas goda efterrätt :D Marängsviss, fast med bär istället för banan :D

Tävling !

Jag är med i en tävling där man kan vinna en laptop, så snälla gå in och rösta på min bild!
Det är bara att klicka på bannern här under :)


kom igen nu, rösta rösta rösta :D

Mer tvätt...

Kom på att jag måste hänga upp den allra sista tvätten innan jag kan gå till sängs- Låt det gå snabbt!!!!

Puss&Kram :)

23/2-2010 städning.

Jag tog precis lite kort på min fina städning, blev bara bilder på vardagsrumet eftersom Sebbe har gått och lagt sej och köket är inte riktigt lika städat, men det ska jag ta itu med imorgon :) När man tar kort så ser det så jäkla tråkigt ut, vi har ingenting på väggarna än för vi vill inte göra några onödiga hål, vi har ju tänk oss att köpa nya grejer inom en snar framtid. Riktigt fint är det iaf nu, så nöjd så efter att ha hållit på hela dagen. Tömt tre flyttkartonger på grejer så nu är det mer plats överallt.
Allt är nydammat och dammsuget. Alla parfymer står i färgordning i badrummet. Jag blir så glad av sånt här. Nu SKA vi försöka hålla det såhär. Så säger vi varje gång och det händer aldrig men nu vill jag verkligen hålla det snyggt.
  
  
 

Lite bilder ör er som är nyfikna. :) Som sagt, det ser väldigt tråkigt ut på bild eftersom vi inte har någonting på väggarna :P

Nu ska jag gå och sova. Är väldigt trött nu så jag kommer nog somna direkt.
Nattinatti.

Tusan också.

Vaknade för ca 30 minuter sen. Typisk. Jag som skulle gå upp vid 7, grejen är den att jag var vaken då också och skulle gå upp men så blev det inte ritkigt.
Jag är inte alls lika effektiv när min dag inte går enligt planerna.

Ska göra lite frukost nu.
Tjaaooo.

Dags att sova...

Nu har jag parat ihop alla strumpor och hängt upp allting på tork på tvättstället. Det suger att inte ha en torktummlare när man ska tvätta underkläder och strumpor. Men det går bra ändå. Får börja tvätta oftare så blir det inte så mycket varje gång.
Imorgon dra jag igång de sista maskinerna. ca 3 stycken tror jag de blir. Ska även byta lakan i sängen och försöka komma ihåg att ringa om en jäkla tvättstugenyckel! Måste ha en stor tvättmaskin för att tvätta soffklädslarna i.

Det är en stor hög med disk i diskhon, som jag stör mej på. Jag vill ju bara ställa mej och diska rent allting men jag ska inte glra det nu. Jag måste gå och lägga mej. Det är bättre att gå upp vid 7 som jag gjorde idag. Då blir dagen lång och man hinner med så mycket saker. :)
Idag t.ex. har jag hunit med ganska mycket tycker jag.
Jag har tvättat 4 tvättmaskiner, dammsugit sovrummet, fikat i stan med Nikolina, ätit middag, fikat hos Steffi och Patrik. Det ser inte så mycket ut men det är väldigt bra för att vara jag.

Imorgon blir det somsagt uppstigning vid 7 som idag (dvs om jag kommer upp ;P haha) sätta igång tvättmaskinen. Sen ska jag ta mej iväg till gymmet. Det är ju bussen som är det jobbiga, jag vill ju verkligen gå dit! Ja! Jag kan ju GÅ dit. De tar inte så lång tid. 20 minuter ungefär skulle jag gissa på. Då har jag kört min uppvärmning och kan gå direkt på styrkan. Om jag går hem också så kan jag hoppa över konditionsträningen där också, och då blir stretschingen hemma också, kanske ska köra några yoga övningar då. Jag har dessvärre ingen yogamatta, men man kanske kan ta en mjuk filt eller någonting liknande :)

Det blev ett ganska långt nattinlägg idag.
Sov så gott mina kära läsare :) Glöm inte kommentera lite!

Puss&Kram

mobilblogg

Jag sitter på jobbet och vantar på att nikolina ska sluta. Vi ska gå och dricka gott kaffe och kanske äta en varsin foccacia också. :D
Nu sitter jag bara och tittar när alla andra sliter. Tihi :)
Det är sjukt kallt idag, varför är de alltid kallare och gråare här i stan än vad det är i haninge? Iof är det kanske en anledning till att vi kallar det Soliga Haninge :D haha.
Hoppas alla får en fin dag, själv använder jag solglasögon idag och DE gör mej glad :D

Tjoho.

Nu när jag har sminkat mej så kom jag ju på att jag ska duscha! Hur smart är de!?! Jävla skit. Får försöka hålla vattnet borta från ansiktet :P haha

Pusspåer

17145 besökare på youtube.

Hahaha :D
Herregud. Jag kommer ihåg konserten vi hade i trean på gymnasiet. Ja körde Baby I love your way. Den lät bra. Sen körde vi den konserten en gång till! Då lät det förjävligt! Usch, det är så hemskt. Det roliga är att det är den dåliga versionen som har kommit upp på Youtube.
Tjejen som lagt upp filmerna kommer inte längre in på det här kontot så den går inte att ta bort, det har jag frågat om hon kan göra, men det gick ju då inte.
Nu gick jag in och skulle titta lite på våra gamla konserter i skolan och gissa vilken video som har mest visningar? JO! Den dåliga Baby I love your way videon :D hahahaha! Varför sitter folk och tittar på den skiten? Tycker dom om att lyssna på versioner som fullkommligt slaktar låten!?
Jaja, not my problem. 17145 visningar har videon, och ni kan ju gå lyssna på den här om ni vill?


Men vill ni lyssna på någonting som jag iaf är lite nöjd med så kan ni lyssna här:

Uppe med tuppen.

Godmorgon.
Jag sitter och äter frukost, har redan sorterat all tvätt och lagt i en maskin. Vaknade två minuter innan klockan ringde. 06:58 var jag uppe och hoppade :D Vi får se hur det blir med gymmet idag. Fick läna bilen men det har varit så kallt så allt har frysigt tydligen. Jaja, får väl åka kväll kanske :)

Mer tid för städning :D

Nattblogg :)

Nej, jag har fotfarande inte gått och lagt mej! Jag är hungrig som bara den och inte ett dugg trött. Skulle gått och lagt mej vid 21:40 då älskling gick och la sej. Han är duktig han <3

Ska äta någonting nu, en macka och ett glas oboy kanske. Efter det ska jag iaf sova, jag lovar.

Puss & Godnatt.


Frågeställning! Kort eller långt hår!?

 eller

Vad tycker ni?
Långt eller kort?

Man kan ju även diskutera färgen om man vill ;)


Morgondagen blir fullspäckad!

Ska gå upp vid 8 tänkte jag (jag vet, då borde jag sova nu) men man vet ju aldrig riktigt säkert.
Jag ska sätta igång en tvättmaskin direkt när jag vaknar imorgon för att hinna tvätta all den tvätten som ska tvättas!
En maskin kl 8, en kl 10, en kl 12! Japp nu jävlar ska det bli rena kläder för hela slanten!!! Kanske borde ringa om den där tvättstugenyckeln ändå ;P haha. Men inte imorgon för då blir det tvättning här hemma i våran lilla tvättmaskin. :) 

Jag ska även hinna med ett pass på gymmet på morgonen, och på eftermiddagen vid 2 ska jag träffa Nikolina för en fika :D Myyyyys! 
Vi får se hur det går för mej imorgon, jag har ett upplägg! Måste hålla mej till schemat hela dagen! Jag hoppas även på att få låna bilen imorgon så jag kan åka till gymmet snabbare. Slippa ta den där jäkla bussen, blä blä. 

Jaja! Nu är det läggdags! 

Nattinatti.
 
(längtar så fruktansvärt efter vårsolens strålar)


4 veckor och 6 dagar!!!!!!

Japp! Nu är det inte långt kvar tills vi ligger på en strand i varma Thailand! 4 veckor och 6 dagar. UNDERBART!
Jag längtar sååå mycket! Vill åka nu nu nu!
Ska försöka hitta min Mp3 också så den finns tillgänglig på flygplanet, kan ju inte flyga i så många timmar utan musik!
Har ni något förslag på bra musik så kan ni gärna skriva en kommentar :)

Har ätit lite våfflor med älskling idag :) våfflor med jordgubbssylt och grädde. och så mjölk till såklart :)
Vi tänkte att vi skulle hyra resten av Johan Falk filmerna idag. :) Bara ligga och har söndagsmys här hemma :) Mysigt värre. <3



Sunday morning.

Goddag.
Var tog solen vägen? Jag vaknade ju av att solen sken i ansiktet på mej.
Jag har precis snyggat till lite i köket och Amina kommer hit när som helst och dricker kaffe med mej ;)
Sitter just nu och tittar på någon "action" serie, en sån där med hemliga agenter :P Lite fjantigt är det men kulk att titta på ibland.

Imorgon ska jag träffa Nikolina :D Hon har springpass så en fika efter två blir det :D Weei. På vårat vanliga café Moda :D
Vi ska hälsa på lilla Sigfrid imorgon eller på Tisdag också. Längtar :D

Ska slänga på lite smink nu.
Puss På Er.


Kissemiss.

Längtar till vi får lilla Sigfrid. Då behöver man aldrig va ensam längre :)

Man vill så mycket.

Ja, hur ska man veta vad man verkligen vill när man vill så mycket?

Vad vill jag jobba med? Designer, arkitekt, inredare, modell, sångerska, skådespelare, marknadsförare, frisör, stylist, butikssäljare, fotograf, musikproducent, mäklare, advokat, polis m.m.

Ja, klart man skulle kunna lyckas med det mesta om man verkligen, verkligen satsade! Men jag är lite för feg, och lite för bekväm i det jag har. Inte att jag vill göra det jag göra, utan för att det är säkert och egentligen väldigt enkelt. Jag vågar inte söka såna jobb som jag inte är riktigt säker på att jag skulle klara. Jag skulle säkert klara det mesta galant om jag bara fick förklarat för mej vad jag skulle göra och de inte va någonting man måste ha värsta utbildningen för såklart. Eller så kan man ju bara gå en kurs, eller börja plugga i några år till.
Jag vill börja plugga igen. Men jag är inte säker på vad jag vill plugga till. Känns som att man måste haka på någonting som behövs, eftersom det är ganska onödigt att plugga någonting som verkligen inte behövs. Om man ändå inte kan få något jobb som det.

Blev en sån där virrig text igen. Är nog trött, ska sova.
Godnatt.


Blä på Satio!

Jag har en Satio. Som har fungerat skitbra. Fram tills nu.
Kameran hakar upp sej! Ibland kan blixten haka upp sej så den blixtrar hela tiden, även om man går ut från kameran och stänger linsskyddet, man måste stänga av den för att den ska sluta. Ibland så blir skärmen bara helt svart och skärmen fryser sej när man tar en bild. Då får man stänga av den och så fungerar den perfekt sen.
Såååå sjukt irriterande.
Vill inte ha den längre. Eller ja, kan ju använda en riktig kamera istället för mobilen för det är ju bara kameran som krånglar!
Går såna här problem på garantin? Eller måste man ha försäkring?
Jag har nämligen ingen försäkring på den. Kanske ska gå till OnOff och höra med dom?

Ska nog försöka sova nu ändå. Blev ingen mer städning. Vill inte väcka älsklingen som ska upp tidigt imorgon.

Slänger upp en dålig bild på mitt hår också. Kameran gör inte färgen rättvisa!


Städnoja mitt i natten!

Varför får man alltid det? Städnoja, mitt i natten? Eller ja, sent på kvällen!
Har precis skrubbat spisen, så nu glänser den. Jag vill städa mer! Det är bra att städa på natten, då kan inte någon ringa och fråga om man vill ses, ta en fika eller något sånt. Nu är det lixom bar jag och skurhinken isf. Hmm.
Ska man sätta igång med en städning? Kan ju inte dammsuga eller göra någonting som låter mycket iaf, för sebbe ligger och sover.


Btw... Om någon är intresserad av att köpa två soffor, en TVmöbel och ett soffbord med två pallar så kan ni ju höra av er! Har nämnligen tänk att köpa nytt. Alltihop! 
Det går tyvärr bara att möblera på ett sätt med dessa möbler i vårat vardagsrum. Blähä. 
Har inte riktigt bestämmt något pris för grejerna än men det ska vi nog se till att det kommer det också. :) 

 

Nu så ska jag...

... hoppa in i duschen, äta frukost/lunch och sen åka till salongen och bli snygg i håret :D Weeeiii.

Ni får se hur det bli sen!

Puss&Kram


Hårförändring!

Nu ska jag göra en hårförändring igen.
Ska ringa imrgon och boka tid på Salong Kammarjungfrun. Hoppas dom har någon tid imorgon eller på fredag. Skulle ju ha gått på drop in klippning i handen men jag gick och frågade hur mycket det skulle kosta, det här fick jag som svar; "Ja, först måst vi göra en avfärgning, sen färga utväxten, så måste vi göra en nyansering av ditt hår så det inte blir grönt. Så det ligger väl runt 1100 kr, kanske upp till 1600". Noooo way!!!!
ALDRIG så mycket pengar till någon man aldrig träffat förut, dessutom vet jag inte alls hur den här personen jobbar, den kanske är jättedålig!
Därför blir det en tid hos Jennie eller Elin på Salong Kammarjungfrun för dom är duktiga båda två och det blir absolut värt pengarna. PLUS att dom känner till min hårhistoria :P

Nu ska jag krypa ner i sängen.
Nattinatti.


aaauuwww, pluttinutti Sigfrid :D Sötkisse.

GAAAAHHHHH!!!!!!

Jag känner att jag vill slå någon/någonting, ha sönder någonting eller bara skrika, men det kan man ju inte göra.


Allting är för tillfället irriterande. Strumporna sitter snett, det går inte att sitta skönt i soffan, min gitarr låter som ett helvete och det är en skitdålig gammal serie på tv!

Jag vill sätta mej på det där flyget till Thailand nu och aldrig mer komma tillbaka!!!

Jag är bara på JÄVLIGT dåligt humör just nu för ingenting går som jag vill. Ingenting har gått som planerat idag.

Blev ingen lunch med Paui, ingen slingning av håret, det lät inte lika bra som jag hade hoppats på när jag sjöng och jag kommer inte ihåg ackorden till alla låtar som jag kunde spela förut!

Fan fan fan...


Så var denna dagen slut.

Det var inte så farligt att jobba idag iaf. Det var jättelugnt, mestadels hela kväll, självklart kom lite stressmoment men inte många. Otroligt skönt! Stäningningen gick som smort, vi var klara innan utsatt tid, så vi blev såklart fast med att fixa all tvätt. Våra manliga medarbetare har en tendens att bara slänga ihop allting i en hög någonstans och sedan skita i det. Jaja, Annika klar gjorde det för grabbaran som var kvar när vi gick iaf ;P haha. Helt rätt Gummsan!

Imorgon ska jag nog iväg till gymmet, måste ju få till den där snygga kroppen som man vill visa upp på stranden. Iaf benen, det är dom som jag inte riktigt kommer överens med :P
Imorgon skajag förhoppningsvis träffa fina Nikolina också :D Det var längesen vi träffades utanför jobbet, så det ska bli jätteroligt, dricka lite kaffe, snacka skit.
Kvällen imorgon blir väl bara en lugn kväll tror jag. Tänkte laga någon god middag kanske titta på någon film.
Nu blir det läggdags!


Alla hjärtans dag.

Ja-a, så var det alla hjärtans dag igen. Blir inget firande och mypys för mej inte, jag ska iväg till jobbet och jobba ännu en härlig stängning. Det kommer väl förhoppningsvis inte så mycket drop in gäster ikväll, man bokar väl ändå om man ska ut och käka på denna dag. Hela restaurangen kommer ju va full med par iaf, kul kul.

Inatt var jag hemma vid 02:30. Fick ta nattbussen hem eftersom stängningen tog så lång tid, vi var klara vid 01:30.

Har inte så mycket att skriva om, är så jäkla trött.
Mamma kommer hit om 1½-2 timmar, så jag tänkte diska rent de som är smutsigt och gå och slänga sopporna, kanske kan gå ner till konsum då också och köpa mjölk själv:)


Världens sötaste pojkvän när han var liten <3
I Love You A Lot!

Ha en mysig dag ni som kan <3
Puss&Kram

Jahapp?

Kul! Sitter hela själv här hemma, Älskling är hos grannen. Kan nog gå dit om jag vill men eftersom ingen har sagt typ; "du får komma över om du vill", eller liknande så vill jag inte. Tycker inte om att tränga mej på på de sättet. Så jag sitter här i min ensamhet och tänker alldeles för mycket som vanligt när det inte finns någonting att göra.

Amina och Natta har varit här ikväll iaf :D Det var mys, vi satt mest och pratade, sjöng lite till gamla låtar och planerade en karaoke dejt på Tisdag :D Längtar som fasiken. Det var så längesen!
Jag saknar skolan. Saknar alla musik ämnen, konserter, rep. Alla sånglektioner med Lill. Allting var såååå mycket lättare. Man gick i skolan i veckorna och var ledig på helgerna, fick pengar för att gå i skolan (iof inte så mycket men ändå).
Så till alla som fortfarande går i skolan! NJUT av tiden medans ni kan, ni kommer längta tillbaka, jag lovar! Om ni inte såklart hittar ett jobb som ni verkligen vill gå till varje dag. Kanske har ett 9-17 jobb och är ledig på helgerna. LYX! Säger jag bara! Orättvist är vad det är.

ÅÅÅÅHH! Jag har så tråkigt! Blä på nu.



The Cure - Friday I'm in love (acustic)

Shopping... igen!

Ja, nu har jag två paket från have2have.se som är påväg hem till mej. Jag vet jag shoppar alldeles för mycket med alldeles för lite pengar. Believe me, I know. PLUS. Att om bara 6 veckor åker vi till Thailand, och hur mycket kan man inte shoppa där!? Fast jag har ju en liten gömma med sparpengar för resan. :) Hihi, så tänkte jag att vi skulle vinna lite extra på lotto också, så det blir massa fickpengar. Men det kan man ju tyvärr inte förlita sej på, önska går ju. Vi har ju en lott med vinst som vi inte löst in än, 50 spänn, så en ny lott med nya chanser. :)


 
Bilderna kommer från have2have.se!


Dessa fantastiska skodon och den här snygga väskan är alltså påväg till mej just nu :D
Längtar tils jag får hämta ut dom xD Gaaah!

Äntligen...

... är man hemma efter ett mer eller mindre TRÄNINGSPASS på jobbet. Det var längesedan det var sån jävla fart i restaurangen, folk, folk, hela tiden, ut med gamla in med nya! Vid sista beställningen kl 22:15 var restaurangen nästan full fortfarande. Vad gör folk ute en torsdag? Inte är det löning heller. Konstigt tycker jag.

På springpasset gick jag och Sara till Ur&Penn för hon skulle köpa en present till en kompis, sen gick vi upp till Moda och drack lite kaffe. Jammi.

Imorgon är både jag och älskling lediga :D Mysigt att va lediga tillsammans. <3

Måste lägga ut en bild på lilla Sigfrid. Sötare får man leta efter. Hoppas lilla kissekatten bli våran :)
We have all ready fallen in love.

Så söt så man blir gråtfärdig :'D


mobilblogg

hejhej. Ligger i sängen och kan inte sova. Har legat och vridit och vänt mej i snart två timmar! Hatar att inte kunna sova. Ska upp imorgon vid halv åtta också, typiskt. :(
Ont i magen har jag också, fytusan... När vi kommer hem från Thailand blir vi förhoppningsvis med kattunge, sötare får man leta efter! Längtar så, kul att ha något att se fram emot här i sverige också. Dont you think?
Imorgon jobbar jag springpass igen. Alltså kommer jag va på jobbet heeela dagen, eller ja, iaf i närheten av jobbet. Ska nog ta en fika i min ensamhet då, somvanligt, jag tycker det är rätt så skönt. Bara sitta och läsa en tidning, eller bara sitta och tänka. Nu gör jag ett nytt försök till sömn. Godnatt.

Tjihii :D

Hejhej alla glada människor som ser fram emot ännu en underbar arbetsvecka! :D
Har ju tyvärr inga såna rutiner som en arbetsvecka själv. Vad är en arbetsvecka för mej egentligen? Hmm, jag vet inte. Svårt stt svara på eftersom jag aldrig har något regelbundet. Det går inte att göra någonting regelbundet när man jobbar som jag.
Jag undrar fortfarande på hur det skulle gått med allting om jag fortsatt med Cheerleadningen... Skulle jag få dom dagarna ledigt då som träningarna ligger på eller skulle jag behöva anpassa träningarna efter jobbet?
Båda alternativen låter liak bisarra enligt mej.
Skulle jag tränat Cheerleadingen när jag började på mitt jobb så skulle jag inte vilja ge upp det, inte om jag verkligen var engagerad i laget, man vill ju inte bli kickad.
MEN... man måste ju jobba, det måste ju alla och arbetsgivaren/schemaläggaren kan ju inte alltid visa hänsyn till hela personalens fritidsaktiviteter.
Det blir så invecklat, det finns inget rätt och fel här!
Blev en lite förvirrande text där kände jag, Skit i att läsa om ni vill ;P


Jag har precis skickat in en ansökan till Bauhaus, hoppas, såklart som med alla andra jobb, få svar. Ett positivt svar. Vem vill inte ha de lixååååm ;P
Har ätit rostade mackor och druckit Oboy. Jammi.

Martin och Paui va här idag, var ju evigheter sen man träffade dom två :D Vi drack kaffe, käkade Pizza och snackade skit, eller grabbarna satt och spelade som vanligt, men jag och Paui satt och konverserade (haha) som vanligt :D Tittade på några avsnitt av Desperate Housewives medans killarna var inne hos grannen och tittade på fotboll, men när dom kom tillbaka blev vi iväg körda från tvn.

Stefanie var här också. Hon och Sebbe repade lite på två låtar som ska spelas på en släktings begravning. Kommer bli jättefint när dom ska spela nästa vecka.

Imorgon måste jag iväg till gymmet! Tänkte gå upp vid 8 och sticka iväg i tid den här gången, på så sätt hinner jag kika på massa DH avsnitt innan jag måste åka iväg till jobbet vid 3 :D
Ska stänga imorgon, men min kära Nikolina jobbar till 23 så de kommer bli roligt att jobba imorgon :D Weei.

Nej om man ska sova lite så man kommer upp imorgon i tid.

God natt på er!


Ingen el...

Tjoho. Igår hade vi lite problem med elen. Japp, det var över 8000 som var utan el i haninge.
Strömavbrotten började natten till lördag mellan 23:30-00:30. igår så försvann den 11:30 och var borta i ca  timmar, sen kom den tillbaka i kanske 40 minuter så försvan den igen och var borta i ca 1½ timme igen. Sen var det slut på strömavbrotten :D

I fredags åt vi som sagt på Söderby Krog, såå jäkla gott! Började med en skagentoast, till varmrätt blev det SÅKLART Fläsknoisettplanka och så en marängsviss till efterrätt. Jammijammi.

Nu kommer sebbes pappa och lillebror :)

Dåligt humör.

Jag är på så dåligt humlr just nu. Är hungrig men orkar inte göra någonting, fick vänta på tåget i hundra år (tur att det var med gott sällskap av Nikolina), jag har ingen aning om vad jag ska ha på mej ikväll, måste hoppa in i duschen och lägenheten ser ut som ett helvette. Så var det två skit jobbiga tjejer som pratade i typ skrikande volym på bussen, och det stank rå rutten köttfärs, fy va äckligt.
Vad ska man göra!?
Ska nog börja med att hoppa in i en lång dusch och duscha bort de dåliga humöret.


Fyra Timmarspass...

Försov mej lite idag, eller ja, egentligen inte men hade tänkt att laga mat och käka innan jag sticker till jobbet men nu hinner jag inte det. Eftersom jag bara jobabr mellan 11:30 och 15:30 så får jag gå hungrig :P Får nog ta en sallad innan jag börjar kanske.
Ska rosta några mackor nu så jag hinner iväg till bussen i tid.

Ikväll blir det middag på Söderby Krog. Jag, Sebbe, Amina, Johan, Jennifer och Andreas :) Ska bli mys.

Ha en bra dag.
Puss&Kram

4/2-10

Nu har bloggtorkan slagit till igen :P haha. Den kommer ganska ofta.

Grattis på födelsedagen Johan, som fyller 22 idag :D Fan va alla börjar bli gamla!

Mina tidiga verk ;P

Tänkte lägga ut några av mina verk som fotograf.
Kommentera gärna och säg vad ni tycker :)



























Sådär, kommer kanske upp mer med tiden ;)

Var vänliga och respektera att det är mina bilder och vill ni  använda dom så måste ni ha min tillåtelse.

vadå vinterskor?

Blev en fika med Amina i Handen. Hamtade ut passet när jag ändå var däruppe också, blev inte så hemskt som jag trodde ;P haha. Tur de.

Idag hade jag ingen lust att ha stora vinterskor på mej så jag drog på mej mina pumps och trottsade snön. Det var lite svårt att gå, eftersom det blir så halt men så kallt var det inte. :D


09:00

Nu blir det frukost till Desperate Housewives.

Nice? jaa aa.

RSS 2.0