Hjärtan.

Jaaah! Då var det dags för jobb igen då, snart. jobbar bara mellan 17 och 23:30 ikväll, jäkligt skönt faktiskt. Och imorgon också ett skönt pass, mellan 17 och 22. Inte helt fel. :)

Jag kom precis upp ur ett varmt, superskönt bad med massa tända ljus och hårinpackning. Ska alldeles strax fixa håret och sminka mej :) Sen blir det kaffepaus med mamma.
Moster och Emmeli kommer hit sen också, förhoppningsvis innan jag hinner åka till jobbet. Det är lördag. Det kommer säkert va sjukt mycket folk på restaurangen, första helgen efter löning. Jaja, de är väl bara att stå ut. :)

Tänkte bjuda på lite bilder.

Jag och Angelica. :)
Angelica och Jag.
Grabbarna grus ;)
Sebbe, Johan och Robin :D
Amina och Angelica.
Två favorit hjärtan, Amina och Angelica. :)


Nej, nu ska jag sminka mej.

Ha de bra!


Mustang Shelby <3

Japp. Igår var jag ute och körde ganska mycket :) Oväntat? ;) Idag fick jag t.o.m. köra Sebbes bil :D Men nu sitter jag och letar efter min första egna bil, men jag hittar ingen vill lågt pris.





Drömbil??? OOOOH YES!
Är den inte sjukligt snygg?! Världens snyggaste bil, någon som känner sig manad att skänka en till mig kanske?
Mustang Shelby 1967 ska de va!











Körkortet är fixat.

Jag kom hem från uppkörningen alldeles nyss och det gick hur bra som helst, så nu har jag körkort och får köra själv på vägarna. Lite läskigt är det men det ska nog gå bra. Nu får jag ju bestämma helt själv vart jag ska åka.
Vart ska jag åka?
Till Amina sen iaf ;P Haha.
Nu är det bara bilen som saknas. ;)

Jaja, tänkte bara säga det.

Ha de underbart!


Chrissie :)

Hallå hallå. Igår blev de lite stressigt på stängningen. Sista tåget går 00:19 och jag vill gärna hinna med det. Så de blev ruschen! Men vi hann! :D Skitbra!
Hann hämta ut min dricks också tilloch med. :)

Idag och imorgon är jag ledig men lördag och söndag är jobbdagar :)
Dags att sminka sej.

Byebye

Lördagen

Jag och min baby, och så lite av Stefan på hörnet ;P Haha.



Jag älskar dej

Stängning igen.

Jag stängde som sagt igår, men inte med Nikolina :( Det blev Annika istället. Det gick väl hyffsat bra, bra för att vi båda är nya ;P haha.
Klockan 14:00 har jag körlektion igen och sen är det bara direkt till jobbet och ha en till stängning.
jag köpte nya jeans igår också, ett par ljusa, från Gina. Det ser däremot inte ut som deras jeans oh det är väl ganska bra ;P

Nej nu ska jag duscha och käka någonting.

Ha de niiiiice!

Teorin avklarad.

JAG KLARDE DET! :D

Säg grattis ;)

Ska till handen och äta lunch med Amina och Johan nu, sen jobba.
Stängning med Nikolina idag! Vi ska göra världens bästa stängning <3





TEORIPROV IDAG!

Teoriprov idag 9;45 så måste kila nu!
Wish me luck!

Körkort?

Hallåhallå.
Jag har precis städat hos mina fiskisar :) Det blev inte lika rent som de brukar, :S Jag vet inte varför. Konstigt.
I morse vaknade jag vid 9, eller älskling väckte mej då. Varför så morgon pigg? Sen åkte vi till  Tyresö och min moster. Sebbe skulle måla några lister eller nått sånt, så jag åt frukost och umgicks lite med Emmeli och Emil.
Ikväll ska vi käka hos Amina, sen ska vi till Robin och ha lite chillmys, ska bli kul.

Imorgon ska jag och Nikolina ta en Söndagsfika :D Ska bli roligt. På måndag jobabr jag springspass så då ska jag springa lite på stan och leta efter skor. Fick ett bra tips av Sandra så ska kolla ifa dom har något i den affären :)
Tisdag och Onsdag stänger jag båda dagarna :( Sen är jag ledig torsdag-fredag ochsen jobbar jag lördag och söndag.

Juste! På tisdag har jag teoriprov så jag måste plugga, och på torsdag är det förhoppningsvis uppkörning. Så snart kanske jag kan va ute och köra själv i trafiken.

Nej, nu ska jag ta ett bad. <3

have a nice day.


Skoooooor! <3

Japp, ska snart iväg och jobba långpanna, 11:30 till 22. Bättre än stängningar som jag har haft två på rad nu. Nästa vecka har jag ett springpass, de betyder att jag har en jättelång rast typ :P Då ska jag kolla på skor i hela stora stade för jag hittar inga någonstans! Helt sjukt, H&Ms är slut, DinSko ska förmodligen få in men jag vill ha dom nu, Bianco som brukar ha allt man vill ha, de har dom också men inte just dom här, det finns ingenstans, Scorette, Andiamo och JiSko hade inte heller. :( Men jag letar vidare. :D

Nu måste jag borsta tänderna och packa min väska och kila iväg.
Ha en kul dag!

Puss&Kram


Kilklackar och nätshopping.

Hallå hallå.
Idag har jag kört Gillingebanan, och ja, de var lika kul som alla säger :D Skulle gärna göra om de. Så träffade jag två gamla vänner på bussen dit också, Tomas och Fredrik :) Kul att se er igen grabbar.
Efter de åkte jag till Amina och umgick med henne och Johan lite innan min buss gick, så bestämde vi att vi skulle gå på bio ikväll. Fredagen den 13onde. Men min baby är trött och orkar inte åka idag så de kanske blir en annan dag.
Nu sitter jag med laptopen och dricker kaffe och löser lite korsord samtidigt som jag skriver här. Jag ska väl snart gå ner till stugan och tvinga Sebbe att titta på O.C istället för bio ;P

Min mamma och min lillebror ska åka till Sälen och åka skidor. Jag vill också göra de, men det blir tyvärr inget för mig iår. :(
Det är så mysigt, åka lite, sedan när det börjar bli för kallt så åker man upp till fjällstugan eller toppstugan och dricker varmchoklad med grädde och äter våfflor och bara sitter och tittar på alla människor som far runt utanför i backarna.
Eller om man grillar lite korv i grillbåsen som brukar finnas i backarna också. Det är också mysigt.
På kvällarna sitter man alla i stugan och spelar kortspel, bastar, umgås och har skitkul. :)
Nästa år måste jag åka upp!

Imorgon är det jobb igen som gäller, 16:30-00. Och samma tider på onsdag. På torsdag blir de långpanna igen, 11:30-22. Sen är jag ledig fredag, lördag och söndag. SKÖNT!  En hel helg. :D
Kanske blir tjejkväll på lördag, kanske en bio på fredag.
Jag ska iaf leta efter ett par skor med kilklack :) Inte riktigt lika glansiga som skorna på bilden men liknande så förstår nog de flesta vilken slags skor jag menar. :)

Nej, nu ska jag se om jag kan hitta något roligt på någon nätshop sida ;)
Några bra förslag?

Kramisar


Fredagen Den 13de!

Jag kom precis hem från Amina. Hon var barnvakt åt Liam :) Dom hade hyrt en film som hette Allas Hjälte och den var jättebra :D Jag tror jag och Amina tyckte den var bättre än vad Liam tyckte. Haha. En animerad barnfilm om en pojke, en talande baseboll och ett talande basebollträ. Jättesöt var den, se den om ni inte har gjort de.

Imorgon börjar jag 11:30 och slutar 22, det är tydligen fullbokat till 21 så man kan ju alltid hoppas på att folk sitter lite längre än vanligt iaf.
Jag har köpte söta Alla Hjärtans Dag presenter till min älskling. :) <3

Nej, nu ska jag inte sitta här mer.

Puss&Kram

Kanske.

Jag fick upp bilden iaf. Men bloggen är fortfarande så opersonlig och tråkig. Jag vet inte hur man gör :P Aja, de löser sej väl.

Nu ska jag göra våfflor, Mums.


BANNER?!?!?!?!

Jag fattar inte!
Hur ska man få upp en banner som man gjort själv när man inte kan spara den någonstans för att sedan ta koden!!! Jag vet inte hur man gör. Fan blir så jävla irriterad!
Någon som har något förslag?

Vill du gå hem?

Vet ni vad jag fick göra idag?
JA! Precis, sluta tidigare. :P Haha. Förmiddagen gick inte bra alls, allting blev bara fel, reklamationer, felnotor, tappade glas, spillde kaffe. Ja, ingenting blev rätt. Plus att ALLA borden var fulla med disk. Som tur är har jag så snälla arbetskamrater som hjälper till, så de gick lite bättre iaf :) Efter lunch gick allt som på räls, skitbra. Inget glömt, inga fel bara jättebra service. ;P 15:15 idag också. Precis som igår.

Min designing av bloggen går inte alls bra, jag började ändra lite, så blev den helt ockej, sen råkade jag trycka på en annan layout och allt försvan! De va inte så kul, men jag får försöka få till någonting, jag har gjort en banner nu iaf som ska komma upp idag tänkte jag. Vi får se om de blir så eller om jag gör de imorgon när jag är LEDIG (!) :) 

Imorse var jag på ALR igen, för att lämna ett anställningsbevis och lappen till försäkringskassan så jag får lite mer pengar. :D Jag kom därför till jobbet 45 minuter innan jag började och det va sååå skönt. Bara slappa, dricka kaffe i lugn och ro och titta på när Carro och Cissi förberedde öppningen. Haha. Sen att jag fick göra de tråkiga jobbet att gå runt och sätta upp lampljusen i hela restaurangen var väl inte så kul men de fick väl gå ;P Haha. Nu jobbar jag inte förens på lördag, på Alla Hjärtans Dag, det är ju lite tugnt, men de kommer ju fler, och egentligen så är det ju baraen vanlig dag som man kanske kan ta igen nästa helg :)

Nu ska jag hjälpa mamma med maten, Pommes, lövbiff och Bea. Jammi jammi.

Puss&Kram!

Christin Wigren

Alla hjärtans dag!

Jag fick sluta tidigare idag igen, det är inte så mycket gäster mellan 14 och 17. En ganska seg tid att jobba, men det är skönt också. 15:15 fick jag sluta iaf.
Jag jobbar på alla hjärtans dag, det är ju lite tråkigt, men sånt är livet. Undra om de är mycket folk eller om folk äter hemma. Det återstår att se.


Time for kaffe :)

Christin Wigren

Tidigare.

Idag fick jag sluta tidigare från jobbet. Kl 13:30 istället för 17, ganska skönt, fast jag förlorar ju på de egentligen. Åandra sidan har jag jobbat så mycket kvällar och kommer gör de framöver också så de gör nog inte så mycket. :)
Så jag åkte och köpte min klänning på Esprit och sedan köpte jag en macka på Subway och gick till Amina och chillade lite med henne och Johan.
Ikväll blir det Singstar för hela slanten :P Haha.

Ha de bäst!

Christin Wigren

Lite av helgen i ord.

Hallåhallå.
Vad har ni gjort i helgen?
Jag jobbade stängning i fredags och kom inte hem förens vid 2 ungefär, så då blev de inte så mycket gjort. Igår hade Johan födelsedagsfest hemma hos sej och såklart när et är något man ska göra så händer något. Älskling fick migrän och låg i sängen och hade ont i huvudet hela eftermiddagen och det såg ut som att vi inte skulle komma iväg. MEN! Vi åkte iaf, det kanske blir bättre om vi kommer ut, och det blev det, iaf lite. Vi var däremot inte hos Johan så länge, tråkigt nog :(.
Det var lite för mycket ljud och musik där så vi åkte till ett lite lugnare place. Nämligen till en av Sebbes kompisar. Vi satt där en stund och tittade när dom spelade poker. Sedan vid halv tolv så åkte vi hem och la oss i sängen och tittade på en film på tv4. :)
Idag har jag varit i Handen och fikat med Amina, vi drack varsin Latte och hon åt en sallad och jag en kärleksmums, MUMS. Så hittade jag en sjukt fin klänning på Esprit. lite skjort-aktig. Tyvärr så räckte inte mina pengar på kortet så jag ska dit imorgon och köpa den för mina drixpengar :'( Fast bara låna! När jag får lön, nästa måndag så ska jag lägga tillbaka 650 kr där, för den burken ska man inte röra egentligen. Lite sparpengar är alltid bra att ha, om man har något att spara till iof. Kanske till en bil? En resa? Ja, vad som hellst kan de ju faktiskt vara :P EN HUND! :D
Jaja, de löser sej vad det sparas till.

Nu måste jag äta någon slags middag för jag är ashungrig och alla andra har redan ätit.
See Yah!

Christin Wigren

Rekryteringsbazaren.

Dum Chrissie, jag har inte simmat, och kommer inte göra de idag heller :P
De gånger jag har jobbat efter sist jag skrev har gått jättebra. Igår stängde jag med Moa och jag var hemma vid 2 ungefär, sent men men. ;P

Om en timme ska jag ta bussen till handen och åka med Nikolina och Tommie till rekryteringsbazaren i kulturhuset. men innan de ska jag duscha, så jag måste nig gör de nu.

Ha en bra dag!

Christin Wigren

Knäppt schema.

Idag hade jag ett såkallat springpass. Det hade jag ingen aning om. På schemat står de 14-23 men egentligen jobbar jag mellan 11-14 och sedan 17-23. Visst är det konstigt?! Eftersom jag inte hade blivit informerad om att det gick till så så trodde jag att jag började 14, men nu får jag börja 17 istället. Jaja, det är väl bara skönt för mej antar jag. :P

Så nu får jag chilla lite hemma i några timmar till då. Så tar jag bussen härifrån som går 14:49, så hämtar jag min tröja (ett jäkla tjat om tröjan, haha), så tar jag tåget som går 15:31, då är jag framme på jobbet ungefär 16:00. Då har jag jättemycke tid på mej att äta :D

Vad ska jag göra nu då?

Christin Wigren


Jobba dag.

God morgon.
Snart ska jag åka till jobbet. Ska bara duscha, äta något och hämta min tröja i handen på MQ. Sen ska jag åka till jobbet. Jag slutar som sagt 23.
Jag kollade schemat och typ alla jobbar ju kvällar, nästan bara kvällar. Känns lite töntigt att gå och klaga på mitt schema då, eller? Äh, jag kan ju iaf säga att jag vill jobba mer dagar, för de vill jag ju.

Aja, måste duscha nu om jag ska hinna.

ha en kul dag.
Christin Wigren

Bloggdesign?

Japp! Så var de bokat, teoriprov och uppkörning. 13 och 16 Februari. Det är inte lång tid kvar. 10 dagar kvar till teorin och 23 dagar till körningen. Det ska nog gå bra, plugga plugga plugga...

Idag lämnade jag in min tröja på MQ och dom skulle sy ihop den och jag hämtar den imorgon innan jobbet. Jag börjar 14:00 och slutar 23. Men ännu värre på torsdag då jag börjar 11:30 och slutar 22:30, jag kommer va helt slut. Fredag är det 17 till 00:30. Jag missar precis tåget och kommer få vänta en timme på nästa om jag inte får gå en kvart tidigare, men vi får ju se hur de blir med det.
Det värsta är att om jag jobbar vardagar då går sista tåget 00:19 från centralen, men jag tror inte man slutar efter 00 på vardagarna, förutom fredagar då.
På fredag är det mortionssim mellan 07 och 13 så jag tänkte att jag ska simma då istället för på lördag morgon, så kan jag sova på lördag eftersom jag kommer hem framåt 02 på natten. Jag är så jäkla dålig på att simma men det är väl därför man måste träna, för att bli bra. Eller hur?
Jag vill verkligen klara den där intagningen, jag vet inte när den är och har ingenaning om vart men när den är ska jag va med! :D
Jag ska försöka kolla upp det, så ska jag fixa till min blogg lite också, den är så himla tråkig.
Har ni några ideer så säg gärna till.

Christin Wigren


Träningen börjar på lördag!

JaJa! Jag måste igång och träna, jag är upptagen idag, imorgon jobbar jag, torsdag jobbar jag, fredag jobbar jag. På Lördag! Jag tror jag ska åka och simma lite på morgonen. Ja, morgonen och morgonen, jag jobbar till 00:30 så de blir väl på dagen. Nu vet alla som läser min blogg att de är planerat! Så om jag inte gör de så blir det ett jäkla liv ;P Haha.

Om en timme ska jag åka till Handen och ha körlektion, efter de ska jag träffa Amina och byta min tröja som jag köpte igår. Det är nämnligen ett hål i(!). Köper man en tröja för 599 kr så ska den iaf va hel. Så antingen får jag en ny hel, eller så får dom dra av litegrann.

Nu ska jag äta mat :)
Ha en underbar dag.


Christin Wigren

Tralala.

Följ min blogg med bloglovin

Jobbet.

Jag tittade igenom mitt schema idag och då upptäckte jag en grej som jag inte tänkt på. Jag jobbar bara kvällar! Förutom tre dagar. Jag trodde ändå dom skulle dela upp de lite bättre så de blev ungefär hälften hälften, men icke. Nästa gång jag jobbar ska jag säga det. Okej att man måste kunna jobba kvällar och helger men inte bara! Jag har faktiskt en pojkvän jag vill umgås med också!
Så nu har jag fått de ur mej, så ska jag prata med dom på onsdag när jag jobbar och se fall det kan bli någon ändring till nästa månad ;)

Dinner time!

Christin wigren

Jag ska bli polis!

Japp, jag ska söka till polishögskolan! Fast först så måste jag träna ganska länge ;P Så nu jävlar blir de träna av. Mina lediga dagar ska bestå av träning!
Nästa vecka ska jag sätta igång, inte så hårt på en gång men lite lätt, eftersom jag inte tränat sedan innan jul (!).
Friskis&Svettis nästa!
Kriminaltekniker är målet! Vill du hänga på Amina? jag vet att du vill! :D

Ha de bäst!

Christin Wigren

Nya byxor?

Hallohey!
Hur är det med er?

Nu har jag inte skrivit på några dagar, och jag tänker tyvärr inte skriva så långt nu heller för jag och mamma ska iväg till Handen. jag ska nämligen försöka hitta ett par snygga svarta jeans.
I lördags hade vi tjejkväll hos Amina och det var jättemys, vi gick ner och åt på Viking och sedan satt vi i lägenheten och spelade lite spel, snackade skit och drack alkohol :P Haha. Vi måste verkligen göra om det tjejer!<3

Igår jobbade jag mellan 12 och 17, egentligen 19 men jag fick sluta tidigare, asskönt! Igår tycker jag det känns som de gick jättebra, och det var de andra som tyckte också. Min moster, Emmeli och Emil kom in på resaurangen och åt, dom fick bord på min station :D De var trevligt.

Nej, nu ska jag fixa håret och byta om och åka till handen.
Ha en bra dag!

Christin Wigren


RSS 2.0