DÅLIG Måndag.

Jag vet inte vad jag ska skriva.
Äckliga flugor i lägenheten, ska snart gå ner med alla äckliga soppåsar till soprummet.
Sebbe får ta dom stora när han kommer hem, dom med alla renoveringssopor i.

Jag vill inte va i köket när flugorna är där och äcklar sej, så kan inte laga mat.
Så har Sebbe med sej bilnycklarna så jag kan inte åka någonstans då måste jag ta bussen och mitt busskort går ut i natt! Fan, de här är en dålig dag!

Okej, nu är jag på dåligt humör också.

Ska titta på lite Vänner och äta kakor.

Hejdå!
Christin Wigren

tvätt? Oja, oja.

Japp, snart borde dagens andra maskin vara klar! Just nu tvättar jag handdukar. Först dom nya svarta så vi kan använda dom, och nu dom blå använda :D Imorgon blir det dom beiga ;P Haha. Så efter imorgon kan vi använda alla handdukar.

Jag tittade på American Dreamz som gick på 6an precis. Skum film, bra, men konstig. Jag vet inte riktigt vad jag tycker faktiskt. Jag trodde den skulle va bättre iaf.
Nu börjar Dexter också, fast det är repris från i måndags. Imorgon kommar jag iaf sitta bänkad framför tvn 22:30 ;) Då är nästa avsnitt av, just precis, Dexter.

Nej, nu hör jag inte tvättmaskinen så den är nog klar. Isf kan jag gå och lägga mej.

God natt.
Christin Wigren

:)

Idag jobbade jag 10-17 istället för 12:30-22:30. Såå skönt! :D

Ska kolla på film.

pusspuss
Christin Wigren

Tvättar.

Jag har lagt i den allra första tvätten i tvättmaskinen nu. Jag hoppas verkligen att den fungerar som den ska annars har vi en lite mindra del mörka underkläder än vad vi hade från början :P SKulle inte va så roligt.
Jag var iväg till Ica Maxi idag och köpte, tvättställ, sköljmedel och klädnypor. Mamma hade köpt tvättmedel till mej, tack mamma :) <3

Idag blir det stekt falukorv och makaroner till middag, med tanke på hur min matlagning gick igår så får det bli enkla maträtter. Joar kommer hit och äter med oss. Han och Sebbe är och fixar någonting, men jag hoppas dom är klara snart för jag håller på att svälta ihjäl!!!

puss&kram

Christin Wigren

Christian Louboutin

Jag har förälskat mig i dessa snyggingar från Christian Louboutin.

Fanns i rosa också som ni ser, så jäkla läckra!!!
Jag vill hellst inte se prislappen för dom, Tänk om man skulle vinna en fömögenhet *drömmer*.
Jag älskar den röda sulan som finns på alla skor av detta märke, sjukt fint! Man kanske ska sätta sig och måla sulorna på skorna här hemma, haha. Nej, det ska jag inte göra men det är snyggt som satan.

Nostalgi. :D



Det var sjukt kul :)
Jessicas projektarbete i skolan :)

Middag?

Frågan är... Vad ska vi äta idag?

Jag följde precis Nikolina till bussen. Vi drack kaffe och satte på Twilight såklart, vad annars?
Jag vet, jag vet. Vi ÄR besatta men den är så otroligt bra så det går inte att sluta titta, hihi. Just nu är den på tvn i bakgrunden.
Jag har varit och handlat bröd och pålägg. Jag ville köpa spaghetti och bacon så vi kunde laga carbonara idag men var är pengarna någonstans? Hmm, inte på mitt konto iaf :P
Jag måste sluta göra av med pengar så snabbt, jag tycker inte att jag har köpt någonting, men det blir väl så. Köper lite grejer til lägenheten, kanske någon tröja. Två par skor har jag iof köpt, men tillsammans kostade de bara 500 kr så det är ju inte de allt gått till :)
Tur att man får dricks iaf.

På lördag ska vi ut och käka på Stekpannan på söder. Väldigt god mat. Peter Habers stammhak tydligen ;P Sist vi var där så satt han faktiskt där i restaurangen. Lite roligt faktiskt.

Ska gå och rota lite i frysen efter någonting att äta till middag.

See Yah!
Christin Wigren

Välkommna :)



_________________________________________________________________________________ 



Haha! Hade ingen aning om att de fanns någonting som hette Wigren's. Men utan för Marco fanns de :O :D
Haha.

kamerasladden?

Jag har tagit lite bilder som jag tänkte lägga upp här på bloggen. På köket, som nästan är klart och på vardagsrummet och badrummet. Men nu kan jag inte hitta kamerasladden. Det känns som jag inte har någon koll alls på var jag har mina grejer.
Hälften ligger i någon av alla kartonger och några ligger hemma hos mamma fortfarande. Jag tror att den är hemma hos mamma tillsammans med min andra dator och allt annat elektroniskt.

Dagens middag var pyttipanna. Såå gott! Fast jag börjar bli hungrig igen.

Morgonen bestod av städning av hela lägenheten. Fy va mycket grejer det var! Och DISK!!!
Det kom lite folk igår ändå. Nikolina och Ullis kom förbi med deras vänner :) Jättekul att dom kom :D Så kom två tjejer jag inte har träffat på nästan fyra år tror jag, blev lite överraskad när dom kom in genom dörren, dom också för den delen. Dom hade ingen aning om att det var jag som bodde här ;P haha.
Klockan 4 gick jag och Sebbe och la oss. Sista timmen fick jag kämpa för att inte ögonen skulle falla ihop eftersom jag jobbat på dagen och gick upp kl 07:30.
Imorse vaknade jag ändå av mej själv innan klockan ringde. 10:30 var jag uppe och åt frukost. När Sebbe vaknade ca en timme senare så satte vi igång med storstädningen. Att diska allting tog nästan en timme, det var klart vid halv två ungefär. Sen åkte dammsugaren fram, vi bytte dammsugarpåsen och fyfan vilket bra drag det blev i den. Den tidigare påsen var så full så den hade spruckit :D
När hela lägenhetens golv var fina så var det dags för min fisk. Eftersom jag hade en full syssling här som fick för sej att mata min fisk med väldigt mycket fisk mat så var jag tvungen att byta vatten och städa hos honom innan han skulle dö av syrebrist, eller vad det nu är fiskar "andas". Fint blev det efter iaf.
Så blev klockan 14:30 och självklart hade jag inte duschat än. Folket (Sebbes mammas släktsida) skulle komma vid 15 för att fika och gratta Sebbe, så fort in i duschen, Sebbe in i duschen direkt efter och precis när båda är klara med allt så plingar det på dörren. Snabbt jobbat :D Vilken jäkla timing vi hade ;P
Vi drack kaffe, åt tårta och alla beundrade våra supersnygga lägenhet ;)

Och nu när dagen börjar gå mot sitt slut ligger jag här i soffan, klickar runt på datorn och har The Unit på i bakgrunden. Snart börjar någon film som jag inte kommer ihåg namnet på som verkar hyffsat bra så den tänkte jag se på :)

Imorgon ska jag troligtvis träffa Nikolina :D Weehoo.

Vad tycker ni om min nya design förresten? (inte jag som har gjort den såklart, jag kan inte sånt här, bloggadressen till hon som designat den står uppe i hörnet)

Pusspuss gullnosar :)
Christin Wigren

Söndag...

...och de känns.
Ligger i soffan med datorn i knät. Det är så mycket att städa men jag orkar inte. Kl 3 kommer gäster på fika och då måste de va rent och fint och inte massa tomburkar överallt. Usch för dagen efter.

Puss på er.

torsdag den 20 Augusti...

...åt vi vår första hemlagade middag i lägenheten. På våra skitsnygga blanka, svarta tallrikar och med våra sprillans nya bestick ;)

Eftersom fläkten inte är inkopplad så kan vi inte steka i stekpannan än så det blir enkla saker som makaroner och bea (mums), det blev det idag :D
Jag måste köpa ett diskställ och hämta kökshanddukarna hos mamma. När man nu ska göra det? Jobbar imorgon 10.30-17 och jobbar lördag 10-17. Söndag är min nästa ledighet och då kommer det lite gäster hit till oss. :)
Så det blir till att städa städa städa imorgon kväll när jag kommer hem eftersom vi får gäster både på fika och på middag på lördag :)
Måste hinna till systemet imorgon också, får bli direkt efter jobbet påvågen hem.

Nu ska jag kolla vidare på filmen.
Puss&Kram
Christin Wigren

Mina nya skor :D

Visst är dom snygga? :D

Tjejmiddag? Nej inte ikväll.

Idag var det menat att jag och Paulina skulle ha en mysig tjejkväll med vin, lasagne och Twilight. Killarna skulle iväg på facket middag så vi skulle få lite tid för oss själva för en gångsskull. Men blev det så? Nej självklart inte.
Grabbarna fick en felaktig vägbeskrivning till stället och båten hann åka iväg ut till sjöss innan som kom fram, så vi blev fyra till middag istället, vilket var ganska mysigt det också.

Okej, jag tar dagen från början.
Jag vaknar superpigg kl 06:55. Solen gassar in genom fönstret i sovrummet och jag kan verkligen in somna om. Persiennerna åler ner och jag sprider ut mej över hela sängen för att ligga bekvämt och tillslut somnar jag. 08:30 ringer klockan och det är dags att gå upp. Meingen med denna tidiga morgon, fastän min ledighet, var att jag skulle åka och handla frukost och nödvändiga frysbara matvaror innan kl 11 då bussen svgick in mot staden. Gjorde jag som det var planerat? Nej, såklart inte.
Jag lägger mej i våra supersköna soffor, klickar runt lite på nätet, spelar lite harpan (jag vet, nörd jag ;P), tar en lång dusch med mina nyainköpta schampon och inpackningar, låter håret lufttorka och sminkar mej. 11:18 går bussen och såklart får jag springa. Oväntat? Nej, inte alls.
Paui möter mej i Gullmarsplan och vi tar tåget mitt centralen. Rakavägen över drottninggatan och in på H&M. Väl framme på Café Moda blir det ,självkart, Grillad Foccacia med Param och mozzarella, en cola och en islatte. Mums.
Solen fortsätter att gassa, och markisen på uteterassen är inte mycket till skydd. Tyvärr. Så vi ger oss av, kikar lite affären, jag köpte ett par skitsnygga stövlar, till billigt pris. (bild kanske kommer, ni vet hur jag är med bilder, inte världens snabbaste).
Sen trippar vi vidare mot jobbet. Varför hamnar man alltid där även när man är ledig? Hmm...
Vi satt iaf på uteserveringen och drack Islatte A lá Sandra, och pratade om allt mellan himmel och jord. Efter en stund gjorde Amanda oss sällsis också. Myspys.

Strax innan tre bär det av tillbaka till Haninge och min kära lägenhet, Vi har en uppgift att åka till mamma och hämta rakapparaten, åka till Pauis föräldrar och hämta hennes skatteåterbäringslapp och sedan åka och handla frukost på Ica Maxi. Och såklart så får jag inte glömma ingredienser till middagens lasagne.
Vi kommer tillbaka med tunga matvarupåsar och konkar dom uppför trapporna (nej, vi har ingen hiss och bor högst upp).
Jag frisserar Sebbe lite och sedan plockar vi ihop, en flaska rött, Twilight och åker till Bandhagen för att äta middag.
Grabbarna försvinner när vi kommer dit och vi startar köttfärslagningen och korkar upp vinet.
Sedan får vi samtalet att boysen gör oss sällskap till middagen eftersom de missat färjan och därmed missat hela kvällen som dem sett så mycker fram emot. Stackarna.
Lasagnen vart supergod, troligtvis pågrund av att Paui är en sjukt bra kock och kan matlagning. Lasagne med kokosmjölk och vitlök, jammi jammi.

Nu är jag hemma igen och sitter i soffan igen med datorn... Igen! Sebbe kollar på fotboll, och vi kan äntligen ta en macka om vi blir hungriga. :D Köket är närmnligen sågottsom helt klart, det är bara de två sista skåpluckorna som saknas (kommer i slutet av nästa vecka) och fläckten som måste kopplas in ordentligt.

Nu blev det ett tråkigt "det här har jag gjort idag" inlägg men så går det ibland.
Nu ska jag ta ett glas juice och en macka :)

Sov gott.
Christin Wigren


Fika i staden.

Idag ska jag och Paulina in till stora staden och käka lunch och fika på Café Moda :) Världens mysigaste café :) Jag tänkte ta med mej kameran så vi får väl se om de kanske kommer upp några bilder här sen ;)

Nu ska jag in i duschen.

Pusspuss
Christin Wigren

Grattis Älskling!

Godmorgon godmorgon.
Grattis till min Älskling som fyller 21 idag :D
Ska åka in till staden och köpa någonting till honom, men vet inte riktigt vad!? Sjukt svårt. Det jag skulle köpt från början får han av hans föräldrar så det blir ju inte kul om han får två stycken :P Haha.

Igår fick jag jobba över två timmar, istället för 12-21 blev det 12-23, haha. Lite jobbigt var det men det är klart man måste stanna om det är helvetes mycket folk . Jag ville ju inte lämna någon annan i skiten. Inte så snällt. :P Men det gick bra och idag är jag ledig så, :)

Idag kommer min pappa också och hälsar på :D De ska bli kul.

Nu måste jag fixa iordning mej lite och ge mej av mot banken :)
Ha en bra dag.
Christin Wigren

I have a Kitchen

Nu börjar köket se ut som ett kök istället för en verkstad :P
Fläckten sitter på plats tillsammans med köksslåpen, två av luckorna eftersom två inte har kommit än. Golvet läggs idag, och sen går det undan. Kylskåpen ska upp, bordet och vi måste åka och köpa stolar :D

Det här kommer li kanon bra.

Jobb tid idag: 12-21 Blää.

Hörs!

Christin Wigren

Så länge vi båda andas.

Fjärde boken är utläst nu och jag vet inte riktigt vad jag ska göra, :( Vad ska jag läsa nu? Jag vill läsa mer om Edward och Bella.
Längtar till Stephanie Meyer släpper boken ut Edwards synvinkel. Om den kommer publiceras överhuvudtaget, hon blev så besviken när en del av boken läckte ut att hon kanske inte vill fortsätta, jäkla människor att läcka ut någonting. Ni/du som gjorde det har förstört för många Twilight älskare.
Hoppas hon Stephanie bestämmer sej för att skriva klart och publicera den, längtar redan väldigt mycket efter den.

Dagen består av att jag ska åka och köpa ett badrummsskåp och någonting nytt till min lilla fisk. Den gamla plast blomman/stenen var så äcklig att det blev smutsigt i vattnet igen så fort jag satte ner den i skålen.
Så det blir först, ZRT och sen Bauhaus.
Köket är målat nu, det är bara den mörka väggen vid fönstrena kvar, och såklart golvet, men det börjar likna ett kök nu iaf ;P haha.

Nej, nu måste jag åka iväg så jag inte förspiller hela dagen på onödigheter som att sitta här vid datorn, även om det är väldigt skönt att sitta här ute på balkongen med datorn och bara njuta av det fina vädret.

Ha en bra dag och njut av den lilla del av sommaren som är kvar.
Puss&Kram
Christin Wigren

Grattis Martin! Lycka till Johan!

God morgon.
Snart ska jag iväg till jobbet och slita. Hoppas det är lugnt och skönt, *peppar peppar*. Skutar 17.00, då skaj ga hem och städa hos min fisk för det behövs verkligen.

Grattis på 20 årsdagen Martin!!!! Hoppas du får en bra dag även om du jobbar och inte är hemma :P
Och Lycka till Johan som ska uppträda i Kungsträdgården idag 12.30, Gå och kolla på honom han är skitduktig!

Christin Wigren


uppdatering

ooh yes. Så var internetet igång här i lägenheten då, och en väldigt utökad kanallista på tvn ;P Otroligt skönt.

Som sagt så vann jag ju en biljett till Madonna och var i Götet och tittade i söndags. Hon var väldigt bra, en av de bästa jag sett måste jag nog säga. Hon hade roligt. Det syntes, det var inte bara 'gå ut på scen och göra det hon ska' . Jag tyckte inte om henne så väldigt mycket innan konserten men nu har hon faktiskt växt i mina ögon. :D
Tack Carlsberg för det här. ;) haha.

Idag hade jag en jättemysig dag med Nikolina, vi åkte in till stan och tog en fika och åt lite lunch på Café Moda, satt där i nästan två timmar. Favorit café No 1 right now.
Sen åkte vi hem till mej, så hon fick se våran lägenhet och så la vi oss tillrätta i sofforna och drog igång Twilight (vad annars?), om vi är besatta? Nej, vadå!? Lite kanske. :D <3 Iaf jag :D Kan inte sluta, vill ha mer!
Sedan bar det av mot Brandbergen för att hämta TV boxen och internet grejen.
Sen var det dags för middag eftersom klockan började närma sej sju, Vegabaren fick det bli. Gott. Fast lite tröttsamt.
Snart får vi upp kylskåpet och då blir det lagad mat för hela slanten!

Hoppas att jag ska hålla igång uppdateringen nu framöver, och att min få läsare inte tröttnat och gett upp ;P Haha.

Ha det bra.
Christin Wigren

längesen

Ojoj. Nu var det längesen jag skrev. Hela två veckor. Fy på mej.

Egentligen skulle jag jobbat idag men jag fick ledigt, Tack Peter :D jag fick en väldigt lugn och skön trea igår på jobbet också, Tack Mattias. Kände för att tacka lite idag, haha.

Ja, vad ska jag skriva. Vi ha inget internet hemma än så nu sitter jag nere hos mamma och uppdaterar mej på mina bloggar jag alltid följer (följde?), och såklart uppdatera min också.
Imorgon jobbar jag igen, men jag ska väl stå ut med det, så hemskt är det inte faktiskt.
På Söndag bär det av till Göteborg med Mikaela, vi ska på Madonna och äta på Jensens. SÅKLART :O

Idag har jag mycket uppdrag inplanerade. Jag ska åka till apoteket, till frissan och köpa schampoo och inpakning, jag vill åka till Bauhaus och köpa lampor, jag ska beställa den fjärde boken i Twilight serien <3

Så nu måste jag sätta igång.
Puss på er.
christin wigren

RSS 2.0