Helgens äventyr.

Jag var ju som sagt i Ullared i helgen och shoppade på Ge-Kås men Amina och Jessica (aminas mamma). Vi hade bokat ett rum på ett vandrarhem som heter Alkoven ca 9 km utanför Ullared.

Efter att vi åkt 5½ timmar ner till Ullared, varit inne och shoppat i ungefär 5 timmar så letade vi oss till vandrarhemmet. Vi gick upp på vårt rum och gjorde iordning det med sängkläder och plockade upp våra grejer, käkade våra sallader vi köpt med oss och läste lite tidningar.
Vi 20 tiden gick jag och Amina ner för att betala för rummet (de hade bara receptionist mellan 20 och 22 på kvällarna) hittar hon ingen Amina Wase på listan över hyresgäster... "Vi har en Anna Dase", säger receptionisten då. HAHA! ANNA DASE!! med Aminas telefonummer och vårat rumsnummer. Som vi skrattade åt de, gör de fortfarande faktiskt :D haha.

Iaf, vi gick upp och jag skulle gå på toaletten. Lamporna är släckta vid toaletterna, de går inte att tända så jag går tillbaka till rummet igen. Går tillbaka efter en stund men de är fortfarande släckt.
Vi spelar lite yatzy och mitt i spelet så slocknar alla lampor i hela huset! (Jag måste tillägga att Alkoven är en ombyggd gammal skola, men de ser ut som ett psykhem)
Vi träffar resten av vandrarhemmets gäster ute på gården och står och pratar med dem och en av killarna ringer till ägaren.
Ägaren verkar helt sjuk i huvudet och sa att han inte kunde hjälpa oss över huvudtaget.
Han fixade iaf att vi fick övernatta på ett annat vandrarhem i närheten. LIAhemmet heter det. MEN vi skulle inte få våra pengar tillbaka om vi åkte dit.
Tillslut efter mycket tjaffs och snack med den här konstiga ägaren så ringer både den där killen polisen och även Amina. Efter et blev han väldigt trevlig och vi skulle självklart få våra pengar tillbaka även om vi sov på LIAhemmet istället. Konstig människa det där.

Klockan var ungefär 23:30 när vi kom fram till LIAhemmet som låg ungefär 2 mil bort från Alkoven. När vi kom dit var det helt låst, telefonnummret som stod på dörren fungerade inte och det var inte en kotte så längt man kunde se.
Lite längre upp på vägen/uppfarten fanns det ett större hus där det lyste i några fönster, men eftersom det var så mörkt så såg man inte riktigt hur det såg ut. Kusligt var det iaf...

Vi ringer till Alkoven-ägaren och sägeratt det är låst och att det inte går att ringa, så han ringer till LIAhemmets ägare och efter bara någon minut så kommer han farandes i bilen för att låsa upp.
Man kan väl inte säga att det var något fint boende men det gick iaf att sova där och det fanns lampor och (lite) värme.

När vi kom dit så misstänkte vi att det var en gammal vårdcentral/ålderdomshem, eftersom det fanns en enorm dusch, creapy som fan! Det såg ut som en sån dusch som är med i skräckfilmer där någon blir mördad typ! USCH! Lampan inne på den toaletten blinkade och de fanns inget papper...
Nästa toalett fungerade inte lampan på så det var bara att välja mellan att sitta i blinkande ljus i skräckfilmsdusch toaletten eller sitta med öppen dörr på den andra! ;P haha. Kul va!?

Det fanns även ett rum utan dörr... Därinne stod det en gammal sjukhusäng/britts och massor av olika sjukhusgrejer. Läskigt.
Inne på vårat rum fanns det ett handfat som antagligen inte blivit använt på ett jäkla bra tag eftersom när vi spolade vätten där så kom det brunt vatten, sen stod kranen och droppade resten av natten.

Vi fick iaf lite sömn den natten, efter att vi spelat ett parti Zatzy och läst lite i våra tidningar så släckte vi taklampan, men lät den lilla fönsterlampan vara tänd för det var så jäkla läskigt där. Haha.

På morgonen när vi vaknade så plockade vi ihop våra grejer och åkte tillbaka till Alkoven för att få tillbaka våra pengar. Det skulle tydligen sättas in på Aminas kort så vi får väl se när det kommer in där, om de gör det!

Vi har alltså blivit förföljda av otur på denna lilla trip. Utöver detta så var det någon som hade snott Aminas kundvagn inne på Ge-Kås fem minuter innan stängning, vi höll på att köra på ett rådjur som hoppade framför bilen och vi fastnade mitt i snöstormen på motorvägen hem.


Nu känner jag att de blev lite mycket text så här får ni bilder på de olika vandrarhemmen:


Nu såhär i efterhand har jag sökt lite på dessa två ställen på Google.

Alkoven (Gamla Gällared skola) fanns det inget speciellt på. Det var en vanlig skola helt enkelt. Däremot så var det någon när vi var där som sa att mattanten hade tvingat barnen att ställa sej upp och tacka henne för maten innan de gick från matsalen. Jag vet inte, det är väl mattanten som går igen där ;P haha.

LIahemmet däremot. Är ett gammalt hem för Långtidssjuka och lätt mentalsjuka, där bodde många under tiden då tuberkulos härjade i sverige. Läste ett blogginlägg hos Ironfist.blogg.se att det tydligen spökar ganska rejält på det här stället. Dörrar öppnas, lampor tänds och släcks, möbler flyttas och vatten kranar står igång. Det går också en historia om att en patient mördade en sköterska med yxa på LIAhemmet. Scaaaarrryyy!!!

Vi bodde iaf i den lilla stuga som detär en pil mot. Vi hörde ingenting men det kändes väldigt läskigt att va där. Man visste att det var någonting skummt med stället.

Skulle du våga bo på LIAhemmet en natt?


Hej igen :)

Lång tystnad här.
Jag håller på att skriva ett inlägg om våran tripp till Ullared i helgen. Mycket händelserika två dagar ;)
Den kommer nog upp imorgon skulle jag tro,

Nu är jag jävligt trött och håller på att bli sjuk också. Typiskt!

Vad har ni gjort i helgen?

Pusspåer <3


Hur kunde Facebook veta?


På första försöket slumpade Facebook fram detta. Så sant så sant! ;)
Duktig Facebook!

Imorgon, eller rättare sagt, om några timmar åker vi iväg till Ullared. DEt blir övernattning till söndag då vi inte vill köra hem i mörker. Kan bli kul. Vi får se om vi är helt slut eller om man kanske orkar med att ta sej ett glas vin. :)


Inte tid får ta en nystart på måndag!

Nu blir det körigt här med att hinna med bloggen och allt annat jag ska göra.
Väntar nu på Amina, vi ska åka och käka någonting. Har betalat lite räkningar medans jag väntar och har faktiskt inte haft tid att blogga.
Ursäkta så mycket, I know you miss me.

Jag tänkte såhär! Efterosm jag har rört till min blogg så himla mycket nu så tar jag en paus till på måndag/söndagkväll. Jag åker ju ändå till Ullared imorgon och blir borta till söndag.

Nu måste jag kila!
Ha en bra helg kära ni.



Dåliga bloggar jag.

Jag vet, jag är jättedålig på att uppdatera just nu. Men igår kom jag inte hem förens sent eftersom jag hade upplärning på Maxi till 22. Och idag har jag legat i sängen och haft sjukt ont i magen fram till typ 15:00, sen dess har jag pluggat stenhårt inför tentan imorgon!
Så hang in there, jag kommer tillbaka, Jag lovar!
Imorgon när det inte är lika mycket att göra återgår jag mer till bloggandet!



Jag kommer svara på alla kommentarer imorgon också, eller kanske, kanske ikväll om jag känner mej klar med pluggandet.

Jag är skitnervös inför att jobba på Maxi btw, verkar va jättestressigt och mycket att tänka på, massa frågor som jag inte kan svara på och kunderna tror väl att man har kunskap om det man jobbar med!? Är det någonting för mej?
Kommer inte våga jobba själv på onsdag...

Mobilblogg - på väg till jobbet. Shit va n...

2010-11-24_13_34 (MMS)

Mobilblogg - på väg till jobbet. Shit va nice. Praktisk upplärning med en handledare idag då. Ica maxi here I come. ;)


Fox & Labeouf





Gråter en skvätt...

För det fanns inget Gossip Girl att se på idag :( Jag måste vänta en hel vecka till...

I miss you my dear friends on the Upper East Side!


Recept om ni vill ha :)


Godnatt

Nu är det dags att krypa ner i sängen. Eller ja, egentligen var det väl dags för en stund sen men jag ville titta på nya avsnittet av Dexter. Det är jättespännande nu! Kan knappt vänta :D
Imorgon är det Gossip Girl som gäller och på onsdag One Tree Hill.
Jag har mina seriedagar ;P haha. Imorgon är det ju Desperate Housewives och Cougartown också ;P


Sovgott och dröm sött!


Veckans aktiviteter ;P



Som ni ser så blir det typ inte en enda ledig stund för mej innan söndag :O

22 November 2010

Tiden går undan! Den här veckan är fullproppad med saker att göra och jag har varit jättedålig på att blogga på senaste tiden.

Idag har jag varit i skolan, fick sluta redan vid 14:00 istället för kl 16:00, väldogt skönt! Så jag passade på att plugga lite här hemma och har också köpt hem lite bakvaror. Jag och Sebbe ska baka kärleksmums tänkte jag. Jammi.

Nya köksbordet är på plats och det ska bar aslipas ner, målas och dekoreras sen kommer de va skitsnyggt! :D

Jag måste planera någon middag för idag, orkar inte, har inget hemma. Sjukt tråkigt :(

Vad äter ni för middag idag?


Snygga skoooor :)



Jag vill ha :)

Jag hittade ett par jättefina vinterskor igår. Eftersom mina Shepards har blivit lite förstörda av blötsnö :(
Dessvärre så finns inte dessa fina skor i min storlek :'(




I'm in love ♥



Ingen lust...

Har ingen lust att blogga idag. Har en förjävlig tandvärk, vilket gör att jag bara är irriterar och inte orkar göra någonting. Så idag blir de tyst här.

Bjuder på en bild från OnePiece butiken i fredags.
Jag och Sebbe.
Jag ser hemsk ut men eftersom det var den enda som fanns på oss så får jag väl lägga upp den iaf....

Facelook igår :)



Nu ska jag iväg och käka världens godaste plankstek!

Hörs senare :D

Igår var jag på invigningen av...

OnePiece i Stockholm! :D



Mäster Samuelsgatan 11, spring och köp en ni också ;P

SJälv önskar jag mej en i julklapp! Helt underbara :D

Diskningstime!

Nu ska jag diska, det ser ut som ett helvete rent ut sagt i vårat kök just nu så det börjar bli på tiden för diskning;P



Ingen har svarat rätt på tävlingen så de blev inga länkningar inte, det var typ ingen som ens gissade ;P haha. Eller jo, EN! Han får en länkning för att han försökte ;P haha http://animalcity.blogg.se/

Upppdaterar mer efter diskningen ;)

Andra gången sånt här händer ;P

Haha, fick en kommentar från Comhem tidigare :D
hihi, det är konstig hur alla företag hittar mej. Tidigare har Actic skickat en kommentar också när jag hade skrivit om dem i ett inlägg.
Kul att dom antränger sej ändå och kommenterar. :) Blev faktiskt glad :D




Chrissie Loves The Pretty Reckless

Ni har hört dem förut här på bloggen och ni för höra dem igen!
Alla borde lyssna på dessa sjukt bra låtar! :D ENJOY! ;)



















ETt urval av deras många bra låtar
Mina favoriter är Blender, Make me wanna die och He loves you. Men alla är bra så jag måste nästan tillägga att jag älskar alla deras låtar faktiskt! ;P


Vilken tycker du bäst om?



______________________________________________________
GLÖM INTE VA MED I TÄVLINGEN I INLÄGGET UNDER! ;)


TÄÄÄÄÄVLING!!! :D


TÄVLING!


Jag ska på en butiksinvigning.

Kan ni gissa vilken!?


(den som gissar rätt först får en länkning och dom som jag redan berättat för är själklart inte med i tävlingen ;P)

Ledtråd: "Du kommer in splittrad och kommer ut...(?)"

Kollar både svar här och i tidigare inlägget ;P

Går att uppdatera igen nu!

Ledsen för att jag inte bloggade igår (eller jag gjorde de men de ville inte publiceras, det kom upp idag på dagen istället men de står att publicerades igår, SKUMT!)
Så det ser ut som jag tog en liten bloggpaus men så var inte fallet, jag satt och skrev flera stycken inlägg, men de kom inte upp, jag mmsade in inlägg, kom inte upp. Jag satt här hemma och kokade av ursinnighet!!! Så arg jag var alltså! Helt sjukt.

TÄVLING!

Men nu är jag tillbaka och ikväll ska jag iväg och göra en sjukt rolig grej!
Jag ska på en butiksinvigning.

Kan ni gissa vilken!?

(den som gissar rätt först får en länkning och dom som jag redan berättat för är själklart inte med i tävlingen ;P)

Ledtråd: "Du kommer in splittrad och kommer ut...(?)"

Lookbook.nu


Fina outfits från Lookbook.nu.

Den första, fina, romantiska looken är väldigt vacker. När jag ser detta tänker jag typ Italien eller Frankrike. Mycket elegant och snyggt stylat med pärlorna som hänger ner över höfterna. Färgkombinationerna är helt fantastiska och hennes mörka hår bryter av på en snyggt sätt. Jag tror det är svårare att bära upp dessa bleka färger med ett blondt hår.

Den andra, Lite rockigt, lite flickigt. Rock/chickt. Den här stilen är en ultimat blandning tycker jag. Älskar blandningen av kjolens söta blommor och skinnjackans nitar. Snygg brytning med skorna också som går åt det lite mer mysiga hållet. Ser ut som en riktig höstoutfit.


Kan inte publicera!!!!!!!!!

OKEJ! Jag blir galen!
Fan jävla helvetes skit! Idag är väl inte min dag, har ingen blogglust, vet inte vad jag ska skriva och mina inlägg vill inte publiceras!!!!!

FUCK OFF BLOGG ESSE!!!!

Söta kissemissar. :)

Såg den här videon på startsidan precis :D

Skitsött!




(Detta inlägg skulle publicerats för et antal timmar sedan men ville tydligen inte fungera så de kommer nu istället :P)

Chrissie Loves Manhattan




Mobolblogg - nätverket la av precis när ja...

2010-11-18_08_08 (MMS)

Mobolblogg - nätverket la av precis när jag skrivit; nätvetket funkar idag! I en kommentar. Jävla skit Comhem!!! Vi får se hur de funkar sen, har iaf hunnit lägga upp ett tidsinställt! ;p Nu är jag iaf på väg till SACO-mässan och det är snö ute. :D Vad har ni för bredband hemma?


Dåligt nätverk idag...

Jag vet inte vad det är med nätverket idag men det går väldigt långsamt så jag blir bara arg tyvärr när jag sitter vid datorn. Det tar ca 3 minuter att öppna en webbsida. Blä på de :(

Så jag hoppas att ni haft en bra dag och jag kommer ta en paus under kvällen från bloggen så jag inte har sönder datorn eller någonting liknande. ;P Jag tillbringar kvällen med mina polare från Upper East Side (Gossip Girl för er som inte förstod) och några till som t.ex. Dexter och One Tree Hill.  

Ska försöka läga upp lite inlägg till imorgon så jag kommer va borta på SACO-mässan.

Jag försökte ta kort med lilla älsklings Sigge men han ville inte riktigt sitta still ;P


Chrissie Loves Manhattan



Can't stop dreaming, and I don't wont to eather.

Café 60.

Nu sitter vi här... på Café 60. Med våra datorer :D haha. Vi ser ut som fyra nördar här i hörnet :)
Snart blir de dags för lunch och sen blir de ett litet studiebesök på SOLO på Norrmalmstorg.

Går tydligen inte att lägga upp bilder på det här nätverket så hörs sen! PUUSS


Mobilblogg - påväg in mot café 60 nu. Kall...

2010-11-17_08_39 (MMS)

Mobilblogg - påväg in mot café 60 nu. Kallt som satan är det och jag glömde halsduk, och att äta frukost så de får bli frulle där. :p vad ska ni göra idag?


Yeeeey :D

God kväll alla glada :D

Jag vann Dagens blogg hos Den här söta tjejen :D Har aldrig vunnit sån förut så blir jätteglad :D Tack så mycket!


Jag har haft en bra dag faktiskt. Förutom min lite stressiga rusch till bussen imorse så har dagen artat sej bra. Lite segt kanske bara ;P
Hade iaf en jättebra gästföreläsare från Stadium imorse! Jätteroligt att höra på. Blir lite sugen på att börja joba på Stadium nu faktiskt ;P haha.
Nej, nu har jag ju... FÅTT JOBB PÅ ICA MAXI!!! Dom ringde idag och sa att de gick att ändra tiden med en timme! Sjukt kul. :D Glad tjej.

Jaja, back to schoool... Det sista vi gjorde på hela dagen var att visa våran kreativa sida och göra två reklamblad till en blomsteraffär vi låtsas att vi startat. Det var jätteroligt. Haha, blev endel skratt när vi klistrade ihop Kate Moss huvud med en ritad kropp och Helena Mattsons ben ;P haha! Ni kan ju tänka er.

Imorgon blir det grupparbete. Vi ska ses på 60's, ett café med internetuppkoppling så vi behöver nätet till vår uppgift. Gillaren faktiskt, komemr bli grymt! Vi är en grym grupp så det kan ju inte bli annat än bra!
Så kommer nog kanske kunna skriva ett blogginlägg från fiket imorgon. Kanske morgon inlägget ;) hihi.

För att orka upp imorgon så borde jag nog gå och lägga mej!



Sov gott på er!

Gillade ni mina tidsinställda inlägg för idag?


Lång dag :)

Hallå :)
Idag har jag inte varit hemma någontign nästan, va i skolan, hem mata Sigge, åka till mamma käka middag, kom hem nu ;P haha.

Nu är de dags för Desperate Housewives så jag kan ju tyvärr inte uppdatera riktigt nu och inte svara på kommentarerna just nu heller! :(
Men jag gör de senare, loooovar :D


Puss och kram



Vad tycker ni ?



HISS ELLER DISS?


Longoria eller Lohan?


Sneak Peak på Victoria Secrets Fashion Show 2010




Vilken är din favorit från årets Fashion show?
Showen sänds den 30 November! MISSA INTE!!

Bilderna lånade från: Tommy Ton


Chrissie Loves Manhattan

Har suttit och kikat lite lägenheter på manhattan ;) Här har vi en...



Var skulle ni flytta om ni fick/kunde?


Jättebråttom!

Nu har jag jättebråttom!
Men precis som igår så kommer det upp tidsinställda inlägg!
Bl.a.
en Sneak Peak på årets Victoria Sectrets show ;) kl 12 !

Ha en fin dag!
Puss


Måndagen nästan avklarad :D

Hallå hallå.
Nu har det mest varit tidsinställda inlägg här på bloggen idag eftersom jag varit ganska upptagen idag. ÄLSKAR den funktionen verkligen!!!



Dagen har varit bra, men lång!
Började skoldagen med en gästföreläsare, skitbra verkligen, jätterolig snubbe :D haha. Dagen fortsatte med en jävla massa info och det gick sååå segt! Vi började lite smått med vårat grupparbete och det komemr nig bli skitkul tror jag :D Vi har hittat en bra grupp :)

Avslutade med lite kaffe hos Amina och en tur till Sickla köpkvarter. :)

Dom ringde från Ica Maxi också!!!! :D iiih, dom ville gärna anställa mej, men jag hade lite problem med att börja klockan 16 på onsdagar så dom skulle kolla om de gick att jag börjar passet en timme senare, så nu väntar jag på svar om de går bra. :) HOPPAS HOPPAS HOPPAS!!!!! :D

Jag och Sabine anmälde oss också att vi ska stå på SACO-mässan i älvsjö på torsdag.
Är de någon som ska dit?

Nu blir det lite städning och middag. :)

Ska dricka kaffe med Amina :)


Går hem till Amina och dricker eftermiddagskaffe och snackar skit en stund! :D

Kaffe eller Te?


Blake and Leighton



Chrissie Hjärta Gossip Girl


Sitter i skolan nu.

Hoppas ni har en bra dag. :)
Har varit i skolan i två timmar nu, det är måååånga timmar kvar tills det är hemgång.



Går ni i skolan eller jobbar?


Sitter i skolan nu.

Hoppas ni har en bra dag. :)
Har varit i skolan i två timmar nu, det är måååånga timmar kvar tills det är hemgång.



Går ni i skolan eller jobbar?


Godmorgon.

Kaffebryggaren är igång och jag är typ färdig att gå, ska endast borsta tänderna.
Jag försökte ta Dagens outfit bilder nyss men jag verkar vara helt värdelös på de. :P haha. Sååå de blir inga, inte just nu iaf.

Har ni några tips på hur man får snygga outfitbilder?

Snart sticker jag iaf iväg till skolan och har lite marknadsföring, men först blir det nog en crossiant från Pressbyrån medans vi lyssnar till en gästföreläsare.

Shit nu måste jag skynda mej!!  Puuuuuss




Måndag imorgon :(

Jaha, så var det dags igen. Efter fem dagars ledighet (lov?) så ska man åka tillbaka till skolan igen. Vi läser Marknadsföring just nu, vilket jag tycker är ganska roligt iof men vi ska sätta igång med ett grupparbete imorgon och det är inte riktigt min favorit tyvärr. Jobbar hellre på egen hand.

Med det så vill jag avsluta bloggandet för denna söndag och titta lite på How I met your mother medans jag planerar några tidsinställda inlägg så det inte ekar tomt här imorgon när jag är i skolan.



Har ni någon favoritserie?


MAC


Sötsaker och smink. Vilken bra kombo! :D

Whatsup with those shoooose?


När jag suttit och kikat runt på Lookbook.nu så har jag lagt märke till dessa skor! Dom är väldigt populära tydligen, i olika länder till och med. Jag är inte riktigt säker på vad jag tycker om dom. En del av mej diggar dom men så finns de en del som total dissar dess!

Vad tycker ni? HISS ELLER DISS?

Farsdag!


Grattis på farsdag käre far :)
Bästa pappan i världen enligt mej! Sådeså. !

Hello Sunshine!



Så jäkla grymma solglasögon! Kanske är lite svåra att ha på sej om man vill se någonting, men det var ganska snyggt ändå på något märkligt sätt :D

Vad tycker ni? :D

... dag.

Ja, Farsdag är det ju uppenbart att det är och det är väl ingen som har glömt det? Men visste ni att det även är Ostkakansdag idag!? hahaha.
Jag och mamma var på Coop i fredags och när vi provsmakande någon ostkaka där så sa kille där att; "visste ni att det är ostkakansdag på söndag?"
Både jag och mamma blev helt paffa, finns de en sån dag?

Visste ni att de fanns en ostkakans dag?



Idag blir det väl inte så mycket uppdatering med tanke på att jag ska iväg till far min och kommer väl va där ganska stor del av dagen. Men jag har slängt in några tidsinställda inlägg också så helt dött blir de inte här inte ;P


Myskväll startar :)

Nu ska vi se på Americas funnies homevideos, sen blir de Pensionärsjävlar och efter det så får vi se om de blir What happens in Vegas, eller She´s out of my leuge.

Blir nog ingen mer uppdatering ikväll, och kommentarerna svarar jag på imorgon :)



Vad väljer ni av Coca Cola och Pepsi?

Ha en superkväll!!!

Hejhejhallå

Nu är jag lite piggare iaf, men jag har fortfarande inte ätit någonting på hela dagen, förutom en skål med glass, Jamjam. Börjar känna mej lite hungrig, ganska mycket hungrig faktiskt om jag ska va ärlig :P

Jag och Sebbe ska nog bara ligga och lata oss framför Tvn idag. Kanske kolla på någon film, jag tror vi har lite chips hemma också :) Myskväll bara helt enkelt.



Har ni några tips på bra filmer?


Nelly.com



Hittade massa fina grejer när jag klickade runt på Nelly. Bland annat dessa snygga kreationer ovanför!

Vilken tycker du bäst om?


The day after...

Fy vad jag mår dåligt! Usch. :( Vill typ sova hela dagen och sen slå igång en film och ha en stooor godisskål i knät. Skulle inte de va asnice!?

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva egentligen. Vi hade iaf jättekul igår! Det blev en taxi hem vid två tiden tror jag det var. Det blev en jäkla massa vin och god mat. Mest vin dock, så jag mår ju som jag förkänar ;P



Det får blir mer uppdatering senare för nu måste jag lägga mej ner och må illa. ;P

Såg ni på Idol igår?


Mobilblogg - Sitter hemma hos paui och dri...

2010-11-12_23_41 (MMS)

Mobilblogg - Sitter hemma hos paui och dricker vin. Eller jag och Elin dricket vin och Paui dricker julmust, hon väntar ju min gudson. :D Längtar till lilla William kommer ut och jag kan gosa med honom massa :) Jag hjärta bebisWilliam <3


Va roligt!

Kom nyss hem från Ikea. Fick tre par skålar av mamma :D Finfint. Och så lite kattmat också, välbehövt. Lilla Sigge måste ju ha mat.



Jag ska snart iväg så det blir nog inte så mycket mer bloggande ikväll faktiskt.

Jag hoppas iaf ni får en JÄTTEBRA fredag! Berätta gärna vad ni ska göra/har gjort :D

Har ni något husdjur? :)




Lookbook.nu



Kikade runt lite på Loobook.nu och hittade tre stycken outfits som jag fastnade för direkt!

Den första, som är lite punk/chick är så jäkla snygg att jag inte vet var jag ska ta vägen. Det är sånt man kan ha både till vardags och till lite festligare tillfällen. Det är så snyggt att ha svart genomgående på sej och speciellt om man är blond, gärna vitblond.

Den andra, en OneShoulder klänning från Lanvin for H&M. Otroligt snygg! Det kanske är svårt att veta när man ska ha den. Den passar nog väldigt bra till lite större tillfällen, kanske en gala. På nyår skulle jag kunna tänka mej att ha den här.

Den tredje, enkel vardags outfit. Snyggt matchat och detaljerna den här tjejen har tänk på är supersnygga. Väskan och skärpet, och koftan och skorna. Så enkelt de kan bli, men så snyggt!


Todays Chrissie




Godmorgon.

Godmorgon bloggen.
Min telefon hade fryst sej så min väckarklocka ringde inte. Mindre bra. Jag är iaf uppe innan 10! Well done.

Jag har tänkt lite och jag har ju två invites på Bloggsvar som jag inte har delat ut. Skulle de va intressant om jag gjorde en tävling och lottade ut dom? Vill någon ha en frågeruta från bloggsvar?

Och en till grej som har med bloggen att göra. Jag tänkte börja med att lägga upp ett Lookbook inlägg i veckan. Det menas att 2-3 outfits som jag hittat på Lookbok.nu och tycker är fina, och så en lite förklaring till varje bild. Det tyckerjag va ganska roligt. Så kl 12 idag kommer första Lookbook inlägget upp, och ni kan även hitta dem i kategorin som börjar gälla samma tid som heter just Lookbook.nu.

Idag ska jag och mamma åka till Ikea! Yeey. Det är alltid lika kul där, man kan titta hur mycket som helst. Inspereras och suktas av alla fina saker.


Nu ska jag svara på lite kommentarer och käka lite frulle :D

Vad ska ni göra idag?


Listalistalistalista :)

Jag snodde listan från Spiderchick.


Fråga mej någonting vettja!


Åka skidor eller bräda?


Såhär ser jag ut i backen när jag står på en bräda! Haha. Inte speciellt snyggt men ruskigt kul.
När vi åker till Åre i januari sen så blir de bräda som ska hyras, så ni som är i Åre vecka 1. Se upp för galna, livsfarliga snowboardåkare då, haha.
Jag och Sabine kommer fara fram i backarna!

Jag längtar så mycket tills vi åker.
Brukar ni åka upp till fjällen på vintrarna? och i så fall vad åker ni?


Våfflor.

Jag håller på att göra våfflor. Vaknade för inte så längesen och ska åka till Nikolina snart. :) Lite tidsoptimist är jag, egentligen tror jag inte jag hinner göra våfflor men va så jäkla sugen så det fanns inget annat val! 
Dessvärre så hade min kära pojkvän ställt in jordgubbssylten i kylskåpet igen trots att han ätit upp den! 

Är inte de typiskt killar?   

Så de blir bara glass. Gooood glass! :D


Uppdaterar bättre senare. ;P

Vad tycker ni om att äta till frukost?


Fashion.


Fotograf: Christin Wigren




Fotograf: Jag
Modell:
Amina Wase

Lägger upp dessa bilder igen. Jag är väldigt nöjd med dom faktiskt.

Jag måste börja ta med mej kameran ut i naturen och fotografera lite. Det glöms så lätt bort och jag vet att jag var väldigt duktig på att få snygga bilder. Nu har jag väl tappat mycket av det skulle jag tro.
Nuförtiden tycker jag mycket om att stå framför kameran. De få gånger jag gjort de har de blivit jättefina bilder och då blir man ju ännu mer triggad att fortsätta.

Om ni får välja framför eller bakom kameran... Vad skulle ni välja?



Hello Darlings.





Tycker ni om skor?

Tycker ni att de var en dum fråga?

Drömjackan!

Idag när jag och Elin promenerade och kikade runt i butiker längst Götgatan hittade jag en heeeeeelt underbar jacka! Vi va lixom gjorda för varandra. Till och med en främmande tjej kom fram och sa att jag såg elegant ut i jackan, att den passade så himla bra till mina skor och mitt hår!
Är det inte menningen att jag ska ha den då?
Det skulel blivit min för 1199 kr men med min studentekonomi är det tyvärr inte så lätt att bara slänga ut dom pengarna. Någon som har lust att ge mej en tidig julklapp kanske? ;)

Hittade tyvärr ingen bild på den och jag tog ingen själv (studip me). Sååå de blir en egentagen naturbild istället ;P



Vad har ni för vinterjacka iår?


Mobilblogg - jag och Elin sitter på fåtölj...

2010-11-10_14_11 (MMS)

Mobilblogg - jag och Elin sitter på fåtöljen och fikar. Hörs! Puss


Fråga till er som läser.



Vad är de bästa med vintern?

Factory Girl - The Pretty Reckless




I am a factory girl, won't you pardon me?
See I can make my whole world in a backseat
Lost point, want a joint, show me how to treat a john
Someone save me, save me from what I'm on

Wait a minute girl, can you show me to the party?
I said wait a minute girl, can you show me to the party?
Please let me in through the backdoor
Just let me in through the backdoor, baby
Just let me in through the backdoor, just let me in
Wait a minute girl, can you show me to the party?

It's gonna be a real good time

I'm waiting for my man and hollywood and vine, so fine
Been done in the alley, son I'm on New York time
Take a look at those red lights, green lights, blowin' my mind
I'll show you somethin' if you show me a good time

Wait a minute girl, can you show me to the party?
Wait a minute girl, can you show me to the party?
I'll let you in through the backdoor
I'll let you in through the backdoor, baby
I'll let you in through the backdoor, I'll let you in
Wait a minute girl, can you show me to the party?

Here she comes, coming around again
Here she comes, coming around again
Here she comes, coming around again
Here she comes, coming again

Wait a minute girl, can you show me to the party?
I said wait a minute girl, can you show me to the party?

Wait a minute girl, can you show me to the party?
Wait a minute, wait a minute, wait a minute
Wait a minute, wait a minute, hey girl, can you show me, girl?
Can you show me to the party? Can you show me to the party?
Can you show me to the party?


Planer för mina extra lediga dagar


Winter Wonderland.


Tror ni den här för att stanna?


Obsession...






Bärbar skrivare från HP



Skrivaren som blev vunnen skickas till mej i veckan, de blev fixat så jag och Amina får dom samtidigt :D Wonderful!

Idag började som sagt Marknadsförings kursen i skolan. Jag har sett fram emot den så mycket! Det verkar jättebra och boken är lätt att förstå. Mycket bättre än både projektledningen och företagsekonomin.
Reklam och PR har väldigt länge varit intressant för mej och jag jobbade ju inom sociala medier ett litet tag, som säljare men det var ju ändå "reklamplats" jag sålde.
Det är en väldigt lugn start på kursen. Idag och imorgon 9-16 sen är vi tydligen lediga onsdag, torsdag och fredag. Så även om vi inte har höstlov så får vi ett litet ändå. HÄRLIGT!

I slutet av veckan ska dom ringa från Ica Maxi också. Det var ju där jag var på intervju i fredags, det har jag nog inte sagt tror jag. Jag hoppas det gick bra och att jag kan få en extra tjänst där! Lite extra pengar och erfarenhet skulle inte skada.



Vi har en fin marknadsföringsbok och vad j...

2010-11-08_15_04 (MMS)

Vi har en fin marknadsföringsbok och vad jag känner hittills så känns den här kursen som min grej. I love marknadsföring. :D


vinnare :)

Jag och Amina var ju på Blogawards i september (?), var de september? Ja de var de väl.
Jaja, vi var iaf med i en tävling där av Tv400 som man kunde vinna en bärbar skrivare från HP... Och vet ni vad?
Vi vann! Båda två :D haha. Kul ju.

Så Amina får hem skrivaren först eftersom dom bara hade en på lager för de var ju meningen att en skulle vinna egentligen. Sen kommer min senare, eller om jag vill välja att ta något annat i samma prisklass. Men en skrivare är väl nice, eller hur? :D

hihi.


Utmanad...

7 sanningar om mig:

1: Jag har ibland konversationer på engelska... med mej själv.
2: Måste dricka kaffe, annars får jag huvudvärk.
3: Jag är beroende av Gossip Girl.
4: Jag kan inte gå i skor med lägre än 10 cm klack.
5: Jag vill sy egna klänningar.
6: Jag använder inte byxor, bara strumpbyxor och leggings.
7: Jag såg Twilight 5 gånger på 2 dagar när den kom ut på DVD.

Jag utmanar:

Amina
Sabine
Elin



Mobilblgg - Sitter i centrum med en latte ...

2010-11-05_12_14 (MMS)

Mobilblgg - Sitter i centrum med en latte och amerikanska Elle. Min buss går om 20 minuter, då ska jag på intervju för ett extrajobb. Weei, lycka till på mej. Tentan gick nog hyffsat bra iaf tror jag. Hoppas jag!


Two things tomorrow.

Japp... Imorgon är The Big Day. Sista tentan i företagsekonomi. Har fått godkänt på dom två första så bäst för mej att de blir ett tredje ockå.

Efter Tentan ska jag iväg på en annan grej. :) hihi. Spännande. Hoppas de går bra.




Wish me luck!


Godmorgon

Sitter här i soffan med mitt morgonkaffe. Det kan ju bland de godaste som finns på morgonen. Snart ska jag åka till Sabine för att plugga ännu mer inför tentan imorgon. Företagsekonomi kan ju va bland de mest förvirrande i sklans historia! Tyvärr. Men det är bara att stå ut och hoppas på de bästa.
På måndag börjar ju en ny kurs och de ska bli superkul. Marknadsföring. :)

Jag ska ta med mej mjöl till Sabine också. Det blir pajbakning också. Sjukt gott verkligen!

Det blev ingen powerwalk imorse, dumma mej, eftersom jag var väldigt trött imorse och ville utnyttja sovmorgonen dagen innan tentan. Jag ska ta mej ut ikväll och gå en runda.
Någon som är på?

Nej, dags för lite frukost!



Ute och powerwalkar (tummen upp)

(Tidsinställt inlägg)



Har hört att det är bättre att träna stora muskelgrupper om man vill slimma till sej lite, i mitt fall benen (!).
Igår morse var jag ute och powerwalkade/joggade lite, jag försökte jogga så mycket som möjligt men eftersom jag är så pinsamt otränad så blev de inte så överdriver mycket springandes. Senare sa Sebbe att man tränar en större muskelgrupp om man går/powerwalkar. Så nu har jag gett upp joggningen för en lite framtid och koncentrerar mej på powerwalk istället!

Därför är jag nu ute och powerwalkar istället! Jag ska få smala, snygga ben och efter nyår ska jag också skaffa mej ett nytt gymkort, den här gången på Najaden.







Update: Jag bestämmde mej för att ta en sovmorgon istället, man måste ju faktiskt passa på när man kan :)

Right now!

Det som går om och om och om och om igen i mina hörlurar just nu är detta! :)

The Pretty Reckless




Ny telefon :)

En glad tjej här.
Äntligen har jag fått byta ut min Satio till en annan bra telefon! Som jag skrivit i tidigare inlägg så har min bror en ny telefon så jag fick hans gamla :D GRYMT!
Just nu är jag ägare av en Acer Liquid, vit
. Skitsnygg är den. Helt underbar. Det enda som är lite jobbigt är att den är på engelska så de finns inte åäö, men de går väl att överleva eller hur!? Så länge man slipper Sony Ericsson Satio. haha.




Tentaplugg hos Sabine.

Pluggning, lunch, One Tree Hill tittande, bloggande och bus med Balthazar.
Det är vad mestadelen av dagen består av.


Amina kanske kommer förbi på kaffe i eftermiddag, sen blir det middag hos mamma. Chilliconcarne. De va längesen :D
Ska också prata med min lillebror om telefonen! Jag vill haaaaa :D haha.


Godnatt

Time to sleep :)

2 November 2010

Precis duschat.
Ska sminka mej.
Ska fixa håret.
Ska käka frukost.
Ska fylla upp kaffetermosmuggen.


Sökt jobb...

Japp, nu börjar jobbsökningen igen.

Klickade precis iväg ett till Ica Maxi i Haninge. ;)
Har skickat dit säkert 5 gånger tidigare men aldrig fått något svar... Dom har väl många som söker kanske.



Säg till om ni har något förslag på extra jobb.


Vinter By Ellos

Jag var nyss och hämtade ut ett paket på posten. Mina efterlängtade skor hade redan kommit, beräknat datum från början var den 25 November men de gör ju inget att dom kommer redan nu. Hämtade även ut ett paket från bubbleroom som jag egentligen inte ville ha med ett par strumpbyxor i, helt fel var dom och inte alls som jag ville. Retur, retur!
Skorna däremot! OMG va snygga dom är. Dom är som skapta för mina fötter också, perfekta!
Är dom inte för snygga!?


RSS 2.0