Grattis Paui :D <3

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN PAULINA! 19 år, ett år närmare 20 iaf ;) Hihi. Hoppas du får en toppen dag, jag älskar dej <3

Japp. Igår blev det stängning för mej, en kaos stängning. Allting hade varit jättelugnt hela kvällen sen ungefär 22.25 kommer det massa sällskap och ska äta. Vissa blev sura när vi sa att vi stänger köket om 5 minuter och att vi bara kan servera varmrätter, så några gick. 22.55 fick dem sista sin mat, vi stänger restaurangen 23.00. Underbart. + att det satt folk kvar och bara drack, som hade suttit på uteserveringen tidigare, och dom ville dricka upp först.
Så man kan säga att jag och Frida låg lite efter, jag vill bara säga förlåt för den usla stängingen till dom som öppnade idag :P Stackare.
Aja, vi var klara 00.10, och vi byter om och börjar gå till tåget, 00.18 ser jag att klockan är så jag börjar springa, springa, springa för att hinna med tåget som går 00.19. när jag komemr upp på platformen så börjar det precis åka, otur va. Så då går jag till Sergels Torg för att ta nattbussen (jag vet varför gick jag inte bara upp till kalrabergsviadukten, mycket närmare, svaret är jag vet inte) men det fanns inen busstidtabell, den gick som tur var 00.40 och jag skulle va i handenterminalen 01.21, där jag skulle hämta bilen och köra hem.
När nästa är gullmarsplan så säger chauffören i högtalarna; "Det är ett tekniskt fel på den här bussen så vi ska byta buss i Gullmarsplan".
Japp, sagt och gjort, vi bytte buss till en iskall jävla bussjävel. Usch. Jaja, vi kom iaf till handen, lite försenade såklart men nu skulle jag bara gå bort till garaget och hämta bilen.
På vägen till garaget, som kändes jättelång, fick jag skavsår på hälarna, och när jag gick under taken så ekade det så jäkla mycket, jag hatar när man går själv ute så låter det jättemycket om en. Går man själv ska man ha tysta skor.
Ja, så kom jag hem, 01.45 och gick och la mej, och vaknade för ca 30 minuter sen, och nu skajag hoppa in i duschen.
Ha en bra dag.
Christin Wigren

Missmatch i trafiken.

Jaha, då ska man snart åka iväg till jobbet då. Tråkigt. Det borde va lag på att va ledig såna här fina dagar, eller vad tycker ni?
Nu såg jag precis också att jag kommer inte hem från jobbet, eller hem kommer jag ju men bussen och tåget matchar inte nu när det är sommar tidtabeller.
Jag slutar 23, tåget går 19 över från Centralen och jag brukar matcha bussen som brukar gå 51 från Handen. MEN inte nu! Nu går den 22.51 från Handen och nästa går inte förens 00.51. FAN! Jakla bussar, det ska bli så skönt att flytta till ett ställa där det går bussar helatiden åt båda hållen kommer jag till jobbet. Så skönt!
Jag fick iaf ta bilen till handen så att jag kommer hem ikväll. :) Vilket betyder att jag kan ta ett tidigare tåg till jobbet också och få lite mer tid att byta om och så innan jag börjar, vilket alltid är skönt.

 <-- Min nya fina dator. <3



Ha en bra dag.
Christin Wigren

Solig söndag.

Tjohej alla glada.
Idag fick jag en mini-pc av pappa och farmor, en för tidig födelsedagspresent. Den är rosa och jättefin. Det är den jag sitter och geekar med nu, förstås ;)

Idag har det ju nästan varit outhärdligt varmt ute, rekordvärme för sverige? Ikväll blir det nog ett kvällsdopp, efter alla barnfamiljer har åkt från stränderna så det är lite lugnare. Jag ska försöka komma i även om jag är en badkruka :D

Imorgon jobbar jag igen, springpass. Usch och fy. Amina kanske kommer in till stan då så får jag lite sällskap iaf, kan bli trevligt. :)

Nu ska jag nog försöka va ute lite till i hettan.
Ha de bäst.
Christin Wigren

Tjoho soliga dag.

Idag har jag legat och pressat hela dagen ;) Haha, mesta delen iaf, jag vaknade halv 12 (!) Sjukt sent. Efter en ganska läng stund i solen blev det tillslut för varmt, så jag fyllde på vattenflaskan och gick och satte mej i skuggan en stund. Hela tidne har jag sträck läst I taket lyser stjärnorna, så jäkla bra bok, sorglig men väldigt bra. Nu vill jag verkligen se filmen. Jag började läsa boken igår och det blev utläst för ca en timme sedan. LÄS DEN! även om ni sett filmen.

Ska snart åka till lägenheten där min kära pojkvän jobbar och sliter. Han är så duktig. <3<3<3

Försöker få tag på Amina men hon svarar inte :( Buhu. Duuuum Amina :(
Får försöka igen då.

Puss&Kram
Christin Wigren

Inga blåbär :(

Idag när jag skulle äta frukost, så fanns det inga blåbär :( Jag ville ha vaniljyoghurt, Kallogs Special K och Blåbär. Det är mums mums på morgonen. Men det gick inte nu :(

Jag ska gå ut i solen nu.
Puss & Kram
christin wigren

Sommar, sommar, sommar.

Jag låg kvar jättelänge i sängen idag, klockan 11 började jag röra mej uppåt. konstigt tycker jag eftersom jag alltid vaknar innan 10. Kanske behövde sova lite längre när jag ska iväg och jobba sen. Jag stänger idag, hoppas det är lite folk ikväll, det är ju trorts allt dagen innan löning.
Jag har fått två konstiga prickar på läppen, dom är hårda så de är ju inga blåsor, väldigt konstigt.

Igår var jag och Paui på Olearys och åt lunch, vi tog en varsin öl till maten också. Jag åt Pasta Carbonara, hon åt en Grekisk sallad. Efter det åkte vi hem till henne och låg och solade på studsmattan till hennes pappa satte igång vattenslangen och började sptuta på oss med iskallt vatten, vi sprang runt hela tomten för att försöka gömma oss, tillslut gav han upp :P vi gick en promenad med lilla Bonzo sen kom mamma och hämtade mej.

Jag tycker det är så tråkigt när jag jobbar kväll, Sebbe är och fixar lägenheten och jag jobbar. Jag vill ju vara med och hjälpa till. Jag är iaf ledig hela helgen, och fredag kväll också.
Tänk, snart är juni slut. Det är helt sjukt vad snabbt tiden går. Sommarvädret har precis kommit till oss men snart är sommaren slut. Nej, nu ska vi inte va negativa, det är ju trots allt super bra väder nu och det får man väl njuta av så länge det håller sej såhär. :)

Ha en bra dag.
Christin Wigren

Takmålning, hundpensionat och Thailand.

God morgon. Ännu en solig dag, så jäkla skönt.
Igår målade Sebbe, med hjälp av Martin, taket i vardagsrummet, det stank så mycket, Fyfan. Innan de var jag hundvakt en liten stund, jag och mamma hämtade Chevvy på hundpensionatet. Det var ett fruktansvärt liv där inne, och luktade gott gjorde de inte heller. Vid ungefär halv nio kom Emmeli och hämtade honom, och ni skulle sett hur glad han blev när hon kom :D Världens lyckligaste hund. Samtidigt kom Martin och Paui. Martin gick upp till Sebbe för att börja målandet, och jag och Paui lånade Martins bil för att köpa mat. Den är skitläskig den där bilen. Usch.

Idag ska jag träffa Paui igen, hon ska fixa naglarna och sen ska vi åka till Farsta och lämna lite CVn, iaf hon ska göra det. :)
Snart ska vi åka till Thailand :D i mars bär det av. Jag, Sebbe, Mamma, Micke, Johan, Daniel, Moster, Emmeli, Lennart, Helena, Hillevi, Morfar och Gunilla. Det är bar kusinerna från Falun som saknas :( Tråkiiigt att inte dom ska följa med. :(

Time for breakfast and makeup
See Yah!
Christin Wigren

:) (:

Igår gjorde Sebe mycket i lägenheten. Han spacklade hela resten av vardagsrummet och grundmålade och spacklade hallen. Idag ska han måla taken i alla rum tyckte jag han sa.
Igår fanns det inte så mycket jag kunde hjälpa till med, så jag satt på balkongen och läste :P Så kom Christir och Tina förbi och kikade på hur det såg ut också :)

Ska springa in i duschen nu.
See Yah!

:)

Japp, nu är renoveringen igång. Tapeterna i vardagsrummet är rivna, spaljén och alla dörrkarmar håller på att grundmålas och en vägg är spacklad och klar att slipas för att den målas. Vilken skillnad det blir bara av att tapeten åkte ner. Helt sjukt. Paui var och tog lite bilder och filmade lite, jag ska lägga upp bilder också så ni får se lite hur det  går och hur det ser ut.
Imorgon ska Sebbe börja med sovrummet så kanske vi kan börja flytta in snart, ska börja packa ner i lådor nu, så slipper man städa hela stugan också ;) Smart va!?

Idag fick jag gå tidigare från jobbet, tillsammans med Nikolina så vi gick och tog en fika på John Chris Coffee, mysmys. Vi satt ute och drack varsin latte och pratade. Sen åkte vi åt varsit håll eftersom hon skulle ut på mälaren :) och jag skulle upp till lägenheten.
Imorgon öppnar jag med Moa, sen efter jobbet bär det av till lägenheten så klart och på måndag fick jag ledigt så då får vi se vad jag ska göra.

Igår Midsommarafton, var vi här hemma hos mej, jag, Sebbe, Paui, Martin och Matte. Vi grillade, drack lite gott och sedan drog vi vidare till Hampe. Till en början var det väl lite smått segt, eftersom vi inte kände några, men det blev ändå roligare efter ett tag. Vid 12 tiden började jag och Sebbe knata hemmåt. Jobbigt var det och jag hade knappt någon känsel i fötterna men vad ska man göra utan pengar när bussarna inte går, och med en pojkvän utan busskort ;P Hehe. Det är bara fortsätta gå. Vi nådde iaf vårt mål som såklart var hemma, och sängen och soooova, eftersom jag skulle upp tidigt och öppna på jobbet, min buss gick 08:53 på morgonen. Det sög ju kan jag säga, så mycket som jag bara ville ligga kvar i sängen och värmen. Inte får jag ligga kvar imorgon heller, men på måndag då jäklar ska jag sova läääänge. :D Ska bli superskönt. Men som vanligt så vaknar man väl ändå tidigt och hur pigg som hellst.
Men då har mamma kommit hem från norrland så då kanske bilen är hemma, då kan jag köra upp lite lådor till lägenheten. Vårat hem.
Det är helt sjukt!
Jag och Sebbe ÄGER en lägenhet! :O Så underbart men också konstigt.

Nej nu har jag skrivet ett såpass långt inlägg så det räcker i två veckor ;P Hehe.
Nej då, jag ska försöka uppdatera med bilder och info om hur det går och renovera.

Hörs!
Christin Wigren

Lägenheten.

Nu är det bara fyra dagar kvar till vi får tillträde till lägenheten. Idag flyttade vi in massa grejer, som soffor, soffbord, vitrinskåp och lite småplock. Eftersom min moster flyttar ner till Jönköping idag så var vi tvungna att ta allting vi skulle ha därifrån. Hoppas hon får det bra där nere, det får hon säkert :) <3
Iaf, tillbaka till oss och väran lägenhet, Sebbe har ju redan valt färger till nästan alla rum, köket är ganska hyffsat klar planerat och jag får min garderob/klädkammare :D Ett bra hem för mina skor och kläder ;)

Imorgon är jag ledig från jobbet, skönt, skönt sedan på kvällen ska jag ut och äta med Amina och Emelie. Vi ska troligen gå till Hard Rock Café, men vi får se :)  Ska bli kul iaf, jag ser fram emot det.

Nej, ha de gött.

jobbjobbjobb

Dags för jobb igen, lunchpass idag så det är rätt lugnt :)
Nu är det bara 5 dagar kvar till vi får lägenheten :D På Torsdag sätter vi igång och renoverar sen flyttar vi in så fort som möjligt. Det är så spännande, det ska bli så kul.

nu ska jag sminka mej.
See Yah!

Springpass.

God morgon.
Sitter här med datorn i knät, lyssnar på Nyhetsmorgon i bakgrunden och äter lite på min frukost sallad. Snart skajag åka iväg till jobbet och ha springpass som jag verkligen inte ser fram emot. Jag ångrar ganska mycket att jag bara tog en vecka semester i sommar, de skulle va så skönt att bara va ledig lite längre.
Vi hade tänkt att åka till gotland vecka 29 men eftersom min semester börjar vecka 30 så måste jag hitta någon som kan ta mina pass den veckan. Fast det blir nog inte så svårt, bara vi får schemana snart.

Nu måste jag börja fixa mej lite.
Puss&Kram

Regnig tisdag.

Usch, det som har varit så fint väder så går det över i värsta skitvädret med massa regn :( Jag som till och med har lyckats bli lite brun (mot vad jag brukar bli). Då kan det ju inte bara sluta va fint väder.
Jessica tog min stängning idag, mot att jag tar hennes på torsdag iof men det var ju meningen att vi skulle hämta våra kylskåp idag men eftersom Sebbe och Martin har träning så kan dom inte hjärlpa till och bära upp dom i lägenheten så det får bli någon annan dag.
Det är bara två veckor kvar ungefär tills vi får tillträde och får börja renovera, det ska bli så roligt, vi har redan börjat skriva en shoppinglista till trippen till IKEA och jag har köpt jättefina salt och pepparkar. Så har Nikolina varit superduper snäll och tagit mitt pass den 18nde så jag kan va med på banken när pengarn ska över till mäklarn (eller vart det nu ska) :D
Det är helt sjukt, jag flyttar snart. Tänk va skönt med eget hushåll, storhandla, matlistor, och tillochmed städningen blir roligare. Det blir så nära allting. Nu bor jag ju i en stuga på tomten och då är det ju bara jobbigt och springa upp till huset och hämta dammsugaren och sen måste man springa upp och lämna tillbaka den igen. Men nu kommer allting finnas på samma ställe, det är som min stackars fisk där nere i stugan, han kommer alltid ha rent vatten för det blir så nära och är inte lika jobbigt. Nu måste man balansera honom upp för backen och sedan ännu värre nerför backen, och om det har regnat då är det snorhalt där. Och inte vill jag att min stackars fiskis ska åka ner på marken och skada sej och kanske t.o.m. dö(!!!) :( Men snart så kommer han leva i värsta paradiset, han kanske tillochmed kan stå i köket så kan jag städa hos honom varje dag ;P Nej, inte riktigt varje dag, men en gång i veckan iaf.
Snart kommer Sebbe och hämtar mej för vi ska åka till Dalarö där han ska träna, jag och Paui sitter där och tittar på, med myggen, usch.
Idag hade jag en fästing också. Jag undrade vad det var för någonting, om det var en skorpa eller nått, så jag petade lite på den och då började massa ben sprattla så jag gick upp och tog fram pincetten och drog bort den jäkeln! Men jag sitter här med ett plåster med alsolsprit på, på benet, bara för att den lilla rackaren var hungrig. Kan man inte utrota dom på något sätt?

Nej, nu har jag skrivit lite, så det får räcka för den här gången. Hörs snart igen.
Puss & Kram

RSS 2.0