Idol :)

Ligger i soffan och tittar på Idol. Hoppas Linnea och Olle går direkt till imorgon :D


Imorgon blir de shopping med Elin på dagen och sedan på kvällen ska vi ut och sjunga karaoke! :D Jiippiiee.
På lördag ska jag hjälpa Amina tvätta bilen på dagen och på kvällen blir det vin och Singstar.

Nyduschad och ny studielitteratur


Japp det är nästa kurs de. FEK1 (företagsekonomi 1) Inte så roligt kanske, men jäkligt bra att kunna. :)

Måste också berätta att schemat för dessa fem veckor är vad man kan kalla lite av ett drömschema. 9-12 varje dag, eftermiddagar = Lösa uppgifter i boken på egen hand. Och dom flesta fredagar är helt eget arbete.
NICE!

Dags att torka håret, sen ta tag i disken för den verkar inte försvinna av sej själv :/

Kvällen på BLOGAWARDS! + härligheter och svaller ;)

Jag vill börja med och visa en bild på den OTROLIGT goda middag som jag och Sabine åt hos henne idag.
Klyftpotatis, fläskfilé, fetaostsallad, beasås och vitlökssås!

Ser det inte hur gott ur som helst?! 
Jag skulle kunna äta det till frukost, lunch och middag i resten av mitt liv! Jag skojar inte. :D

______________________________

BLOGAWARDS!

Jag har ju inte berättat någonting om det så jag tänkte att de va dags.

Kl 13 i lördags ställde vi oss i kön in till Café Opera och Blogawards Afternoon Teaparty. En jäkla kö var det men det gick hyffsat snabbt iaf. I börjar var vi väldigt vilsna och visste inte riktigt vad vi skulle göra eftersom det var så mycket folk och olika "stationer" med olika grejer. Bl.a. sminkning, hårfrisering, glasögonprovning+tävling, Maybellene Tävling, intervjuer med "kända" bloggare, veckorevyn tävling och mycket mer.
Vi plockade på oss allt som gick att plocka på sej och var med i lite olika tävlingar runt om i lokalen.
Båda glömde kamera, inte så smart kanske.

16:00 avslutades Teapartyt och vi åkte till min kusin Emmeli som bor i närheten. Köpte med oss donken och knallade upp till henne för lite middag och tillfixning.

Vi åkte tillbaka så vi var vid Café Opera igen ungefär vid 18:45 och fick även då vänta i en jävla kö! Kallt var det och det tog lite längre tid än tidigare.
Även den här gången var vi lite förvirrade och visste inte vart vi skulle och vad vi skulle göra. Det var tydligen uppdelat i mindreåriga och myndiga personer, vilket vi förstod sen när vi blev tillsagda att gå in till nästa rum.
MYCKET folk var det. Inte så mycket kända ansikten. Vi såg bl.a. Laila Bagge, Josefine Craford, Tyra Sjöstedt, Molly Sandén och lite andra bloggare.
Fick en bild med Molly Sandén, som jag tycker är en väldigt duktig sångerska. :)


Iaf... Därpå var det prisutdelning... Som ni säkert har läst på andra bloggar så var det mycket okända bloggar som vann. Jag tycker det var kul men ändå konstigt att så många småbloggare som jag ALDRIG hört talasom vann över bloggare som Kenza, Foki, Paow m.fl. Men kul med lite nya ansikten såklart.
Jag och Amina hamnade lite på sidan av scenen vilket visade sej va en ganska bra plats med tanke på att trappan upp var där och alla de som skulle presentera vinnarna gick där. T.ex. Laila Bagge, E.M.D, Eddie och Rabi och så något nytt band från Sydafrika. (jag och Amina stog och pratade med deras manager tidigare, trevlig tjej verkligen).
Det jobbiga var att vi fick stå upp hela tiden, undr ca 2 timmar. Jag hade sååååå ont i fötterna efter det och då hade inte ens efterfesten börjat. Stackars mej.

Efter prisutdelningen... gick vi för att hämta våra jackor och förflytta oss till Operakällaren för efterfesten. "Yeeeeeaayy" tänkte vi.
När vi kom dit möttes vi av reserverade bord och svindyra priser! Med reserverade bord menar jag att ALLA bord var reserverade. Det var många bord, men långt ifrån alla användes. DÅLIGT!!! det fanns kanske högst 10 platser att sitta på för oss "okända" bloggare och gäster, och folk satt på golvet runt om i lokalen.
Hur tänkte ni när ni planerade detta Veckorevyn?
Jag och Amina tröttnade rätt fort med ömmande fötter och gick för att hämta ut våra jackor i garderoben. Vi han se en liten symt av Tove Styrke på scenen också innan vi gick. Hon är duktig hon.
Vi hämtade ut våra Goodiebags av en stackars tjej som fick stå utanför i ett, typ, tält och dela ut dom. Fysantan vad hon måste ha frusit stackarn.

Vid Max på hamngatan träffade vi på två tjejer från Norrköping som vi snackat med tidigare på kvällen och satt där och snackade med dom i några minuter sen begav vi oss mot Sansibar. Där beställde vi varsin öl, Amina en svensk och jag en tjeckisk. Mmm, riktig öl!!!
Vi satt där en bra stund och bara resumerade kvällens besvikelse och tittade igenom goodiebagsen. Helt okej grejer, kunde va lite mer med tanke på att vi betalat för det. Men jag är endå nöjd. Det är inte ofta man få er gratis nylanserad mascara :) Maybellene Falsies express mascara Black Drama tror jag den heter. Jag prövade den idag och såhär blev resultatet:


Vi drack inte änns upp våra öl innan vi gick vidare mot tåget mot Haninge. 00:19 skulle de gå och vi stannade på donken och tog varsin ChickenWrap. Jäkligt god måste jag säga. Aldrig ätit den förut.
Fan va jobbigt de var att gå till centralen och tåget. Skulle man varit någorlunda påverkad skulle man nog inte känna att fötterna gjorde ont men kände inte av någontign alls. Trots 4 drinkar och en öl. Konstigt, då brukar jag va ganska klar för kvällen ;p haha. Skämtåsido.

Vi njöt av att kunna sitta på tåget och fasade för när vi skulle ställa oss upp och gå av i Handen. Våra pojkvänner och några till var på China Station i handen och kollade på en spelning så vi gick dit.
När man går från stationen till China station går man i en jätteäcklig, kiss stentrappa. Den trappan snubblade jag i och slog i smalbenet ganska ordenligt.


Det kanske inte ser så farligt ut men FFAAAANNNN va ont de gjorde, och gör fortfarande så fort man kommer åt det.
Jag haltade in på China Station och träffade min pojkvän, lille bror, Joar och Ola + två till, beställde en öl och beklagade mej för dom hur besviken jag var på Blogawards. Efter inte långtid alls åkte vi hem och jag sov så gott den natten. Det har nog aldrig varit såå skönt att ta av skorna, tvätta bort sminket och krypa i mjukiskläderna som det var i lördags!

Det var min lördagskväll på Blogawards!

Lite skvaller: Paow, som var för ung för att komma in på efterfesten, är ju tillsammans med Hugo Rosas, som gick på efterfesten. Där så sågs Egoina, vinnaren av årets blogg, och Hugo Rosas klänga på varandra rätt öppet. Såg inget som såg ut som otrohet från Hugos sida men det såg ut som det var påväg.
Jag hoppas för Paows skull att Hugo har vett nog att inte va en dålig pojkvän.



Jag förstår om ni inte orkar läsa allt för det här blev jäävligt långt. ;P men gör ett försök om ni har lust :)
Puss&Kram

:) osminkad...

Tittade på första avsnittet av femte säsongen av Dexter idag, och åt Ben&Jerry's. Jammi säger jag bara!

Hejhej från mej och Sigge.



Var hos Sabine imorse kl 10. Pluggade med grupparbetet fram till kl 13, sen åt vi Potatis, köttbullar, brunsås och lingon. Mums! Vi tröttnar aldrig på de.
Orkade inte sminka mej imorse, så jävla skönt att gå utan smink. Mår inte så bra heller. Det var därför jag inte skrev någonting igår. Låg hemma med frossa hela dagen igår. En hosta som inte var rolig alls.
Jag var och grattade Lalla på 91 års dagen iaf, och hämtade mina och Aminas grejer hos min kusin som vi lämnade där innan blogawards.
Skriver mer om lördagkvällen senare. Ska försöka få lite bilder också så ni får se hur jag såg ut :)

I'm ready!

Imorgon gäller det!
Jag lyckades tillslut, efter många timmar i olika köpcentrum hitta en klänning som får duga. Inget speciellt flashigt eller glamourigt men jag tror de kommer bli sjukt snyggt till mina supersnygga heels!
En skönhet klär i allt! viisst!? ;)

Det ska bli super kul imorgon. Jag är verkligen taggad till tusen.
Naglarna är fixade nu också. Gjorde egna gelénaglar för förta gången i hela mitt liv. Jag tycker det blev hyffsat bra iaf. Det känns som dom kommer hålla ett tag *peppar peppar*.
Amina hjälpte mej med instruktioner om hur jag skulle göra såklart :P haha.

Jag ska lägga upp en bild på min Galaoutfit också, inte idag och inte imorgon men kanske i övermorgon. (förvänta er inte för mycket, jag är väldigt dålig på att faktiskt komma ihåg att lägga upp bilder).

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mej så jag är pigg och glad imorgon!
Godnatt.

Första tentan.

Nu är den avklarad. Jag tror det gick bra. Det var några uppgifter som jag tyckte var ltie knepiga, men det visste jag redan innan att jag skulle få lite problem med dom. Annars känns de jättebra. Skönt att den är över.
Nu är det bara redovisningen som återstår av den här kursen. Och den kommer vi klara galant!

Om 20 minuter ska jag åka iväg till tyresö och hämta Amina på hennes jobb så ska vi fara iväg till Nacka Forum. Jag måste ju handla en ny klänning och dom har ju NewYorker där och dom brukar har fina kläder till billigt pris :D Hoppas de finns någonting nu!!!
Ikväll blir det iaf middag här hemma hos oss, Amina och Johan kommer och gör oss sällsis. Sen avslutar vi kvällen med lite vin till Idol. Inte helt fel!

Imorgon är Jag och Amina på Blogawards hela dagen.

Är det någon av min lilla skara läsare som ska dit?


Dumma klänning.

Blogawards klänningen... Jahapp.
Imorgon blir det till att hitta en ny. Den som jag har nu går inte att använda. Värdelöst band som bara sitter snett och fult, den är alldeles för stor i brösten och går typ inte att sy in på nått snyggt sätt. Måste hitta en ny!
Och jag har en dag på mej!!!!

Fuck.

Jaja, imorgon är det tenta. Har pluggat endel. Säkert alldeles för lite, men det ska nog gå bra. När de väl kommer på provet så kan man det. När man sitter såhär hemma och läser på papper så blandas allt bara ihop, man har läs de för många gånger.
Vi får se hur det går.
Önska mej lycka till! :)


Bra blogg, jaa-aa.

Amanda Berg. Har följt henne jag vet inte hur länge. Tappade henne dessvärre ett tag då jag helt plötsligt inte kom in på hennes blogg, blev lite ledsen och försökte flera gånger i en längre tid men de fungerade aldrig! Nu för några veckor hittade jag henne igen. Äntligen.
Måste faktiskt säga att jag saknat hennes snygga bilder, små korta inlägg och hennes olika äventyr i livet.
Hon är ju också en av Metromodes modetjejer. Så massa snygg inspiration får man också.

Så ett litet tips bara, läs den du med :)





http://amanda.metromode.se/

Åååh, kommer ni ihåg?


























Hos Sabine

Sitter hemma hos Sabine nu. Vi har precis käkat lunch. Köttbullar, kokt potatis, brunsås och lingon! MUMS! Såå jävla gott. :D
Vi pluggade lite instuderingsfrågor innan maten, jämnförde och fyllde i lite där de verkade lite luddigt. Så duktiga så, nu gäller det bara att plugga på det också. Imorgon och på torsdag, sen är det prov! Eller Tenta, gillar inte de ordet. Blä.

Snart ska vi börja röra oss mot skolan. Kl 13-14 har vi lektion, sen handledning och däremellan ska vi skriva ihop en liten beskrivning för vårat projekt.

Nog skrivet om vad jag ska göra idag. Tråkigt att läsa om, jag vet!
Jag hämtade mina skor som jag beställde från Ellos, dom som blev så försenade om ni kommer ihåg de inlägget!? När jag kom hem och provade dom så var dom både förstora och SKITFULA! Fyfan för dom. Såg inte alls ut som på bilden. Så det blev retur på en gång på dom. Jag lånade bilen och åkte tillbaka till posten för att skicka tillbaka dom. Då passade jag på att hämta min klänning som hade kommit också. Min fina klänning till Blogawards. Hihi. Jag var ju tvungen att skicka tillbaka den för att den var förstor. Nu var den lite bättre, eller ganska mycket bättre, fast fortfarande förstor i brösen. Typiskt. Men de får gå ändå!

Nu får det räcka för nu.
Hörs senare!
Puss&Kram

Måndag 20 September 2010

Nu har det blivit lite dåligt med uppdatering. Jag har ju varit längre upp i landet över helgen vilket var väldigt skönt och avslappnande.
Jag, Sebbe, Elin och Joar åka upp vid 15:00 tiden i fredags och var framme vid 20:30 ungefär, då hade vi handlat frukost till lördagen också.
Fredagen bestod av sista halvtimmen av Idol såklart! Vin (!) och Pictionary. Vi gick och la oss runt 2 tiden tror jag.
På lördagen begav vi oss in mot Huddik och gick och kikade lite i affärer, gick på systemet och köpe vax! :D haha.
Vi hade bestämt oss för att vaxa Sebbes rumpa :D hahaha. Han har velat de ett tag sp de va kul, blev inte så mycket reslutat tyvärr. Han körde en vaxremsa i armhålan också, DET gjorde ont! haha, blev ett jävla skrik där!
Resten av lördagen bestod av lite olika kortspel, alkohol, bastubad och en pomenad i totalt mörker 2 km! Sjuuuukt läskigt. Vi träffade på två människor i morkret som var ute och cyklade, varav den ena var ganska full :P haha. Vi var ute och gick vid 1 på natten kanske. Första biten var jätteläskig, men den blev det bättre. :) hihi.

Igår sov vi ganska länge, och åkte från Delsbo vid 14 tiden. Vi var hemma mellan 17 och 18 någongång så det gick jättesnabbt att komma hem!

Det var lite kort om våran helg uppe i delsbo.
Tog tyvärr inga bilder, vilket jag ångrar ganska mycket eftersom det är jättefint där uppe!
Det lär inte dröja så väldigt länge innan vi åker tillbaka, inte om jag får bestämma iaf. Det är såna man skulle vilja göra varje helg helst men det är ju svårt med lilla Sigge. Man vill ju inte lämna honom ensam hela tiden.



Nu är vi påväg!!!
Jippie, om några timmar ...

20100917933 (MMS)

Nu är vi påväg!!!
Jippie, om några timmar är vi framme i delsbo. Basta, sitta vid öppna spisen och bara ha det bra med vin och supertrevligt sällskap. Nu blir ni lite avundsjuka va!? Haha. Det blir väl inte så mycket bloggande från min sida den här helgen som ng kanske förstått. Ha de så jävla bra! ;) pussochkram


Imorgon smäller det! :D

Imorgon drar vi! Äntligen! Har verkligen längtat efter den här lilla trippen. Ska bli sååå jävla skönt att komma bort från Stockholm över en helg! Åka uppåt i landet där de inte finns någon stress och där det kan bli alldeles tyst.

Jag fick hem min klänning och mina skor idag! Yeeeey. Skorna var perfekta, har märkt att ena min fot är större än den andra :O Eller om det bara är någon tå som är längre. Sjukt irriterande. Men det går inte att ta någon större storlek för då blir dom alldeles för stora!
Klänningen däremot... Var JÄTTESTOR! Men sjuuuukt snygg! Så det blir byte på den till en xs/s istället för s/m. Hoppas de går fort bara. Blogawards är om 9 dagar... Låt det gå fort att byta.
Någon som vet hur lång tid det tar att byta på Nelly?


En dag kvar :)

Nu är det bara en dag kvar i skolan innan vi drar till Delsbo för en helg med massor av avslappning!! Ska bli såå skönt.
Imorgon är det dessvärre prov i skolan, jag har inte pluggat speciellt mycket :( Dumma mej. Jag måste sätta mej med boken och läsa lite och kolla igen mina anteckningar från tidigare lektioner. Det här provet ska iaf tydligen inte va sååå svårt. Det är väl ett av dom enklare proven vi kommer ha eftersom det är på första kursen som var Teambuildning och det är ju inte så svårt egentligen. Mest om att hålla ihop gruppen, och om man är ny grupp så ska man lära känna varandra. och lite olika profilgrejer och sånt :P haha.
Nu när jag sitte rhär och ska rabbla upp någonting så kommr jag typ inte ihåg någonting alls. men på lektionen idag så var allting glasklart och det var inga frågetecken alls.
Vi får se hur det går. Hoppas på det bästa helt enkelt! :)

Jag har lånat min lillebrors dator eftersom min inte fungerar som den ska. Kan ju till exempel inte lada samtidigt som jag använder den.
Den här är nååååågra storlekar större och jag är så ovan så de är helt sjukt!
Så om ni hittar massa stavfel är det för jag inte är van tid tangenterna.
Försöker också hitta kameran, jag ser ju att de sitter en här :P fan. haha

Jaja, jag ska fortsätta utforska! Och sen plugga, och sen hoppa in i duschen.


Sitter i farsta centrum med sabine och vän...

20100915927 (MMS)

Sitter i farsta centrum med sabine och väntar på bussen. Såg en regnbåge. Fiiiin. :D


Ny outfit till Blogawards?

What do you think about?




Skulle bli skitsnyggt tillsammans tror jag!!!
Tror inte ni det!?!?

Varför har inte Sigge diskat?

Hejhejhallå ni ynka unika läsare här på bloggen :D

Hoppas ni har haft en bra och lärorik dag. Det har iaf jag haft.

Imorse hade vi Presentationsteknik i skolan. Vilket jag tycker är väldigt givande och kul! Jag är väldigt nöjd med vad jag presenterade, eftersom jag typ aldrig har stått och pratat så förut. Någon liten redovisning i gymnasiet och en föreläsning om bloggarGmediaGroup är väl det jag har åstakommit (stavas det så?) Så jag är iaf riktigt nöjd med min insatts!
Jag ska bli grym på att hålla föredrag!



Nu när jag kom hem efter en heldag i skolan så har Sigge levt livet medans vi varit borta verkar det som.

  • Mitt läppglas som låg på soffarmstödet låg på golvet i badrummet. Har han burit in den dit? Isf varför!?
  • Fjärrkontrollerna låg på golvet.
  • Min mobilsladd är spårlöst försvunnen. '
  • Min BH som hängde snyggt och prydligt på en krok i badrummet låg på golvet nedanför.

Hmm, kunde han inte typ tagit tag i disken som är kvar? Eller slängt i en tvätt? Eller städat?
Katter är så lata, han får ju allt serverat till sej men inte kan han göra någonting så litet som att städa lite som tack för allt.
Haha, nej. Såklart han inte kan. Han är ju katt. Lille plutten. Våran ögonsten.

Jag ska nog försöka plugga lite innan Idol börjar idag. Jag har ju faktiskt ett ltiet prov på torsdag som jag tänkte göra hyffsat bra ifrån mej på iaf. :D



Jag gjorde ett litet collage ave några vackra vinterbilder jag tog i vintras när det var så mycket snö.


Fråga inte...







Outfit till 25 September

Det blir klänningen som jag la upp för några dagar sedan.


Så tänkte jag försöka rocka till det lite men skinnjackan fån Jofama By Kenza, ett par lite tuffare skor och lite hårdare sminkning. Tycker inte om att se så oskyldig ut :p haha. Ni förstår vad jag menar, det blir för mycket bröllop om man inte bryter av med nitar och läder ;P

Vad tror ni om det?
Har ni några förslag eller bättre idéer så är det bara att skriva en kommentar.

12 September 2010

Har ingen vidare blogglust egentligen. Vet inte riktigt vad jag ska skriva.

Igår var jag hos Sabine och drack vin och kaffe med vaniljsmak. Yammi. Jättemysigt. Var inte hemma förens frammåt 03:30 imorse.



Sabine och lilla söta Balthazar.

Idag ska jag försöka ta tag i disken. Det är väldigt mycket just nu :( Sen så blir det kaffe med Amina under dagen också. Jippie :)


xoxo

Hoffmaestro

Hallåhallå.
Idag spelade Hoffmaestro på grönan.
Jag och Sanna åkte in vid 16:30 eftersom jag var tvungen att gå in innan 18:00 för att min biljett skulle fungera. Kände inte för att betala 150 kr inträde direkt.
Så vi var iaf väldigt tidiga. Ni skulle sett kön!!!! Är så jävla glad att jag slapp stå i den. Skulle säkert tagit en timme att komma in då.
Iaf, vi var ju väldigt tidiga, eftersom dom skulle börja spela kl 20:00, så vi gick runt lite och kollade, käkade varsin hamburgare.
Sen satt vi och väntade och väntade, tills vi faktiskt kom på att vi faktiskt kunde åka vad vi ville eftersom vi hade åkaband också. Så vi drog på oss åkbanden och gick iväg mot Pop-Expressen!
Jag älskar pop-expressen! Såååå jävla roligt! haha :D
Så åkte vi Kvasten också, rolig den också. Pirrade i magen i första nedförsbacken :D hihi.
Sen blev Sanna feg så vi åkte inget mer ;P haha.

Jag har aldrig sett så mycket folk på samma ställe förut. Folk var son galna. Vi gick 20:15 trots att konserten började kl 20:00, vi orkade inte med alla idioter till människor som bara tänker på sej själva. Vart man än stod så blev man typ puttad eller till slagen. Ambulans personalen kom inte fram till folk som behövde dem, och parken var tvungen att stängas pga stökiga människor. HELT SJUKT!
Det var jävligt skönt att komma hem, köpa godis och titta på dagens avsnitt av Idol.

Jag är sjukt trött, vilket kanske sysns i inlägget också ;P haha
Så nu ska jag sova. Natti natti.

Dagens Citat: Anders Bagge - "Va kul! Vad glad jag blev, nu blev jag glad"
hahahaha

hejhej

Vad hääääänder!?

Jag är iaf jättetrött, håller på att somna framför tv:n. Skulle iof va rätt skönt att bara lägga sej här och somna på en gång. Orkar inte gå till sängen. Vill fortsätta kolla på tv.
Vilka problem jag har. Verkligen! Eller hur!?



Chrissie ♥ Nightwish

Musik. Jag älskar musik. Lyssnar på nästan allting, nästan. :P Det är dock ett band som jag alltid återvänder till. ALLTID. Och det är... som ni kanske förtår av rubriken, Nightwish.
Nightwish har alltid haft en speciell plats i mitt hjärta, dom finns där och kommer alltid att finnas där.
När jag är arg blir det Nightwish i hörlurarna, dom har någon lugnande effekt på mej.
Nu lyssnar jag inte på dom för att jag är arg, utan för att jag saknat dom :)

Efter sångerskabytet så är dom tyvärr inte alls samma band tycker jag. Det är Tarja som gäller!!!

Här kan ni också lyssna lite :)














Nu får de räcka ;) Vill ni ha mer kan ni gå in och söka själva.

Nu kommer Sanna snart hit! hihi.  

Har jag hittat klänningen till Blogawards?




Vad tycker ni?
Passar den till Blogawards?

Glöm inte täääääävling :D

VAR MED DU OCKSÅ OCH VINN EN INVITE TILL BLOGGSVAR.SE!
:D


Klicka här för att komma till tävlingsinlägget!




Fin i håret.





Fin tjej :)

SERIÖST ELLOS!

Jag blir så förbannad. Jag vet att man kanske ska räkna med små förseningar när man skickar efter grejer via internet men det här tar fan priset.
Jag beställde ett par boots från Ellos, ni som brukar läsa har nog sett dom i ett tidigare inlägg. Jag har verkligen längtat efter att få dom. Leverans tiden låg ganska långt fram redan då jag beställde. 10 September var datumet då, vilket är på fredag. Som jag har längtat efter dom.
Ja. Så får jag ett mail idag. Så här såg det ut.



Tack Ellos så jävla mycket!!! Verkligen.
Ni har inte änns erbjudit er att kompensera med någonting. Står ett leveransdatum skrivet i annonsen om varan så ska den fanimej levereras då också, inte en hel jävla månad senare! SERIÖST!

Tänk om jag skulle ha dom vid ett speciellt tillfälle innan den 10 oktober? Om jag verkligen hade planerat att ha som vid de tillfället!?

Jag har beställt ett till par skor från er vilka ska levereras den 25 November (jag vet, sjukt lång tid kvar) och jag hoppas fan att dom kommer i tid, annars blir jag jävligt arg ska ni veta!!!

Tävling.

Nu kan DU vinna en invite till Bloggsvar.se,
du behöver bara gissa rätt på följande fråga:


Vilket datum står i min och min pojkväns förlovningsringar?

ÅR, MÅNAD OCH DAG.



Tävlingen avsultas när någon har gissat rätt datum. Så gissa på nu!!!

Natacha Peyre

Vi var ju och bowlade igår. På Imperial Lanes i Sickla. Jag tror inte jag berättade de men vi såg Natacha Peyre m.fl. där som också var och bowlade. Måste säga att hon är ju mycket sötare på riktigt än på bilder :)
Var inne och kikade lite på hennes blogg nu och hittade en bild med oss i bakgrunden, tyckte de va lite roligt. :)

Jag tog bilden HÄRIFRÅN.

hihi.

Ny soffa :)

Har fått förfrågan om jag kan lägga ut en bild på nya soffan så här kommer den :)



Vi ska skruva ner dom två skåpen bakom så vi kan ställa soffan mot väggen men vi ska göra de i veckan. :)
Visst är den fin?! Och stoooooor :D
Jippiieee.

Jofama By Kenza

Japp, nu har jag köpt den. Helt underbar.
Det är som Blondinbella skrev; "Skinnjackornas skinnjacka".
Den kommer användas flitisgt! Tro mej.




xoxo

...

Ligger i nya soffan med filt och dator. Mår hemskt illa. Usch. Kanske var de drinkarna som vi drack på bowlingen på Imperial Lanes i Sickla? Vi var tyvärr tvugna att byta våra drinkar några gånger för att de var dålig smak på dom.
Jag beställde en Frozen Margarita vilket resulterade i en besk äcklig blandning med inslag av apelsinskal. Tänk er att få den smaken i munnen när ni väntar er en god Margarita?! FYFAN!
Så jag fick en ny av den andra bartendern.
Elin beställde en Daquari (vet ej hur det stavas) med hallon smak. Den smakade väldigt illa den också, hon sa till, fick en ny. Vet ni vad den smakade? HELT SJUKT!!! Den smakade svamp. GAMAL SVAMP! Det var nog det äckligaste jag någonsin druckit. Bartendern kom fram till att det nog var fel på hallonsmaken så han slängde den och gjorde en med jordgubbssmak istället. Den var supergod verkligen.
Men fan asså, sånt där ska inte hända.

Så var det en jävla kärring, ursäkta mej, på banan bredvid som snodde mitt och Elins klot hela jävla tiden!!! Hon hade jättesvettiga fingrar också. Blää. Vägra hämta ett eget lixom.

Måste gå och lägga mej nu. Mår jätteilla... fan också.

Hyra släp

Vi ska hyra släp på statoil, men jag fattar ingenting av hemsidan så det blir till att åka dit.


Ingen blogglust just nu...

Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Sigge är på jättemys humör så vill mysa med honom bara :P haha.
Jag mår bättre, nu är det bara hostan kvar och den kommer väl stanna ett tag som vanligt.
Vi pluggade här idag. Började med frukost när alla kom vid 09:30 ungefär. Pluggade på fram till ungefär 13 då vi gick ner till Mias och käkade lunch och fortsatte där fram till 14:30. Tiden gick jättesnabbt verkligen. Det här kommer bli skitbra :)

Annars så ska jag på kräftskiva ikväll. Jätteroligt ska de bli :)

Kanske höra senare!

xoxo

Storstädning och storhandling

Hejhej. Har inte blivit så mycket uppdatering idag.

Jag är fortfarande sjuk, tråkigt nog. På bättringsvägen iaf.
Men livet stannar ju inte upp för att man är sjuk.
Trots att jag nog helst av allt borde ha stannat kvar i sängen hela dagen så var jag tvungen att åka upp till Swedbank och fixa med CSN grejen, annars skulle jag inte ha mina pengar förens nästa vecka och det går inte för sej. Vi har ingen mat hemma. Och då menar jag verkligen INGEN!!! Helt sjukt. Inte enns en brödskiva har vi. Så jag måste kämpa mej till Ica Maxi och storhandla. Som tur är har jag en snäll mamma som ska följa med mej.
Imorgon kommer ju min projektledningsgrupp hit till mej för att vi ska plugga. Jätteskönt att slippa åka till skolan bara för att plugga, så vi har bestämmt att vi ska vara hos varandra istället med start hos mej imorgon då. Så jag ska bjuda på frukost och kaffe. Och eftersom det var rätt stökigt här hemma var jag ju tvungen att ta tag i det och städa så dom inte tror att vi bor i värsta röran :) För det gör vi inte. Bara ibland...

Nu är disken klar och jag har dammsugit och torkat av i köket och vardagsrummet. Tänkte försöka hinna med badrummet innan mamma kommer och hämtar mej kl 18:45. Det borde jag ju klara av tycker jag. Jag har lagt i en tvätt med underkläder och strumpor också så den är klar nu och vill hängas men det får vänta. Jag ska nog tvinga Sebbe att göra det, det var ju faktiskt han som ville att jag skulle tvätta det.

Jag får väl sätta igång om jag ska hinna med badrummet innan mamma kommer då.

xoxo

Godmorgon.

Har fått sova inatt faktiskt, men vid klockan 6 någongång satte de igång. Hosta, hosta, hosta. Ni vet när man har sovit och är helt torr så är det den där irriterande jävla hostan! Torrhostan som aldrig slutar. Nu är de inte torrhosta länge, nu känns de som jag hostar taggtråd varje gång. FYFAN va de gör ont i halsen. Hade glömt bort hur det var att ha sån här äckelhosta. Näsan rinner, och kallsvettningarn kommer och går.
Jag hatar att vara sjuk.

Idag ska jag ändå försöka städa lite och så ska jag såklart plugga. Man är inte ledig bara för att man är sjuk inte.


GOD NATT

OCH SOV GOTT

Mer klänningar!

Har hittat två till fina klänningar.
Vad tycks?





Visst är dom fina.
Frågan är....

Vilken är finast?

Lite musik.

Välj vilken du vill lyssna på eller lyssna på alla :)















xoxo

Uttråkad!

Nu är jag så jävla uttråkad!!!
Jag vill inte ligga hemma längre!

Jag har en måste göra lista..

  • Åka till Swedbank och få pengar
  • Storhandla för vi har ingen mat
  • Köpa busskort för det är så jävla dyrt att åka på sms biljett
  • Äta mat måste jag göra, men vi har ju ingen

Sen finns det såklart en vill göra lista också...

  • Hitta en klänning till Blogawards 
  • Få hem mina skor från Ellos
  • Köpa 5 kilo godis och äta tills jag spricker
  • Fylla hela frysen med Ben&Jerry's
  • Ha en bil att åka med
  • Bli frisk!
  • Dricka massa kaffe, men vi har ingen mjölk :(

SHIT VA TRÅKIGA!

ÄR DE INGEN SOM VILL VINNA EN INVITE?



Too late, tävlingen är framflyttad tills när inte alla går i skolan ;)

En liten Tävling!

Den som kommenterar FÖRST...
med "jag är med"
Vinner en invite till Bloggsvar.se



Det här borde väl gå ganska fort tycker jag ;)


TÄVLINGEN ÄR FLYTTAD TILL SENARE IDAG!

Jag tycker...

Att ni ska följa mej på Bloglovin för min blogg är Grym!!
Viiiiissst?


bloglovin


Ligger i sängen och myser med Sigge. Mår i...

20100901853 (MMS)

Ligger i sängen och myser med Sigge. Mår inte bra alls idag så jag stannar hemma och hoppas att orka gå imorgon. Jag ska ladda upp med några bra filmer och rött te så ska den här jävla förkylningen väck!!!


RSS 2.0