Tjollahopp.

Nu var det ett tag sen igen.
Jag vet inte vad jag ska skriva längre. Jag kommer nog skriva mer när vi kommer igång med renoveringen av lägenheten, så får ni se allt steg för steg. :) Med bilder också såklart.

Nu ska jag kolla efter en dator :D

Pusspuss

Ny design.

Nu jäklar ska jag försöka fixa till min blogg lite fint, det börjar ta sej iaf ;P Ska bar välja färger och sånt där så den blir lite sommrigare.
Vi ska snart åka ut till Martin och Paui och umgås med dom lite :)

Hörs!
Pusspuss.

Lägenhet, bankbyte och födelsedagar.

Nu var de längesen igen. :( Men jag har inte haft någon skrivlust, har inte vetat vad jag ska skriva om även om det har hänt saker.

Det har bland annat varit personalfest, som var jätteroligt (orkar inte skriva, se lite bilder och så på: http://nikolinaamanda.blogg.se). jag lyckas alltid dricka lite för mycket, minus för mej där.  Idag hade jag produktkännedom på jobbet, vi fick smaka allt kött och så fick vi desserter, mums för apelsinsorbet.
Så var jag på banken för att fixa det sista med lånet idag också, vi har ju trots allt skrivit lägenhetskontrakt och får tillträde den 18 Juni (Jippie), då blir det bara till att renovera! Ska bli sjukt kul.
Imorgon har Amina party för hon fyller 18 stora år på lördag, och på lördag blir det grillmys hos henne och sen kanske en sväng till lärkan ;) Vem vet. Jag ska fixa hennes present imorgon tänkte jag :D
Bytt bank har jag gjort mitt i allt också, från Nordea till SEB. nice nice.

ja, det var en liten uppdatering iaf :P
Funderar på att gå ut och försöka få lite fina motiv i kameran :)

Bye bye

God morgon

Idag vaknade jag kl 10 av klockan, skönt, ska alldeles strax gå upp och käka frukost, för att sedan åka till SEB och fixa lån :D
Idag ska jag jobba med Nikolina :D Det var jättelänge sen och ska bli superduperkul, allt blir så mycket lättare och roligare när hon jobbar :D <3

Nu börjar magen skrika, måste äta :)
hörs!

Ledig dag.

Nu skriver jag igen :D Har egentligen springpass idag men vi var tydligen för många på jobebt idag så jag fick gå hem. Jag började kl 11 och slutade 10 över, behövde inte komma tillbaka till kvällspasset heller, skönt som fan. Med tanke på at jag hade långpanna igår, stänger imorgon och jobbar kväl även på tosdag, så en ledig kväll mer för mej skadar inte, så hinenr jag sova igen dom timmarna jag har missat senaste tiden.
Just nu sitter jag i esteternas hemvist och väntar på Amina och Natta som har sånglektion, den är väl slut snart så jag passade på att skriva lite här i bloggen :) Det var ju trots allt ganska länge sen jag skrev.
Snat har jag läst klart Teri Hatchers bok, den är superbra, jag säger bara läs den! Rostat bröd... och andra tankar om livet heter den. Det ger ett nytt perspektiv på livet kan jag säga.
Vi har hittat en till lägenhet nu också, visning på söndag, tänker inte avslöja var eftersom de då kanske kan komma mer folk på visningen och de blir fler budningar. Vi får helt enkelt se hur det går, måste lämna in arbetsgivar intyg för att få lån, så imorgon ska vi fixa det.

På söndag har vi personalfest *jippie*, ska bli skitkul.

Jaha, mer?
Ja Jag har träffat söta lilla Siri nu :D Lowas lillasyster, så jävla söt unge så de är helt sjukt. Lillpluttan, jag vill också ha en ;P Ägnade en mysig dag med Lowa, åt pizza, lekte med Siri och så fick jag några tröjor på köpet också :P Haha, tack så mycket Lowa <3 :)

Ha en bra tisdag.

Valborg.

Jaha, ska snart åka iväg till jobbet men pendelsn går ju inte mellan södra och centralen så det får bli buss och tunnelbana för min del.
Igår var vi här hos mej, vi blev några stycken. Först var det jag, Sebbe, Lowa, Martin och Paui. Strax efter kom Amina, Jennifer, Johan, Jonathan och Elias. Men dom gick efter en kort stund. Sen kom massor av andra folk, Seb, Anders, Hampus, Zack, Stefan, Hannes och en till som jag inte kommer ihåg vad han heter :P Sen åkte Lowa med 20 över 12 bussen, strax innan hade Martin och Paui börjat knata hemmåt vega :P
Vi somnade runt halv 2 någongång. Rätt lagom. :) Kunde ju mått bättre idag men man mår väl som man förkänar, eller är de så man säger?
Nu ska jag iaf fixa till mej så jag ser någolunda pigg och och bege mej på cykel bort till bussen.


RSS 2.0