Måndag.

Har precis betalat räkningarna för lägenheten den här månaden.
Snart ska jag åka till mamma och skriva ut cvn och lämna lite i Handen.

Wish me luck.
Christin Wigren

Dålig uppdatering.

Jag har varit lite dålig på att uppdatera men jag har ingen större blogglust nu :/.

Sååå....
Ha de bra så hörs vi :)
Christin Wigren

Designa en klänning?

Ja tack!
Det pågår nämnligen en tävling nu om att man ska designa en klänning och skicka iväg till Elle, så kan man vinna biljetter till Elle Galan i Januari, en dag+natt i Stockholm (jaja, varför inte bo på hotell där man bor?) och så får man sin klänning uppsydd av H&M! Så det är alltså ett samarbete mellan Elle och H&M som är igång.
Jag har massor av idéer (fortfarande bara i huvudet) som kan bli skitsnyggt, men det är så svårt. Det blir så mycket oliak idéer att om man blandar dem så blir det total katasrof, så man måste ju förstås välja det bästa och de som passar tillsammans. Otroligt svårt.
När jag var mindre så satt jag alltid och ritade mina drömklänningar och jag var jätteinne på att bli kläddesigner, men var är all kreativitet? Jag har inte änns börjat skissa än! Och jag har varit hemma i en vecka nu! (märkte iof tävlingen i förrigår).
Jag tänker att jag ska sätta mej ner och börja men det blir inte av. Tyvärr, men snart kanske. Ikväll kanske? Imorgon? På fredag? Jaja, ni fattar, NÅGON dag helt enkelt.
Ska kanske börja skissa nu? Även fast Vänner är väldigt suktande att titta på...

Jag skulle kunna va vem jag vill, men jag är mej själv.

Idag tittade jag klart på åttonde säsongen av Vänner :) så jag måste inhandla nästa säsong. Nu är det ett avsnitt från säsong fyra på kanal 5 och man ser hur stor skillnad det är på fyra år! Enorm skillnad. Det är lite roligt att se.
Att det ska bli en längfilm är ännu bättre! Kan knappt bärga mej till den spelats in! Eller hur Nikolina!? Premiär biljetter på bio?? ;) haha.

Jag har tappat bort en tröja, den kanske, förhoppningsvis, är hos mamma i någon låda annars bli jag lite ledsen. Jag saknar den och nu när det börjar bli kallt så är den perfekt eftersom den är stickad och varm. Finns det något bättre än stickade tröjor?
Nej, jag tänkte väl det.

Jag har skickat iväg lite CVn de senaste dagarna, jag hoppas få svar från någon iaf, skulle va lite kul. Speciellt ett jobb som jag sökte, jag vill verkligen ha det. Inte världens bästa kanske, men kul och en väg in i modebranschen kanske? Eller som fotograf? Vem vet.

Varför kan inte jag komma på en affärsidé och starta eget och jobba med någonting som jag tycker om och tycker är roligt? Någon som har ett förslag vad det kunde vara?
Jag skulle kunna skriva en bok... Om jag kom på någonting att skriva om.
Jag skulle kunna bli artist... Om jag kunde skriva låtar.
Jag skulle kunna va designer... Om jag inte hade valt fel linje på gymnasiet.
Jag skulle kunna bli uppfinnare... Om jag vore lite smartare.
Jag skulle kunna resa jorden runt... Om jag hade pengarna.

Åandra sidan så skulle jag inte skriva här om jag var en känd författare.
Åandra sidan så skulle allting i mitt liv kunna förändras negativt om jag var en känd artist.
Åandra sidan så skulle jag inte va den jag är idag eller ha dom vännerna jag har om jag inte skulle valt "fel" linje.

Jag skulle kunna va vem jag vill egentligen, men jag är mej själv. Och det är den personen jag vill vara.

Så jag kanske bara ska vara ett tag till i livet, inte ta för stora steg, inte ha för höga tankar. Det finns alltid tid för att plugga vidare, det finns alltid tid för nya idéer, det finns alltid tid för det man vill och det man älskar.

Sov gott mina vänner.
Puss&Kram
Christin Wigren


Woooow, jag är mållös!


____________________________________________________________________

Jag vet inte vad jag ska säga förutom; FYFAN VILKA SNYGGINGAR!!! Vem skulle tacka nej till dessa? Not me...
MEN det är inte bara det, kolla in nästa par, ÄNNU snyggare!


Synd att jag inte alls fattar hur man beställer dom :( I like it, i like it!

När man hittar såhär gryma skor så vill man ju bara sitta kvar hela sitt liv och titta på dom. Det är nästan så man vill rama in dom när man får dom hemskickade. Haha, nej kanske inte riktigt.
Dom talar nästan till mej, jag kan höra dom säga; Snälla Christin, köp oss! Vi är perfekta för dina fötter.
Såklart kan inte skor prata, jag vet, men ojojoj vad jag vill ha dom. Varför, varför, varör kan dom inte ligga på en svensk sida!? Så man vet hur allting fungerar.



Ja, förutom att jag suktar efter underbara skor, så har pappa varit här idag. Jag fick en kok bok :D Tack pappa. Jag måste lära mej att laga mat nu. God mat, inte bara sånt som man alltid lagar, som alla kan laga, utan sånt som man kan överraska med. Så man kan laga god mat när man får gäster och bjuder på middag. Som det är nu går ju inte det.
Ja, tacos, fläskile och lövbiff är ju alltid gott men man kan ju inte alltid göra samma saker. Tyvärr.

Nu ska jag dricka lite cola, plocka undan lite grejer i köket och sen ska jag gå och sova.

Puss&Godnatt
Christin Wigren


Varför har man en näsa?

Jag har ont i näsan!
Snyter mej förmycket, men det går ju inte riktigt att låta bli med det så blir det bara äckligt.
Buhu :(


Torsdags funderingar?


_______________________________________________________

God kväll.
Så var man sjuk igen då. Jag förstår inte var det kommer ifrån? Är det pågrund av att hösten (vintern) smyger sej på, eller är det mitt immunförsvar som har rasat? Är det kanske stress som utlöser det? Kanske för att man träffar så mycket folk?
Jag får aldrig något riktigt svar från läkarna heller, de ser ingenting speciellt, jag ska bara ta det lugnt och va hemma.
Igår var jag återigen på vårdcentralen och gjorde lite tester, halstest, blodprov och så fick jag ta ett sånt där i näsan för att kolla om det är influensan. Hoppas inte på det sista iaf.
Jag brukar va sjuk högst en gång om året men nu har jag varit sjuk tre gånger på 9 månader, är inte det konstigt? Det tycker iaf jag.
Nu vill jag bara va hemma och vila upp mej så jag blir HELT frisk och slipper bli mer sjuk. Jag vill inte ringa till jobbet och säga att jag inte kan komma och jobba, jag vill inte bara ligga hemma i soffan i en vecka och knappt orka gå till toaletten.
Kan känna mej hyffsat bra fram tills jag ska göra någonting, som att ta någonting att äta, dricka, gå på toaletten (!), så fort jag gör någonting som inte räknas som ligga i soffan och glo på dumburken börjat huvudet dunka och näsan rinna. Det är som att kroppen tvingar mej att ligga kvar och vila än att göra någonting som anstränger den. Är inte det konstigt? Det är jobbigt.

Är det en varning att jag ska ta det lite lugnare och kanske t.o.m. skaffa mej ett lugnare jobb, kontor? Hmm, I dont know. Jag trivs jättebra på jobbet och alla arbetskamrater är underbara och jag skulle sakna dem om jag slutade men min kropp kanske inte klara det? Vad vet jag. Man kan ju inte precis fråga kroppen och eftersom jag inte vet vad jag vill göra med mitt liv så är det så svårt att avgöra.

Ska man ta vara på de få sjukdagar som läkaren sjukskrev mej på så jag får vila upp mej på riktigt? Eller ska jag gå och jobba så fort jag känner att jag kanske klara av det och kanske behöva gå hem istället?
Det är så svårt, jag hatar att sjukanmäla mej, det känns som jag smiter från att jobba på något sätt, iaf så känns det som att ledarna på jobbet tänker det om mej.

Nu ska jag inte tänka mer på det, vi får se hur jag mår och mår jag inte bra så ska jag såklart inte jobba, thats it!

Christin Wigren

En dag med Nikolina


_________________________________________________________________________

Kom precis hem från Handen, jag och Nikolina åt lite på TacoBar och kikade i lite affärer. Hittade ett par jättesöta benvärmare med ludd på :) "päls"aktigt ovantill på Lindex.

Annars har vi bara varit här hemma hos mej och druckit kaffe, pratat. :) Jätteskönt eftersom det är så satans kallt ute! Snöade ju imorse. Lite tidigt kan man tycka med tanke på att det fortfarande är plusgrader ute. Men det kanske blir en vit vinter och jul iår då ;) Om det börjar såhär tidigt.

Imorgon jobbar jag igen, springpass. 10-14 och sen 17:30-23. Jobbar iof bara två dagar denhär veckan, väldigt skönt. Synd att dom dagarna inte var efter varandra för isf skulle det blivit långledigt för mej :D Weehoo, fast nu blev det ju inte så.

Till middag idag? Jag vet inte. Funderar på att överraska med köttbullar, mos och lingon. Är inte någon vidare mästerkock så det blir inget mer avancerat än så;P haha.

Det är så lyhört här! Jag hörde precis grannens telefon ringa. Lite läskigt är det för man tror tt det är någon i lägenheten :P haha.

Jaja.
Puss på er.
Christin Wigren



Hahaha, fyfan va vi skrattade när vi såg den här bilden första gången!!! <3


Bilderna


Sjukt sköna vantar med flice inuti...



Mysiga tofflor nu när golven börjar bli lite kallare :)

Wok och Latte

Idag har det varit en dag i staden med Amina :)
Jag började med att åka till jobbet och hämta min dricks, alltid glad när man ser hur mycket det faktiskt blir på bara några dgar :) Jag var väl inne på jobbet vid 10:30 ungefär, ganska tidigt, tog en kaffe.
Vid 11 började jag röra mej mot skanstull där jag skulle träffa Amina för att äta Wok på ett ställe där. Sjukt gott var det, fast väldigt mättande så blev ganska mycket lämnat på tallriken (ville verkligen äta allt för att det var så gott).
Vi satt där ganska länge innan vi bestämde oss för att gå till något café och dricka kaffe. Vi gick igenom ringen och in på Indiska där jag hittade helt underbara tofflor och ett par vantar som fick följa med mej hem.
Vi passade på att springa in på BoLagret också och kika lite och även där blev några saker som hamnade hos oss. Två "shot spel" (en var) och så en tavla til mej med Ed Hardy motiv på. Dom här sjukt mycket grejer där, när jag får lön blir det till att shoppa inredning där :O :D Haha.

Vi hittade inte ett enda fik så vi vandrade hela vägen till Medis där vi hamnade på Cozy. Varsin latte senare så började vi röra oss hemmåt, som många andra märkte vi på tåget ;p :)

(här ska det egentligen ligga bilder på tofflor och vantar men det verkar inte fungera att ladda upp just nu så dom kommer upp senare )

Puss&Kram
Christin Wigren

Idag har jag...

... jobbat. Från 12 till 22:30. Hyffsat stressig lunch men mycket skönare kväll, för mej iaf, efter som jag stod i baren och gjorde dryck till alla :) Första gången jag gjort det, och det gick riktigt bra tycker jag. Borde få göra det oftare ;P hehe.
Imorgon är det jobb samma tider igen. Får väl säkert station då men söndagar brukar va ganska sköna att jobba på. Money, money, money.
På vägen hem idag träffade jag min gamle vän Erik på bussen, har inte sett honom på hur länge som helst. De va roligt :D Fick även höra att han är en av mina kära bloggläsare :D Hej Erik (vinkar). Haha.

Fick några fina klädesplagg av Paui idag. Två tröjor och en kjol. En sjukt söt rosa tröja som jag nog kommer använda flitigt. Så fixade jag till lite i min garderob när jag kom hem. Hängde upp kläder som ska hänga, satte upp två tavlor, fixade en "låda" till alla mina leggings och försökte göra alla mina jackor mindre, men det är ju inte alltid så lätt så dom tar fortfarande upp en stor del (tusan också).
Sebbe har tre kompisar här som sitter och spelar tvspel och dricker öl. :)

Nu sitter jag här i köket och dricker Cola, mums.

Ha det underbart :)
Christin Wigren

Fredag... Woho?

Nej, inte riktigt. 
 Vill egentligen inte att det ska va helg. Speciellt inte den här helgen, nästa helg kan det vara, och sen den två veckor efter den :D Det borde alltid va bara varannan helg tycker jag!



Jag ska inte åka till jobbet förens om några timmar, börjar 17, slutar 23:30. Eftersom bilen står nere på parkeringen så tänkte jag att jag kan åka till Ica Maxi och köpa Åttonde säsongen av vänner, men så är det så konstigt för nycklarna till bilen är inte hemma! Så det bir ju liiite svårt att köra då, tyvärr.
Jag såg precis sista avsnittet på sjunde säsongen och det är så bra, jag vill bara se mer och mer.

Jag funderar på att dra igång en film nu, vet inte vilken men någon måste det finnas. Vill helst se Twilight men det är lite svårt när den är hemma hos min kusin. Så det får bli en annan dag.
Ska leta upp någon annan film nu.

Pusspåer.
Christin Wigren

Amina och Christin



___________________________________________________________________________

Bästa vän. Just nu tänker jag på dej jättemycket, du vet varför. Jag hoppas att jag hinner prata med dej innan jag börjar jobba idag :)
Du och Jag föralltid Hjärtat <3
På måndag ska vi äta wok på den där restaurangen som du pratar om och det kommer bli jättemys :D

___________________


A lot to do.

Goddag. Min enda lediga dag på hela veckan, får väl skylla mej själv lite som tog extrapass igår. Thats Life.
Idag har jag några saker att göra iaf. Blev tyvärr ingen fika med Nikolina eftersom hon inte mår så bra :( Krya på dej.

Jaja, idag ska jag:

 

  • Städa hos min firre.
  • Byta lakan i sängen.
  • Dammsuga.
  • Plocka upp klädsäcken med rena kläder från mamma.
  • Duscha så klart.
  • Åka och panta burkar och slänga plast förpakningar.
  • Åka till Jysk eller Fyndet och kika lite.
  • Köpa någonting gott eftersom vi kanske får gäster ikväll.

Ja, det var väl den listan. Jag får väl ta och börja nu så jag kommer igång. Nu har jag bara slöat en stund (en kl 10:40) och tittat på Vänner. :P Nu är det dags att komma igång!

Puss på er.
Christin Wigren


Skööönaste!



Så jävla roligt!


Fika imorgon,



___________________________________________________________________________

Imorgon blir det in fika med Nikolina :) Hon ska ta med sin kamera så jag kan se alla bilder från hennes roliga resa :) Bruning är hon nu iaf!
Det gick bra att jobab idag, 11-17, ganska stressigt över lunchruschen men sen var det tvärdött! Så var Johan Glans och David Batra och hälsade på på restaurangen och tog en matbit, haha. Glans är så jäklar rolig!

Jag har kollat vad det finns för jobbtillfällen på mitt "gamla" jobb på Globen (är fortfarande anställd där så kan ju jobab om jag vill, tihi). Det finns sjukt mycket just nu och det mesta verkar skitkul. Såna events som man vill "delta" i, men eftersom jag jobbar så mycket kvällar nu ändå så vill jag inte ta på mej ännu mer kvällar och NÄTTER (!) Fast någon gång ibland kan ju faktiskt va roligt :) Jag har ingen aning om ifall det är några kvar som jag känner eller om det bara är massa nykomlingar. Jag vet att dom tjejerna som jag umgicks mest med där inte jobbar kvar men det är såklart roligt att träffa nytt folk också.

Ha en bra kväll.
Puss&Kram
Christin Wigren


desperate housewives.


_______________________________________________________________________

Så var det igång igen, första avsnittet på sesång 6 idag och man kan knappt bärga sej till nästa veckas avsnitt. Tror dessvärre att jag jobbar då, what else? Men i så fall blir det väl reprisen för min del. Måste kolla upp när den går bara, så jag inte missar den också.
Imorgon blir det jobb igen. Extrapass. Så otroligt dumt för jag vill ju va ledig, men pengar är pengar och det kan man aldrig få för mycket av, eller hur? Snart börjar det bli dags att inhandla åttonde sesången av Vänner också så det kan ju behövas lite klirr i kassan (inte just nu iof). 11-17 blir det iaf imorgon, förhoppningsvis tidigare eftersom dom inte visste om jag ebs behövdes. Isf så ska jag käka wok med Amina på Söder, tror jag det var :P Men då får det ju inte bli allt för sent eftersom det ska va lunch.

En jätterolig sak som händer imorgon är iaf att jag får träffa Nikolina igen :D Första gången efter hennes lilla trip till Grekland. Saknar <3

Börjar bli läggdags nu va?
Sov så gott
Puss&Kram
Christin Wigren


Färdigjobbat.

För idag iaf, eller ja... för 11 timmar och 40 minuter ;P Imorgon är det iaf bara en lunch. Min enda lunch på hela månaden. Kul va? Nej.

Blir inte så mycket mer idag åt blogghållet eftersom jag jobbar hela dagen och ska upp imorgön så det är dags för sängen för mej.

Nattinatti.
Christin Wigren


Blyga?

Lämna gärna en kommentar :)


Shoppaholic?

Så börjar en ny vecka då... Jag är ledig onsdag och torsdag men resten av dagarna jobbar jag. Alla långpass förutom tisdag och fredag. DET suger! Tisdag lunch och fredag kväll.

Jag har pecis tittat klart på En shoppaholics bekännelser, söt film, den var bra. En riktig tjejfilm. Så samla tjejkompisarna, korka upp en flaska vin och mys ner er i soffan med massa filtar :) Fast inte förens i helgen, man ska inte dricka alkohol i veckodagarna. Vill ni göra det så får ni dricka cola eller någonting ;P Haha.



Nu börjar det bli dags för mej att krypa ner i sängen eftersom jag ska upp och jobba imorgon.

Sovgott.
Christin Wigren

Lördagsmys.

Vi var och åt på Söderby Krog, 7 stycken blev vi. Alla tog vitlöksbröd med tzatziki och sallad till förrätt och fläsknoisett på planka till varmrätt. Nu sitter vi här hemma i våran lägenhet och dricker och grabbarna spela tvspel. Ska göra varmamackor i ugnen, jättegott. :)

Nej ska va social nu.
PussPuss

Ps. Smsade med Nikolina precis som är Grekland, sakanr henne jättemycket. Hoppas hon har det superbra där borta i värmen.

Pusspåer.

Nätshopping.

Det är lite roligt att man kan shoppa hemifrån soffan. Hittade ne nya sida, men fina kläder.

En söt pajettklänning t.ex.
eller en mysig stickad klänning.


Fast det blir ingen mer shopping för mej just nu iaf, lönen kommer om 2 veckor, och först prioriterat är ju såklart hyra och såna betalningar för lägenheten :)

Puss på er.

förlovningsdag :)

2 år idag som sagt.
Vi ska ut och käka på Söderby Krog. Så jäkla god mat! Tyvärr så är det ingen som svara där så jag kan inte boka bord, men hoppas det löser sej. Att dom kanske har lediga bord eller att dom svara om en stund.

Just nu sitter jag här i soffan och tittar på Vänner, sjunde sesången nu. Alltind lika roligt. :)

PussPuss
Christin Wigren

Städdag.

Idag har det varit fullt upp hela dagen. Plcka ihop allt som ska till tippen, åka till tippen och lasta av allting, åkte tillbaka och hämta mer och sen åka tillbaka till tippen. Så har vi satt upp gardiner i alla rummen så nu har vi det jättemysigt här hemma. Ska ta några bilder någon dag så ni får se.
Hallgolvet är ju dessvärre inte klart men jag hoppas det blir det snart.

Imorgon fira som sagt jag och älskling 2 år som förlovade och vi ska troligtvis ut och käka. Vi får se var det blir. Kanske Söderby Krog. Alltid lika gott med en plankstek. :)



Kanske slänger iväg ett till inlägg senare. Dåligt uppdaterat idag men det är bara för att jag haft fullt upp med städningen med mamma :)

Puss&Kram
Christin Wigren

Idag har varit en bra dag.

Idag har verkligen varit en bra dag.
Vaknade av ett sms från Amina som frågade om jag var vaken. Då var kl 08:55 ungefär, klockan skulle ringa 09:00. Jag kom alltså upp innan klockan ringde, vilket alltid är skönt. 11:10 satt vi på bussen från henne påväg in till stan :) En fika sitter ju aldrig fel, eller hur!?
Vi hamnade iaf på Café Moda, där jag alltid sitter nuförtiden, med varsin latte, en chokladboll och en chokladmuffins. Jammi. Och inte blir det sämre av att man fick en gratis kaffe för att stämpelkortet var fyllt ;) Spara 34 kr. Wonderful.
Vi satte oss ute för att trotsa kylan, som tur är har dom filtar överallt så vi satt där invirade i filtar och tittade på folk i någon timme. Tillslut var vi själva kvar och det började hagla (!) små, små isbitar föll från himlen. Sen övergick det i regn och markisen fälldes ut. Jättebra, för det betydde ju att vi kunde sitta kvar även om det kom vatten från himlen.
Efter ett tag så gick det inte längre att dölja att vi frös som bara den och vi gick in för att kika lite inne på H&M. Jag köpte en jacka till min älskling och som klubbmedlem fick man idag 10% rabatt, så ännu fler oväntade "icke-utgifter", känns skönt.
Vi sprang runt i några butiker till men bestämmde oss sen för att börja åka tillbaka där vi hör hemma ;P Haha, i Haninge alltså.
Vi tog svängen förbi hemma hos Amina och fick med oss lite (ganska många) oliak SingStar skivor, ett PS2 och Mikrofoner till. Sen tog vi bussen hem till min underbara, välstadade (inte riktigt) lägenhet och kopplade in PS2an och började gala :D Vi är riktiga torskar på SingStar, hur kan det va så roligt!? Så ör vi ju duktiga också såklart :D Haha.
Sen gjorde vi middag, Spaghetti och skinksås (Pasta Carbonnara om ni känner så) som blev väldigt lyckad. Precis när vi hade ätit klart, lagt upp en portion på en tallrik med plastfolie som ställdes i kylskåpet och så en matlåda in i frysen så kom Sebbe och Joar in genom dörren och ville ha mat. Så det behövdes inte änns värmas i mikron utan det gick att äta direkt. Så vi åt i två omgångar, först tjejerna och sedan grabbarna.
Efter en kopp kaffe så for jag och Amina iväg till Ica Maxi i lilla racerbilen och köpte lite mjölk, filmjölk och bröd. OCH såklart... Sjunde sesången av Vänner :D Hoppas på att hinna med lite imorgon på morgonen innan mamma kommer vid halv 1.
Vi ska röja i lägenheten och åka till tippen med allt skit! Kartonger som bara ligger och skräpar överallt m.m. Men innan det så ska jag hinna upp till Handen och byta Sebbes jacka som jag köpte idag till en likadan i samma storlek som INTE har IHOPSYDDA FICKOR! Inte så smart av dem. Det brukar vara några trådar som håller ihop dem med hela fickan var ihopsydd! WhataFuck!? Jaja, byter till mej en vanlig imorgon ;P Haha.

Nehepp, jag ska nog krypa till kojs nu så jag orkar upp imorgon inte allt för sent.

Puss på er. Sweet Dreams.
Christin Wigren

Oj!

Pinsamt för Camilla som trodde hon gick vidare men inte gjorde det. Stackarn, man såg att hon skämdes som tusan!!!


Ska bli spännande att de vilka fyra till som går vidare till imorgon. Rasmus, tror jag helt klart får en chans till.


Tove är GRYM!

Japp, det är hon! Skulle lätt vilja ha hennes röst :)


Rosa bandet.



Jag köpte ett sånt här fint Rosa Bandet armband på Guldfynd idag. :)
Köp ett du också och stöd Rosa Bandet!!!



Spets klänning,


Igår hämtade jag ut klänningen jag beställt
från Amanda Bergs lilla shop.
Den är super fin och sjukt skön. :) Och så gör den sej jättebra till ett midje skärp och "lack" leggings.
Se själva:
Fin va? Jag är jättenöjd med köpet :)

Jaha, dagen består av Amina :P Haha, jag ska träffa henne alltså. Kanske åke vi inte till staden? Vem vet.
Det känns skönt att va uppe så här tidigt för en gångs skulle.
Eller ja, i sommras var jag upp såhär hela tiden, men nu framåt hösten och vintern så har jag legat kvar i sängen och dragit mej väldigt länge, fråmmåt 11 ibland, det är FÖR länge! 9 är lagom :)

Nej, ha en superbra dag.
Puss&Kram
Christin Wigren

(http://amandaberg.webblogg.se/shop)

RSS 2.0