Står just nu och vantar vid gaten och ska ...

20100327277 (MMS)

Står just nu och vantar vid gaten och ska gå på planet alldeles strax. Det kommer nog inte uppdatera så väldigt mycket på dessa två veckor men ha de bäst i sverige!


08:50 27/3-2010

Sitter och chillar lite i soffan nu, man kommer ju inte kunna sitta i den på två veckor nu. Haha. Snart drar vi!
Kl 12 kommer Martin och hämtar oss och kör oss till Arlanda! Weeeiiii :D

Uppdaterar nog  kanske på vägen dit med ett mms-blogginlägg. :)

Nu måste jag göra klart det sista så allt är snyggt här hemma :)

HA det bra i kalla sverige gott folk ;)



6 timmar kvar ;)

NY BIKINI!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Här kommer en lite mobiluppdatering :) jag...

20100306263 (MMS)

Här kommer en lite mobiluppdatering :) jag är påväg hem från jobbet nu. Har varit på sjukt bra humör hela dagen, det gick jättebra på jobbet och stängningen gick ganska fort. Fick reda på idag att vi inte alls kommer till thailand kl 19, utan vi kommer vid 8-9 på morgonen. Dom ligger 6 timmar före oss, inte efter som jag trodde. Haha. Jaja, skönt. För då kan man slänga sej i vattnet det första man gör :D jippie. Men nu där ni sova så gott så hörs vi imorgon. Nattinatti.


Skulle du vilja bära min bikini i sommar?

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Ny blogggrej.

Jag tänkte börja med en ny grej i bloggen. Lägga upp en bild som jag tagit i varje inlägg. Under dom bilderna står det att det är jag som tagit bilden och när bilden är tagen. :)
Kommentera gärna mer här också. Uppskattas, I promise :)


Fotograf: Jag, våren 2008.

En To Do-lista innan resan!

1. Ladda batterier till Pentaxen.
2. Köpa batterier till digitalkameran.
3. Köpa batterier till Mp3.
4. Ladda Mp3 med MASSA bra musik.
5. Packa klart väskorna.
6. Storstäda lägenheten.
7. Bädda rent i sängen. (på lördag morgon innan vi åker)
8. Slänga allt i kylskåpet som kommer ha gått ut när ni kommer hem.
9. Tvätta en tvätt med rött.
10. Tömma alla sopor. (på lördag morgon innan vi åker)
11. Få tillbaka min keps från Paui.
12. Betala alla räkningar.
13. Växla pengar.
14. Lämna nycklar till Steffi.
15. Komma ihåg att stänga av allting elektriskt som går i lägenheten.

Det här ska göras innan vi åker på lördag. Kl 13:00 ska vi mötas på arlanda, och 15:15 lyfter planet. En 10-timmars flygresa så vi är äl framme runt 01:00 svensk tid, men 19:00 Thaitid. Pefekt eller hur!?
Jag hatar när man kommer till hotellet på morgonen (thaitid) och går och lägger sej och förlorar en dag för att man är sååå trött från flygresan.
Den här gången ska jag försöka sova på planet, men jag har aldrig lyckats med det tidigare så varför skulle det hända nu? :P Usch, jag hatar att flyga. Har sådär superkänsliga öron så jag får lock för minsta lilla. Planet har lyft nosen och jag får lock för öronen. Haha, nästan iaf.

Nu ska jag klä på mej och sätta igång med lite städning tills tvätten är klar. Kl 14 ska jag va på vårdcentralen och ta den andra sprutan mod HepA-B. Det går ju ganska snabbt så jag kanske hinenr förbi centrum för en kaffe med Amina innan jag måste sticka till jobbet. Kan ju faktiskt ta 15:30 tåget från handen så hinner jag ganska lagom.
Jag stänger ikväll, hoppas det inte är så väldigt mycket folk. Det är löning idag, men ändå torsdag så hoppas på det bästa och tänk positivt. Hämtar även ut den sista dricksen innan vi åker så det blir ju egentligen perfekt med stängning såhär innan :)
Amina ska iväg på en studentskiva ikväll, så vi får se om hon kommer iväg i tid därifrån för då kan vi nog åka hem tillsammans, skulle ju va trevlig. Vi ska nog ses imorgon också på dagen, jag måste såklart bli klar med städningen först, eller iaf ganska klar så man kan ta det lugnt på kvällen, äta en god middag med Martin och Paui som kommer hit. Men vafan, klart man hinner med Kaffe! Det måste man ju ändå dricka. ;P
Förhoppningsvis lämnar Sebbe bilnyckeln så då kanske jag hinner med allting. Jag måste ju ändå upp till handen för att köpa batterier, och kanske en solkräm? För det har vi inte. Jag vet att dom har den där kokoskrämen någonstans i centrum. Det luktar såååå gott. :)

Nu måste jag sätta igång! Vi får se om jag slänger upp ett till inlägg innan jag sticker iväg!


Fotograf: Jag, våren 2008

TAGGAD TILL TUSEN! 2 DAGAR!


Makaroner med Ostsås och Glass med Blåbär, Mums.

Är fortfarande ensam. Börjar bli lite  l å n g t r å k i g t  nu. Jag har tittat på Into the Wild och jag vet verkligen intevarför jag inte har sett den tidigare? Den är ju skitbra!!! Har du inte sett den? SE DEN NU!

Jag måste verkligen hänga upp tvätten, som var klar typ kl 14 idag :P haha. Så började jag diska men avslutade mitt i. Fråga inte varför.
Så nu är det dags. Hänga tvätten och diska disken. :) Imorgon börjar grovstädningen. Ska gå upp kl 07:00! Försöka iaf. Så ska jag plocka upp allt skit som ligger överallt. Ställa alla filmer i filmhyllan, sortera mina miljoner tidningar kanske?



3 år.

Idag har jag och Sebbe varit tillsammans i tre år. Lång tid faktiskt, även om det inte har känts så. Dagen/kvällen bjuder väl inte på något speciellt. Han kom hem för ca en timme sen, och har nu åkt iväg för att jobba igen, efter det ska han träna så han är väl hemma vid tio tiden. Han är inte riktigt någon firar-typ :P haha. Jag själv däremot hade hoppats på bio eller iaf en middag tillsammans. Men nej, jag får äta middag ensam och kanske glo på någon rulle... själv.
Springer kanske ner till konsum och köper mej någonting gott, varför inte. Jag, tvn och chipspåsen är bästa vänner ;P haha! Nej, absolut inte. Chips är inte min grej riktigt, bara ibland men inte idag.
Jag vet att det låter deprimerande för er som läser detta men jag är faktiskt på grymt bra humör idag, jag sitter och ler för mej själv.
Funderar på att göra Makaroner med ostsås till middag, kanske ta ett glas vin? Haha, gud vad det låter ensamt :D Jag kanske ska börja skriva en deprimerande ensam-bok?

Är riktigt sugen på att göra grönsaks dip. Jammi. Lät inte det OTROLIGT gott!? Kanske ska springa ner till affären direkt! :O


Fotograf: Jag, sommaren 2008

Tänk om jag kunde skriva musik...

Jag har fyra olika musikprogram på datorn, jag har en mikrofon som fungerar och ljudet blir helt okej. Men... jag är ju helt värdelös på att skriva/komponera ihop musik. Det fungerar inte för mej. Det finns säna där färdiga instrumentala bitar som man kan klippa ihop, allting fungerar med allting nästan. Hur svårt ska det vara?
Det slutar med att jag sitter och spelar in sång på karaoke versioner och blir hyffsat nöjd med en låt. Går det att exportera den som mp3 då? Nej! Jag laddar ner programet man behöver, men nej, inte det heller. Jag provar igen, och igen och igen men det går inte. Nu har jag gett upp och hoppas på att hitta en bättre dator för musik och bildprogram. En Mac? Hmm, skulle nästa kunna tänka mej en sådan faktiskt. Men inte nu... Nu ska jag åka till Thailand :D

Inte exakt nu, men på lördag, om tre dagar. TRE DAGAR!!! Jag har lite smått ångest eftersom lägenheten fortfarande ser ut som ett jäkla renoveringsprojekt och väskorna är fortfarande helt tomma. När vi kommer hem kommer vi va med kattunge och då måste vi ha fixat det mesta i renoveringsväg. Det är bara småsaker kvar egentligen men det är ju sånt som blir kvar extra länge. Lister, trösklar, eluttagsskydd(!), fogningen mellan stenarna i hallen, vad hände med det?
Nu när vi äntligen har vårat skitsnygga golv i hallen. Det är bara lite, lite fogning kvar. Jag kan göra! Ge mej fog!?

Vi har även en extra säng stående mot väggen i sovrummet. Den tar upp ganska mycket space, men vi ska inte slänga den utan Sebbes lillebror ska nog ha den tror jag. Vi har två stycken fåtöljer i förrådet som vi ska ha i sovrummet, där vi kan slänga våra kläder ;P haha. Nej då, eller, det kommer nog bli så även om jag säger att det inte ska bli så. Då hamnar kläderna inte på golvet iaf, det är väl bra?
Hur kommer det sej att man använder golvet som en garderob? Det gör väl nästan alla. Jag har många gånger försökt att lägga in dom rena kläderna i garderoben igen och de smutsiga i tvätten, men tillslut så hamnar dom där på golvet igen. Det är konstigt det där.

Jag har en sak som jag har funderat på länge... Vad ska jag ha för skor med mej till Thailand? Jag beställde ju ett par kilklackar från Nelly.com, men när jag fick hem dom visade det sej att dom är ALLDELES för höga för att strosa omkring med på stranden eller på ojämna gator så dom får nog stanna hemma och flytta in i garderoben tilld det blir sommar här i Sverige. Om det nu kommer bli det igen. Så nu vet jag inte vilka skor jag ska ha med mej. Jag vill ju ha ett par lite högre också, inte bara flipflops och tygskor. Jaja, det löser sej nog, tror ni inte?


Fotograf: Jag, sommaren 2008(?)

Hejhej :)

Kom nyss ur duschen efter ett pass på gymmet. Sprang inte lika länge idag som igår, träningsvärken säger ifrån, haha.
Jag har satt igång en tvättmaskin ska snart sätta igång och städa lite här. Plockat ihop en liten hög packning också, jag är absolut inte kvar men det känns som det börjar bli dags att packa litegrann.

Förshoppningsvis kommer Nikolina hit idag och äter våfflor och dricker kaffe med mej :) Först skulle hon till tandläkarn, så om dom inte drar ut någonting eller gör något annat som gör ont så kommer hon nog hit :)

På lördag bär det av. Jag måste ladda batterierna till min kamera och lägga in massa bra musik på min mp3.



3 dagar kvaaaaar!!!!


Musik! :)

     

Gamla favoriter ♥

Sitter och lyssnar på massa gamla godingar :) Som t.ex. Starlet Suicide, Courtney Love. Hade glömt hur mycket jag tycker om dom. SKa nog koppla in hårdisken och lägga över lite music till telefonen :D Måste fixa min Mp3 också så jag har någonting att lyssna på på planet på lördag.
Efter det ska jag åka till gymmet och springa lite på bandet, vi får se om det blir någon styrka idag, blir nog bara kondition. Har ju bilen idag så det går snabbt :)
Sen kanske det blir en kaffe med Nikolina? :)

Vad är detta för väder? Det är iof skönt att det regnar nu och inte snöar, men man blir ju int eså glad när man vaknar på morgonen och tittar ut genom fönsret, så är det massa snö på marken!? Whata fuck!? Det ska va vår nu, nu, nu!
Är det inte vår när jag kommer hem igen om 2½ vecka så ska vädret få se på fan! haha, nej, man kan väl inte göra så mycket åt det antar jag :)
     
Hittar däremot inga bra videos på Stalet Suicide, m,en gå in HÄR! och lyssna lite om ni vill :)

Tänkte lägga upp lite mer musik snart, from the old times. :)
_______________

4 dagar !

Jättehungrig!

Kom nyss hem från jobbet, skulle egentligen åka till Fredrika och titta på Aminas konsert men jag har inte ätit middag och är så jäkla hungrig. Konserten börjar kl 19 och det känns lite tajt. Jag ska börja laga mat nu och den lär ju va klar typ då :O :(
Men dom har ju en konsert kvar så jag får titta på den :)

På jobbet var det jättelugnt. Inte alls som en vanlig vardaglunch. Skönt det, hoppas det håller i sej hela veckan så stängningen på torsdag går fort!

Jag vet att min blogg inte är så solig att läsa just nu, det händer ju inte så mycket här. Efter den 27 kommer det bli ännu sämre eftersom det är då vi åker till Thailand och jag tänker inte anstänga mej något speciellt för att komma åt en dator. Det tror jag nig att dom flesta förstår och inte heller skulle göra.

Hörs!

Måndagmorgon.

Godmorgon, godmorgon.
Sitter och tittar på nyhetsmorgon och dricker morgonkaffet :) Om ca 45 minuter ska jag ta bussen till jobbet och jobba fram till 17.

Ni kanske har märkt av bloggtorkan? haha, japp, den har slagit till igen.
Kanske kommer på någonting mer vettigt att skriva ikväll när jag har kommit hem igen.

_________


5 dagar!

Janet Leon

Hejhejhallåhejsan :)
Dricker ett glas vin för tillfället. Ska åka iväg till Amina snart :)

Idag har väl inte hänt så mycket egentligen. Åkte till Ica Maxi vid 9 tiden och köpte New Moon, åkte till mamma vid 2, drack lite kaffe och lämnade listan på vad vi ska ha från Airshoppen :) Svängde förbi systemet också.
Ja... De var väl det. I Guess.

Imorgon är det söndag. Och inte vilken söndag som hellst utan min pappas födelsedag :D På dagen ska vi åka förbi och hälsa på farmor, och efter det ska vi åka tillbaka hit till mej och dricka kaffe och äta tårta. Mina småbröder ska också följa med. Ska bli trevligt.

Nehepp... Lite musik kan ni få nu när jag har sån brist på ord.



Ha en trevlig kväll.

♥ New Moon ♥

Japp, nu har jag varit och köpa New Moon. Eller för en timme sen var jag och köpte den :) Så nu har jag bara väntat på att Sebbe ska spela klart sitt spel så jag kan titta på extramaterialet tills han kommer hem från gymmet då vi ska titta på filmen :)
Mycket kärlek ♥

Resten av dagen blir nog lugn iaf. Har inte planerat någonting. Ska förmodligen göra våfflor till lunch sen, med jordgubbssylt och glass :) Jammi.

Nu ska jag titta på lite extramaterial, tihi. Börjar lixom åt fel håll men det fungerar det också :)



1 vecka kvar!
 (förlåt kusiner, jag vet att ni inte till veta men jag kan inte låta bli ♥)

Kläder :)

Förlåt men jag orkade inte ta någon bild på mej, eller ja alla bilder blir så jäkla dåliga.
Hur tar man bra outfit bilder egentligen?

 Här har vi klänningen iaf. Söt va!? Love it!

 Och så tröjan :) Den är snyggare på mej ;) haha, såklart !

Måste sminka mej så jag hinner med tåget sen.
Puss&Kram

No subject1

20100319276 (MMS)

Provar den nya mms funktionen :)


Friday I'm in love ♥ ... with Twilight.

Ooops, har precis tittat på Twilight igen. Är inne i en Twilight period, den filmen gör mej alltid glad. Så är jag på dåligt humör eller bara känner mej lite nedstämd så drar jag igång den så blir det genast bättre.
Kära Twilight, lämna mej aldrig! ♥


Ikväll blir det jobb, så inget skoj för mej. Eller jo, jag stänger med Nikolina så det blir så skoj en stängning kan bli♥ Kommer väl va mycket folk förstås, det är ju fredag. Så vi får väl se när vi kommer hem inatt. Tar nog pendeltåget tillsammans med Niko iaf :) Ända gångerna jag tar pendeltåget är just vid dom här tillfällena, när vi kan åka tillsammans. Idag har jag tur för vi kan åka tillsammans både dit och hem :D Jippie.

Nu ska jag försöka få några bra bilder på mina nya shooooes från Nelly och kläderna från Bubbleroom ;)

Mobilblogg - Påväg hem

Sitter och väntar på att bussen ska åka från gullmarsplan. Vill bara komma hem och gå och sova, så jävla mot i huvudet.
Kvällen har gått bra och stängningen gick snabbt. Jag svängde själv, skulle egentligen stängt med Cissi men hon fick gå :p men alla hjälpte till och gjorde så mycket dom han med och allt slutade med att jag gjorde en kanonsnabb stängning själv :D
Det blir inte mycket mer till uppdatering för min del idag men jag hoppas ni kikar in imorgon för då planerar jag att lägga upp mina nya 15 cm höga skor, min supersöta sommarklänning och den sjukt snygga tröjan med knappar :) Nu blidde ni nyfikna va?! :D
Sitt inte uppe hela natten :) nattinatti.

Nelly & Bubbleroom.

Idag har hittills varit en dålig dag. Datorn fungerade inte som jag ville tidigare och telefonen hakade upp sej när jag fick sms så den slutade inte vibbrera förens jag tog ut batteriet. Tekniken är inte på min sida idag känenr jag. Kanske är bäst att skriva på papper på jobbet idag istället för att använda handdatorn för då kommer den väl explodera elelr någonting.

MEn lite nytta har man gjort ändå. Gick ner med äckel soporna och pantade alla burkar, köpte nya tulpaner och hämtade paket på posten.
Det är nog de bästa jag har fått hem på länge. Allt ska med till Thailand :) Weei.
Jag kanske orkar slänga upp någon bild på det innan jag sticker iväg till jobbet sen.

_______


1 vecka och 2 dagar kvar! / 2 dagar kvar!

Onsdagkväll, och senare planer :)



Nu har jag hämtat våra väskor. Min är rooosa och Sebbes är röd :) Drack lite kaffe och åt en wienerbröd med choklad på med mamma också, jammi.
Imorgon jobbar jag igen. Har varit ledig i tre dagar nu så det är väl dags att ta sej dit igen då. Suck. Stänger gör jag också. Så jag är väl hemma vid ett tiden imorgonnatt. 
Stänger på fredag också, fast då stänger jag med Nikolina och då blir det genast mycket roligare att stänga :) 
Helgen har jag sen helt ledigt och det ska bli skönt att va ledig samtidigt som Sebbe, och lördagen blir det väl New Moon tittande antar jag <3 Tihi.

Jag har sett en jättefin köksbänk på blocket som jag hoppas på att kunan hämta i helgen också. Hon har dessvärre inte svarat än så jag vet inte om hon har kvar den men hoppas, hoppas, hoppas! 
I helgen måste vi även fixa alla eluttag och foga mellan stenarna i hallen. Vi måste ju fixa allt sånt innan vi åker iväg till värmen för direkt när vi kommer hem så får vi ju lilla Sigfrid, och en kattunge och eluttag utan skydden låter inte som en så bra ide, eller vad säger ni? :P haha.

Nu är det läggdags.
Godnatt :)

Köttbullar med mos :D

Ska börja laga mat nu, men såklart så hinner jag klämma in ett litet inlägg här i bloggen för mina kära läsare ;)
Det blir köttbullar med mos och lingonsylt och gräddsås, hur gott lät inte de!? Sen efter det ska vi/jag ner till mamma och fika lite och hämta upp resväskor så man kan börja packa de som man inte riktigt behöver ha här i kylan. Saker som shorts, badkläder m.m. ni förstår vad jag menar. Det är ju bara 10 dagar kvar nu :)

Jag har varit hos Amina och fikat. Natta och Ellen var där också, kaffe med sockerkaka och kakor. Mums säger jag bara!

Nu ska det lagas mat här hemma :D

Hörs senare!


Fint nagellack :D

Kopplade in min gamla webcam så bilderna är i superdålig kvalitet men man kanske ser lite iaf.
Det är iaf, orange, grön och lila :)


Just nu har jag orange :D haha. (har jättefula naglar jag vet, och så ser mina fingrar ut som korvar på bilden också :P haha :D)

Älskling <3



Haha :D
Sjukt söta, eller hur!?

Den 24/3-10 firar vi 3 hela år tillsammans :) <3


Sitter och tittar på Twilight, :) På lördag släpps New Moon på dvd, jag ska stå vid affären när den öppnar och köpa den allra första filmen :D haha.
Så är det inte långt kvar tills Eclipse kommer till biograferna :D Ååååh va jag längtar efter den!

Sovmorgon idag :)

Godmorgon, jag sov längre än vanligt idag. Gick upp för ungefär 30 minuter sedan. Slötittar lite på Nyhetsmorgon som vanligt och ska göra iordning frukost snart. Jag kan inte bestämma om jag ska ha en Brieostmacka eller en Skagenostmacka :/ Svårt beslut. Kan iof göra båda :)

Dom håller på och klampar runt på taket idag igen. Snöröjning. Det är väl bra, för det hängerstora snögardiner från taket och om någon springer under och det ramlar ner så blir det nog inte en så trevlig upplevelse.

Nu ska jag göra iordning frukost och sätta igång Twilight <3


Dolce & Gabbana

Av alla stora, exklusiva, otroligt dyra märken som finns har jag alltid haft en förkärlek till Dolce&Gabbana. Jag vet inte varför, kanske är det den där snygga bikinin som jag köpte när jag var runt 15 men aldrig har kunnat använda för överdelen sitter helt fel och underdelen är spårlöst försvunnen? I have no idea, men deras klänningar är bland det vackraste jag vet och jag kan sitta och drömma om dem i timmar. 
  

Den här vita, otroligt vackra, bröllopsklänningen planerar jag att ha på mej dagen då jag gifter mej. Har jag inte råd med en klänning i den prisklassen får jag väl lämna bilden till någon vänlig själ som kan sy en åt mej!
Är de inte bland det finaste? Jag är mållös...


Skulle jag ha råd skulle jag fylla min garderob med dessa vackra drömmar.



___________




1 vecka och 3 dagar! :)


Todiloo.

Frukost :) Briemackor


Haha, lunch?


Shopping :D :D !!!




Dagens shopping. Jag inhandlade även 3 nagellack men när jag skulle ta kortpå dom så ville inte kameran längre utan blixten hakade upp sej ochjag fick stänga av den.

Köp ALDRIG en Satio om ni vill ha en fungerande kamera på mobilen.

Tv Tisdag :)

20:00 Dating in the dark
21:00 Desperate Housewives
21:55 Cougar Town
22:25 Christine

Jag tror att detta är hur tisdagkvällarna ser ut för det flesta... Har jag fel?

Jag kom på...

... att jag inte skrivit någonting i bloggen på hela dagen även om jag har tänk på det jättemånga gånger.
Jag har till och med tagit bilder till bloggen som jag inte har lagt in i datorn än, men dom kommer upp imorgon. Det är vad jag har shoppat idag, och vad jag har ätit :) haha.
Så vill ni veta det så får ni komma tillbaka imorgon och kika ;)

Jag har haft en jättebra dag idag faktiskt. Började med att jag vaknade vid 9, men låg kvar i sängen till ungefär halv 10. Gick upp och tittade lite på EfterTio och disckade litegrann. Hoppade in i duschen och åt en god macka med brieost, salami och gurka till frukost. Vid 12 träffade jag Nikolina i Handen, vi drack kaffe och jag åt en god blåbärspaj som vanligt och hon en sallad :) SEn blev det en liten shopping runda i centrum fram till ungefär kl 15 då jag åkte hem och tog den sista disken och beundrade mina nya grejer :D
Till middag åt vi Speghetti och baconsås :) Jammi.

Nu sitter jag här och dricker ett glas vin till Dating in the Dark :) Sebbe har redan gått och lagt sej så jag sitter här helt själv och vatar på veckans höjdpunkt! Desperate Housewives. <3


Ica Maxi, skola och TrueBlood.

Om ungefär en timme så kommer mamma och hämtar mej så ska vi åka och handla. Eller jag ska handla iaf, storhandla :D
Vi har absolut ingenting hemma. Heltl sjukt. Så nu har jag skrivit en lista på allt jag ska köpa så nu borde jag få med allting, och säkert lite till.
Sitte och kikar på True Blood, eller jag har tittat och nu när Sebbe kom hem så ville han också se men han skulle duscha först. Då tänkte jag att jag kunde passa på att blogga lite till idag :) Nu när jag ändå är igång lixom.

Jag satt och kollade på utbildningar tidigare idag. Hittade några intressanta. Makeup utbildningen har jag funderat på en längre tid men känner att det är lite ostabilt som arbete ändå. Så hade vi någon slags inredningsutbildning, men det mest intressanta var nog PR-assistent. Varför inte?
En dag i veckan, måndagar mellan 18-21, 15 veckor tror jag det var. För en inte allt för hög summa. 13 september startar den isf, så det är ju ett tag kvar, men det behövds ju tydligen mycket PR-assistenter nu också så de blir perfekt :)

Nu blir det vidare till True Blood.


Beverly hills 90210

Sitter och tittar på det första avsnittet av Beverly Hills 90210, den första alltså. Orginal seien. :)
Det är så bra. Jag har inte sett det allra första avsnittet tidigare, så det va kul att äntligen få se hur allt började :p 2 timmar längt va det också. Wonderful :)



Eclipse ♥

Hur kan man längta så mycket efter en film?



    ♥

picture.

Jag blir inte så ofta nöjd med bilder på mej själv men den här bilden här under är jag väldigt nöjd med.
Den blev nästan vacker efter redigeringen med dom lätta, ljusa färgerna.

Nedräkningar.

Jag funderar på att gå ner till konsum och köpa en STOR godispåse! Dom äter godis på nyhetsmorgon och det ser förjävla gott ut :) Konsum öppnar ju dessvärre inte förens kl 09:00.

1 vecka och 5 dagar kvar!


5 dagar kvar!

Jäkla förkylning!

Jaha. Jag som varit frisk så länge nu. Men så jäklar åker man på VÄRSTA förkylningen! Bättre nu iof än när vi ska åka iväg.
:/

Jag försöker verkligen komma på någonting att skriva men det känns helt tomt i huvudet.

Steffi och Patrik va här och käkade middag och drack lite kaffe. Grabbarna satt framför tvn med Sebbes nya tv spel och jag och Steffi satt i köket och pratade om allt möjligt. :) Trevligt tycker jag :)
Lasagne blev det som sagt, jammi. Önskar bar att jag hade en större form så man kunde göra dubbla mixer, lasagne kan man aldrig bli mätt på :D Det är ju bland det godaste som finns. <3

YES!

Sådär ja!
Nu är skorna här om 2-3 dagar :) Jag blir så lycklig.
Finns det inte någon där ute som vill köpa zebra/leopard skorna till mej?
Isf är det inga problem för mej.

Idag ska vi nog äta lasagne till middag, men då måste det inhandlas lasagnemix och köttfärs. Typiskt.


Sådär har ni en liten bild på mitt nyaste tillskott på skohyllan :) Är dom inte fina?

Soliga Haninge.

Hejhej.
Välkommna till min väldigt, för tillfället, ouppdaterade blogg.

Bloggtorkan smyger sej på (som den gör väldigt ofta iof) och jag har åkt på en rejäl förkylning eller någonting. Jag är snuvig som satan, huvudet dunkar och jag är helt slut i kroppen. Halsen är helt förstörd den också, det känns som jag har rökt 5 limpor cigaretter på 1 timme. Haha, har däremot aldrig testat men det är nog ungefär såhär det känns skulle jag tro. 
PLUS att mitt humör inte är på topp då ingenting fungerar som det ska!
Jag har spanat på ett par skor på Have2have.se jättelänge (dom flesta som läser bloggar ha nog sett dom, svarta med zebra eller leopard klackar) så jag var på god väg att klicka hem dom men priset höjde ångesten lite. 698 kr för dom, visst dom är absolut värda det, men inte just nu kanske. Så jag surfade in på Nelly.com istället för att dom kanske hade någonting liknande för billigare.
Där hittade jag ett par supersöta kilklackar som jag kände att jag vill ta hand om. Så ner i varukorgen och så till kassan.
"logga in".
Oj, jag hade glömt mitt lösenord, skickar efter ett nytt... prövar med det.
"inloggning misslyckas"
Jahapp, skrev väl någonting fel... (prövar några gånger)

10 gånger senare ger jag upp, så arg att jag abra vill slänga ut datorn genom fönstret (fast det är ju inte datorns fel så det skulle varit så onödigt så den fick stanna).

Nu har jag skickat ett desperat brev till kundtjänst och hoppas på svar snart.
Jag har länge funderat på vilka skor jag ska ta med mej till Thailand... Ett par flipflops (kan annars köpa det där iof), ett par tygskor/converse och så ett par klackar!
Dom här skorna är dom klackarna jag vill ha med mej dit! Jag har funderat fram och tillbaka vilka jag ska ta med mej men nu så har jag hittat dom äntligen. Jättefina sommarskor som passar både till fest och till vardags, man kan t.o.m. ha dom på sej till stranden! :)

Nu ska jag se om Nelly har gett mej något svar på hur jag ska kunna logga in! :)

1 vecka och 6 dagar kvar!

God morgon. :)

En fin lördagsmorgon idag :) Kaffebryggaren är igång och jag ska käka lite frukost, om 45 minuter ska jag sticka iväg till jobbet och slava fram till 17. Sen får vi se vad kvällen har att bjuda på. Kanske om det kommer lite folk hit? eller kanske inte... Vi får se. Det är ju trotts allt ganska många timmar kvar. :)

Nu blir det frulle :D

Ha en bra dag :)

2 veckor kvar!

Hejhej



Vad tycker ni om min nya header? :)

2 veckor och 1 dag!

Bella&Tyra show

Har tittat på Bella&Tyra show från igår. Klart man måste titta, blir ju lite nyfiken på hur det skulle gå. Dom kändes lite osäkra men vem skulle inte va det? Det blir nog bättre när dom vänjer sej lite mer vid kamerorna och sånt. :)

Frukost går itne att få här hemma idag, tyvärr. Inget bröd, ingen mjölk och inte ost. Ingenting helt enkelt. Pank ärman också så det är ju ltie svårt att gå och handla. Fast man måste äta. På måndag ska jag iaf storhandla! Inköpslistan blev ganska lång kan jag säga.
Jaja, jag måste försöka skrammla ihop lite så jag kan få frukost iaf :P :) haha.


Vårkänslor :)

Känner ni vårkänslorna? :D Nu när solen skiner varje dag och temperaturen börjar stiga litegrann?
Man kan sitta ute på balkongen med en kopp kaffe och bara njuta av solens strålar i ansiktet. Man kan använda skinjackan utan att frysa ihjäl och solglasögonen sitter stadigt på näsan :D Man ser till och med torra fläckar på marken, vissa delar av trottoarerna är till och med sopade.
Snart kan man strosa runt i pumps utan att ha tjocka strumpor i dom :) Det är väl nästan det jag längtar mest efter. Torr asfalt och snygga skor! Oohyes, det gör min dag.

Nu ska jag sätta igång kaffe.

Byebye.


2 veckor och 2 dagar!


+10 grader på balkongen :)

Japp, termometern står faktiskt på +10. Det är ju såklart bara för att solen ligger rakt på där men ändå.
Haha. Jag somnade på soffan här ändå, vaknae vid 10 och kände att jag ville äta frukost i lugn och ro och dricka lite kaffe.
Vid 12:30 började jag knalla not gymmet, och jag kom precis hem. Jag valde precis rätt tidpunkt för vem fan är på gymmet en sån här fin dag? Då är man väl ute och springer eller promenerar? Jaja, det var iaf bara jag och ca 3 till där och det är så skönt när man slipper vänta vid maskinerna :P
Försökte jogga lite på vägen hem igen men det är nog inte riktigt min grej tror jag, tyvärr. Men värt ett försök iaf :P haha.

Nu är jag riktigt hungrig. Ska nog slänga ihop någonting.
Puss&Kram.

Tidig morgon :)

Jag är uppe med tuppen idag. Vaknade innan klockan ringde. De nstora frågan vid ett sånt här tillfälle är ju; Ska man sova vidare til klockan ringer eller gå upp sålänge man vill/kan?
Jag valde det sista, men nu skulle jag gärna krypa ihop här i soffan och sova lite till. :p Men de ska jag inte göra, jag kan ta en liten napp senare efter jag ätit lunch eller nått :)
Nu ska jag sätta igång lite kaffe och bre några mackor, sen när frukosten är smält i magen så ska jag börja promenera mot gymmet i det fina vädret. :) Det är redan 0 gradit, känns skönt. Det blir nog en varm dag idag :)

2 veckor och 3 dagar!

Fullspäckat schema.

Jag vet, jag vet... Dålig uppdatering på senaste tiden!
Idag jobbade jag iaf mellan 12 och 17. Jäkligt skönt tempo. Inget spring och ingen vidare stress heller :D Underbart, så borde alla arbetsdagar vara. Nu jobbar jag inte fören på torsdag igen, 11-14. Jag känner mej lite dålig som jobbar såpass lite, men jag vill ju byta jobb.

Imorgon ska jag luncha med Nikolina i stan :) Mys. Blir väl Café Moda som vanligt. Hoppas det är lika skönt väder som det har varit idag. Älskar plus graderna! Låt dom stanna!
Kl 17:30 imorgon ska jag och Amina iväg till Vårdcentralen i vendelsö på någon skönhetsgrej. Det är någon skönhetsexpert som kommer dit, så får man testa anisktsmasker och så tror jag :) Ska bli kul :) Jag ska även lämna mitt CV till mammas chef, eftersom det blir en plats ledig på vc snart :) *håller tummarna*
Så senare på kvällen så blir det såklart; Desperate Housewives och sen Cougar Town

De närmaste månaderna har jag jättemycket roligt att se fram emot! :D

2 veckor och 5 dagar kvar!

Drinknight.

Hej alla glada :D
Igår blev det alkohol. T.o.m. Olearys, väldigt ovanligt för min del. Men det va roligt. Vi blev ganska sena och somnade väl runt 4 någon gång.
Men duktig som jag är gick jag upp kl 8 :) Tittade på två avsnitt av Desperate Housewives, åkte in till jobbet vid 10 för att hämta dricks, åt lite, vid 12 kilade jag iväg till systemet och köpte en Vodka till våra Drinkar. Så köpte jag kaffe. Kaffet var slut! Men nu är problemet löst :D

Jaja, jag har gjort mycket idag iaf :D
Ikväll kommer Amina och Johan hit. Jag och Amina ska dricka drinkar. Margaritas of course :D




Måste börja låsa dörren...

Haha. Sitter här i soffan med min lilla rosa i knät, Vampire Diarys på tv och musik på låg volym. Plötslig knackar det lite på dörren om någon kliver in. Såklart tror jag att det är Sebbe som glömde någonting, han gick över till Andreas för några minuter sedan. Men nej det är inte han, det är någon som jag aldrig tidigare har träffat som frågar om han får låna toan. Haha, hur wierd är inte de?
Såklart så är det någon som är hos Andreas också, jag förstod såklart det också men ändå. Lite roligt tycker jag :P
Det är inte ofta det kommer in en främmande kille genom dörren och frågar om han kan låna toaletten.
Grabbarna spelar fifa som vanligt på andra sidan väggen. Jag ska kanske kila över sen också, why not? Har ju inget annat för mej så :)

Jag vet inte vad jag tycker om den här serien, när jag såg reklamen för den innan den började så tänkte jag att jag skulle titta på den. Jag tycker ju nuförtiden om vampyrserier, som alla andra också, efter att ha sett Twilight (STORT HJÄRTA) och Trueblood (också STORT HJÄRTA). Men den här!? Rippoff (stavas de så?)! Har regissören blivit lite väl inspererad av Twilight kanske?

 


Vilken tycker ni bäst om!?
Jag tror jag kan lista ut svaret men kommentera gärna ändå ;)


Uppdatering: Visade sej att okända killen va en jag träffat tidigare :P haha, han hade bara klippt sej.


mobilblogg

Nu sitter jag på bussen hem från jobbet. Är hemma om ca 5 min skulle jag tro. Det gick väl bra på jobbet, väldigt stressigt i början men efter ett tag så föll allt på plats :p
Jag ramlade i den jävla trappan också. Varje gång jag går i den fasar jag för att ramla men aldrig gör jag de. Men nu jävlas. Den hade sönder mina leggings som jag fick hem igår också, dom som kostade 399 kr. Typiskt :(
Jaja. Hörs!

Torsdagen 4/3-10

Kom precis ut ur duschen. Ska föna håret lite försiktigt, får ju egentligen inte föna med varmluft men jag har ingen kallluft fön så vad ska jag göra? :/ Så ska jag slänga på lite mascara och sen ska jag åka iväg och träffa Amina :) Kanske blir det kaffe ? Haha, som vanligt.
Jag behöver ju inte åka til jobbet förens vid ungefär 16:30 eller till och med 17 eftersom jag börjar 18 och inte får äta någon mat då.
Måste därför åka hem vid typ 14:30 och käka någon mat innan jag måste åka iväg igen.

3 veckor och 2 dagar kvar!

ååh våfflor :)

Det blri nog våfflor till fukost :) Med glass och sylt :D Ååh va gott.
Det finns en påse kvar, så det räcker perfekt till mej. Jammi.

Chrissie

Kom hem från stora staden för en stund sedan. Jobbade i tre timmar på lunchen mellan 11 och 14. Man måste ju faktiskt jobba ibland.
Jag fick sms avi för mitt paket från Bubbleroom också, så åkte till brandbergen och hämtade ut de också. Ett par skitsnygga leggings.

Så ser dom ut.
Snygga va!? :)

Imorgon kommer nog Amina hit på fika :) Hoppas de iaf. Va längesen nu.
Jobbar ett kortpass imorgon också, 18-22. Får inte äta på jobbet då, men det blir till att äta middag hemma innan.

Ska tänka ut någonting att äta till middag idag nu.
Puss&Kram

Jobbintervju, Latte och Hemmagjorda hamburgare :)

Nu har jag varit sådär dålig på att uppdatera igen. Jag faller alltid tillbaka till det när jag äntligen blivit bra på uppdateringen.
Jag var på intervju idag btw, inget för mej dessvärre.
Jag var klar där vid 14:45 ungefär, så jag skickade ett sms till min lilla kusin som jobbar i globen på djuraffären. Hon jobabde inte, men var påväg till Globen för at fördriva tiden lite. Vilken tur jag har :D Vi tog varsin latte och varit varm macka med paramskinka och mozzarella ost på. Jätte jammi.

Ååh, jag blir ju hungrig bara jag ser den :O

Jag och Sebbe var och käkade middag hos mamma idag. Hon hade gjort hemmagjorda hambugare. Jättegoda var dom! Men också väldigt mättande :P Sebbe skulle ha fixat radion i mammas bil också men Micke hade tagit bilen till gymmet, och det är ju tyvärr lite svårt att sätta in en stereo i en bil som inte finns där :P haha.
När vi kom hem gick Sebbe in till grannen och spelade en Fifa match, sen kom båda grabbaran in och tittade på film, Funny People med Adam Sandler. Det var väl helt okej, ingenting som man vill se fler gånger men visst va den rolig :)

Imorgon ska jag troligtvis åka till kusslingen :) Fast det är inte förens efter tre någon gång tror jag. Ska försöka komma iväg till gymmet också imorgon på dagen, nu när bilen fungerar igen är det inte lika jobbigt längre :P haha. Så länge jag får låna den såklart.

Nej, börjar bli lite sömnig så det är väl dags att krypa ner under täcket.
Nattinatti. :)

Måndagen den Första Mars.

Vad hände med att snön höll på att försvinna? Nu säger dom på Vädret att det kan komma upp till en decimeter snö idag :( Buhu.

Sebbe var och hälsade på Sigfrid igår :D lilla plutten, jag vill ha hem henne nu. :D Längtar så mycket tills vi kommer hem från Thailand då vi får hem henne :)


RSS 2.0