Hej igen.

Goddag. Nu harj ag inte bloggat på 5 dagar. För länge, men ibland hinner eller orkar man bara inte, tyvärr. Idag har jag jobbat från 10:30 till 17:00, så jag kom hem vid halv 7 ungefär och käkade lite middag. Imorgon börjar jag 10 och slutar 17 då också. Det är ju valborg imorgon så vi får se vad som händer, kika på en liten brasa kanske :) Myspys.

Nej, jag orkar faktiskt inte skriva så mycket mer nu.
Ha de bra!

DESPERATE HOUSEWIVES

Todilo.
Idag har jag varit ledig efter att ha varit på jobbet nästan konstant sedan klockan 12 i tisdags. Jag har räknat ut att jag var hemma 8 timmar från då tills igår kväll kl 23 :P Så försöker jag hitta tillfällen där jag kan ta lite extrapass men det är inte så många tillfällen det är möjligt, om jag inte vill jobba ca 8 dagar i rad, och det vill jag faktiskt inte och mina lediga helger är ganska sköna att ha lediga :)

Just nu sitter jag här och beklagar mej över att jag missade Desperate Housewives i tisdags och jag kommer missa reprisen på söndag också :( Vad ska jag göra!??!?!?!

På söndag är premiärvisningen på lägenheten i albatrossen, men jag och Sebbe får väl gå på återvisningen på måndag eftersom jag jobbar lunch på söndag :( Jaja, snart har vi nog ett lånelöfte iaf :D

Ha de bra.

Söndag igen då.

jaha så var det söndag igen. Igår var vi alldeles för många i en alldeles för liten stuga. Närmare bestämt 9 personer på en 10 kvadratmeter yta. :) Men det gick, väldigt varmt men roligt. Så idag mår man väl lite sådär, jag har varit onyttig iaf och ätit makaroner och bearneisesås. Jättejammi. Så köpte jag färskpressad apelsin juice också.
Idag är en hyra film/bio dag tycker jag. För mej iaf. :D Jag vill se Fast & Furious, verkar sjukt bra. Alla andra är ju bra så den borde ju också va det då.
imorgon skulle jag haft springpass egentligen men Nasim ville ta det och det fick hon, så jag är ledig. Jag borde inte ge bort pass sådär bara, speciellt inte nu när jag har varit sjuk i två veckor också. Jag kommer knappt få några pengar. jag får spara på min nuvarande lön så det räcker nästa månad. inte för att jag har några stora utgifter men man vill ju inte va helt pank!

Nej, ni får ha en bra söndag.

Skulle publicerats natten till lördag 00:55

God natt får jag väl säga ;P
jag kom hem från jobbet för ca en kvart sedan och nu sitter jag här i köket med laptopen i högsta hugg och ett glas med god Hallon och Tranbärs saft. Jammijammi säger jag bara. Mamma sover och mina bröder är hos pappa och Micke är och cyklar på Mallorca. Så det är bara jag och katten vakna, skulle hellre se att hon också sov, för hon skriker som ett.. jag vet inte vad.
Det gick faktiskt bra att jobba idag, tillslut. Eftersom handdatorerna inte fungerade så var det hela gänget på stora datorn och det blev kööööö(!) men det gick :) I början var det bara sjukt jobbigt men sen när man väl kommit in i det och började förstå att allting skulle ta mycket längre tid än vanligt så gick det riktigt bra måstejag säga. Lite beröm till mej själv att jag klarade av att reda upp min station från kaos till perfektion (inte riktigt perfektion men nära inpå ;P), så en eloge för det tack *klappar händerna för mej själv*.
Nu gör min katt någonting någonstans som hon inte borde göra tror jag. Får den känslan när det låter som att någonting ska rasa i golvet snart. Springer och tittar. Jah! Hon hade klättrat upp bakom brorsans TV och höll på att ramla ner i en papperspåse. Jag vet, min katt är inte den smartaste och smidigaste, men inte heller den yngsta och helt medvetna heller. Hon är så gott som döv, nästan blind och verkar ha problem att minnas, eftersom hon skriker så fort hon lämnar någon och när man kommer upp bakom henne så blir hon lixom..."jaha, va du hemma?" Sjukt korkad.
__________________________________________________________________

yes, detta är då ungefär en fjärdedel av allt jag skrev, ett 40 minuters inlägg försvinner bara sådär tycker jag är taskigt! Det ovanför är iaf det som blev kvar!  Fan va arg jag blir när det inte funkar som jag vill!!!!!!

Och så var det fredag.

Och så var det fredag. Och jag jobbar till 23:30. Och jag måste snart åka dit. Men först ska jag duscha och äta frukost (jag vet, lite sent men jag vaknade kl 11:30, alldeles för sent!) och så skriva några rader här förstås.

Igår, första dagen på jobbet på två veckor, gick jättebra. Allting flöt på och stängningen gick jättesnabbt, fast jag var däremot inte tillräkligt snabb för att hinna med 23:19 tåget så jag fick ju vänta en timme iaf. Haha. Väl hemma så slocknade jag direkt, det gör jag aldrig men nu jävlar. :) Så sov jag till klockan ringde kl 9, men gick jag upp? Nej, jag tänkte att jag som var hemma så sent kan ju behöva sova liiiiite längre bara så vaknade jag igen halv 12 och flög upp ur sängen fast jag egentligen kunde ha legat kvar. Men det känns ju som hela dagen går när man sover sådär länge.

nu ska jag plocka ur diskmaskinen och knapra lite alvedon, och sedan bär det av in i duschen.

Ha en sjuktbra dag. :)


Frukost problem.

God morgon.
Jag är frisk nog att börja jobba igen nu, så imorgon bär det av mot Jensens för min första stängning på jag vet inte hur länge, och på fredag jobbar jag till 23.30. Hoppas jag kommer ihåg hur man gör :P Uteserveringen har väl öppnat nu också, eller öppnar idag rättare sagt.
Varför är molnen påväg in över våran fina blå himmel nu då? Tycker dom om att göra folk arga? Man börjar ju undra.
Snart ska jag åka iväg och träffa Paui :) Vi ska fika i Haninge centrum :)
Jag var där igår också, fikade med Amina och Jennifer, sen när Amina började jobba vid 4 gick jag och Jennifer runt lite och kikade i affärer och provade skor på Bianco <3 :) jag blev medlem där också :D Weei. Så köpte jag n underdel till min bikini också på H&M. Snart är det badsäsong och jag kommer väl antagligen inte bada någonting i år heller. Usch, jag är en riktigt badkruka.

Jag har inte ätit fukost än och jag vet inte vad jag ska äta heller. Vi har ju inte så mycket, det får väl bli samma som igår. macka med ost, skinka, gurka, tomat och sallad. Jävligt gott är det! jammi jammi.

Nej, jag måste smörja in mina händer, dom känns väldigt för torra :)
See Yah!

Mustang <3 <3

Jag fattar inte, i filmer får alltid alla en Mustang när dom fyller 16. Varför får dom de? Jag har kikat lite efter en mustang, dom ligger väldigt högt i pris! Hur har dom råd med det? Är dom billigare i andra länder? De var inte så dyrt att försäkra som jag trodde iaf, billigare än andra bilar jag har kollat upp faktiskt.
Så..
Jag hoppas det står en Ford Mustang på uppfarten när jag fyller 20! ;)
20 är ju trots allt en speciell ålder att fylla. ;)


hej och välkommna till min mångfärgade blogg :D

Idag är det riktigt skitväder! Regn, regn och regn.
Min älskling kom hem tidigare från Sundsvall så han var hemma redan igår kväll, myspys. <3

Idag fyller Sandra 20 år, GRATTIS SANDRA! Hoppas du får en superduper bra födelsedag gummsi :)

Nej, jag ska göra ett förssök till att räda min blogg!

Puss&Kram

jahapp.

Nu har jag förstört min blogg igen, orkar inte fixa det nu så det får se ut som en katastrof :)

Det blir Tacoooooos till middag! :D

Yes, det är sommar idag också :) Jag vet däremot inte vad jag ska göra, Amina sa att jag har ju en hel skog utanför men vad ska man göra i en hel skog själv? och i skogen skymmer väl träden så de blir skugga :O
Jaja, jag ska hänga tvätt, sen ska jag gå ner och kplla ihop min dator igen och göra e-learningen, funkar den inte därnere heller så blir det ju jävligt tråkigt för mej. Har man popup skyddad dator så är det kört har jag märkt, för då vill de inte fungera.
Nu mår jag lite bättre iaf, ingen feber. Bara ruskigt tjock i halsen och en äcklig hosta som gör jätteont. På torsdag ska jag till vårdcentralen och så får dom se hur det ser ut.
hungrig är jag också. vi har som vanligt inget som känns inbjudande för tillfället. Varför är det så?
Det finns hur mycket som hellst men ingenting som man är sugen på. jag är sugen på tacos! Mmm, va gott.

Nej nu ska jag fixa e-learningen. :)

Puss&Kram

Feber, feber, feber.

Jaha. sitter här i soffan med mitt täcke, mina kuddar och mammas laptop, och har Babben&Co i bakgrunden på TVn. Snart börjar reprisen på Desperate housewives och det ska jag titta på :). Så måste jag gå och hämta nytt papper också, så jag kan snyta mej.
Usch, jag har haft feber sen i torsdags och det känns som den aldrig försvinner. Jag tar alvedon, och då försvinner den en liten stund sen kommer den tillbaka så fort alvedonen slutar verka. Jag sjukskrev mej i fredags efter att ha jobbat hela torsdagen med feber (jag visste inte då att jag hade det men någonting gjorde allt mycket jobbigare), jag säger bara FYFAN för att jobba med feber, det är bland det värsta jag vart med om.
När jag kom hem i tosdags somnade jag på soffan direkt och där har jag legat nu i snart 4 dagar. Jag blir nog hemma imorgon också, vi får se hur det bli på tisdag, det går ju så himla uppochner och jag vill inte riskera att börja för tidigt så jag blir sämre.
Nu känns det som alvedonen slutat verka :( Måste hämta nya, så börjar DH också så ha en bra dag.


Usch och fy.

Igår fick jag sluta tidigare, som vanligt. Skönt som fan var det. Kom hem 11 istället för 12 :)
idag vaknade jag dessvärre med värsta huvudvärken och massor med ont i halsen :( Så skajag på studentskiva ikväll också, vi får väl de hur långvarig jag blir, eftersom jag ska stänga imorgon också. Inte så kul om man är helt sjuk och trött och bakis då. :P
jaja, idag börjar jag inte förens klockan 12 så jag hinner äta frukost i lugn och ro, jag får ju ingen mat på jobbet idag efterom jag bara jobbar 4 timmar.

nej nu orkar jag faktiskt inte skriva, kände inte riktigt för det idag.

puss&Kram

RSS 2.0