Vårväder och Latte.

Hejsan alla glada.
idag är det riktigt fint vår väder ute, lite blåsigt men varmt och skönt. jag sitter här ute på verandan och har precis druckit en (falsk) latte. mjölk vispen som jag köpte på IKEA för 9 kronor är jättebra, och även om jag inte har någon espressomaskin så blevdet bra med vanligt, lite starkare kaffe :)
Idag har jag även sett årets första fjärill här vid husväggen, två bin surrade utanför min stuga när jag kom ut och mitt humör, som på mornarna brukar va katastrof, var riktigt bra. Efter ett långt samtal med min kära vän Amina så la jag mej i ett välbehövt bad med massor av skum, och en tidning. jag läste en atrikel om en pappa som hade en psyksjuk dotter. Ena sekunden var hon helt vanlig, och andra sekunden sprang hon rakt ut i vägen och sa att gus hade valt henne att frälsa välden eller något liknande. han har skrivit en bok om det och jag tror jag ska köpa den, och läsa hela historien, den verkar riktigt bra.
Ååh, jag blir så glad när det är soligt. jag tror jag ska ut och plåta lite, med mitt nya, nästan helt oanvända objektiv som jag fick av pappa i julklapp. Nu ska jag komma igång med fottandet igen. Jag har inte varit ute och plåtat sedan jag slutade skolan nästan. Jo under sommaren såklart, men inte under hösten som jag så mycket såg fram emot alla fina färger. Anledningen till att jag inte har varit ute är nog att jag va så van lid att få uppgifter från lektionerna, det känns så konstigt nu när jag inte får det längre. Men nu ska det bli ändring. Att vara ute i naturen och fotografera är verkligen någontign jag egentligen tycker väldigt mycket om och är ett väldigt stort intresse. jag vet inte varför jag tappade det, tråkigt nog så gjorde jag det och nu är det dags för ett återupptagande (säger man så?).


Imorgon har jag springpass på jobbet. jag ska försöka göra e-learningen då under min långa rast så jag får det gjort och får va med på personalfesten. :)
Jocke har gjort mitt schema helt underbart den här månaden också :D Tack jocke. Han ville att jag skulle ta hans stängning på fredag så han får min lunch, och om han gjorde det så skulle han ta mina helg stängningar. Så, 24, 25 och 26 April så tar han mina stängningar. Weehoo. Stackare. Men erbjuder du dej så får du skylla dej själv ;P Haha. Jag är jävligt nöjd iaf. Bara 3 stängningar den här månaden, på vardagar dessutom (förutom på fredag då), två långpannor och tre springpass, resten är bara luncher varav jag tycker är väldigt skönt att joba för då får jag mer tid med mitt hjärta. Annars jobbar vi alltid om varandra, när jag åker till jobbet, slutar han och när jag kommer hem så sover han redan, sen går han till jobbet på morgonen då sover jag och så börjar det om. Vi träffar inte varandra på väldigt länge ibland. Vilket är väldigt tråkigt.

Min bil som jag ville ha, Ford Escort Caben som jag skrev om tidigare är såld, och inte till mej. :( Jag blev väldigt ledsen när jag såg att den var bortplockad från blocket. nu får jag kolla efter en annan, typiskt.
Pappa tycker att jag ska ha en Toyota Corolla, haha, bara för att han har en sån ;) Finns dom i cabformat så visst, men det gör dom ju inte tyvärr.


Ååh! Jag älskar när man vaknar på morgonen så hör man vårfåglarna sjunga utanför fönstret. Det är så underbart, eller om man är uppe jättelänge som jag var i lördags och kunde höra dom redan innan man somnade :D Då blir man lycklig. Fåglarna gör mej glad :) Ge mej mer fåglar. Vi måste fylla på fågelmaten ser jag nu, dom är helt tomma.

Nej nu ska jag ut och fotografera lite vårblommor, vårfåglar och allt annat som har med våren att göra ;)

Puss&Kram

Girls night out!

Hallåhallå.
Gårdagen, eller kvällen kanske man ska säga, va skitkul! Jaja, nu ska jag berätta hela dagen från början.
Det började med att jag åkte till jobbet som vanligt klockan halv 9 eftersom jag skulle öppna. Det blev väldigt stressigt för jag var tvungen att packa ihop handduk, duschtvål, schampoo, kvällens kläder, smink m.m. allt sånt som behövs när man inte hinner hem mellan jobbet och middagen :P Det gick bra att jobba, jag hade trean, det är alltid folk på trean.
Klockans 17 slutade jag och gick ner för att byta om. När jag bytt om springer jag iväg till Åhlens för att köpa en hårfön, en sån där liten söt som man kan ta med sej överallt. jag hittade iaf en från OBH Nordica som faktiskt var jättebra. Sen fick jag lite ångest över vad jag hade valt för kläder, det såg ut som att jag skulle iväg och jobba på ett kontor. Så. Jag gick över gatan till H&M och shoppade mej ett midje skärp som matchar mina skor perfekt. OCH på tal om skorna, som jag har betalat alldeles för mycket pengar för, efter som dom är "slutsålda", jo, när jag var där inne på H&M så står dom där. Jag har betalat dubbelt pris för dom där skorna för att de intefanns någonstans, men det är väl typiskt, min vanliga tur ;)
Ja, iaf, så springer jag tillbaka till jobbet, hoppade in i duschen och sedan fixar mej, som vanligt. Plattade håret gjorde jag, väldigt ovanligt för att va jag :P
18:45 gick jag från jobbet för att möta Lowa och dom andra vid medborgarplatsen :) Vi skulle ha ätit någonstans där men vi bestämmde oss för att äta i bowlinghallen istället. Ja, vi skulle alltså åka och bowla, discobowling i Sickla. Vi hade lite problem att hitta dit först bara.
Vi åkte till slussen för att ta 403an, som dessvärre var inställd(!) Så vi blev rekommenderade att ta saltsjöbanan istället, men det kändes inte som en såbra ide, så vi tog 401an istället. Sickla Strand skulle vi gå av iaf. Vi går av där och börjar traska iväg mot köpkvarteret. Vi vet inte alls var bowling hallen är, bara att den är vid köpkvarteret. zandra drar fram GPSen. Tillslut hittade vi iaf bowlingen och hängde in jackorna i garderoben sen gick vi in i resturangen och beställde Nachos :) Det var gott, liiiite stark salsasås bara, och lite (väldigt) dåligt med grönsaker. Nachosen bestod av chips, lite ost, salsasås, guacamole, gräddfil och köttfärs. Men den var helt okej. Mät blev man iaf. Sedan gick vi ut för att ta våra bokade banor och sedan körde vi igång!
Vi bowlade fram till 23, sedan drack vi upp våran öl, cider och drinkar, eller var folk nu hade och så drog vi in mot staden. Efter lite dansande och en öl bestämmde jag mej för att det var dags att åka hemåt. Eftersom bussen ut hit inte gick så åkte jag till sågen, sen tog jag faktiskt en taxi därifrån. Jag hade så jäkla ont i fötterna! HELT SJUKT!
89 kr blev det :P haha, inte så mycket. Sedan tittade jag på ett avsnitt av Desperate Housewives och sedan somnade jag så fort jag la huvudet på kudden.
Tack för en skitrolig, trevlig kväll tjejer! Och Lowa hoppas du tyckte att det var ett lyckat födelsedagsfir ;) <3

nu måste jag sminka mej för att åka iväg till jobbet igen :( Jag har nämligen stängning idag. Usch.

puss&Kram

GRATTIS LOWA!

Jippie, verkligen skitkul att va upe så här tidigt (inte). jag ska iväg och prova massa mat, kl 8 på morgonen, inte riktigt vad man tänker sej till frukost kanske. Eller? Så hade jag kunnat sova en halvtimme till för det gick en senare buss som jag kan ta också, få fan. Dålig dag, det här är inte början på en bra iaf, känner jag.
Jaja, jag är ledig sen iaf, det är jag glad för :)

Idag fyller Lowa år, GRATTIS LOWA! Imorgon blir det discobowling, ska bli så kul :D <3

Är inte riktigt på skriv humör för stunden, så häng kvar i några timma och invänta ett till inlagg, kanske roligare, kanske inte, men jag tror att det bör bli ett till idag iaf :D

Puss&Kram

långpannis.

Todillo, idag är det dags för långpanna igen. 12-22:30, och jag jobbar med Nikolina hela dagen :D Förutom den sista halvtimmen. Så det blir roligare att jobba idag iaf :D

På Fredag blir det Discobowling i Sickla, med Lowa och några tjejer till :D Ska bli skitkul!
Lördag och Söndag förstörs ju eftersom jag ska stänga båda dagarna :( Fast det gör inte så mycket, det är bara att vänja sej :)

Jag fick mina skor igår! Som jag beställt från Tradera. Ett par bruna från H&M, såna som jag köpte svarta förut. Sjuuuuukt snygga. Så köpte jag ett par nya jeans igår, och en nya skinnjacka. Cubus har en jeans tävling. Man kan vinna en weekend för två till London med 5000 att shoppa för om man fotograferar sej med sin bästa jeansoutfit, Jeansen ska komma från Cubus. Det värsta är att man måste gå upp på en scen som står i butiken och fota sej mot en speciell vägg. Men det skulle ju va sjukt nice att vinna så det är väl bara att kliva upp på scenen ;P

Så lite dåliga nyheter, min ena fisk dog igår :( Så nu är den vita helt ensam. Undra varför den dog? Stackarn. R.I.P Fisken.

dags för frukost.

Två hjärtan

Goddag.
Idag har jag och Sebbe varit tillsammans i två år. <3<3<3<3 Jag älskar dej Älskling!
Jag vet inte om vi ska göra något speciellt, bara mysa kanske. Jag är så sugen på att äta på Vegabaren så de är heeeeelt sjukt.

Nej, jag ska iväg och träffa Amina nu. <3<3 Min käraste bästaste bästaste vän. <3<3 Som jag vill ska må bra, för gör hon inte det mår inte jag heller bra.

Sunday Evening

Hallåhallå.
Idag har jag och Nikolina haft en jättemysig dag i stan. Först åt vi på Jensens, drack varsin latte och jag åt glass (orkade däremot inte så mycket tyvärr), sedan gick vi runt i stan och tittade i lite affärer. Vi önskade såklart att det skulle varit lite varmare men man kan ju tyvärr inte bestämma över vädret. 
Jag börjar lite smått kolla mej om efter ett nytt jobb. Jo, jag trivs jättebra på Jensens men det är så himla slitit med sena kvällar och helger. Sedan är nästa fråga då; Vad finns det annars? 
Det är ju i restaurang branschen man kan få jobb om man inte har någon speciell utbildnning för annat, då fastnar man ju. Fy, jag vill inte fastna, men vad kan jag annars göra? 
Fixa en utbildning? Svar ja, men jag behöver ju pengar också och vill inte bo hemma resten av livet. Då måste jag ju jobba extra och det blir ju BARA kvällar och helger. Okej, det kanske leder till någonting bättre senare men ändå.

Nej, slut på funderingarna för just nu för jag ska duka. :)

Sunday Morning.

God morgon.
Igår hade vi tjejkväll hos Amina och det vr jättemysigt. Jag, Amina, Jennie, Lowa, Sandra, Jennifer, Angelica och Mia. Vi hade super trevligt och jag hoppas vi gör om det snart :)
Idag ska jag till stan med Nikolina, vi ska luncha på jensens oc hsen får vi väl de vad vi gör :) Det ska bli så gott, jag är såååå hungrig. Måste nog äta något innan men mmm va gott de ska bli. :)
Imorgon jobbar jag springpass, på min långa, tråkiga rast ka jag kila iväg till min moster och dricka kaffe och äta bulle :D (hoppas på bulle iaf)

nu ska jag gå ner och gosa lite med min älskling. <3


Nyfärgat hår och Beverly Hills.

Kom precis hem från Salong Kammarjungfrun. Nu är jag nästan blond, bara lite rött kvar. Idag blev det en dubbel blekning och sedan någon färgning på det så det inet skulle bli lika orange/rosa, typ. Vad jag förstod iaf. ;P Sara gjorde ett superjobb och jag är jättenöjd, nu får vi se hur det blir efter några tvättar. Eftersom jag inte vill slita mitt hår som jag gjorde förr så ska jag nog vänta med att färga/bleka igen, kanske t.o.m. försöka få tillbaka min naturliga blonda färg. Saknar den väldigt mycket, speciellt när man ser bilder från förr, innan svart färg, miljontals blekningar, rött och vad jag nu har haft i mitt kära hårsvall ;) Haha.
Mamma och Micke ska iväg ikväll på middag hos grannen och jag och Sebbe ska laga middag. Jag vet inte vad det blir så det återstår att se. Sen vet jag inte vad som händer riktigt, ville träffa Paui och Martin men Paui är sjukling så det gick inte.

Igår jobbade jag långpanna. Det gick bra tycker jag, förutom att det var jättelugnt först och sedan kom hela stockholms turister kändes det som. Hmm, varför kommer man vid 20-21 tiden och ska äta? Det är iof många som gör det men ändå. Har man inte redan ätit middag då? Konstigt tycker jag.
Jaha ja. jag började kolla på Desperate Housewives säsong 5 igår ikväll när jag kom hem, efter två avsnitt av Beverly Hills 90210 förstås, dom är så himla bra, sedan började ett avsnitt krångla så jag gav upp och bytte serie. Jag ska nog köpa Beverly Hills boxarna tror jag, om dom finns, men det borde dom ju göra. :)

Ha en underbar fredag kväll.


Jeansjacka eller Skinnjacka?

Godmorgon.
Nu sitterj ag här i dom tidiga morgon timmarna och skriver lite igen. Eller så tidigt är det ju faktiskt inte, klockan är ju 9. idag ska jag äta frukost innan jag pallrar mej iväg till jobbet tänkte jag, fast bara för det så komemr jag väl få äta direkt.
Titti och Marias konsert igår va bra, ni är så duktiga tjejer :)

Det är lite småmolnigt nu på morgonen, men det verkar som solen ändå slår igen och jag tror det blir en solig dag idag också. Frågan är bara, Jeansjacka eller skinnjacka? Hmm. Svårt. Jag tror ändå det blir jeansjackan, det är iaf så jag har planerat mina kläder idag :D Tillsammans med mina nya fina skor som jag fick på posten igår! Wiiiie.

Nej time for breakfast.

have a nice day Ladies and Gentlemens.

Du kära Vår, Du är efterlängtad.

Man blir så himla glad när solen börjar kika fram, och alla runtomkring en är glada. Våren är verkligen en underbar årstid. Av med vinterjackorna och kängorna, på med jeansjackan och sandalerna. Solglasögon! Yes. Äntligen som vi har längtat efter dej kära vår!

Idag fick jag sluta tidigare, som ni kanske märker eftersom jag är hemma redan. Min långpanna mellan 11:30 och 22 blev ett lökpass mellan 11:30 och 15:15. Visst är det lite skönt, långpanna imorgon kanske inte känns lika lång då ;)
Lördag kommer mina kära kusiner ner hit igen, eller två av dom iaf. :) Ska bli kul att se er igen, det blir ju inte allt för ofta.
Jag har fått mina skor idag också (Jippi) Kan en dag bli mer fulländad? Ja, faktiskt. Ikväll ska jag träffa Nikolina och Ullis och åka till treornas sångkonert i fredrika :D Ska bli skitkul. <3


Mamma springer runt här i vårt lilla hus och försöker förinta myrorna som alltid kommer tillbaka hit när sommaren börjar närma sej, vi vet inte vart dom kommer in och hur. Anticimex nästa!
Igår köpte jag en klocka, skitsnygg. Två tröjor/tunikor från Gina och En Jeansjacka. :) Men nu ska jag inte köpa någonting mer, spara måste jag ju göra också. Idag innan jobbet var jag och köpte en klockan till min älskling också :) Jättefin den också.

Igår var vi och tittade på morfars nya lägenhet i Sågen, såg ut som alla andra lägenheter i Sågen ungefär ;P Den blir perfekt för morfar. Efter det åkte jag och Sebbe till Biltema och köpte antennkabel och en antennhona och en hane. Så nu är min nya möblering färdig och det går att titta på TV också :D Woohooo.

Jag har lagt in massa ny musik på min telefon, eller nya ska jag väl inte säga. Jag hittade massor av gamla låtar, som jag alltid har haft men aldrig lyssnat på. Det är så roligt när man får någon speciell känsla med låten, man kan inte riktigt sätta fingret på vad det är för känsla men det känns lixom bra på något sätt. Haha, jag vet det låter knäppt men jag älskar när det blir så. Eller om man lyssnar på någonting så får man så mycket energi av låten att man bara vill slå någon, eller något. Har ni varit med om det?
När man lyssnar riktigt högt, så att det känns som att ljudet från vardera hörlur möts i mitten av huvudet. Det är då musik är som bäst. När man riktigt känner tonerna i huvudet, eller får den där energi kicken som man kan få ibland. Jag älskar musik! Musik är bäst! <3

Alla har varit så glada på jobbet idag, det riktigt spirar om alla. :D Det är så mycket roligare att jobba då. Även om det är stressigt och alla gäster ska ha och ska ha så är det ändå mycket lättare när alla är glada. :)

Nu ska jag inte sitta här längre, jag ska byta om till några andra kläder sen ska jag äta middag och sen ska jag hämta Nikolina och Ullis i Skogås. :)
Hoppas ni har en lika bra dag som jag har.


Onsdag

Ska åka till jobbet alldeles strax. Jag börjar 11:30 idag med långpanna, blää. Hoppas det är lite folk.
Imorgon är det också långpanna, på fredag är jag ledig men då ska jag sitta hoa frisören hela dagen, på lördag ska vi ha tjejkväll igen tror jag, och på söndag ska jag ock Nikolina ha en mysfika i stan. :)

Måste kila nu.

städdag.

Vilket soligt underbart fint vår väder det är idag. Jag ska städa lite i min stuga, eller lite, ganska mycket. jag spillde pecis ut massor av fisktmat över hela golvet så det blir till att damsuga. Det behövdes innan också. Hänga ut matan, täcke m.m. Fast först måste jag städa hos fiskarna. Det är liiite äckligt i deras skål just nu.


Tack Nikolina!

Kom nyss hem från ett arbetspass som kändes som en evighet. Jag öppnade idag och fick äta lunch innan 11, igår jobbade jag långpanna, bytte med Nikolina :), jag slutade 23 och började 10 i morse, liiite jobbigt var det, men nu är jag ledig imorgon och sedan harjag springpass på tisdag, men jag jobabr bara till 14 sen tar Nikolina mitt kvällspass :D (Tack Hjärtat)
Nu är maten klar så ska käka lövbiff med potatisbollar :D Mummsfillibabba

Puss&Kram

Långpanna

Fyfan va hemskt trött jag är. Jag låg uppe och tittade på två Beverly Hills 90210 avsnitt till 3, sen ringde klockan kl 8. Jag börjar klockan 12 och slutar 22.30, jag bytte pass med Nikolina. Det suger att jobba långpanna men det är klart jag ställer upp :) Hoppas alla folk är hemma och tittar på Melodifestivalen idag.

Jaja, dags för frunkost innan jag ska åka iväg.


Hade bra Hejdå.

Kort pass.

Dobido.
Min lediga dag igår var jättemycig. Kl 12 träffade jag Jessica i handen och vi åt lunchbuffé på en asiatisk restaurang vid poseidons torg. Vi blev kvar där en stund och satt och bara snackade, om allt och inget. Sedan gick vi runt lite i centrum och tittade, och gick till Nordea så jag fick fixa min internet bank. Så på måndag får jag den där dosan.
Jag satte in pengar till henne med skorna så hon borde ju skicka dem snart tycker jag. Eller pengarna kommer in på hennes konto om 30 minuter, men hon kan ju skicka idag iaf :) skulle va kul att få dom på tisdag typ.

Idag ska jag iväg och jobba igen, 11:30 till 17. Ganska skönt pass ändå, kort och så får jag mat också :D Jag ska hämta ut min dricks innan jag går hem också.
Kvällens händelser återstår att se. Jag vet inte vad jag ska göra och eftersom jag öppnar imorgon och börjar kl 10 så ska jag nog bara ta det lugnt och sova tidigt.
Jaja, nu ska jag käka frukost och sminka mej sen ska jag kila iväg.

See Yah!


"Äta mat, dricka Latte stund"

Hejhej på min lediga dag. :D
Idag ska jag träffa Jessica, som var jättelängesen jag träffade :D Vi ska åka till Farsta och äta luuunch, kanske kinabuffe. Vi får se hur mycket folk det är. Först ska jag iaf hoppa in i duschen och sminka mej och äta någon macka till frukost.
Marie från jobbet ringde mej imorse och undrade om jag ville börja jobba 11:30 istället för 12:00 och det är klart jag kan. Det är ju inte precis någon stor skillnad :P
Sedan öppnar jag lördag och söndag och det betyder att jag slutar 17:00 och det är jävligt skönt faktiskt.


Nikolina kom in och jobbade igår istället för Erika, så jag och Najko hade en mysigt äta mat, dricka Latte stund innan vi skulle upp och jobba 17:30 :D Egentligen skulle vi slutat samtidigt också men Jessica var ensam om att stänga så Nikolina var tvungen att hjälpa henne med stängningen :( Hoppas det gick bra. :)

Nej nu måste jag kila in i duschen.

Puss&Kram

Smink eller mat?!

Japp, jag har kolalt på min blogg lite och upptäckt att anledningarna till att jag slutar skriva är varje gång att jag ska sminka mej eller att jag ska äta!!!
Fast jag tror ändå att det är lite mer mat än smink :P Aja, haha. Fortsätter väl så. ;) Jag är lite matvrak av mej.

Puss på er.



Nu ska jag faktiskt titta lite på TV :D

Dags för vår solen att vakna.

Sitter här med en kopp kaffe och har absolut ingenting att göra. Jag har inget speciellt att skriva heller, förutom att jag jobbade med Nikolinisen idag <3 :)

Ja, vad kan jag mer skriva? Det står helt stilla i huvudet, jag har ju inte gjort något idag förutom att jobba, äta middag och suttit här. Jag letar lite lägenheter eftersom jag har möbler men ingenstans att ha dem. En TVhylla och en tvåsitts soffa får jag av min snälla moster för hon ska flytta ner till kära Jönköping och ska sälja lägenheten i Tyresö och så får jag "the leftovers" Ganska bra faktiskt :) Tack så mycket.
Jag ska säga Grattis till Emil som fyller 20 idag :) Grattis Emil.

Jag har ju inte hört någontign från Traderatjejen än om det ändrade fraktpriset, och jag vill ju ha skorna! NU! Fast det kom ju massa dum snö igen så jag kan ju ändå inte ha dom för då blir dom förstörda bara jag går till bussen. Men de borde ju försvinna snart igen och bli riktig vår. Eller vad tycker ni?

Juste, jag önskade en semestervecka idag. Vecka 30 blev det eftersom det är då jag fyller år. :) Jag känner inte att jag behöver så lång semester eftersom jag varit arbetslös i 6 månader (om inte mer) sedan jag slutade skolan och har varit lagom med ledig.
Om ett år däremot så ska vi åka förmodligen, förhoppningsvis åka utomlands med familjen (och alla dess tillbehör) i två härliga veckor. :D Woohoo.

______________________________________________________________



Jag bjuder på en liten sommarbild på Jessica och dom fina vitablommorna :) Somrigt och skönt.

Simma lugnt!

SNÖ?

VART kom snön ifrån? Det är hur mycket snö som hellst. Jag vill ha sommar.
Snart ska jag iväg till jobbet.
Igår kväll somnade jag jättetidigt. Elelr snabbt ska jag kanske säga. Kl 23:00 efter My name is Earl så la jag mej i sängen, sen måste jag ha somnat nästan direkt. Väldigt ovanligt för att va mej. Jag vaknade iaf av klockan PIGG kl 05:30. Sjukt va?! Fast jag låg kvar i sängen och tvingade mej att somna om till klockan 8 :D.

Nej, nu ska jag sminka mej och snart gå till bussen. :)

Ha en bra dag.


GRATTIS!

Nu har jag kommit hem och har hunnit äta och allting. Jag fick sluta tidigare, 15:45 istället för 17:00. Ganska skönt faktiskt för på så sätt slipper jag stressa innan träningen.
Jag vill också säga;
GRATTIS MOA OCH AMANDA! Som fyller 20 år idag :D Hoppas ni får en super kväll, hade velat hänga på men jag är så jäkla trött och måste sova om jag ska komma upp imorgon. :)

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Vi hade super mysigt hos Matte i lördags. Tittade på melodifestivalen, gjorde korv med bröd och bara satt och pratade. Jag och Paui spelade lite GuitarHero också :D Jag är så dålig. Haha.
Melodifestival. Ja. Hmm? Caroline Af Ugglas!? WHAT!? Usch. Vad lyssnar alla med? Tårna? Hon var ju urdålig.
Jaja, bara hoppas på att inte hon går vidare till Ryssland (är det där den hålls iår?)

Nehepp, time for changing.
Ska åka och träna nu.

Tjingeling.

GoodMorning Sunshine, Where are you? :S

God morgon, så var det måndag igen. En ny vecka startar. Och jag känner mig lite snuvig, eller så är det bara det att jag just vaknat, haha.
Strax ska jag äta frukost, byta om och sminka mej m.m. för att sedan ta bussen som går om en timme. Ikväll blir det kanske ett träningspass på F&S om jag kommer hem i tid. Passet börjar nämligen kl 19:00 och jag kommer hem 18:40. Men mamma sa att hon kunde hämta mej i handen isf och då är jag hemma ca 18:00. Men hinner jag äta? Jag får ta ett äpple eller något sånt litet och äta när jag kommer hem.

Det är äckel, tråkigt, kallt väder ute och jag vill bara stanna hemma med en varm filt och titta på någon mysig film. Men det kan jag ju inte göra, typiskt. :P Det är bara pallra sej ut i kylan och stå ut med att kylan tränger in precis överallt. Usch och fysjutton. Sommar var är du!?

Ha en trevlig dag.

Ford Escort. :)

Tjoho.
Varför snöar det igen? Kan det inte bara bli sommar och varmt och skönt? Nu får det va slut på vinter, usch och fy.
Idag ringde mamma på en bil åt mej :D (jippie) En Ford Escort Cab. Jättefin och den har inte gått långt heller. Eftersom den var avst'lld så ville dom besiktiga den först men eftersom bilen bara är sommarkörd och bara har sommardäck så måste dom vänta tills det blir tort på vägarna. Ännu en anledning till att det inte ska snöa. Men han skulle ringa tillbaka när den var besiktigad. :)

Fast det var en annan som hade ringt på den också, men den personen kanske är i större behov av en bil än jag så kanske letar vidare direkt och hittar någonting så jag får den här :D Åh, vad glad jag skulle bli. Den finns i Gislaved bortanför Jönköping, och det är väl jättesmidigt eftersom jag har lite snälla släktingar där som säkert hjärlper till :)
(Håll tummarna för mej att bilen blir min)

Imorgon jobbar jag igen, 10:30 till 17:00. Sköööönt! Amanda och Moa fyller båda 20 imorgon :D Woohoo. Det skulle väl bli lite gokart och lite 40 årskalas då ;) Jag jobbar ju på Tisdag också, iof 11:00-17:00, men vi får se hur det blir. :) Kanske blir en liten sväng imorgon iaf. :)
På Onsdsag har jag däremot springpass. Blää. Men sen är jag ledig torsdag och fredag och jobbar 10-17 både lördag och söndag så det blir en ganska skön vecka ändå ;D
Tack kära schemaläggare för det. :)


Nu ska jag upp och äta Tacos, JammiJammi.

See Yah!


Vinnande bud!


Nu har jag budat hem två par skor från Tredera. Jag hittade ett par till av mina supersnygga kilklackar från H&M (se under)och jag vann dom den här gången.
Det andra paret är ett par ballerinaskor (Se till höger) från Diesel, också sjukt snygga, från samma säljare. 
Nu väntar jag bara på att hon ska höra av sej för jag har skrivit ett mejl til henne och frågat hur jag ska betala m.m.
 
Snart ska vi åka till Matte, jag är färdig duschad och allt. Jag väntar bara på att min kära pojkvän ska komma hem någon gång så vi kan åka.
Jag har skittråkigt och är uttråkad!!!!!

Nu ska jag göra någontign annat, typ äta elelr nått.

Pussen&Kramen




H&M!

Todilo.
Jag fick inte skorna som jag budade på, det var någon jävel som budade som satan i sita minuten! Jag blir så arg, hon vann med 10 kr. :(
Så om någon har ett par kilklackskor från H&M på lager så är jag väldigt intresserad av att köpa dom :P

Igår var vi som sagt hos min moster och åt god sallad och massa goda kakor :D Jammi. Jag, mina bröder och min morfar åkte hem tidigare så Amina och Johan kom över, det var ett tag sedan faktiskt.
Ikväll blir det muskö. Vi ska ut till Matte och Martin och Paui ska dit också. :) Ska bli skitkul att träffa dom igen, det var jättelänge sen :O


Men innan dess så ska jag hoppa in i duschen.

Puss&Kram

Pink.

Jag bjuder på lite musik nu när jag ska sitta här och nörda ett tag. Lyssna på den här låten.


Pink - I Don't Believe You

 

Tradera

Igår tog stängningen lite längre tid än vanligt, jag och Moa som var så snabba sist! Vi blev klara 00:20 och jag missade mitt tåg så jag fick ta tunnelbanan och sedan gå från sågen, de sög ganska hårt kan jag säga.
Aja, nu jobbar jag inte förens på måndag iaf :) Skönt, och då jobbar jag lunch så de ska bli sååå skönt.


Senare ska vi till min moster som fyller år. Jag ska åka upp till handen och köpa någonting till henne också. Sen imorgon ska vi till Matte med Martin och Paui, det var jättelänge sen så ska bli skitkul :D <3

Jag sitter här och budar förfult på ett par skor jag vill ha på Tradera, Nu jävlar är det inte långt kvar, jag ska sitta här i en och en halv timme och titta så ingen budar över mej :D Haha, jag måste ha skorna.


Onsdag Torsdag Måndag

Tjoho.
Stängningen igår gick jättebra. Efter det hämtade jag ut min dricks, som jag inte hämtat ut på fem dagar. Det var ganska mycket kan jag säga. Sen skulle Amanda och Carro till Laughing Duck, så jag hakade på eftersom mitt tåg inte gick förens om 25 minuter. 00:02 köpte jag en cider, eftersom jag va tvungen att gå till tågen senast 12 över så var cidern borta 10 över och jag började gå. Det gick snabbt. Skulle hellre tagit de lugnt och chillat lite men är det sista tåget så är det :P
På Måndag fyller Amanda och Moa år. :D Kommer bli kul.

Jag stänger idag också men sen är jag ledig heeeela helgen och sedan börjar min arbetsvecka med en måndagslunch, så det blir sköööönt.
Jag är så satans hungrig. Men vi har ingenting som går att äta, eller är gott att äta :( Jag vet inte vart jag ska ta vägen. Kanske åka till ica och köpa någonting nytt.
Jag hämtade mitt körkort igår föresten :D Skitful bild med det är väl lite en del av grejen tror jag. Dom där körkortstillverkarna gör dem säkert så för att alla ska se fula ut. Jag ser typ ut som en brottsling. ;P

Nej, det måste ju finnas någonting gott här hemma, time för att leta!

See Yah!


Ensam trip i stan.

Det gick jättebra att jobba igår. Det var bara en gångjag blev lite stressad och det var när bord 65 blev uppfyllt. Av 9 dryga killar, män i olika åldrar. Det tar så himla lång tid. Men det gick bra tillslut. :)
Jag fick sluta 45 minuter tidigare så jag tog ett tåg tidigare och träffade Amina en stund, vi satt på hennes trapp utanför huset och pratade och drack varm Oboy. Myspys.

Jag köpte ett par skor igår också (jag vet mamma att jag inte behöver mer skor men jag ville) Dom är sjukt snygga och konstade bara 229 kr så jag tycker inte det varså mycket att diskutera ;) Det är ju inga pengar.
Nu har jag iaf avanmält mej till Melodifestivaljobbet, så jag behöver inte hitta någon som kan byta helger med mej och jag är ledig den 21 Mars då mina kusiner kommer ner hit, det var jättelänge sen jag träffade Krisse så de vore trevligt att träffa dom.

Ja, springpasset igår var väl inte så kul, jag satte mej på John Chris Coffee och drack en 24 karat latte (mindre god, dom har minskat storleken på glaset och gjort den äckligt söt så blev väldigt besviken), en chokladboll med pärlsocker och så löste jag lite korsord. För mej själv sådär. jag var påväg till kunsgatan men jag drogs lixom in till Gallerian istället, jag vet inte riktigt varför men det var väl tur det för annars skulle jag inte valt en annan väg och då skulle jag aldrig hittat skorna. Det skulle iof nog varit ganska bra om jag förljde min första plan; Kungsgatan.Fast det var ju också en skoaffär som jag skulle till där så ;P

Jaja, dags för frukost.

Puss&Kram


springpass.

Som sagt så har jag springpass idag. Jag börjar klockan 10, öppnar, sen har jag rast mellan 14 och 17:30 så jobbar jag till 23. Skitskumt. Jaja, jag får hitta på något att göra.
Jag ska ta bussen som går om 40 minuter så jag borde börja sminka mej nu egentligen men är så jäkla trött så skulle hellre sitta här och göra ingenting hela dagen. :)

Nej, måste sminka mej nu.
Ha en underbar dag.


Shopping och efterfester!

Igår gick tiden så jäkla sakta på jobbet, minuterna lixom kryp fram. Jag fick dock sluta 45 minuter tidigare, vilket gjorde så jag kunde ta 19 över tåget och sedan hinna medm in buss, så jag slapp gå. Tack Tove :)
Jag är så jäkla shopping sugen. Vill åka till Farsta Centrum och bara shoppa loss! Men det är ju ganska svårt utan pengar. Eller vad säger ni?

Imorgon har jag springpass. Jag ska gå till den där skoaffären på kungsgatan som Sandra tipsade om mitt förra springpass. Hoppas hoppas hoppas dom har mina supersnygga skor. Isf tar jag pengar från min dricksburk (ajaj) men som vanligt så lämnar jag tillbaka när jag fått lön. Vilket är om ca 11 dagar.
Jag måste också hitta någon som vill byta mina pass den 14 och 15, för då ska jag jobba på globen igen. Det var sjukt längesen och den här gången är det Melodifestival Efterfesten :O :) Kommer bli sjukt kul. Hoppas Tove och Maria jobbar också.

Jag är jättehungrig men vet inte alls vad jag ska äta. Det är så jäkla svårt med lunch, för man vill att det ska gå fort och smidigt. Jag ska iof inte iväg någonstans så jag har ju hur mycket tid som helst men det är tråkigt att laga lunch :P

Men nu måste jag iaf springa och leta efter någonting för min mage börjar bli lite arg :O Den kurrar som satan.

Puss&Kram


Mjölk. :)

Igår jobbade jag som sagt till 23:30. Det gick skitbra hela kvällen, även om de var jättemycket folk så gick de jättebra, och senare på kvällen så dog allt ut. Klockan 22 var det bara ca 6 sällskap kvar. Helt sjukt, en lördag? Efter löning?
För de måste man ju älska melodifestvalen, som Jessica sa ;P
Idag slutar jag 22:30, ska bli skönt att komma hem tidig, men jag missar ändå Beck :( Det går äntligen en Beck film som jag inte har sett och så kan jag inte se den. Buhuu. Aja, jag får väl köpa den eller nått.

Nu blev jag jättesugen på mjölk :O
Så jag ska gå och dricka det så hörs vi kanske senare. :)


Puss&Kram


RSS 2.0