Vårväder och Latte.

Hejsan alla glada.
idag är det riktigt fint vår väder ute, lite blåsigt men varmt och skönt. jag sitter här ute på verandan och har precis druckit en (falsk) latte. mjölk vispen som jag köpte på IKEA för 9 kronor är jättebra, och även om jag inte har någon espressomaskin så blevdet bra med vanligt, lite starkare kaffe :)
Idag har jag även sett årets första fjärill här vid husväggen, två bin surrade utanför min stuga när jag kom ut och mitt humör, som på mornarna brukar va katastrof, var riktigt bra. Efter ett långt samtal med min kära vän Amina så la jag mej i ett välbehövt bad med massor av skum, och en tidning. jag läste en atrikel om en pappa som hade en psyksjuk dotter. Ena sekunden var hon helt vanlig, och andra sekunden sprang hon rakt ut i vägen och sa att gus hade valt henne att frälsa välden eller något liknande. han har skrivit en bok om det och jag tror jag ska köpa den, och läsa hela historien, den verkar riktigt bra.
Ååh, jag blir så glad när det är soligt. jag tror jag ska ut och plåta lite, med mitt nya, nästan helt oanvända objektiv som jag fick av pappa i julklapp. Nu ska jag komma igång med fottandet igen. Jag har inte varit ute och plåtat sedan jag slutade skolan nästan. Jo under sommaren såklart, men inte under hösten som jag så mycket såg fram emot alla fina färger. Anledningen till att jag inte har varit ute är nog att jag va så van lid att få uppgifter från lektionerna, det känns så konstigt nu när jag inte får det längre. Men nu ska det bli ändring. Att vara ute i naturen och fotografera är verkligen någontign jag egentligen tycker väldigt mycket om och är ett väldigt stort intresse. jag vet inte varför jag tappade det, tråkigt nog så gjorde jag det och nu är det dags för ett återupptagande (säger man så?).


Imorgon har jag springpass på jobbet. jag ska försöka göra e-learningen då under min långa rast så jag får det gjort och får va med på personalfesten. :)
Jocke har gjort mitt schema helt underbart den här månaden också :D Tack jocke. Han ville att jag skulle ta hans stängning på fredag så han får min lunch, och om han gjorde det så skulle han ta mina helg stängningar. Så, 24, 25 och 26 April så tar han mina stängningar. Weehoo. Stackare. Men erbjuder du dej så får du skylla dej själv ;P Haha. Jag är jävligt nöjd iaf. Bara 3 stängningar den här månaden, på vardagar dessutom (förutom på fredag då), två långpannor och tre springpass, resten är bara luncher varav jag tycker är väldigt skönt att joba för då får jag mer tid med mitt hjärta. Annars jobbar vi alltid om varandra, när jag åker till jobbet, slutar han och när jag kommer hem så sover han redan, sen går han till jobbet på morgonen då sover jag och så börjar det om. Vi träffar inte varandra på väldigt länge ibland. Vilket är väldigt tråkigt.

Min bil som jag ville ha, Ford Escort Caben som jag skrev om tidigare är såld, och inte till mej. :( Jag blev väldigt ledsen när jag såg att den var bortplockad från blocket. nu får jag kolla efter en annan, typiskt.
Pappa tycker att jag ska ha en Toyota Corolla, haha, bara för att han har en sån ;) Finns dom i cabformat så visst, men det gör dom ju inte tyvärr.


Ååh! Jag älskar när man vaknar på morgonen så hör man vårfåglarna sjunga utanför fönstret. Det är så underbart, eller om man är uppe jättelänge som jag var i lördags och kunde höra dom redan innan man somnade :D Då blir man lycklig. Fåglarna gör mej glad :) Ge mej mer fåglar. Vi måste fylla på fågelmaten ser jag nu, dom är helt tomma.

Nej nu ska jag ut och fotografera lite vårblommor, vårfåglar och allt annat som har med våren att göra ;)

Puss&Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0