Helt rätt...

...personer som går vidare till kvalet på fredag i Idol :D
Och alla fattar ju att det är Rasmus som går vidare på Juryns "Wildcard" för idag. :) IDol kommer bli så bra iår tror jag, så roligt att titta på.

Nu sitter jag här och bloggar med Heroes i bakgrunden. Synd att vi slutade förlja det helt plötsligt förut. Jag vet int varför, det bara blev så, tyvärr. Heroes är en väldigt bra serie annars, förutom att det kommer så väldigt många nya käraktärer från olika håll all the time. Fast det är roligt att titta på lite ibland bara också, då slipepr man känna att man är fast och verkligen inte kan missa en endaste sekund. Som jag är med typ... Dexter :) Missade trotsallt i måndags (!) reprisen är på söndag och självklart ska jag se det då. Nästa vecka bli det dock lite värre med tanke på att jag jobbar både på måndagen och under reprisen på söndagen :O Tv6 har ju ingen bra webbTv heller så man kan inte se den där.
Jaja, det lär väl fixa sej på något sätt.

Nu ska jag nog krypa ner i sängen.
Pusspuss på er.
Christin Wigren


På lördag...

...har jag och min älskling varit förlovade i två år :) Det är ganska länge, tihi. Känns bra, väldigt bra.
Jag älskar honom mest av allt och vill alltid ha honom vid min sida.


Massa kärlek!


En typisk tjejdag?

Jag och Paulina åkte in till stora staden idag :) Vi började med lunch i Cafét högst upp i Åhléns City. Varsin ParmaFocaccia. Mmm, så gott det var.
Efter det promenerade vi runt ltie i varuhuset och tittade på lite nyinkommna väskor. En större modell av min DKNY har kommit, fast jag är såklart nöjd med min lite mindre. :) Vi tog en sväng in på H&M (synd att jag aldrig hittar någonting i deras butiker i stan) sedan trippade vi bort mot Gallerian och Topshop, dessvärre så blev det ingenting därifrån, finns mycket fint men man har ju inte alltid råd med det dyraste ;P haha. Men man kan ju alltid titta.
NK nästa. Jag provade en jättefin jacka från Odd Molly. Problemet med den var att jag såg gravid ut, och det vill man inte fören man är det på riktigt. Vi gick igenom PK-Huset, en snabbis in på Mathilde och sen ner till Zara. Jag köpte två halsdukar där, 129 kr styck ett riktigt kap. Jättestora och mysiga! :D
 
Ur&Penn hade lite lockande saker också. Jag var nära att köpa en fingerklockan men det känns inte som jag kommer använda det så mycket. (kommer nog köpa den snart endå, den var fin!) Det blev iaf en ring och några armband.

Guldfärgat så klart :D Annars matchar det inte resten av smyckena.
Efter våran lilla shoppingtur blev vi trötta precis när vi gick förbi Fridays. Hmm, vad gjorde vi då? Jo, vi gick och satte oss på uteserveringen i dom höga sofforna och tog varsin cider. Det var så skönt att sitta där, bara vi på hela uteserveringen med varsin filt och varsin cider och massor av tjejsnack :D
 
Sen efter den cidern så bestämmde vi oss för att röra oss hemmåt. Så... Efter en andra sväng till Gallerian, Vero Moda så gick vi till tåget. På Vero Moda har dom en jättesöt kort väst men tyvärr var den förstor så det blev bara det här:

Ett par örhängen och ett hårband. Sjukt söta!
Vi gick till Hemköp och sedan tog vi tunnelbanan hemmåt.
Eftersom jag fått min sms avisering på dessa två godingar:

Så hämtade jag dem också när jag ändå var igång. De två första böckerna i TrueBlood serien, på engelska. Och det går faktiskt bra ändå :D

Nu ska jag titta på gårdagens avsnitt av idol, sen blir det makaroner och köttbullar och sedan blir det dagens avsnitt av idol ;)

Dagens Lycka: Var 100% säker på att jag jobbade långpanna imorgon, dvs 12-22:30, men nu när jag kollade på schemat så står det 12-17! :D Snacka om att jag blev super duper glad! :D

Puss på er.
Christin Wigren

Älskade skor :)

Dagen började med att jag försov mej lite såklart. Eftersom jag stängde restaurangen själv igår och kom hem frammåt 1 så var jag ganska trött.
Ca 10:30 så mötte jag iaf upp Amina och Natta för att åka upp till Haninge Centrum och käka lunch och dricka kaffe. Det blev en god Nacho DeLux på TacoBar och så blev det självklart en liten runda i affärerna runtomkring också. 
Jag lämnade tillbaka den grå stickade tröjan som jag köpte på Gina i fredags eftersom jag verkligen ångrar att jag köpte den, så köpte jag en ny top istället. Sjukt fin. Ni får kanske se den senare :P
Så gick vi förbi DinSko också, dom som har fått in så mycket nya fina nyheter inför hösten/vintern, så det blev SÅKLART en sväng in där också. Jag hittade dem här fina skorna med kilklack och både snörning och spännen.

Mm, snyggingar, det gick inte att lämna dom i affären. Jag blev medlem i någon rabatt-skoklubb också så det blev 10% rabatt på dem också. Mer perfekt kan det ju inte bli! (ursäkta vårat urfula medeltidsgolv på bilden, ska läggas om snart ;P haha)

Sen vid kl 13 så var Amina tvungen att åka tillbaka till skolan så då åkte jag hemmåt igen. Jag ska nog käka middag hemma idag innan jag åker till jobbet, är så trött på maten där. Usch! Jag stänger idag igen, inte själv hoppas jag, men det tror jag inte. :)

Så vill jag önska Nikolina en underbar, härlig, avslappnande, varm och skön resa till Grekland och hoppas att febern går över. <3

Imorgon blir det fika i stan med Paulina, så ska jag förbi Topshop och köpa en supersöt mössa som jag hittade i Amanda Bergs blogg (http://amandaberg.com). :)

Ska börja laga någon mat nu iaf, ha en bra dag.
Puss&Kram
Christin Wigren

Ojdå.

Vad jag har blivit dålig på att uppdatera!!! Måste bättra mej, har väl en liten period med lite mindre bloggning. Dom smyger sej ju på ibland.
Om två timmar ska jag iväg och jobba igen, stängning idag. Stängning imorgon. Fy. MEN det är väl bara att stå ut.
So... Whats going on?
I fredags var jag i stan med Nikolina, var ute efter att shoppa men hittade inte så mycket. Vi åt på Café Moda först, jag en Focaccia och hon en lasagne, gottigott.
Så fick Niko glada nyheter, tänker inte avslöja någonting :) Hoppas hon blir frisk nu bara!!
Jag hittade två stickade, stora tröjor på GinaTricot, men mer blev det inte. :/ Tyvärr.

När jag kom hem i fredags hade vi lite gäster här hemma. Vi käkade middag och hade trevligt :) så Martin och Paui blev kvar här, sovandes i sofforna :P

Igår jobbade jag till 23:30, efter det blev det en öl på Ducken med Nasim och Emilie :)
Ja-aa, och nu är det idag och jag har precis tittat klart på sjätte säsongen av Vänner och kan int evänta tills jag har köpt den sjunde så jag får se den!!! Måste till Ica Maxi :O

Så tänkte jag bjuda på lite musik idag också. Min pojkvänns lillasyster Sanna. <3 (http://smultrongris.blogg.se)  Hon är jätteduktig :D




Ha en bra dag!
Christin Wigren

Update

Dags för en uppdatering. Har inte haft någon vidare skrivlust på senaste tiden. Inte nu heller egentligen.
Ska röra mej in mot stan snart. Nikolina får sluta tidigare på jobbet så jag tänkte åka dit och käka lite lunch och sen ska vi ut på en shoppingtur i staden :D <3 Weeihooo. Äntligen säger jag bara.
Så jag kanske lägger upp bilder på vad jkag köper här på bloggen.

See Yah!
Christin Wigren

om 30 minuter...

...bär det av mot Arlanda. Elelr först ska jag köra Minin till kontoret, så ska älskling plocka mej där så åker vi till Arlanda :)
Jag har tittat på de första fyra avsnitten av säsong 5 av Vänner nu ikväll. Dom är så jävla bra! Vill se mer nu direkt!
Jag är jättetrött men kan ju inte riktigt gå och lägga mej nu :P om några timmar får jag sova :) Men imorgon ska jag änså upp vid ungefär 11, för jag ska in och shoppa med Amina i stan, kanske käka lite lunch eller ta en fika :) Ska bli mys <3

Nej måste kolla mitt konto så de finns shopping pengar ;)

SovGott för er som kan *gäspar*
Christin Wigren

Mysigt. :)


Kaffe, chokladkaka, filt och laptopen i köket :)
Mysigt värre.


Kaffet är klart och fikabrödet finns i skafferiet.

Idag har jag som sagt hjälpt min kusin att flytta några lådor från mamma ute på landet till hennes lägenhet inne i stan. Jag har dessvärre aldrig kört i stan förut så det var en liten utmaning, Läskigt, men det gick bra ändå.
Blev kvar en stund hos henne, drack en kopp kaffe och satt i köksfönstret och pratade. Jättemysigt faktiskt. SKulle också vilja ha en sån lägenhet som hon har, lite gammal med högt i tak och djupa fönster som man kan sitta i :)
Sen åkte hon med hem hit och kikade hus vi hade det, lite stökigare här än där :P haha. Hoppas få iordning på allt någon dag snart! Börjar bli riktigt trött på att gå i en labyrint i hallen. Jag försökte röja undan lite från lilla hallen idag. Det vill säga, skicka in lite grejer i min kära garderob och knuffa in lite färgburkar inåt väggen, nu kan man iaf gå där.

Jag, Sebbe och Joar åt middag här. Det blev Spaghetti och köttfärssås. Väldigt gott blev det faktiskt, men också väldigt mätt. Men det är väl det som är lite meningen när man äter. Hihi.
Kaffet är precis klart och jag köpte lite godbitar till det också. Ska bli gott.

Nu är det bara att vänta uppe till kl 02:30 då vi ska hämta mamma och moster på Arlanda. :)

Ha en bra kväll.
Christin Wigren

Eftersändning

Helgen är här:D

Japp, efter en avslutad långpanna igår så är det helg :D Det var faktiskt skönt att komma tillbaka till jobbet igår, det va roligt att jobba :D
Idag ska jag hjälpa min kusin att flytta några lådor och så ska jag ställa mosters bil vid kontoret så hon kan åka direkt hem till Jönköping sen efter att jag och Sebbe har hämtat henne och mamma på flygplatsen inatt kl 02:30. Tur att jag inte ska jobba imorgon ;)

Time to put on my face ;) haha, är det så man säger?

Puss&Kram
Christin Wigren


(skulle publiceras Lördag ca 12:30)

IDAG!

STORSTÄDNING!!!


Jag älskar den här bilden :) Hade glömt bort att jag hade den på datorn :)
Det är på min pojkvän för säkert massa år sen, bilden är tagen av hans storasyster Stefanie (http://konserverat.blogg.se).
Visst är den fin!?


Klänning.

Nätshopping? Mjo, kanske.
Har precis shoppat hem en spetsklänning. Från http://amandaberg.webblogg.se/shop. Jättesöt är den :) 240 kr, ett riktigt kap ;) Kolla in lite ni också, kanske hittar någontign av intresse också.
Men stadsshoppingen på söndag blir såklart ändå av ;)


Nu! Dags för sängen.
Puss&GodNatt
Christin Wigren


Nätshopping? BIG NO!

Hejsan, idag har det inte blivit så mycket uppdatering även om jsg varit hemma idag. Sjukanmälde mej i morse, mådde inte bra alls, och så fick jag ledigt imorgon. Så förhoppningsvis så är jag tillräckligt frisk för jobb på fredag :) Och det tycker jag att jag ska vara :)

Jag har suttit och klickat mej runt på olika närshopping sajter här några dagar nu men jag har inte hittat ett skit! Jo, ett par leggins och en halsduk, fast det känns så onödigt att köpa så lite om man beställer hem. Frakt kostnader m.m. blir ju nästan 50% av det man handlar för isf. Så No, No ingen närshopping för mej. SÅ för att stilla mitt just nu helt galna shoppingsug (jag vet inte varför det kommit just nu för jag brukar inte va så köpbenägen, det är väl alla mysiga hösttrender som lockar antar jag) så ska jag och Amina åka in till stan och shoppa lite på söndag :D Det ska bli jätteroligt och det var evigheter sen jag var inne i stan med en kompis och shoppade :)
Dom stunderna jag har i stan nuförtiden är den rsten jag har på mina springpass :/ Inte riktigt så roligt att ränna runt i stan på egen hand. Eller jo, lite, och sätta sej på ett café och bara läsa och dricka kaffe. :)

Nej nu är pausen slut för Idol.
See Yah later!
Christin Wigren

Iväg till jobbet då...

Nu är det dags för mej att börja jobba igen. Hoppas det går braaa :D

Dexter.

Nu var Dexter slut för den här veckan. En vecka till i spänning :D Dexter dödade precis Miguel :O Iiiih, kan knappt bärga mej till nästa veckas avsnitt.
Nej, dags att sova.
Jag ska ju jobba imorgon, hoppas det går bra och att jag inte bara tror jag är tillräckligt frisk. Jaja, de får vi isf se imorgon.































Dröm sött.
Christin Wigren

Sen middag och tv kväll :)

Idag blev det en sen middag. Vi har precis ätit klart. :) Vi slängde ihop en liten blandning av allt vi hade hemma... typ :P Köttbullar, korv, bacon och kroketter. Det kanske inte låter så gott men det var det faktiskt.

Just nu tittar vi på Sveriges fulaste hem med Simon och Thomas. Snart börjar Svenska hollywoodfruar på kanal 3 och det ska jag titta på. Dom verkar ju helt dumma i huvudet!!! :D
Efter det blir det lite roast på kanal 5 kl 21:55, och sist men absolut inte minst Dexter på tv6 kl 22:30.

   Christin Wigren

STÄNGT!

Jensens Böffhus har stängt idag, FÖRSTA gång!!!

Förhandsvisningar.

Varför får inte "vanliga" okända människor chansen att gå på förhandsvisningar av filmer? Det finns inte någonstans man kan köpa biljetter, IBLAND så finns det tävlingar i olika tidningar om att få biljetter, men hur stor chans är det att man vinner dom då? Ungefär en på miljonen.
Det finns så många som säkert skulle göra vad som hellst för att få gå och se just den filmen före alla andra, bara en gång få känna sej lite speciell och få chansen att faktiskt gå på en sån tillställning som en förhandsvisning. Okej, det är bara en film, MEN en gång, en enda gång skulle va kul.
Istället delas biljetterna ut till folk som kanske är helt ointresserade av att titta egentligen som går just för att de fått en inbjudan.
Varför är det såhär?
Folk som har pengar och skulle kunna gå och se filmen hundra gånger utan att det märks på kontot, får gratis biljetter och liknande, medans vi "dödliga" som kanske inte alls tjänar mycket pengar, kanske ingenting alls i vissas situation, ska få betala över hundra kronor för att gå och se filmen EN ENDA gång.
JAg vet, det är bara en film och ingenting man behöver hetsa upp sej på. Jag är inte arg, eller någonting sånt jag tycker bara att det är orättvist. Att bara för att folk vet vem man är, man får in lite mer pengar än vanligt varje månad och man är lite duktigare än andra på någonting så får man allt. Vad är det för stil!?

Jaja, det är bara en sak jag har suttit och grubblat på. Varför kan inte jag få tag på biljetter till en förhandsvisning? Skulle vara kul och gå på en sån någon gång iaf, tycker jag.

Ha en bra dag.
Christin Wigren

New Moon.

Jag vill också ha biljetter till förhandsvisningen av New Moon!!!!

Orättviiiist! :(

Söndag.

Jahaja. Så börjar veckan om helt från början igen då. September har gått nsabbt tycker jag, den är snart slut! I övermorgon kommer lönen och då ska det storhandlas! :D
Jag jobbar egentligen bara två dagar den här veckan men jag tog extrapass på tisdag och så ska jag jobba Miriams pass på fredag. Så från två till fyra! Bra början efter att precis varit/är fortfarande lite sjuk.

Idag har det inte hänt så mycket för min del. Gick upp vid kvart över tolv på dagen, la mej i soffan (som alltid nuförtiden), älskling åkte iväg och skulle hjälpa några kompisar, jag slog igång Harry Potter och den flammande bägaren, älskling kom hem, vi låg och tittade på Royal Pains, sen drog vi igång Harry Potter och Fenixordern. :)
Och nu tittar vi på reprisen av Dexter, eller iaf jag, lite :) Nästa avsnitt kommer ju inte förens imorgon och det är så spännande för Dexter har precis blivit kidnappad! :O

Min vecka har ändrats från, ledig, ledig, långpanna, springpass, ledig, ledig, ledig. Till: Ledig, lunchpass, långpanna, springpass, långpanna, ledig, ledig.
ILLA! :O Men det blir desto bättre i plånboken om en månad, plus att jag måste jobba igen dom fyra gånger jag varit sjuk :)  



















(gammal bild ;P)










Hoppas ni får en fin vecka.
Christin Wigren


SKÅL ALLA UNDERBARA BÖFFAR!!!!!!

Blev varken party eller mys idag för mej. Inte mys med älsklingen med godis, chips och dip (som vi köpte) och en film iaf. Jag sitter här och spanar in lite olika bloggar. Från början till slut! Haha. Kikar runt i arkivet på några :D
Bl.a. på Kissies, det är en förändring där! En ganska stor förändring. Det var ett inlägg från 2007 vid skolstarten med skolgrejer med dödskallar på(?) What!? Inte riktigt vad man hade väntat sej kanske :D Men det är faktiskt jätteroligt och läsa hur det skrev innan "kändisskapet". Det är en helt annan stil på att skriva, inte alls kränkande kommentarer. Tillochmed en bild på en (snygg)tjej med bildtexten "I want to be you".
Du har en gång varit som oss andra "Kissie". Kan man inte tänka sej... ;P

Jag har faktiskt blandat ihop en lite drink här som jag sitter och smuttar på. Sours Apple, Vodka Vanilj och Sprite, gottgott. Lite alkohol kan väl inte göra så det blir värre? :)


Ja, camen är inte den bästa och drinken ser giftigt grön ut men det är god! Och eftersom jag egentligen skulle varit på världens party nu så får jag skåla hemmifrån då!
SKÅÅÅÅÅÅL ALLA UNDERBARA BÖFFAR!!!!!!

Party på våningen under.

Det är röster, musik och glada skratt. Säkert alkohol, dans och mycket folk. Själv sitter jag här själv i våran lägenhet. Sebbe och Simon åkte nyss iväg och skulle möta någon i Älvsjö. Så nu är jag ensam, och här i min ensamhet sitter jag såklart med min kära dator. Och bloggar. Vad annars?
Nu ska jag ta en lång, varm och skön dusch. Jag älskar mitt schampoo och min inpackning, då blir med hår jättefint. :)

Ha en kul festkväll allihopa för jag vet att det är många som ska ut och festa idag! Hoppas ni får skitkul och dansa ordentligt för mej också. <3

Christin Wigren

Finfint. <3

Idag ställde jag mej och gjorde jättegod mat även om jag är sjuk :D Lövbitt, potatiskroketter och beasås.

Jag har aldrig någonsin stekt lövbiff förut men det blev riktigt bra, Jammijammi så gott det var :)

Så har jag fixat lite i min garderob också :) Snart ska jag sätte ihop en till back med trådlådor som ska in för allt fick inte plats i den som redan står där. :/
Här får ni en lite smakbit på mina älsklingar :)
 
Mina tre absoluta favoriter :) <3 <3

Christin Wigren

Framtidsplaner?

Det är så tråkigt att man slutar med så mycket saker när man slutar skolan. Under min skoltid hade jag nära till gymmet, så träningen blev av, jag hade muciklektioner nästan varje dag så det blev väldigt mycket musik och sång, nu sjunger jag typ när jag lagar mat, jag hade fotolektioner vilket medförde fotouppgifter som gjorde att man var ute och fotograferade på fritiden, vad hände med det? Jag har inte änns tömt min kamera på gamla bilder på nästan ett år! Sladden är iof borta men det har den inte varit hela tiden. Ska leta fram den så alla bilder kommer in på datorn istället.

Varför kan man inte få fortsätta vissa kurser i skolan. Bara några valfria som man kan va på någon/några dagar i veckan. Jag skulle lätt göra det :D

Jag vet verkligen inte vad jag vill göra med mitt liv.
Jag menar, vem skulle inte leva som i en dröm med en karriär som proffsfotograf, eller jobba med musik hela dagarna? Tyvärr kan ju inte alla få leva i den drömmen, men man kan ju alltid försöka uppnå det.
Vilket jag är alldeles för feg för, tror jag. Jag vet inte hur jag ska gå tillväga, vad jag ska plugga, eller ska man bara försöka gå sin väg utan studier?
Okej, jag har ett jobb som jag trivs med, trivs med mina arbetskamrater, trivs lite mindre med stressen. Men vem vill leva hela sitt liv på en restaurang?
Ända sedan jag var lite har jag velat bli servitris, det är ju absolut inte så som man trodde när man var liten. Sedan ett bra tag tillbaka har jag sökt och sökt och sökt till Wallmans salonger för att få jobba med både sången och serverandet. Men såklart så får jag ALDRIG något svar, inte änns "Nej, tyvärr vi behöver inga just nu" eller "Nej, du är för ung" (tror man måste va 22 på de flesta wallmans ställena). Jaja, jag fattar också att det är jättemånga som söker och de kan inte sitta och svara på alla mail som kommer in, men ett massmail till alla som inte behövs kanske?

Ja, det är väl bara fortsätta fundera på vad man verkligen vill göra med livet och tillslut kanske man kommer på någonting. Det är aldrig försent att ändra det man gör, men jag skulle gärna vilja hitta det där som man verkligen vill så tidigt som möjligt. För vem vill inte göra någonting man tycker om att göra istället för att göra någonting man tycker är helt okej att göra? :)


Christin Wigren

God morgon.

Ligger här i soffan.
Jag och älskling ligger i varsin soffa med varsin laptop och lyssnar på P3 på tvn :)

Snart ska jag gå och äta lite frukost.

Christin Wigren

Ha det så bra Mamma och Moster.

Nu åker mamma och moster till Turkiet!
Hoppas ni får det jätteskönt.

<3<3<3<3<3


Vadå middag?

Idag blev det ingen större middag för våran del. Vi har ju inte så mycker mat hemma så det blir ju ofta samma sak dagarna i ända, eller iaf liknande maträtter i princip varje dag. Så idag tröttnade vi, det fick bli mackor. Grilla dem lite i ugnen på 250 grader så blir de som nybakta :) Det var gott.
Började med medicinen idag också. en tablett om dagen, och två olika inhalatorer (heter de verkligen så?) två gånger om dagen, blir mycket att hålla reda på nu. Vi får se hur mitt minne håller koll på allting :P

Imorgon ska vi laga lite godare mat. Det blir lövbiff, potatiskroketter och bearneisesås, man måste få lyxa till det såhär när man är sjuk (och inte kan gå på partyt som alla andra ska gå på!), det blir myskväll med godis och film med älsklingen <3 Vet inte vilken film, har ni några förslag så kom gärna med tips! :D

Jag har skrivit en shoppinglista till på tisdag också, förhoppningsvis är jag ju frisk då, när jag får min lön så jag kan handla mat. Så vi har lite mer att variera emellan. Nu blir det bara makaroner och köttbullar, mos med köttbullar, korv och makaroner, korv och mos. Inte roligt att leva så :( Så nu ska vi lyxa till det. Hoppas jag.

Vi låg och tittade på det här nya programmet, Kändisdjungeln, hette det så?. Det var ju ganska sjukt. Äkligt. Att man utsätter sej själv för det? Jag skulle aldrig göra det.


 
Jag kommer ihåg hur stolt jag var när jag klarade Scorpionen :)
Nu är jag alldeles för stel... :(



Ha en bra kväll.
Christin Wigren

Jag :)

          

Massa jag :D

Life as a house.

Tittade på den idag, Life as a house alltså. Sorglig film, men så bra.

Det är så mycket ljud här hemma. Grannarna renoverar tror jag. Köket antagligen eftersom det är från vårat kök ljuden kommer. Det går folk i trapporna väldigt ofta. Ibland hör man bråk, men också skratt. Sång har jag hört också. Det är säkert många som har hört mej också när jag ståt och ylat i köket. Haha.

Har suttit och tittat igenom lite bilder idag, eller bara bilder på mej själv. Jag hittade några bilde som alltid har legat mej varmt om hjärtat, så jag tänkte att varför inte använda dom. Så det fick bli en ny header till bloggen som ni kanske ser :) Hoppas den blev hyfsad iaf, är ju ingen expert på sånt där.
Hittade massa roliga bilder som jag är nästintill oigenkänlig på :) Kanske lägger upp några ;P

Kramis
Christin Wigren

Vårdcentralen

Idag har jag åkt buss, det var riktigt jobbigt. Massa sus i öronen, de guppade mycket och det kändes som en evighet att åka tre stationer. Sen fick jag gå en bit från bussen till vårdcentralen också :( Jobbig morgon.
Jag fick tre olika recept som jag ska hämta ut, eller om det var två, kommer inte riktigt ihåg men det får jag göra när min älskling kommer hem för bussen tänker jag inte ta igen. Inte förens jag är frisk. Sådeså.

Nu måste jag börja fundera på lunch för jag är jättehungrig. Vi har ju inte så mycket hemma, Wokgrönsaker och nudlar är gott, men de tar så lång tid.

Vill ingen komma hit och laga god mat till mej? :)

Nehepp, ska stäng av datorn och slå igång tvn istället och börja den långa vandringen mot köket.

Puss&Kram
Christin Wigren

Still Sick...

Usch, usch, usch.
Jag vill inte va sjuk. Elelr ha feber, eller inte kunna sova ordentligt på nätterna för att man svettas sen fryser man ovh så fortsätter det.

Sjukling :(

Jaha, jag ringde och sjukanmälde mej till jobbet för någon timme sen. Igår tänkte jag att jag iaf kunde jobba, knske stå i baren iaf, men i morse så kände jag att nej, det går nog inte alls :(
Min hals är alldeles förstörd av allt hostandes, huvudet har börjat dunka och näsan är helt igentäppt. Fyfan för förkylning.

Som tur är jobbar jag inte förens på fredag igen. Jag vill verkligen bli frisk till helgen, och på torsdag ska jag luncha med mamma så jag hoppas jag blir bättre.

Nu ligger jag i soffan med en filt och har precis tittat på Vänner, dags att byta sida på skivan, så snart ska jag fortsätta nörda :) <3

Kan ingen komma hit med en påse godis och lite såna godsaker. En Ben&Jerry's kanske :P

Nu ska jag krya på mej :)
Puss&Kram
Christin Wigren

Höstmys.


Förkylning...?


True Blood.


Godnatt


Helgplaner...


Vänner och Ben&Jerry's


Roligare blogg?


Löööökpass.


Bananflugor... Euuuww.


Jobb, jobb och jobb :)


Tusan också...


DKNY

                                                   

                                                                                                           


Slutligen!

Nu ska vi se om det här fungerar. Rött vin, diskmedel och socker. Det sägs att dom drunknar, så imorgon kanske dom är betydligt färre. Jag HATAR bananflugor.

Imorgon jobbar jag 11:30-22. :(


Flugfångar Tisdag!

JA! Nu har jag satt upp massor av flugfällor, öppnat massor av fönster och skurat luckor och fläkt i köket!!! Flugorna börjar faktiskt försvinna :)

RSS 2.0