Tjejmiddag? Nej inte ikväll.

Idag var det menat att jag och Paulina skulle ha en mysig tjejkväll med vin, lasagne och Twilight. Killarna skulle iväg på facket middag så vi skulle få lite tid för oss själva för en gångsskull. Men blev det så? Nej självklart inte.
Grabbarna fick en felaktig vägbeskrivning till stället och båten hann åka iväg ut till sjöss innan som kom fram, så vi blev fyra till middag istället, vilket var ganska mysigt det också.

Okej, jag tar dagen från början.
Jag vaknar superpigg kl 06:55. Solen gassar in genom fönstret i sovrummet och jag kan verkligen in somna om. Persiennerna åler ner och jag sprider ut mej över hela sängen för att ligga bekvämt och tillslut somnar jag. 08:30 ringer klockan och det är dags att gå upp. Meingen med denna tidiga morgon, fastän min ledighet, var att jag skulle åka och handla frukost och nödvändiga frysbara matvaror innan kl 11 då bussen svgick in mot staden. Gjorde jag som det var planerat? Nej, såklart inte.
Jag lägger mej i våra supersköna soffor, klickar runt lite på nätet, spelar lite harpan (jag vet, nörd jag ;P), tar en lång dusch med mina nyainköpta schampon och inpackningar, låter håret lufttorka och sminkar mej. 11:18 går bussen och såklart får jag springa. Oväntat? Nej, inte alls.
Paui möter mej i Gullmarsplan och vi tar tåget mitt centralen. Rakavägen över drottninggatan och in på H&M. Väl framme på Café Moda blir det ,självkart, Grillad Foccacia med Param och mozzarella, en cola och en islatte. Mums.
Solen fortsätter att gassa, och markisen på uteterassen är inte mycket till skydd. Tyvärr. Så vi ger oss av, kikar lite affären, jag köpte ett par skitsnygga stövlar, till billigt pris. (bild kanske kommer, ni vet hur jag är med bilder, inte världens snabbaste).
Sen trippar vi vidare mot jobbet. Varför hamnar man alltid där även när man är ledig? Hmm...
Vi satt iaf på uteserveringen och drack Islatte A lá Sandra, och pratade om allt mellan himmel och jord. Efter en stund gjorde Amanda oss sällsis också. Myspys.

Strax innan tre bär det av tillbaka till Haninge och min kära lägenhet, Vi har en uppgift att åka till mamma och hämta rakapparaten, åka till Pauis föräldrar och hämta hennes skatteåterbäringslapp och sedan åka och handla frukost på Ica Maxi. Och såklart så får jag inte glömma ingredienser till middagens lasagne.
Vi kommer tillbaka med tunga matvarupåsar och konkar dom uppför trapporna (nej, vi har ingen hiss och bor högst upp).
Jag frisserar Sebbe lite och sedan plockar vi ihop, en flaska rött, Twilight och åker till Bandhagen för att äta middag.
Grabbarna försvinner när vi kommer dit och vi startar köttfärslagningen och korkar upp vinet.
Sedan får vi samtalet att boysen gör oss sällskap till middagen eftersom de missat färjan och därmed missat hela kvällen som dem sett så mycker fram emot. Stackarna.
Lasagnen vart supergod, troligtvis pågrund av att Paui är en sjukt bra kock och kan matlagning. Lasagne med kokosmjölk och vitlök, jammi jammi.

Nu är jag hemma igen och sitter i soffan igen med datorn... Igen! Sebbe kollar på fotboll, och vi kan äntligen ta en macka om vi blir hungriga. :D Köket är närmnligen sågottsom helt klart, det är bara de två sista skåpluckorna som saknas (kommer i slutet av nästa vecka) och fläckten som måste kopplas in ordentligt.

Nu blev det ett tråkigt "det här har jag gjort idag" inlägg men så går det ibland.
Nu ska jag ta ett glas juice och en macka :)

Sov gott.
Christin Wigren


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0