Mina fina skor från Nelly <3

Nu säljer jag dom. Dom är förstora så är det någon som känner intresse så är det bara att klicka in på tradera och buda!!!!

KLICKA HÄR!


Veckans låt :)

Haha, blir inte precis "veckans låt" eftersom jag inte skriver någon varje vecka, så de blir väl "Nångång ibland låt" typ :P 

Den här veckan/gången blev det iaf en låt som det känns som att vi har kört någon gång i skolan. Jag är intehelt säkert men de känns som det, vet ej när och hur men någon gång. Jag har mina aningar om vem det kan ha varit som sjöng den också isf, men jag vet inte, det var ju flera år sedan!



John Mayer - Why Georgia

Long time no writning.

Har inte haft någonting att skriva om. Eller jo, egentligen så har jag väl det men jag har inte riktigt orkat :P Orkar inte skriva så mycket idag heller, måste bero på solen :D 





Sebbe rockade loss med midsommarstången i fredags :D

Och idag på jobbet så fanns det gratis tidningar att ta så jag plockade på mej några stycken!



Gick btw mycket bättre idag än vad dset har gjort någon dag på jobbet, så det går iaf framåt och inte bakåt :D ;P


Puss&Kram


Midsommarklänning?



Jag har lite svårt att bestämma mej för vilken klänning jag ska ha på mej såhär på midsommarafton :)

Kan ni hjälpa mej!?

Vit, rosa eller rosa/vit prickig?


Ursäkta dom kassa bilderna ;P

Damp dator!



Såhär såg min skärm ut idag när jag satte in laddningssladden :(

Färdig tvättat!

Äntligen klar :)
Allting är nu rent! Inte tork dock, så hängde upp lite på ställningen här hemma eftersom min tid gick ut kl 22:00och allting inte var torrt.
Dags att para ihop strumpor då! :D Blä på de!

Tvättdag :)

Idag tvättar jag för fullt! Har ju som sagt fått en tvättstugenyckel så nu jäklar är det tvättning på gång. Har kört all tvätt, vilket motsvarade 6 stycken maskiner, tre ligger i nu och tre är på tork. Heeeeelt underbart när allt är klart. Jag har redan bokat en tid till nästa vecka också, så torsdagen den 1 Juli är det nästa tvättdag :) Jag är duktig.

Min snälla mamma var nere och hjälpte mej också. Eftersom jag inte tvättat i tvättstuga tidigare så var jag tvungen att få lite instruktioner om hur man gjorde :p Så hade hon med sej mat till mej och Sebbe också, Snäckmakaroner med Carbonarasås :D Jammi. Tack mamma ♥
Så efteråt så satt vi på balkongen i den sköna solen och drack varsin kopp kaffe, Sigge följde med ut också. Han tyckte de va väldigt skönt att rulla sej på golvet iaf :D Sötnosen.


Nu ska jag plocka undan lite här hemma så det blir snyggt och rent! Städ humöret är på topp just nu. Så är det ju bara imorgon kvar sen är det långhelg och det ska man ju inte klaga på :D

Puss&Kram

22 Juni 2010.

Hallåhallå :)
Jag vet att min uppdatering är sääämst nu på senare tid. Jag har ju som sagt börjat ett nytt jobb. Jobbar nuförtiden 9-17 månd-fred vilket jag tycker är otroligt skönt! Dessvärre måste jag nog erkänna att det är ganska svårt. Eller rättare sagt det ÄR svårt! Idag är jag ändå ganska nöjd med min insatts och imorgon ska jag verkligen försöka ge järnet!!! Sälja, sälja, sälja!!! 
Någon som har några bra säljtips att dela med sej av?

Det är ju helt underbart väder idag, inget snack om den saken iaf. Jag ska nog sätta igång lite kaffe och sätta mej och läsa lite på balkongen. Väldigt mysigt. Jag kanske ska duscha min lilla trädgård lite också ;p (Mina tre blomlådor, en golvkruka, tre hängkrukor, en kruka med smultron, en med gurka, en med tomat och mitt kära lavendelträd) Det är ganska mycket för att vara på en balkong, så de ser ut som en lite trädgård här ute. Myspys juuu!

Hare Gött!! Nu går jag ut i solen :)



21 Juni 2010

Nu är Sigge galen igen. Han kör lite varannan dag istället för nat och dag som förut. Igår var han hur mysig och gosig som hellst och idag är han heeeelt galen och springer fram och tillbaka, har ner glas i golvet, leker med sladda, ja vem vet vad han gör hela tiden!
Förut var det så att han var mysig och gosig på dagarna och kvällarna, sen när vi skulel sova så blev han super pigg och helt galen. Han är söt <3

Han är iaf rolig att se på när han håller på såhär, haha. Han kan helt plötsligt gå från stilla stående till att flyga rakt upp i luften. The flying cat!


Nu ska jag måla klart mitt nagellack. Bara högerhanden kvar, den svåraste såklart. Måste göra ett försök att få det att se okej ut iaf ;P
Hörs imorgon!


Gammal bild på mej och min elgura. :)

Nattinatti.

Fotograf.

Imorgon ska jag nog ta med mej min kamera till jobbet och fotografera lite på vägen dit och på vägen hem. Det kan bli så fruktansvärt snygga bilder inne i stockholm stad. :)
Måste börja utnyttja min kamera, känns som jag har förlagt den lite och att den bara ligger och samlar damm.
Förlåt kära Pentax, jag ska inte glömma dej igen :) ♥














Den har varit med på vid många tillfällen.
Bild1. Första dagen jag var på körskolan!
Bild2. Jag och Amina köpe ofta med oss varsin latte och satt utanför hennes lägenhet <3
Bild3. Den var med när jag och Sebbe tog studenten!
Bild4. Fotoprojektet i skolan.
Bild5. Sista (?) konserten med klassen.
Bild6. Ett antal fester har den hängt med på också :D

Sigfrid <3













Världens finaste kissemiss :)

18 Juni 2010

Jag är trött.
Sigge är galen.

Snart måste jag kila till jobbet och jobba sista dagen innan heeeeelg!!!! :D

Byebye.

Morgonkaffe 17 Juni 2010

Nu ska jag dricka mitt morgonkaffe, torka håret och sminka mej sen åker jag till jobbet :)

Byebye.

Veckans Låt #4

Veckans låt var ett tag sen tror jag. Var nog mer än en vecka iaf ;P haha, nu kommer iaf den upp!
Den här gången blir det från Serien Glee.



Lea Michele and Jon Groff (GLEE) - Hello (Lionel Richie)

Nu...

.. ska jag göra kaffe! :D

16 Juni 2010

Har precis ätit middag :) Lax och pommes blev det. Det är typ de vi har hemma.
Det är helt sjukt vad pengarna tar slut fort!!! Fick lön igår. Betalade in till lägenhetskontot, pröjsade för Sigges kastrering och IDmärkning och sen kom jag på att ett busskort kanske är nodvändigt. Nu är det knappt några pengar kvar :O Har inte fått mina pengar från skatten än heller :/ Konstigt, ska ringa till dom på min lunchrast imorgon tänkte jag. Annars borde jag ju få en sån där lapp så man kan hämta ut pengarna snart. Har dom satt in pengarna på mitt nordeakonto eller? De som jag inte änns har kvar? Det skulle ju va jäkligt korkat!

Måste fixa matlåda till imorgon. Det blev lax kvar så jag ska laga ihop någonting som kan va till också. Pommes är ju tyvärr inte så gott att värma.



Är det något bra på televisionsapparaten idag kanske?

Lilla Sigge.

Lilla hjärtis är mer galen än vanligt. Hoppas han lugnar sej snart. Det känns som att han borde va tvärtemot vad han är, så han ligger och sover hela dagarna istället, eftersom narkosen fortfarande kan sitta i. Nu på morgonen har han varit i full gång och nu ligger han och vilar lite på köksbordet :) Sötnosen.

Igårkväll somnade Siggisen helt utsträckt över mitt täcke, så jag fick inte så mycket själv. Men han är så söt och mysig så man bryr sej inte! :D Lånade lite täcke av Sebbe sålänge tills jag fick tillbaka lite mer.
Älskar att somna till han kurrande, jag har mycket lättare att sova då.



Aww, jag älskar verkligen den här kissemissen <3

Ohno!

De är visst inget Cougar Town idag :( Booring.


Skriva en bok.

Jag vill skriva en bok. Jag vet att jag är duktig på att skriva men det är fantasin som sviker lite. Jag behöver hjälp med att komma på en handling.
Har du någon idé?


Blir jätteglad för alla idéer jag kan få, skriv en kommentar vettja! :D



Begravning, kastrering och ventilationskontroll

Detta är vad som har hänt idag.
Gick upp kl 07:30 för att köra iväg Sigge till Djurkliniken. Jag fick skriva på ett papper med uppgifter och presentera Sigge lite för en sköterska. Sen lämnade jag honom där och åkte hem igen.
Väl hemma igen satte jag mej föst vid datorn men käde sedan att jag kunde behöva sova lite till. Pappa skulle ju inte komma förens kl 11:45 och jag vaknar ju om någon knackar på dörren och vill komma in och titta på ventilationerna.
Jag somnade typ direkt när jag lade huvuvdet på kudden. Så jäkla sköööönt att sova, ikväll ska jag gå och lägga mej direkt efter Cougar Town. Är iof kl 23 men hoppas på att somna fort så jag inte är så trött imorgon på morgonen. Börjar kl 9 imorgon.


Jaja, gick upp igen imorse vid 10:45 ungefär. Satte mej och tittade på tv, och sen fick jag stressa, som vanligt, för att bli klar till 11:45 :P
Begravningen var jättefin, har aldrig varit på en förut, jättefint var det och sorgligt såklart. Efteråt blev det fika, väldigt mycket tårta och kakor.
Vi började röra oss hemmåt vid 15:30 och plockade upp Sigge på kliniken på vägen också. Lilla plutten var helt groggy. Sa inte ett knyst i bilen påväg hem, alltså tvärtemot ditvägen då han skrek allt vad han orkade. Han var lite virrig när vi kom hem, narkosen sitter fortfarande i så han får ta de lite lugnt de närmsta dagarna. Han äter iaf ordentligen och har börjat bli piggare, så nu har han börjat leka igen :) <3

Ventilationsmänniskorna var här och kikade. Allting såg bra ut. Vi fick ju ändra lite på fläkten i köket, eftersom vi inte hade något filter som skulle sitta där. Men nu var det tydligen okej, och vi ska köpa en ny fläkt senare för den här var ändå dålig. Den lät som om de var en stor traktor i köket på lägsta nivån. Kändes inte som den sög in oset så bra heller :P

Just nu tittar jag på 2½men, men måste springa ner till Konsum innan de stänger och köpa kattmat. Tog precis den sista maten och han behöver ju faktiskt mat imorgon också. Kanske ska passa på nu när solen tittade fram lite :)



Puss&Kram

Första arbetsdagen på nya jobbet!

Är nu hemma efter min första arbetsdag på nya jobbet. Det kommer bli kul de här! Spännande att se hur man utvecklar sin säljförmåga. Idag fick vi sitta och ringa en kort stund på slutet bara, sålde ingenting men är glad bara att jag vågade sätta mej och ringa :D Var lite nervös faktiskt.
Dagen gick oväntat fort, är inte van vid att arbetspassen går fort direkt men det här bara flög iväg. Käkade en jättegod räkmacka till lunch men i fortsättningen blir det nog matlåda för min del. Liiiite billigare ;)

Det som var ganska roligt i början när vi skulle presentera oss för varandra (vi var 22 stycken som hade utbildning idag) så sa dom flesta "nybliven student","börjar tvåan efter sommaren" eller "är 16, fyller 17"!! HAHA! Det var jag och två andra tjejer som var äldre. En på 23, och jag och en till på 21. Så jag klämde till med ett glatt "jag heter chistin, tog studenten för ganska många år sen" eftersom alla andra sa någonting om skolan så ville jag också göra de ;) haha.
Nejmen, vi hade jättekul. Jättetrevlig grupp verkligen, Jag tror de här kommer bli skitbra.
 

Sigge sov såhär igår mellan mej och soffkuddarna. :)

Imorgon ska jag inte jobba. Tog ledigt för att kunna gå på begravning. Så morgondagen är fillproppad för att jag ska hinna med saker nu. Mellan 08:15 och 16:00 någon gång kommer några ventilmänniskor och ska kolla våra ventiler i lägenheten, kl 08:00 ska Sigge lämnas av för kastrering på Haninge Djurklink, lille plutten. Kl 12:00 kommer pappa och hämtar mej så åker vi på begravning som börjar kl 13:00.
Sigge bli hämtad när jag kommer hem. Så han får nog stanna på kliniken till efter kl 18:00, men det är väl ingen fara, han kommer väl bara ligga helt utslagen ändå :)

Idag har lilla Lotta gått vidare till nästa liv. RIP LOTTA.
För er som inte vet vem Lotta är så är det katten som jag har vuxit upp med. Hon skulle blivit 18 år gammal iår så hon har ju iaf haft ett långt och bra liv. Pluttan <3



14 Juni 2010

Idag börjar jag nytt jobb :D Weei.

Wish me luck!

13 Juni 2010

Imorgon börjar jag på nya jobbet, eller utbildningen börjar imorgon. 9:45 - 17:00. Ska bli jätteroligt. Ser verkligen fram emot det! 

Igår blev en hemmakväll. Paui och Martin kom hit och käkade middag med oss, vi var och handlade lite kläder till grabbarna på dagen också.
Grabbarna år hamburgare, och jag och Paui åt sallad. Så jäkla gott. Isbergssallad, chmpigjoner, tomat, gurka, och feta ost. Och så en dressing/sås jord på turkisk yoghurt och massa kryddor till. JAMMI! Ska nog ta mej lite nu, finns ju faktiskt kvar och jag är hungrig.
Sen tittade vi på The Collector, igen. Bra film! Verkligen värd att se. Samma skapare som Saw filmerna så ni kanske förstår ungefär vad för slags film de är ;)


Sen kom även Simon, Sebbes lillebror, och Joar hit och höll oss sällskap. Amina kom över på en kaffe också :D <3

See you later, lets eat something!!

12 Juni 2010.

Mår inte världsbäst idag måste jag säga tyvärr! BLÄÄÄÄ!!!

Men de va kul igår :) Hoppas alla studenter är nöjda med sina firanden.
Jag vill också ta studenten igen, det är ju såååå roligt!! Åka flak :D Skrika och sjunga och va skitglad barr, hur kul är inte de!?


11 Juni 2010

Blev inte så mycket updatering igår, nejnej. Inte idag heller förmodligen. Min lillebror och min bbästa vän tar studenten så de blir till att fira dom istället!!!!!

Nu måste jag hitta några kläder jag kan ha på mej.

Ha en fin dag och hoppas regnet avtar!

Pusspusspuss

Avklarade Auktioner :D

Nu är jackan som jag sålde på Tradera ivägskickad till dess nya ägare. Tre klänningar väntar på betalning och är sedan också redo att skickas iväg. Weei :D
Ska slå in dem och sätta adresslappar på så det bara är att lämna dom på posten sen :D Weei.

10 Juni 2010

Kom precis ut ur duschen efter att ha varit ute och joggat lite. Jag börjar lära mej, springer en längre bit varje gång jag är ute. Duktiga jag måste jag säga :)
ÄR väldigt hungrig nu, men som vanligt har vi ingenting hemma! Blir väl rostade mackor igen. Boring. Fast det är väl bra på ett sätt att de inte finns någonting för då går man ju inte och småäter hela dagarna som jag har en tendens att göra.

Har satt mej framför gamla Desperate Housewives avsnitten på kanal5. Alla är så unga. Kul att se, det är så mycket man glömmer.

Jag måste springa ner till anslagstavlan nere i porten för att försöka hitta nummret till någon som kan ge mej en tvättstugenyckel. Har bott här i ett år snart och inte haft någon tvättstuga. Vi har ju tvättmaskin i lagenheten såklart :) Meeen skulle va skönt att slippa hänga upp alla underkläder på tork på tvättstället.

Jag har glömt att lägga upp bilder på dom grymt goda muffinsarna, eller snarare Cupcakes som Disa hade gjort till i lördags :D
Här har vi dom. Det fanns två smaker till, men jag tog en choklad och jag vill bara ha meeerrr!!! :P haha.




JAMMI!!!

Nattinatti

Godnatt :)

Mer önskelista! :D

Jag kom på en till sak som jag verkligen önskar mej!

En klippning/slingning/färgning, vad som nu behöver göras med mitt hår! Det är högt prioriterat som födelsedagspresent faktiskt!!



HTML koder för färg, typsnitt och storlek på text.

Det var någon som ville att jag skulle skriva hur man ändrar texten i ett blogginlägg.
Det är väldigt enkelt.

Skriv först klart inlägget i den här redigeraren:


När du sedan har skrivit klart inlägget där så går du in på Ändra redigerare längst ner på sidan, då kommer de se ut sådär:



Sedan sätter du ut dessa koder där du vill ändra typsnitt, storlek eller färg:

Ändra typsnitt: <font face="typsnittet">TEXTEN</font>
Ändra storlek: <font size="storleken">TEXTEN</font>
Ändra färg: <font color="#färgkoden">TEXTEN</font>

Vill du ändar allting i en hel mening så kan du lägga en kod som täcker alla koder och den ser ut såhär: 

<font color="#färgkoden" font size="storleken" font face="typsnittet">TEXTEN</font>

VIKTIGT ATT TÄNKA PÅ!!!!
Ändra INTE tillbaka regigeraren när du är klar för då försvinner alla koder du skrivit och du får göra om det. Det är anledningen till att du ska skriva klart inlägget som du vill ha det och sen ändra storlek, färg och typsnitt!!!



Tips:
Saknar du färgkoder?
Sök på ordet "färgkoder" på Google så kommer det upp massor, en färgkod kan se ut såhär: #000000.
Vad finns det för olika typsnitt?
Gå in på Paint, ta upp en textruta och sen är det bara att bläddra igenom typsnittena i Paint, hittar du en du gillar? Skriv bara in namnet på typsnittet i koden så här du det på bloggen sen :)


Något ni inte förstår? Var inte rädda att fråga :)

Speghetti&köttfärssås.

Blev det till middag. Gott gott.

Nu ska jag åka till Amina och dricka kaffe :)

Fick ett tips om att jag skulle göra ett inlägg om hur man ändrar färg och så på texten. Jag ska göra de sen, men inte nu.

Pusspåer

No lifer.

har verkligen tråkigt.

Jag har iaf lärt mej hur man ändrar färg, storlek och typsnitt på texten i ett blogginlägg nu :D


Puss&Kram

Bloglovin

Klicka på min Bloglovin logga på sidan, under länkar och börja prenumerera på min blogg :)


Kul grej ju.

Önskelista.


Snygga fötter i tygskor!





Mina supersnygga och jättesköna skor som jag fick av mamma när vi va på Skopunkten igår :) Älskar dom.  Jag älskar dom här skorna!!! Det är så snyggt med vita tygskor på sommaren. Det går verkligen att ha till allt!


Vad tycker ni om skorna?

Nyhemkommet ;)

Gissa om jag blev glad när den här hittades innanför dörren!

Trodde först att en skulle komma i fredags eftersom alla bokhandlar hade release på den här i lördags. Sen märkte jag att Adlibris inte hade samma release datum så jag skulle ha fått den igår. Jag fick till och med ett sms på morgonen om att min bok nu nått posten i haninge och att den skulle komma under dagen. Jäkla posten! Jaja, nu är den ju iaf äntligen här så så jag ska väl lägga mej och läsa lite snart :)

Tack :)

Fick precis en kommentar på mitt tidigare inlägg Nautilus goes Actic av Roger Eklöw på Actic.
Jag behöver inte alls betala hela 150 kr varje gång jag vill träna på deras gym på St. Eriksgatan, utan jag betalar bara 30 kr per gång eftersom jag är medlem. Det blev ju genast mycket bättre!


Tack för ett korrekt svar Roger Eklöw på Actic :)

Im back!

Nu är jag tillbaka från min promenad/joggingrunda. Jag joggade faktiskt en ganska lång bit, eller ja, långt och långt men långt för mej. Och nu när jag kom hem så gjorde jag situps och rygglyft :) Ganska lagom såhär i början tycker jag, och när jag fortfarande är lite hostig också. 

Måste äta någonting nu, sen ska ni få se mina nya skor och vad som trillade ner i min brevlåda idag!


Träningskläderna på!

Sov längre än väntat idag också! Typiskt. Ställde klockan på 7, men gick upp för ca 30 minuter sen. Sigge har legat på min kudde och sovit också. Mysis han är <3

Jag satte på mej miona träningskläder direkt när jag gick upp så jag inte skulle kunna fastna i en mysig morgonrock eller en klänning. Nu måste jag lixom ut! Träningsverk sen igår har jag också, vilket känns jävligt bra! Älskar att ha träningsverk för då vet man att man har gjort någonting.
Idag när jag kommer tillbaka efter promenad/jogging rundan så ska jag göra lite sittups och rygglyft så man tränar de också! Kanske pröva på en armhävning, jag lyckas inte ofta med det men man kan ju försöka ;P

Jag försöker komma på en önskelista till min födelsedag. Skriver man önskelistor när man fyller 21 år? Haha! Jaja, pappa frågade vad jag önskade mej iaf, det är så svårt att köpa presenter så det är väl kanske bäst att skriva en.
Ska no göra en kategori som heter FÖDELSDAG, så kan alla som vill köpa någontign till mej gå in och titta där så att dom får ideer ;) Smart va!? Jag tycker de va smart iaf. Måste bara lista ut vad jag önskar mej. 


Foto: Gammal bild sen andra året på gymnasiet 2006/2007, på Nikolina och mej <3 haha, söta.

Nu blir det till att gå ut i naturen!
Puss&Hej


Dagens fundering!

Hade tänk att gå och lägga mej lite tidigt idag men så blev det tydligen inte. Jag fastnar alltid vid datorn till sent och hittar alltid anledningar till att inte gå och sova.
 
Varför är det så tråkigt att gå och lägga sej när det är så skönt att sova?

Det är en bra fråga tycker jag.
Grannen hade tydligen fest också. En tisdag? What?

Kissie sångerska?

Skulle faktiskt vilja höra henne sjunga. Hur låter det egentligen? Är det bara ett PR-trick igen eller är det faktiskt sant den här gången?

Vad tror ni? Sant eller falskt?

Det känns inte som att hon kan lyckas inom musikbranchen. Det finns så många som försöker. Jag menar. Kissie!? Vem är hon? Det är hon som bloggar. Inte hon som sjunger. Tyvärr.

Ska man ha någon chans inom musikbrachen så ska man börja där. Man kan inte hoppa in efter ett annat "yrke" med såpass mycket publicitet. Titta på alla skådespelare som försökt slå igenom inom musik. Vanessa Hudgens, Hillary Duff. Det går inte! Dom kan göra musikalfilmer men inte släppa ett album.

Tänk då Kissie!? Som sångerska... Nja, jag vet inte.
Kan tänka mej att de skulle bli en Paris Hilton. Tror mer än vad det är. Tror att hon blir bra för att hon är känd och har pengar.

Det återstår att se hur det går!

Vad tror ni? Kommer Kissie kunna lyckas som sångerska?


.

Nya skor :)

Följde som sagt med mamma och lillebror till skopunkten. Jag fick ett par skor :D Ett par tygskor fick det bli, vita med en låg kilklack. Bara 5.5 cm höga, MYCKET ovanligt att gå i men dom är sköna ändå.
Ska ta en bild på dom senare när min kamera vill fungera.

Vi år hambugare och pommes hos mamma och drack kaffe och så blev det en bit snickertårta också. Jammi.
Vi kikade lite på vad det finns för biofilmer nu också eftersom jag sks bjuda mamma på bio och middag någon dag. Blir nog lördagen om två veckor om inte hon ska ner och heja på Micke om han ska köra vätternrundan.
Vi tyckte iaf att The Last Song verkade bra, och av dom som sett den har den bara fått bra recensioner, så de blir nog super!


Har du sett The Last Song? Skriv gärna vad ni tyckte :)



Nu börjar Cougar town om några minuter. Hörs!


Promenix.

Måste uppdatera att jag inte sprang idag, jag tog en långpromenad istället. Men de är bra de med. Eftersom jag fortfarande är lite rosslig i halsen så ska man ju inte överanstränga sej så mycket.
Tog en promenad till mammas jobb, pratade lite med henne. Sen gick jag tillbaka :)


MÅSTE fortsätta göra någonting. Börjar känna mej som en tjockis när jag bara ligger i soffan och inte tränar. :( Blää, de vill man inte.
Kanske borde skaffa mej en träningkompis, någon villig?

Måste kila nu, ska till skooooooopunkten :D



Tihi.

8 Juni 2010

Sitter här i soffan med lilla Sigge i knät. Kom nyss hem från Amina. Vad gjorde vi tror ni? Drack kaffe såklart!! Vad annars? ;)
Sigge leker med sin svans som vanligt och nu är han äntligen inbokad för en kastrering. Den 15 Juni händer det. Lilla plutten. Han ska lämnas av på kliniken kl 8:00, han får inte ha ätit på 12 timmar då. Sen hämtar vi honom igen på eftermiddagen, helst innan 17:30 men det gick att förlänga lite, vilket är väldigt bra eftersom Sebbe jobbar till 16 och jag ska iväg på begravning samma dag och vet inte riktigt när jag kommer hem igen.
Den 15 händer ganska mycket. Eller ja, mycket och mycket. Som sagt kastrering för Siggeplutten kl 8:00, vi har någon ventilationsbesiktningsman som ska komma och kika på våra ventilationer någon gång mellan 8:15 och 16:00.
Kl 13:00 börjar begravning så vi får hoppas att besiktningsmannen kommer innan jag åker så jag slipper lägga nyckeln i nyckelgrejen i dörren :P
Det som är så bra med att Sigge ska till kliniken då är att han slipper va själv med en främmande människa, vilket jag tyckte var väldigt obehagligt.

Snart ska jag, mamma och min lillebror åka till skopunkten och kika lite på skor. Johan behöver ett par lite finare skor till på fredag då han tar studenten. Duktig lillebror, jaa-aa. :)

Jag fick låna en film av Amina. The Collector tro jag namnet var, tydligen en blandning mellan Saw och hostel och alla dom där supervidriga filmerna. Jag vet inte om jag vill se den :p haha.
Så fick jag Dear John också, längtar tills jag ska se den. Men de blir kanske inte ikväll eftersom det är Cougar Town ikväll!! Yeeeey :) Dubbelavsnitt är det också. Så jäkla nice.

När kommer mina skattepengar undra jag också? Hmm, några har fått dom idag, några får dom imorgon. Undra när mina kommer...



Puss&Kram.

Träna?

Blir nog inget gym idag men jag ska ta mej ut på en joggingrunda iaf. SKa bara byta om så sticker jag :)

See you later.

Sleeping time.

Nu är det dags för mej att trycka på off knappen och krypa ner i sängen. Imorgon ska jag gå up tidigt och till gymmet! Jag måste.

Så god natt sötnosar ♥


Nautilus Goes Actic

Jag har ju tränat på Nautilus sedan 6 månade tillbaka ungefär, har tränat där tidigare också men har hoppat mellan några olika gym men gick till bara dit för att det var helt enkelt bäst. Iaf, nu har Nautilus bytt namn. eras nya namn är Actic. Det är inte alls några prisskillnader eller förändringar alls, det är bara namnet.
På andra anläggningar så finns det gruppträningar, spinning och personliga tränare, men inte på min inte. Där finns gymmet (kondition och styrka) och simning. Förr fanns det solarier också men dom är borttagna tyvärr. Skulle ju annars va skönt och träna och sola på samma ställe. Jag solar ju inte nu men om de skulle finnas lägligt så skulle jag kanske gjort det.

Det som är negativt med den här kedjan är att man inte kan träna på olika anläggningar utan att betala en gästavgift. Jag som har avtal med Actic i Torvalla, Haninge kan inte gå till Actics anläggning i vasastan och träna utan att betala en gästavgift på 150 kr. Tråkigt nog.
Nu när jag börjar jobba vid St. Eriksplan skulle det ju va perfet om jag kunde träna direkt efter jobbet/påväg hem, då de finns en anläggning på St. Eriksgatan.
Jag kommer ju inte träna innan jobbet,om jag inte går upp kl 5 och är på gymmet när det öppnar kl 6, då jag börjar kl 9. Jag slutar sen kl 17, är hemma vid 18 och ska åka till gymmet då?
Först måste jag äta för jag är säkert jättehungrig, då blir kl 19 plus att jag måste smälta maten så jag inte får håll. Så vid 20:00 kanske jag är redo att träna.
Gymmet stänger 21:00!!! Det hinner jag ju knappt alls.
Nu tänker ni såhär; Varför byter hon inte bara gym till de på St. Eriksplan? SVAR: Jo, föratt om jag vill träna på helgen eller semester, eller bara en ledig dag helt enkelt så vill jag inte behöva åka ända in till stan för att göra det.

De här blev ett sånt där långt inlägg som ingen orkar läsa. Egentligen är det jag vill säga; FAN! Jag måste betala 150 kr extra varje gång jag ska träna bara för att Actic inte har kort som går att använda på alla anläggningar.



Puss&Kram

Lite väder ändringar.



Graderna har nu blivit lite lägre, men regn risken har minskat! Från 70% till 50%. Har det förändrats bara över en timme så kan det ju ändras ganska mycket till på fredag! :D Hoppas på förbättring.

Väderkrångel den 11 Juni 2010?

Jag har Google som start sida och där kan man se vad det ska bli för väder. Så jag kikade in på väderfliken och tänkte kolla om det gick att ändra så man såg vädret i Haninge kommun istället för i hela stockholm. Då såg jag att på fradag, den 11 Juni, då Haninge skolorna tar studenten, ska det regna och åska. 70% risk för regn!!! Hoppas att det ändrar sej, det är ju trots allt några dagar kvar.
Annars är det ju jättetråkigt! regn på studenten är inte riktigt vad man önskar sej, absolut inte åska heller!

För två år sedan när jag tog studenten var det superfint väder. Det har alltid varit strålande sol när Fredrika Bremergymnasiet har sprungit ut. Från och med förra året ska detta tydligen ändras! Föra året var det dåligt väder och iår ser de så ut också tyvärr.



Kära studenter som springer ut på fredag!
Låt inte vädret förstöra eran dag!!!

7 Juni 2010

Idag har det inte hänt speciellt mycket här hemma. Jag hade planerat in att jag skulle träna (hände inte), städa klart de jag påbörjat (har inte hänt än), fixa iordning lite i sovrummet (inte de heller) istället har jag sovit till kl 10, spelat gitarr, ätit frukost sent (ungefär 13:00) och tittat på film.
Min dag ungefär. Inget intresant med den.

Filmen jag tittade på var Mamma Mia, är inte den underbar? Jag älskar den filmen. Jag sitter alltid, varje gång, med tårar i ögon genom hela filmen. Jag märkte nu när jag tittade på den att redan första scenen så fick jag må bra känslor i hela kroppen.

Det är verkligen en må-bra-film!

_/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/

Igår såg vi Valentine's Day. Det är verkligen BARA "toppskåisar" i den filmen, man känner igen alla namnen.  Men tyvärr, så räcker inte de alltid hela vägen. Den här filmen var väl söt och charmig på sitt sätt och den var välspelad (såklart) och rolig men den var ganska seg ändå faktiskt. Jag hade hoppats så mycket mer på den. Rollistan bestod av Jessica Alba, Julia Roberts, Jessica Biel, Jamie Foxx, Bradley Cooper, Eric Dane, Patrick Dempsey, Jennifer Garner, Taylor Lautner, Taylor Swift, Ashton Kutcher, Anne Hathaway m.fl. Ni ser ju!
Men jag tycker absolut ni ska se den. Taylor Swift, ja, vad ska man säga. HAHA, sjukt kul. Hon spelade en så blåst tjej så de va helt sjukt men hon gjorde de riktigt bra. Åt henne skrattade man nästan varje scen hon var med. :)



:)

No blogging today.

Har verkligen inte ens tänk på bloggen idag. Sorry. Och nu ska jag gå och lägga mej så det här lilla, mini inlägget var det ända ni fick idag.

Hörs imorgon istället! ;)

Puss <3

Veckans låt #3



För att det är sommar nu!!! :) Då ska vi ha en sommrig låt som veckans ;)




Oskar Linnros - Från och med Du

Snygga träningskläder från Röhnisch

Jag skulle vilja tycka om att va ute och springa. Jag vill ut och springa, men de är så jäkla tråkigt. Jag hade planerat att ta en promenad fram och tillbaka till gymmet och träna lite där, ett långt pass för de va så längesen jag va där. Men jag känner fortfarande lite i halsen och jag vågar inte, tänk om det blir värre?
Så därför har jag kikat lite på träningskläder istället. Jag har inte beställt någonting för de har jag inte råd med just nu men titta kan man alltid göra.

 
Skitsnygga kläder till lite svalar dagar om man ska ut och springa lite eller promenera.


Supersköna byxor som går ner under knäna, snygga och sköna. När det är varmt så fläktar dom mot benen också, nice!
Sen när det blir lite svalt ute och man måste sätta på sej någonting mer än ett linne så åker den här snygga tröjan fram!
Den är ju så snygg så jag skulle
vilja ha den till vardags istället
för träningen :p Haha.

Jag skulle vilja ha alla dom
här fina gejerna, då blir man
lite mer peppad till att träna.
Snygga kläder gör ganska mycket.




















Allting är från Röhnisch Sportswear 

Trött som satan.

Har precis tittat på Cast Away. Jättebra och sorglig film <3


Mys på Nikolinas balkong :)


Vi åt jättegoda saker på Nikolinas balkong idag :) Som ni ser på bilden.
Två olika meloner, drömrulltårta och mariekex. Varsin kopp kaffe och varsit glas saft :)
Vi åt upp allting också! Så jäkla gott!

Kamera.

Idag ska jag ta med mej kameran ut. Jag ska möta Nikolina vid 11:30 i centrum så ska vi till polisen och någon mer stans, sen ska vi antignen fika i centrum eller åka hem till henne.
Skulle va mysigt att köpa med sej varsin kaffe och gå och sätta sej i solen någonstans. Mys ju. Det finns ju faktiskt Slush som man kan köpa också! Jammi! :D

Frågor :)

1. Hur gammal är du om fem år?  26 :O

2. Vem var den sista du träffade?
Älskling.

3. Hur lång är du? 169...

4. Vilken var den senaste film du sett? Riktigt tittade på var nog Robin Hood med Kevin Costner annars slö tittade jag på A man apart igårkväll.

5. Vem ringde du senast? Pojkvän, igårkväll.

6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? "Ja de kan du göra :)" till
Nikolina.

7. Var är dagens planer? Träffa Nikolina :D förmodligen dricka kaffe som vanligt :D

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Skicka sms, det är mycket lättare att avsluta ett "samtal" då ;P

9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Skilda, men mamma är omgift.

10. När såg du senast din mamma? Igår när jag var där och drack kaffe.

11. Vilken ögonfärg har du? Gröna.

12. När vaknade du idag? 05:30, som sagt, INNAN nyhetsmorgon på Tv4 börjat.

13. Har du någon gång hittat en katt? Hittat? Jag hittade en katt i mitt ansikte när jag vaknade imorse.

14. Vilken är din favoritplats? Våran balkong. Kärlek till den.

15. Vilken plats föredrar du minst? Det läskiga spökhuset mittemot mammas hus?

16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Har förhoppningsvis barn, flyttat till någonting större, har utbildat mej till någonting bra och har ett supernice jobb.

17. Vad skrämde dig som barn? Våran grannhund Rocky.

18. Vem fick dig att skratta senast? Sigge :) Våran kissemisse.

19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Jag tror nog det. Men min första favorit skiva var nog en vinylskiva.

20. Har du stationär eller bärbar dator? Båda.

21. Sover du med eller utan kläder på dig? Utan.

22. Hur många kuddar har du i sängen? Två stycken, fyra om man räknar in Sebbes.

23. Hur många landskap har du bott i? Ett.

24. Har du någon gång spytt på fyllan? Ehm, ja! Usch.

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Skor, skor, skor och åter skor.

26. Är du social? Jag är väl lagom social. Lagom är ett bra ord.

27. Vilken är din favoritglass? Ben&Jerrys Chocolate chip fudge (?) den med brownie i :D MUMS!

28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Fixa klart köket och badrummet :) 

29. Tycker du om Kinamat? Ja ibland. Har inte ätit de på länge så nu skulle de va gott.

30. Tycker du om kaffe? OOOHYES! Vilken fråga!? OM jag tycker om kaffe!?

31. Vad dricker du till frukost? Äter inte alltid frukost, men finns de juice så är det de som gäller annars saft eller kaffe.

32. Sover du på någon särskild sida? Höger i sängen och på vänster sida är bäst :D

33. Kan du spela poker? Ja, vann till och med pengar en gång ;)

34. Tycker du om att mysa? Ja, mysa är mysigt. Speciellt om de finns godis och en bra film också. 

35. Är du en beroendemänniska? Vet ej? Kanske?

36. Känner du någon med samma födelsedag som din? En kille som gick i min klass årskurs 6-9. 25 Juli ÄGER!

37. Vill du ha barn? Ja, en storebror och en lillasyster.

38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska.

39. Har du någonsin åkt ambulans? Nope.

40. Föredrar du havet eller en pool? De beror på hur varmt de är i vattnet. I Thailand är det DEFFINITIVT havet :)

41. Vad spenderar du helst pengar på? Skor.

42. Äger du dyra smycken? Jag vet inte. Kanske, ingenting jag köpt själv är speciellt dyrt iaf.

43. Har du någon gång testat narkotika? Vad menas med narkotika? Det lägst rankade kanske man har testat som fjortis.

44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Jordgubbar med mjolk :D

45. Vem är den roligaste människan du känner? Min pojkvän. Rapp som fan när det gäller svar på tal! Det går inte att knäcka honom. :D Man har aldrig en tråkig stund med min älskling<3

46. Välj ett ärr på din kropp? Jag har inte så mycket ärr. Jag har ett i hårfästet någonstans från att jag ramlade med cykeln på valborg för många, många år sen. Jag skulle hem och hämta chips när vi var hos några vänner till familjen

47. Vad har du för ringsignal? A kiss with a fist - Florence + The Machine.
Lyssna här!


48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Nej, mamma kanske har.

49. Flirtar du mycket? Nej. Jag är trevlig, har blivit misstagen för att flirta men det är fel. Jag behöver inte flirta.  

50. Vart togs din profilbild för din blogg? Vendelsgårdsbadet av Maria :)

51. Kan du byta olja på bilen? Tror inte det.

52. Har du fått fortkörningsböter? Nej, men jag tycker om att köra fort.

53. Vilken var den senaste bok du läste? Vad som än händer av Kristin Hannah. Rysligt bra bok! LÄS DEN!

54. Läser du dagstidningen? Bara om jag är hos någon som har en..

55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej, min prenumeration på ELLE gick ut för några månader sen :( 

56. Dansar du i bilen? FÖrhoppningsvis är det ingen som dansar på riktigt när dom kör bil, men är det någon bra låt så sitter man inte helt stilla iaf.

57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Lyssnar aldrig på radio, så det måste varit någongång när Sebbe lyssnat på P3.

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Jag skrev "Kastrering?" på ett papper igår när jag försökte få tag på veterinären.

59. När var du i kyrkan senast? Haha, de kommer jag inte änns ihåg. Något dop?

60. Vilka personer utmanar du? Ingen. Det är kul att svara på frågor bara :)



Jordgubbar med mjölk.


Frukost. M U M S.

Godmorgon.

Härliga sol och jättefina väder!
ÄR uppe med tuppen idag som ni ser. Gick upp redan 05:30 då jag inte kunde sova länge, Sigge la sej i mitt ansikte och jag fick en hostattack. Så jag gick upp. Innan Nyhetsmorgon på Tv4 gick jag upp. DET är tidigt! Men när det är såhär fint väder så vil man ju gå upp i tid så dagen blir så lång som möjligt.

Nu ska jag göra lite frulle och läsa lite i min bok :) Have a nice day.

HAHA, bara för att bilden är så rolig :D
HAHA, Rolig bild bara! Pauis pojkvän i längst fram, och min älskling i grå/svart tröja precis bakom honom :P haha.





_______________________________________________________________
Ps: Glöm inte anmäla er till Veckans blogg, skriv bara en kommentar med namn och blogglänk så är du anmäld :)

Veckans blogg, 4 Juni 2010

Jag tänkte börja med Veckans blogg här. :) Haha.
Kanske är kul, vad vet jag men skriv en kommentar och anmäl din blogg till veckans blogg.


Får jag inte in några som vill vara med så lägger jag upp en blogg som jag har läst i veckan och tycker är bra, kan bli någon random eller någon som jag känner eller är bekant med. :) 


 _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ 



DENNA VECKA:

http://avenymamma.blogg.se

Avenymamma.blogg.se

Härlig blogg med massa fina bilder och välskriven text även om de är korta. En rolig blogg att läsa helt enkelt.

Tjillevippen

Nu går jag och lägger mej så det bli imorgon.
Imorgon ska jag träffa Fina
Nikolina :D Jippie.

DRÖM SÖTT

Facelook




Balkongmys från idag.







Kaffe, jordgubbar, chokladsås och en bra bok. :)

hejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhej

Varför kommenterar ingen?
Inte änns när jag ställer en fråga så svarar ni. Jag ser ju att det finns läsare här, en dag hade jag över 1000 läsare här men inte en enda kommentar fick jag. Jag blir lite ledsen faktiskt. Jag gillar kommentarer.


Jag vet att min uppdatering är rätt kass ibland, men jag tycker jag blivit mycket bättre på senaste tiden. Jag lägger iaf oftast upp ett inlägg per dag. Det ska jag fortsätta med.
Vad vill ni läsa om?
Vill ni läsa om mej? Mer mode? Om hur lilla Sigge har det? Musik? Livets mening?
Ibland får jag blist på insperation som dom allra flesta människor får någon gång. Men vet jag vad ni vill läsa så är det lättare att kasta ihop ett inlägg om det ni vill läsa.
Om ni vill höra om t.ex. mode... Då kan jag kanske slänga upp en dagens outfit, eller vad jag har shoppat senaste tiden, eller göra som jag gjorde med
Student Outfiten.

Jag försöker variera mej i mitt skrivande men ibland är det jättesvårt att veta vad jag ska skriva. Jag ska fortfarande, SÅKLART; va mej själv och skriva det jag tycker om att skriva om, men det är klart att jag vill skriva om saker folk vill läsa. Jag vill inte ha en helt ointressant blogg. ;P

Nu har jag lättat hjärtat lite. Vad jag vill säga med detta inlägg är; kommentera gärna ;)

Min pojkvän har satt igång sin blogg igen. Kika in här ;)

Student outfit.

Skulle jag ta studenten igen iår så skulle jag vilja ha denna outfit
plockad från
Bubbleroom.se:





Helt underbara grejer.
Älskar klänningen och skorna! Jag tror att det gräddvita i klänningen och skorna skulle matcha perfekt med Kenzas rosa nitväska och en rosa klocka till.
Jag vill ta studenten iår så jag kan ha dessa drömmar!!


                           

Kaffepaus :)

Ska åka till mamma och dricka kaffe :) Trevlans va!?

KLÄNNINGAR TILL SALU!!!


Klicka dej in på Tradera och buda! ;) HÄR finns den.


HÄR är länken till den här.


Nästa hittar ni HÄR!



och sist men inte minst (eller jo faktiskt minst ;P) HÄR hittar ni den sista.


Är de någonting som intresserar dej? :)
Undra ni någonting är de bara skriva en kommentar :)

Amina :)

Snart ska jag åka och träffa Amina :) Jippie. De va längesen.
Är fortfarande snuvig och hostig men mår ändå bättre och nu orkar jag inte ligga hemma längre, de är så tråkigt!!!

Ska borsta tänderna nu och titta klart på Desperate Housewives avsnittet som går nu :D


Ica Maxi

Kom precis hem från Ica Maxi. Vi hade inget toapapper eller hushållspapper så var tvungen att åka även om jag är sjuk. Kanske inte världens bästa dag att handla på :P haha, tur att de var lite folk iaf.
Först så hämtade jag mej en scanner som vanligt, skulle scanna påse, gick inte (!) Gick till receptionen, och såklart kunde hon scanna direkt så då fortsatte jag in i varuhuset. Plockar allting. Cola, bröd, ost, multivitaminjuice, hushållspapper, toapapper, batterier. Ska betala i själv-scannings kassan. Eftersom jag har kort så behöver jag ju inte ta någon med personal i. Jag drar mitt ica kort, igen, igen, igen, igen. Fan, varför funkar de inte nu då!? Kanske för att jag glömt trycka på starta knappen på skärmen ;P Efter det gick betalningen som smort.
Jag lyfter min kasse ur rullkorgen och vad händer.... reeeeeaatchhh. Japp. Påsen går sönder. Irriterad ställer jag upp kassen på bänken och tar en nya och börjar packa om. Det är med arga steg jag går ut från Ica Maxi denna dag.

Usch, jag ska aldrig mer handla när jag är sjuk!


2 Juni 2010

Godmorgon.
Mår lite bättre idag. Är fortfarande helt tjock i halsen och ont i huvudet. Jag har ju tur iaf som blev sjuk nu när jag är ledig fram till den 14onde då jag börjar på nya jobbet.

På fredag får jag hem Stephenie Meyers senaste bok, Bree Tanners andra liv. En fortsättning på Twilight sagan. Ser fram emot att få borjar läsa den :D Weei.

_____________________________________________________________


 
"Äntligen! Efter nästan två års tystnad kommer
Stephenie Meyer ut med en uppföljare i sin omåttligt
populära Twilightsaga.

Läsare av Twilightsagan kommer att trollbindas
av den fängslande berättelsen om Bree Tanner och
den mörka vampyrvärld som hon upptäcker i
Ljudet av ditt hjärta.

Med en välkänd kombination av fara, mystik och
kärlek berättar Stephenie Meyer den förkrossande
historien om Bree och armén av unga vampyrer
från det att de förbereder sig för att förgöra Bella
och familjen Cullen fram till det oförglömliga slutet.

-Jag är lika förvånad som alla andra över den här
boken. När jag började arbeta med den 2005 var
det bara som en övning i att utforska den andra
sidan av Ljudet av ditt hjärta, som jag just då
redigerade. Jag trodde att den kanske skulle sluta om en novell som jag kunde publicera på min hemsida.
Senare, när arbetet med Twilightsagan "Den officiella guiden inleddes, tänkte jag mig att Brees historia skulle kunna passa bra där. Men berättelsen växte sig längre än jag hade förväntat mig, tills den var alldeles för lång för guiden."  Stephenie Meyer"

1 Juni 2010

Usch... Fortfaradne dålig. ont i huvudet och ont i näsan :(

Blä.

Twilight och New Moon.

Ligger i soffan och tittar på New Moon, Såg Twilight innan det. Dom är så bra. Längtar till 30 Juni då de är premiär för Eclipse!!! :D
Mår inte alls bra. Huvudet dunkar och halsen skär sej, det känns som de ligger en taggtråd där inne men de gör de fortstås inte. Jag tror jag börjar bli hungrig men jag orkar inte göra någonting.

Ikväll är det säsongsavslutningen på Desperate Housewives, såå spännade. Dom som har sett det säger att de är sorgligt, det återstår att se. Jag längtar så till ikväll!!! Dubbelavsnitt av Cougar Town är det också.

Sigge fastnade nyss med klon i vardagsrummsmattan så nu blöder han. Klon gick av för långt in. Stackars lille plutten.

Orkar inte skriva mer nu. Ska försöka komma upp till köket och ta någonting att äta snart.



Byebye.

RSS 2.0