Nytvättat.

Nu är alla kläder snart rena och fina igen :D Vi började tvätta igår, två maskiner då, två maskiner idag och en sista imorgon. Sä jäkla skönt! Jag måste verkligen få in lite rutin med det här alltså.
Få in någon runtin över huvudtaget med det här flyttahemifrånandet. Det ska diskas, tvättas, städas och mycket därtill. Min skurhink står ute på balkongen och är djupfryst så det blir nog kanske att unna sej en ny till våren :P Man måste ju tvätta golven ibland också. Tråkigt ska det va! Eller? :P Haha.
Fast det går väl att göra det lite roligare med hög musik, och dansa runt med golvmoppen, varför inte? Så gör som ju i filmerna. haha.

Imorgon ska jag iväg till jobbet igen, börjar kl 11. Ska försöka hinna förbi handen innan och lämna ett CV, weehoo, hoppas det går bättre än det förra.
Klockan 17 när jag slutar så ska jag möta upp Amina så ska det bli lite mellandagsrea för våran del, lite måste man ju hinna med. Jag har inte köpt någonting på rean iår. Andra är har man kommit hem med massor av påsar från olika butiker, men jag har lixom inte riktigt råd med det längre, tråkigt nog.

Skriv någon bra låt! Jag vill ha massor av bra musik, men det står still i huvudet på mej, så hjälp mej :)

Christin Wigren

Sämst uppdatering!

God kväll gott folk :)
Sitter och klickar lite på min nya mobil :) Mer komplicerad än jag trodde faktiskt, men det tar sej iaf. ;P haha. Tittar samtidigt på Bröllopsfixaren, hänger inte med så värst mycket i den tyvärr :P

Jag vet iaf att jag är jäkligt sugen på godis!!! Det var längesen jag va såhär sugen på godis faktiskt, på vägen hem från jobbet imorgon ska jag nog köpa med mej en påse :D Jag jobbar lunch nu måndag till tisdag, jätteskönt, så då hinner man hem till middag och alla bra filmer som går såhär i mellandagarna.
På tisdag ska Amina möta upp mej efter jobebt så ska vi mellandagsshoppa lite. Man kan ju inte helt strunta i det! Eller hur!?



Jag tankte ta lite bilder på mina fina julklappar sen också så ni får se dom, nu när jag har en telefon med sä JÄKLA bra kamera så kan jag ju göra det utan massa jobbiga sladdar som man måste hitta till kameror och sånt skit.

Nu ska jag fortsätta kolla på filmen och kanske leta fram någontign gått i köket.

Puss&Kram
Christin Wigren

JULAFTON!



GOD JUL PÅ ER ALLA!
Om va 50 minuter blir jag hämtad och åker hem till mor min och ska äta god mat, öppna julklappar och SÅKLART titta på Kalle Anka. :)
Jag älskar julen, den är så mysig. Hela familjen är tillsammans, alla är glada och på bra humör. Det finns alltid den där mysfaktorn, även om det blir en regnig jul. Iår hade vi ju tur att få snö, mysigare än mysigast!

Men inte ska man sitta och nörda framför datorn en dag som idag.
Ha en riktigt god jul kära läsare :)
Christin Wigren

Snömys i jul.

Det verkar som vi få en vit jul iår, det var länge sedan. På fredag blir det däremot plus grader men jag hoppas snön ligger kvar ändå.
Om ca en timme ska jag börja röra mej mot bussen för att åka till stora staden med Amina. De sista julklapparna ska inhandlas och sen ska jag till jobbet och stänga.
Det lär ju va ganska lungt idag, så vi får va snabba och stänga fort så man kommer hem i tid.  :)

Imorgon är det julafton och jag vet int hur vi ska göra. Vi blir väl på olika håll, kanske inte hela tiden men en stund iaf. Vi har ju ingen bil helle så det blir lite krångligare iår än tidigare år. Kul att sätta sej på en buss på julafton? Nej.

Nej, nu ska jag nog börja göra mej iordning.
Här får ni lite skön musik.


God Jul :)
Christin Wigren

Två dagar kvar :D

Två dagar kvar till jul och jag fick ledigt hela dagen :D
Jag kunde inte somna om men det gör ingenting, det är skönt att komma upp tidigt. Jag ska åka til Ica Maxi idag och köpa julklappspapper m.m.

Dags för frukost.
Puss&Kram
Christin Wigren

R.I.P - Brittany Murphy



Tragiskt.
Tjejen som stod bakom mej i busskön igår pratade med någon i telefon om att Brittany Murphy var död. Det kan väl inte stämma? Eller? Aja, jag tänkte att jag skulle kolla upp det idag, och så imorse när jag slog på TVn så säger dom det på Tv4 Nyhetsmorgon. Usch.
Hon hittades i sitt hem, tydligen fick hon hjärtstillestånd i duschen. Hon blev 32. 32 år och hjärtstillestånd!? Fy. Det är hemskt tycker jag.

Vila i Frid,
R.I.P,

21/12-09



Godmorgon godmorgon.
Idag gick jag upp vid nio, gjorde frukost, pressade apelsinjuice, satte mej och tittade på Nyhetsmorgon tv4. Nu sitter jag här och ska bara skriva klart de här inlägget sen ska jag åka iväg och träna en snabbis, sen åker jag in mot stora staden för att handla julklappar!
Det är tre dagar kvar och jag har bara köpt tre stycken. :( Så nu måste jag sätta igång.
_________________________________________________________________


20/12-09

Ojojoj, bara fyra dagar kvar :D Dessvärre har jag bara köpt en julklapp. Imorgon, på tisdag mellan 14 och 17, och på dagen på onsdag blir det julklappsshopping!!!

Nu ligger jag och tittar på Melrose Place, det är så jäkla roligt att se alla skådespelare så unga :P Det är jättemycket kända med i den serien :D
Snart ska jag klä på mej och sminka mej sen ska jag till handen och handla julklapp till min kusin, och sen vid ett ska vi till henne :)

See yaaah!
Christin Wigren

Shepherd Uggs.



Jag köpte ett par idag. :) Shepherd uggs alltså, svarta. Sjuuukligt sköna :D
Köpte även årets första julklapp! Bara alla andra kvar nu då, är ju ute lite i sista minuten i år tyvärr. Stress stress. Men såklart jag kommer hinna, så jäkla svårt ska det väl inte va. Har ju springpass på tisdag så det blir väl att shoppa klapparna på min långa rast mellan 14 och 17:30 :)

Jag och älskling var och shoppade på systembolaget idag också. Eftersom vi hade hört ryckten om att det skule ha stängt i mellandagarna, men såklart så stämde det inte, dom har öppet som vanligt t.o.m. lite längre :P haha. Nu har vi iaf lite att leva på över jul och nyår ;P

Imorgon jobbar jag ett fyra timmarspass mellan 12 och 16. Jag ska ut på stan en liten stund efter det, älskling ska ivög på julbord med jobbet så jag blir aaalll alone hela kvällen :( Booring. Städa kanske, julpynta lite med tomtar och änglar. Laga någon god mat för en person, eller kanske bjuda över någon kompis och bara sitta och snacka skit och dricka någonting gott?

Nu sitter vi och tittar på Simpsons - Filmen, har inte sett den och är inte ett så stort fan heller, men varför inte se den ändå? :)

JA juste! Imorse så var bussen jättesen (som vanligt när det kommer snö i Sthlm), så jag blev jättestressad eftersom jag skulle komma försent till jobbet. Väl på tunnelbanan iaf så stod det ett gäng tjejer och sjöng fyrstämmiga julsånger, tror dom övade inflr någonting, det var så fiiint! Och vet ni? Jag blev jätteavslappnad. Det är konstigt vad musik, eller bara lite härliga juliga toner, kan göra för att få en avslappnad :)

Ha en trevlig vinterkväll.
Christin Wigren

Positivt överraskad.

Jag är jätteglad för en sak som jag inte tänker berätta :D :D Inte nu iaf. <3<3<3<3<3 Längtar iaf.

Blev också glad när jag helt plötsligt på jobbet upptäckte att jag slutade 22:30 istället för 23. Bara en halvtimme, men ändå. :D
Snöstorm är det också. Snö är mysigt.
Nu ska jag sova.

Puss&Kram
Christin Wigren

16/12-09

Det är väldigt vad det är snöstorm ute. Snart ska jag åka iväg till Paui, så ska vi handla lite julklappar. Jag är så hungrig så jag dör så måste äta frukost.

Jag känner att min blogg ointe är så väldigt roligt just nu, bara korta och tråkiga inlägg som inte har någon mening egentligen.
Ikväll jobba jag iaf till 23, imorgon jobbar jag 11:30-15:30, och troligtvis på fredag 11-15:30. I helgen stänger jag både lördag och söndag.

Ha en bra dag.
Christin Wigren

Dagen efter.

Igår va det som sagt personalfest, och det blev väl lite alkohol (ganska mycket). Det va sjukt trevligt och Sandy och Mandy hade gjort ett jättebra jobb att fixa allt :) Jag gick dessvärre upp ur sängen vid 15 tiden idag. Nu ligger jag och tittar på Ugly Betty.

nyduschad.

Sitter i morgonrocken efter en skön dusch. Otur som jag har så var mitt balsam slut, så jag fick skruva av hela korken och försöka skrapa ut det sista med fingret :P haha. Det gick iaf. Jag är alldeles varm i ansiktet efter min ansiktsskrubb, närman lägga på hudkrämen sen så blir det nästan så man bränner sej på huden. Konstigt det där.

Det är massa konstiga ljud här i lägenheten. Grannarna har typ TVn på jättehögt. :P

Hemma igen.



Nu är jag hemma igen.
Intervjun gick hyffsat bra tror jag, såklart så kom jag på lite frågor när jag stod och väntade på tåget hem igen. Såna frågor som man alltid frågar. Typiskt. Vi får se. Håller tummarna iaf :).
Snart ska jag hoppa in i duschen, äta någonting och sminka mig och fixa. Tänkte åka iväg till jobbet vid halv 4 ungefär, 4 kanske, så kan jag byta skor där och slippa stressa, man vet ju aldrig hur tågen och bussarna fungerar nu när snön har fallit under hela natten :)
Mina snygga nya partypumps får ligga i väskan till jag kommer in till stan eftersom det är 5-6 cm snö här i förorten så vill man ju inte att dom ska bli förstörda och såklart så vil jag inte bli helt blöt om fossingarna.

Kanske så ni får se en bild på min putfit idag, det är inte ofta det händer ;) hehe.

Hörs!
Christin Wigren

Hej mitt vinterland...

Igår var det lucia och vi hade julbak här hemma och bakade lussebullar och pepparkakor med glassyr på :D Och idag kom det massa med snö :D Fint fint.
Ska iväg på arbetsintervju snart, och ikväll blir det personalfest! :) Så dagen är fullspäckad, haha.

Nu måste jag fixa till mej så jag är snygg på intervjun ;P

Ha en bra vinterdag :D
Christin Wigren


12 december.

Har precis duschat. och ligger i soffan och tittar på fem i familjen. Sebbe är nere på konsum och handlar lite att äta :) Jag är hungrig!!!

:)

Nu ska jag alldeles strax åka iväg och träna igen. :) Sen i eftermiddag blir det lite julshopping i Kista. Vi ska försöka hitta dit med bil, vi får väl se hur det går;P haha.

Igår hade vi en myspys kväll framför idol, och innan det åt vi lite god mat. Pasta Carbonara blev det, super gott.

Nej, ska borta tänderna och sticka iväg.
Puss&Kram
Christin Wigren

Skor skor skor skor!


Checka mina nya sjukt snygga skor!
Beställde som från Nelly i måndags tror jag det var. Är dom inte underbara!? hur sköna som hellst också. Me lajki!
Jag fick gå hem från jobbet kl 12 idag, så jobbade bara 1½ timme, sjukt skönt. Vi var för många som jobbade så där hade jag tur att jag sa till först om att vilja gå hem :) Tack Maria. Hihi.
Så nu när jag äntligen fick lite tid över för annat så tänkte jag diska, sätta igång en tvättmaskin och städa, sen om jag hinner så kanske man ska pallra sej iväg till gymmet en snabbis för att sedan äta middag med Amina och Johan :D Och titta på Idol-finalen.

Så passa på att spana in mina skor nu, jag vet att du vill ha likadana ;P

Puss&Kram
Christin Wigren

god (?) morgon...

God morgon, nu ör jag uppe igen. det blir inte mycket sömn per natt den här veckan. Men imorgon får jag äntligen sova ut.
Maria ringde precis och frågade om jag kunde börja 30 minuter tidigare, och ja, varför inte? Jag ligger fortfarande i sängen, med datorn i knät. Jag vill inte gå upp!!! Låt mej sova någon gång.

Inget vidare inlägg idag inte, måste börja göra mej iordning.

Pusspuss
Christin Wigren

Uppe med tuppen.

Godmorgon.
Idag är jag verkligen uppe med tuppen. Klockan 7 va jag uppe och skuttade :) För att hinna med de jag ska göra nu på morgonen. Just nu sitter jag och Vaknar med The Voice ;P Snart måste jag börja sminka mej och klä på mej.
Det blir frukost på vägen till jobbet sen, vi har tyvärr inte så mycket hemma. Det blir väl en ChaiLatte och någon macka :)

Ha en bra dag.
Puss&Kram
Christin Wigren

Dåligt uppdaterat.



Jag vet att jag är jättedålg på att uppdatera nuförtiden
, men det känns som jag har hamnat i en liten bloggtorka. Jag vet inte vad jag ska skriva om, det händer inte så mycket i min vardag, mer än typ... jobba, sova, städa, jobb, sova, diska, jobba, sova, jobba. Ungefär.

Nu kan jag iaf berätta att jag har börjat träna igen, eller ja, jag har varit på Nautilus idag och tränat med en instruktör och han la upp ett träningsschema till mej :) Bra va!? Så nu strax ska jag hoppa in i duschen, för att sen gå och sova så jag orkar gå upp imorgon. Jag ska va i brandbergen kl 8 imorgonbitti, för att hämta ut mitt pket på posten (jippie), därifrån direkt till jobbet för att göra E-öearning innan jag börjar jobba kl 10. FYFAN! Sen jobbar jag springpass på det också så jag kommer ju inte hem förens kl 00 ungefär, så är det bara hoppa i säng för att sen upp och jobba på fredag kl 11 igen. Haha. Fullspäckat schema.
Hela helgen är faktiskt plnerad också, inte vanligt för min del :D Men det känns skönt!
Fredag jobbar jag till 17, så efter det ska jag och Sebbe äta middag med Johan och Amina och titta på Idol finalen.
Lördag blir det julshopping i kista eller sickla med Amina och Jennie (har dessvärre inga pengar).
Söndag blir det JULBAAAAAK :D Med Nikolina och Paulina <3 Så såklart reprisen av Desperate Housewives, så tjejer vi får ta en paus mellan 16:15 och 17:10 :D Haha.
Måndag jobbar jag mellan 11 och 17 och efter det så blir det P-feeeeest! Och tisdagen blir väl mest sovande tror jag ;P haha.

Så ja, jag har faktiskt ganska mycket planerat nu de närmsta dagarna, det känns jävligt bra.

Nu ska jag duscha :)
Puss&kram
Christin Wigren

8/12-09


_________________________________________________________________________
Jag ligger i soffan och tittar på Twilight. Om två timmar ska jag åka iväg till jobbet och stänga. Tråkigt men det är ju sånt man tyvärr måste göra ibland.
Igår köpte jag en klänning, från Vero Moda, en klänning med paljetter, sjukt söt. Två BHar blev det också, och så toning till håret. Jag växlade in lite pengar igår så det blev lite extra i fickan :) Alltid roligt.

Jag vet itne vad jag ska skriva. Så det får räcka nu.

Christin Wigren

Nelly.se

Nu har jag beställt någonting från en nätshop för första gången, ett par skor (jag vet mamma, jag behöver inga fler). Dom är sååå fina, med fjärdrar och stenar på :D bara 299 kr. Sjukt billigt ju!

Nu ska jag gå och lägga mej så jag inte sover hela dagen imorgon, även om jag faktiskt kan göra det imorgon om jag vill, men jag vill inte ;P haha.
*Övertrött*

Christin Wigren

Äntligen hemma.

Efter en lång dag på jobbet är jag äntligen hemma, ska strax hoppa in i duschen så jag slipper göra det imorgon innan jag ska iväg till jobbet igen. Emma ville jobba kväll så jag tar hennes lunch och börjar 10:30 och jobbar till 17. Skönare än 16:30-22:30 :D

Det var nog allt för mej idag tror jag tyvärr.
Ha en trevlig natt.
Puss&Kram
Christin Wigren

Julgrans shopping :D


Två söta :)
___________________________________________________________________________
Idag har jag och mamma varit och shoppat julgrejer. Jag köpte en julgran på Rusta :) Så köpte mamma julgranskulor, glitter och belysning till mej, Tack mamma <3
Så fick jag en inflyttningspresent av morfar :D En smörgåsgrill från OBH Nordicas Chilli serie, älskar dom grejerna, och mer blir det, Tihi :D
Just nu sitter jag och väntar på att One Three Hill ska börja, så ska jag väl diska snart också, det behövs VERKLIGEN! Men det är ju dessvärre såååå tråkigt.
En annan tråkig sak är att lilla Nikolina inte kan gå och se Backstreet Boys, tycker synd om det snuttisen :( som sett fram emot det.

Ikväll blir det väl bara Idol tror jag, hemma, skönt. Mamma tog med sej middag till oss, hemmagjorda köttbullar.

Puss&Kram
Christin Wigren

Kära Tomten...

... jag önskar mej;




Ordningen är inte någonting att bry sej om, nu vet ni vad jag vill ha iaf :D ;P haha.

Vintertider.


Visst ser mina ögon väldigt isblå ut på den här bilden!? Vill ha på riktigt. :D
___________________________________________________________________________
Idag känenr man verkligen att vintern börjar smyga sej på. Dum som jag är så drog jag på mej skinnjackan imorse när jag gick till jobbet, jag som har gått med vinterjackan sedan början av november. Så såklart idag när det står -8 på termometern så ska jag trottsa kylan och ta den kallaste jackan. Typiskt.
Jag fick sluta 1 timme och 15 minuter tidigare idag, mycket skönt, så fick jag ledigt på lunchen på söndag, så jag jobbar bara 16:30-22, jippie. Lämnade också in semesteransökan idag eftersom jag ska till Thailand i slutet av Mars i två veckor, längtar som satan!
Jag måste iväg och köpa ny toning till håret också, börjar bli lite blekt tycker jag, boooring. Och den ständiga frågan... Vad blir det till middag? Jag har ingen som hellst aning, vi har inte så mycket i frysen som känns frestande men det får väl bli någonting som vi alltid äter :P
Kanske någonting med potatis kroketter. Jammi.

Och så ska det bli ett litet julbak här såsmåning om också. Nikolina, vad sägs som tredje advent? En adventssöndag känns som en mysig dag att baka på :D Det är ju strax efter löning och så då har vi råd med saffran, haha :D

Jaha, nej ska söka lite jobb nu tror jag. :)
Puss&Kram
Christin Wigren

Godmorgon.


______________________________________________________________________________
När jag tittade ut genom fönstret när jag vaknade vid 9 så var det frost överallt :D Mysigt, så jag gick och tittade på termometern som stod på -8 grader. Blir det kanske lite snö snart??

Grannen håller på att göra om någonting i sin lägenhet så dom håller på att slipar eller borrar eller någonting som låter otroligt mycket, i varje rum så låter det som att dom är i rimmet intill och slipar på väggen. Usch, det vaknade jag av i morse, kanske tur de eftersom jag tydligen hade glömt att stålla klockan. Den ringde iaf aldrig kl 8 då den skulle gjort det.

Dags för sminkning :)
Christin Wigren

Jag försöker,

Ja, vad ska man säga? Jag är inte direkt br apå att göra bloggdesigner, även om jag har grunden från en och bara ska göra en header? Varför blir det så fult för? Allting blir skevt även om jag har mätt det, typiskt. Jaja, det lär väl inte bli något bättre idag iaf. Kanske försöker någonannan dag igen. Man vet ju aldrig.

Desperate Housewives idag :D

Jag kom precis hem från Handen. Amina och Josse kom och hämtade mej så åkte vi och drack kaffe och åt paj :) Just nu sitter jag bara här med datorn i knät och gick ingenting. Är helt ledig idag, vilket är skönt. Igår gick det jättebra att jobba. Fick stå i baren hela min långpanna. Förutom mellan 3 och 5 men under den tiden är det ju den allra lugnaste tiden på hela restaurangen.

Jag vill göra om min blogg, ska nog försöka fixa det nu.

Pusspåer
Christin Wigren

RSS 2.0