Söndag igen.


Snygg bild va!? :D ;P haha.
_______________________________________________________________________________

Paulina gjorde någon konstig frisyr på mej igår. Med lite lockar och två stora klämmor. Inte så väldigt snyggt. Förlåt Paui men det var nog inte riktigt min stil :P Haha.

Nu sitter jag och tittar på Troja, den är slut snart och då ska jag gå och lägga mej. Imorgon blir deten kort långpanna för mej, 12-21:30 och jag tänker inte jobba en minut över det :) Det har jag inte någon som hellst lust med faktiskt.

Sovgott nu vilka ni nu är som läser ;)
Christin Wigren

Jag vet inte...


Inte så smickrande bild men det är iaf jag idag :p
__________________________________________________________________________
... vad jag ska skriva om.
Ehm, stängningen gick bra igår, blev lite sent men andå helt okej, det var inte jättejobbigt. Tur att det var fredag så att tågen går iaf. Hela kvällen igår gick ganska bra tycker jag. Det är som Miriam sa; När man kommer upp på golvet och ska jobba så går man helt plötsligt in i ett automat läge så att man bara gör allting. "hej och välkommna, är ni redo att beställa?", gå med mat, le, va trevlig. Sen lite senare på kvällen när det börjar lugna ner sej så stängs det av och man gör ingenting. Man dukar inte upp sina bord, man bryr sej inte lika mycket om gästerna längre som man gjorde innan, det är jättejobbigt att gå med två tallrikar till det närmaste bordet och man vill hellst bara gå runt och löka och inte göra någonting. Prata med arbetskollegorna typ. Haha.

Idag har jag varit på Jysk, Eurostore och Rusta och letat efter julsaker. Vanliga hederliga adventsljusstakar finns typ ingenstans. Jag hittade på Rusta tillslut, men det var inte på samma ställe som julsakerna, så när jag var påväg ut ur affären så såg jag helt plötsligt en hel hylla med ljusstakar. Då blev jag glad. 59 kr styck, så det blev tre stycken. Jag tänkte att jag skulle försöka hitta två stycken stjärnor till vardagsrummet också. Men det får bli någon annan dag.

Och så kommer man till varje dags ständiga fråga. Vad ska vi äta till middag? Om man ska gå ner till konsum och köpa lite köttfärs och slänga ihop en lasagne kanske. Det går fort och är enkelt och så klart så jävla gott! :D

Så måste jag skriva att min lilla firre har flyttat till fiskhimmlen. R.I.P Fisken <3
Det blir nog ingen mer fisk just nu iaf. Isf vill jag ha ett riktigt akvarium som man slipper städa ur varje vecka.

och GRATTIS TILL PAULINA SOM HAR FÅTT JOBB PÅ STADIUM I NACKA!!!!!! :D:D:D:D:D

Nu ska jag gå till konsum.
See Yah!
Christin Wigren

Usch för mystiskt hosta :(


Älskar Transformers 2. Se den! <3
__________________________________________________________________________

I lördags märkte jag att jag började få ont i halsen och att det kändes som om någon tagit en kniv och tryckt ner i halsen och slaisat sönder allting typ. Skitjobbigt. Idag på dagen var jag som en zombie och hade så jäkla ont så att jag ville gå och dö, hade ont i lungorna när jag andades och började hosta hela tiden när jag stod vid gästerna i restaurangen. Pinsamt värre.
Sen fick jag en timmes paus och drack te och vilade, sen på kvällen var jag helt plötsligt på bra humlr och var mycket piggare. Halsen gör dessvärre fortfarande ont :(

Imorgon blir det iaf bio med Älsklingen och Martin och Paui. New Moon på Heron City. Längtar som faaaaan!!! :D <3
Nikolina är så gulig och tar mitt kvälls pass så jag jobbar bara 11-14 imorgon, vilket är väldigt skönt, mamma kanske kommer förbi och käkar lunch också :D Weehoo. Hoppas jag inte mår imorgon som jag mådde idag på dagen, är det värre stannar jag kanske hemma. Vill inte sätta dom andra på jobbet i skiten men det är inte så kul och jag vaknar upp med lunginflamation sen på torsdagen. Brukar ju bli så för mej när jag får ont i halsen :( Går ner i lungorna på tre röda! Fyfan... Jaja, det får vi se imorgon, tänkte gå upp vid 9 så jag hinner dricka en kopp te, käka lite frukost och ta det lugnt på morgonen. Imorse sov jag till 09:50 och skulle ta bussen osm gick 10:27. Så det blev lite stressigt. Och sånt gillar vi INTE! Nej nej.

Sleeping time snart.

Puss&Kram
Christin Wigren


tihi.

Sitter i soffan med en filt och massa kuddar och tittar på One Tree Hill och dricker Te :D

Men va!?

Varför blev det en länk till ordet Film, i förra inlägget. Blev det de nu också?  Den länkar iaf till sf av sej själv :/ Konstigt.

Godmorgon alla trötta och pigga.


Jag och Amina, tror vi att microfonerna är glassar?
________________________________________________________________________

Pigg? Nej inte riktigt.
När ska jag bli pigg igen egentligen. Jag sov länge idag och jag sov länge igår, men tröttheten vill inte ge sej. Stängningenigår gick iaf bra och snabbt, vi var klara vid 23:40, lite skillnad mot i lördags då vi va klara 01:30 ungefär. Fyfan.
Jag vet inte alls vad jag ska göra idag. Slappa. Jag vill ligga i soffan med en filt och bara glo på film hela dagen. Imorgon bär det ju av till jobbet igen för långpanna, 11:30-22.
Ja juste, i lördags drack jag TE! :D Det var ju faktiskt gott. Hallonte, så jag tänkte springa ner till konsum och kolla om dom har de teet. Pickwicks. Jammijammi.

På onsdag blir det bio. New Moon, biljetterna är bokade så jag hoppas bara mitt passbyte den kvällen blir godkänt. Det är Nikolina som är så snäll och ville ta den :)
Jag håller på att bli sjuk också tror jag, då är de ju bra att jag börjat dricka te :D Jag har sjukt ont i halsen, en sån där hosta som river i hela halsen och ibland gör det ont i ryggen när jag hostar :S Konstigt va!?
Nej, om man ska gå och köpa te och sen mysa ner sej i soffan och titta på Twilight kanske :)

PussPuss
Christin Wigren

Sega söndag.

Igår, eller inatt, kom jag hem vid 20 över 2 ungefär. Är så jäkla trött nu, orkar inte änns duscha :p haha. Vill bara ligga här i soffan hela dagen, och hela kvällen men det går ju inte eftersom jag ska iväg till jobbet och stänga idag :( Om två timmar går min buss så jag fåt väl släpa mej in i duschen snart.

Pusspåer.
Chrisitn Wigren

Fyfan för nästa vecka!!!

Ja! Jag blir arg och trött. Jag blir trött bara jag tänker på nästa vecka. Eller ja, från imorgon till och med. Jag ORKAR INTE!
Jag vill byta jobb, nu! Jag orkar inte mer, jag är helt slut! Dåligt humör nästan hela tiden, sömnsvårigheter, stress... Stress, stress och åter igen stress. Håret rammlar av! Det gör det när man stressar, usch, jag kommer ju snart va flintis.
Nu sitter jag här i soffan med en påse godis och en BonAqua (tacka gud för BonAqua <3) och surfar runt lite på internet. Ändå sitter jag och tänker på jobbet.
Såhär ser mitt schema ut de närmaste dagarna:
Lördag: 16:25-00:25
Söndag: 16:25-23:55
Måndag: L E D I G !
Tisdag: 11:30-22
Onsdag: 11-14 och 17:30-23
Torsdag: 16:25-23:55
Fredag: 16:25-00:25
Vilket liv man har :D Wohoo. Love it! verkligen...

Nu ska jag inte sitta och beklaga mej.

Ha en skitrolig vecka alla som kan!
Christin Wigren

Onsdagslunch :)


_____________________________________________________________________________

Jag ska snart åka iväg och luncha med Paui :)

Nu ska jag duscha :)

Christin Wigren

Sugen på giftemål?


_________________________________________________________

Jag har iaf hittat min brudklänning! :O <3


Killer heel.


____________________________________________________

Här har vi ett par riktiga "Killer Heels". Skulle du vilja bli trampad på tårna av dem?

High Heels Gives You A Better View ;)


________________________________________________________________________

Jag köpte ett rött läppstift idag, inte lysande rött utan lite mörkare. Jag tycker det är så jäkla snyggt till mörkt hår. Eller hur!? (syns inte så mycket på bilden tyvärr)


Jag köpte även en tröja, en vit t-shirt aktig topp med texten "High Heels Gives You A Better View", Sooo true! ;P
Här kommer en liten bild på den-->
(så får ni en liten glimmt av min fina Twilight affisch i hallen också)

Jag köpte en sådär FreeBra, men dessvärre så passade den inte, :( Man kan väl inte lämna tillbaka såna saker? Skulle behöva en större faktisk (för en gångs skull, haha). Tråkigt när det händer iaf att de man köper inte passar, men that's life I guess.
Jag jobbade bara till kl 14 idag, så efter det åkte jag och mötte upp Nikolina så åkte vi till Handen och åt på vårat favorit Sallads ställe, jammijammi. Älskar när man får bestämma sin egna sallad. Det blir sååå gott då!

Imorgon blir det upp vid 10 för kl 12 ska jag träffa Paulina i Handen för lunch och sen ska vi ner till ams på ett uppdrag.

Vi har föresten fått iordning våran lägenhet jättefint nu, med dom nya hyllorna, sängborden och så är det STÄDAT (!) överallt (!!). Doftljusen står utspridda lite överallt, vanilj i vardagsrummet, tropiska frukter och äpple i köket och nytvättat i badrummet. Det luktar gott överallt, jippie.
Visst blir man gladare av dofter? Eller är det bara jag som är lite knäpp?

Nej, om man ska börja rota runt i kylen och frysen efter lite mat. Måste hinna äta in Desperate Housewives ikväll kl 21! Missa inte det :D Det kommer inte jag göra iaf.

Puss&Kram på er.
Christin Wigren
(usch jag måste fixa en snygg signatur att ha i slutet av inläggen, förslag?)

Chrissie

Prövar en sak... Tihi :D

Fullt upp idag :)


Två söta. Ett bi och en fjärill på Halloween.
___________________________________________________________________________

Idag har vi haft fullt upp här hemma. Gick upp vid 10:30 ungefär, började med att städa hallen, sedan betades alla rum av, rum efter rum. Det går fortare på de sättet har jag märkt. Dammsög, plockade undan massa grejer i sovrummet, på alla bort och alla utrymmen där det finns plats att lägga grejer.
Min kusin Emmeli och hennes pojkvän Robban var hit bjudna på fika mellan halv 2 och 2. 13:10 hoppade jag in i duschen och han precis torka håret lite innan de plingade på dörren.
Jag plockade fram mina bakade muffins och kärleksmums, så satt vi och pratade och drack kaffe i vardagsrummet. Lilla plutt chevvy va med också, Emmelis hund.
Frammåt 16 åkte dom härifrån och då var det bara att invänta reprisen av Desperate Housewives 16:15. När det var slut så promenerade vi iväg mot Sebbes pappa för att käka middag med dom. Gulaschgryta med ris, sjukt gott var det. Jammi.
Vi körde sedan hem hans småsyskon till deras mor, så stannade vi kvar där en stund också och pratade :) Trevligt tycker jag.

Efter en stund började vi röra oss, lämnade tillbaka bilen och promenerade hemmåt igen.
Vi 20 tiden kom mamma upp hit med lite färska kryddväxter osm jag ska ta hand om :) Tack mamma <3 Alltid kul att ha levande kryddor tycker jag. Ser så himla snyggt ut också med lite grönt i köket (kan låta fel, men det är lagliga grejer jag lovar ;P haha).
Nu sitter jag och tittar på Härmed förklarar jag er Chuck och Larry. Ska snart gå och lägga mej, tänkte bara se klart filmen som är slut snart.

Imorgon blir det tillbaka till jobbet igen 11:30-22. Jag har inte jobbat sedan i tisdags, jag behövde den här längledigheten, nu jäklar är jag fitforfight! ;)

Jag har sökt två jobb som jag verkligen hoppas på. Jag tänker inte säga vad det är, såklart så gör jag det om dom hör av sej :) Väntar med spänning.

Nu skajag avsluta det här inlägget.
Sovgott.

Christin Wigren

Bakning och Expedit hyllor :)

Imorse kl 10:15 kom leveransen från IKEA med mina fina Expedit hyllor. Nu är dom ihop byggda och inredda lite smått. :)
Det här dessvärre inte blivit så mycket städning (fy på mej), men jag har bakat muffins och kärleksmums, jättegoda muffins, kärleksmumsen har vi inte smakat på än men den är nog också god :D
Det jobbiga med nya saker är att det blir så mycket kartonger, usch och fy. Ska springa iväg med dom snart tror jag, så ska jag hämta upp två pallar i källaren för att ha som sängbord :)

Pusspåer
Christin Wigren

Vad ska jag baka?


_______________________________________________________________________

Sitter här i soffan och tittar på Singing Bee Celeb. Det luktar vanilj i hela lägenheten och på lördag ska jag baka. Jag vet inte riktigt vad än, kanske muffins (bilden såg så god ut), eller kanske kärleksmums?
Vad tycker ni?
Muffins eller kärleksmums?


Brunett är hett...


____________________________________________________________________________

Nu är jag brunett igen, var ett tag sedan nu, Välkommer tillbaka, du har varit lite saknad faktiskt :) Tonade två gånger i måndags med Kastanj från Loréal Casting, blev gaska rött, så... Idag blev det en toning till, från H&M. Skitbra blev det. Resultat på bilden över ;)

Idag har jag diskat, tvättat och fikat med Amina. Egentligen skulle jag väl hunnit med mer men det blev bara inte så, det finns ju en dag imorgon också. Mellan 11 och 12 ska jag iväg till Paui :) Baka muffins tror jag vi ska göra, mumsmums.
Så måste jag dammsuga imorgon också så jag ska gå till sängs nu så jag hinner göra det innan.
Jag ska inte vara morgon trött imorgon :D
Puss&Godnatt

Christin Wigren

Hårfärgning, tjejkväll och långledigt.


__________________________________________________________________________

Jag vet inte om jag ska fäga håret brunt eller om jag ska fortsätta va blond, fan va svårt det är. Jag har ju kämpat sedan februari för att få håret blond, men jag är ändå lite sugen på att bli mörkhårig igen, det är ju faktiskt snyggt. Jag har t.ex. hört att jag ser äldre ut i mörk hår. Är inte de bra? Med tanke på att typ tror att jag är 17. Haha, inte alltid så roligt.

Det börjar bli dags för mej att göra mej iordning, torka håret, sminka mej, klä på mej. Måste åka upp till posten och hämta ut ett paket från MQ som jag inte vet vad det är, alltid spännande. Jag har inte äns beställt någontign därifrån. Så ska jag panta alla burkar och flaskor som finns i köket. Det blir ju faktiskt lite pengar när man pantar, perfekt :D
Så ska jag väl åka och köpa hårfärg i centrum. Och så vid halv 4 ska jag hem till min kära kusin och käka middag med henne och hennes boyfriend. Min pojke ska tatuera sej igen idag efter jobbet så han får väl följa med någon annan dag :)

Imorgon jobbar jag springpass, 11-14 och sen 17:30-23. Sen efter det jobbiga passet så är jag ledig, onsdag, torsdag, fredag, lördag och söndag. Superskönt, jag tror jag behöver det. Sova ut, vila och verkligen slappna av. Fredagen består av en mysig tjejkväll hos Sandra, har faktiskt längtat efter det, det var så länge sen jag var med på något sånt :)
Amina, som är så duktig att hon har tagit körkort, grattis igen hjärtat, ska köra dit. Hittar inte så det är väl bra :P haha.

Nej, nu ska jag sminka mej och åka iväg i lilla Racern :) 
Pusspåer.
Christin Wigren 


Trötter...


_____________________________________________________________________________

Jag vill bara sova...

Fina Nikolina :)


__________________________________________________________________

Jag fick precis bilderna från duktiga Maria som fotade mej och Nikolina borta i Nynäs :) Jättefina bilder blev det. Verkligen höstiga :D
Det måste vi göra om :D
<3

Twilight 4life.


________________________________________________________________________

Om exakt två veckor är premiären, dessvärre så har jag min jobb helg då :/
Men helgen efter det kanske? :)

Längtaaaaar....

ChaiLatte = Christmas in a cup!


____________________________________________________________________________

Idag drack jag ChaiLatte för första gången. Fick ju verkligen julkänslor av den. För det forta luktade den glögg, så smakade den pepparkaka och så snöade det ute också :D
Myspys ju.

sprutor, mat och lööööv.



_____________________________________________________________________________

Spruta, spruta, spruta. Läskigt. HATAR sprutor. Men man måste väl ta det här vaccinet. Jag vill ju inte få svininfluensan precis.
Jag har köpt nya ansiktsprodukter idag, en hudkräm och en smink borttagningsmedel, så jäkla bra, från ACO.
Imorgon kommer Nikolina hit :D Alltid lika kul, dricka lite kaffe, prata, kanske ha lite vänner på i bakgrunden ;P haha. Vi plåtades ju av Maria i måndags. Fyfan va kul vi hade bland alla löven. Wee Lööööööv it! Haha. Jag längtar till vi får dom. Det var synd att det blåste så mycket, håret var överallt och jag skulle tå på en sten vid vattnet. Jag kan ju säga att det bara var tur att jag inte ramlade i ;P

Så denna eviga fråga: När ska jag lära mej laga mat?
ALDRIG, verkar det som. Igår var jag jätteflitig och kokade upp potatis, delade dom och stekte dem. Såklart så brände jag dom lite för mycket så det blev inte riktigt som jag tänkt mej. Jag kan inte änns laga ravioli på burk. Jag vill lära mej. En matlagningskurs kanske skulle sitta fint, men då måste man ha pengar... Allting är ihopkopplat ;p tihi.

Ha de sjukt bra,
Christin Wigren


Tidig Tisdag :)


___________________________________________________________________
Det blev en tidig morgon och en gog frukost för mej idag. Jag gick upp kl 8:00 och satte igång kaffebryggaren, kokade upp två ägg och stekte upp två rostbröd (har inget brödrost), hällde upp en glas apelsinjuice. Sen satte jag igång nyhetsmorgon, och tände ljus och myste ner mej i soffan i min morgonrock.
P r e c i s  s o m  m a m m a ! ;P  <3
Man lär sej som man bli uppväxt med. :)

Jag gick faktiskt upp tidigt av den anledningen att jag trodde jag började kl 10:00, sen när jag tittade på schemat så står det 11:00 och det äe ju altid roligt. Jag hinner sätta på en tvätt och koka upp potatis innan jag ska gå.
Ikväll blir det nog, stekt potatis, stekt ägg och bacon till middag, gott va!? Det är där för jag ska koka potatis nu. :)

Det ser ut att bli en dag med blå himmel.
Puss&Kram
Christin Wigren


RSS 2.0