Presents :)


TV :D

Vattenkokare och Brödrost från OBH Nordica Chilli

Snygga Margaritaglas :D

Fin ljuslykta till balkongen :)

En gott och blandat låda :D

Fick ett Jättefont halband och ett par superfina örhängen av Nikolina och Tommie och Ellie också men som jag sagt tidigare så vill inte min kamera alltid fungera korrekt så fick ingen bild på dom men de kommer upp snart också såklart :D <3

:P

Lägger upp bilder imorgon på presenterna, har fått önskemål om att jag ska visa vad jag fick i födelsedagspresent.

Imorgon ska jag ha en lite föreläsning om bloggar på jobbet, en liten, liten :P :) Ska bli spännande.

Nästa vecka händer en annan sak också som jag inte kommer berätta förens jag vet vad som händer. Spänning spänning! :D
haha.

Nu är det dags att gå och sova så jag orkar upp imorgon :)
Puss&Kram


26 Juli 2010

Godmorgon.
Klockan är 06:07 och jag skulle helst bara ligga i sängen ett tag till men det går ju inte, måste ju till jobbet :) Gick upp för en sådär 45 minuter sedan, plockat ihop lite sopor, fixat med disken så Sebbe vet vad han ska diska sen ;P haha. Märkt att duschen tydligen inte ville producera något varmvatten idag och gav ifrån sej ett tjutande ljud så får stå ut till ikväll, vilket iof inte är någon fara eftersom jag duschade igår morse.

Ikväll kommer det upp bilder här på alla fina presenter jag fick igår (och i förrigår), spännande va!?
Jag hade också planerat att gå och lägga mej typ kl 22:00 ikväll men det går ju inte eftersom Dexter börjar kl 22:30! Vi måste dra in tvkanaler i sovrummet för då är det ju bara att släcka lampan efter man har tittat klart, eller till och med kanske somna til tvn. Det är nice.

Dags att kanske inviga våran nya brödrost :D Och en kopp kaffe skulle inte sitta fel heller.



Hoppas ni får en bra dag, det har iaf jag planerat att ha ;P

25 Juli 2010

GRATTIS PÅ MEJ :D

Imorgon fyller jag år :)

Imorgon blir det fika med familjen och dom som vill komma. :) Efter 15 är det bara att droppa in, kommer finns tårta, kaffe... Vi får se om de blir någon sallad eller nått, orkar man? :P haha.

Ikväll kommer vännerna iaf :D Först ska Amina, Johan och Simon käka middag här tillsammans med mej och Sebbe sen droppar väl folk in lite eftersom antar jag. Jag har knappt pratat med någon alla så känner du att du vill komma kan du ringa mej så går de säkert att ordna ;)
Vi har inte förbnerrett någonting här.
Vi måste städa, diska, handla, rensa i kylskåpet.
Jag är så jäkla sugen på mozzarellaost och tomater, jammi. Kanske ska köpa de till middagen sen också.

Nej nu skajag sätta igår, måste handla mat til Sigge. Prioretet Nr 1!

Eclipse.

Äntligen har vi varit och sett Eclipse. Det var verkligen på tiden, som jag längtat men inte sett. :( Dumma mej.
Nu, som precis efter första och andra filmen så längtar jag efter nästa! Den komemr va så jäkla bra. Är väldigt nyfiken på hur dom får till allting, finns endel scener som kanske kan va en utmaning att få till snyggt. Hopaps iaf dom gör de bra så man inte blir besviken. ;)
Vi tog en tidig bio, 18:30 började filmen, vilket var väldigt skönt eftersom det var vi fyra och typ högst 15 personer till i biografen :D Nice att slippa allas jävla snack när man ser på filmen.

Jag såg att min kära älskade pojkvän har skrivit ett väldigt grundligt inlägg om hur mycket han hatar mitt skointresse ;P Läs gärna här; http://kaspihoe.blogg.se



Har inget direkt intressant att skriva så jag tror jag avslutar här.
Trevlig kväll.


Musiksko :D

http://nelly.com/designyourshoe/?obj=oZ2tUf8gJCIVNuFQLFheMTWAKEZMDg1q4pZNLWsUWyqjhvxsyUK9#shoeGallery


Klicka in er på länken över bildne och rösta på min sko :D Eller på någon av dom andra som jag designat.
Jag tycker den är coool ;P

20 Juli 2010

Hallåhallå. Efter en helt superbra helg i Hissjön är vi nu hemma igen, kom hem igår kväll. Vad hände med de fina vädret? Nu när vi har semester ska det väl va strålande sol så man kan ligga på stranden hela dagarna och få lite färg.
Whatever...
På söndag fyller jag år.
Jag har inte riktigt planerat någonting än men för familj och dom som vill är det bara att droppa in på söndag efter 15 :)
Jag kommer upp med mer planer här under kategorin FÖDELSEDAG senare när jag har planerat lite mer. Kanske blir något party, you never know ;P haha


Skor igen :D

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

Dom är tuffa, så rösta ;)


Bikinitävling.


Sjukt söt bikini. Jag är jus nu med och tävlar om den, va med du också på: http://zaida.devote.se/ :)

Sjukt snygga skor, eller hur!?

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

Jag är med i Nellys Skodesign tävling, som säkert nästan hela sveriges befolkning också är.
Snälla klicka in och rösta på mina skor, för dom är ju snygga! Eller hur? ;)


19 Juli 2010

DAGENS VILL HA: Ett badkar!
DAGENS KLÄDSEL: Just nu mjukisar och t-shirt.
DAGENS FRISYR: Smutsigt i slags halvtoffs (?)
DAGENS LÅT: Lady Gagas Alejandro, gick säkert 5 gånger under bilturen hem.
DAGENS PLANER: Ingenting, sova?
DAGENS SAKNAD: Badkar?
DAGENS DUMMASTE: Sigge som förökte hoppa över balkongräcket.
DAGENS MISSLYCKANDE: Har inte duschat än fast jag verkligen vill! 
DAGENS DROG:
Cola!
DAGENS KÖP: Två tidningar, pizza och Loka.
DAGENS GODIS: Lakrisal.
DAGENS HUMÖR: Trött, men bra.
DAGENS CITAT: Sebbe: "Jag sov inte, jag blinkade bara länge"
DAGENS ROLIGASTE: När Elin pekade finger åt bilen vi körde om så han jagade oss på motorvägen :D 



Söta Peckos och Ackra :)

Trevliga torsdag.

Idag är en bra dag. Fick lön, fick mitt första sälj (!!!!!!) och jag har äntligen lämnat in mina två älsklingar på omklackning :D Så jag får INTE glömma och gå och hämta dom vid östermalmstorg innan jag åker hem imorgon! Är ju inte min vanliga väg hem och de skulle ju va synd om jag glömde dom.
Ska bara jobba halvdag imorgon som sagt, går väl vid lunch skulle jag tro. Eftersom de blev lite ändrade planer så kommer ju inte Sebbe och hämtar mej utan jag måste åka hem först och sen kommer Joar och hämtar oss så åker vi med honom, Elin och Disa. Kommer bli så jäkla kul! :D

Måste börja laga mat och så skulle jag ju städa idag också. Vad är det som händer med en när de är varmt egentligen? Man orkar ingenting.

Jaja, todiloo.



Så slänger vi upp en bild på mej också, ego som jag är ;)

Kissie.

Jaha. Ni har väl inte missat att Kissie spelat in en låt? Isf har man varit jäkligt skicklig om man lyckats.
Alla bara tjatar om att "ååh den är så dålig", "sämst låt", "Varför sjunger hon?".. Ja, ni förstår vad jag menar.
Jag tycker det är dags att bryta den trenden att bara komma med negativa saker. Okej, låten kanske inte är världens bästa låt, det tycker inte jag heller.
Men tänk att det är hennes första låt EVER, hon är så jäkla modig som vågar göra det här. Från första början så tyckte alla att det var dömt till att misslyckas. Jag tror att det är därför alla tycker illa om den. Tänk er om ni skulle höra den här låten på krogen, lite i bakgrunden, den sticker inte ut speciellt mycket från musiken som spelas idag. Skulle ingen veta att de va just Kissie som sjöng den här så skulle den inte alls va lika dålig som alla tycker.
Jag läste på någon blogg tidigare att om det skulle va Kenza som skulle spelat in en låt skulle den höjas till skyarna, men just för att det är Kissie så är det tvärtom.
Jag tror hon vet hur mycket människor som faktiskt tycker illa om henne, med tanke på hur många det är som skriver dumma kommentarer så är de ju ett väldigt stort antal. 
Att hon vågar göra det här, som hon vill, när det är så många som inte tycker om henne tycker jag är så jäkla modigt. Att hon sedan gick upp på scenen på Berns inför X antal människor och uppträdde är så jäkla duktigt gjort. 
Så jag vill faktiskt med det här inlägget hylla Kissie för att hon är såpass modig att hon vågar göra det här, och att hon fullföljde allting, även om många trodde att allt skulle bli en enda stor katastrof.



Boka tvätt tid!

Jag måste boka tvätt tid, glömmde helt bort de igår. Hoppas de finns en imorgon, skulle va sjukt bra med tanke på att vi åker på fredag. Kanske ska ta och ha en städkväll. Tvätta, städa lägenheten, dammsuga, skura golven, damma. Behövs ibland faktiskt. Just nu behövs de verkligen känner jag. Typiskt att de är så tråkigt.
Hur gör man en städning rolig? Man kan göra allt roligt!
Man kan dansa med dammsugaren, man kan sjunga duett med golvmoppen och lite hjälp av Spotify.

Hur gör man städningen rolig? Har ni några knep?

Måste också berätta att vi har översvämmning i trapphuset. Det har tydligen läckt ut massa vatten från någon dörr därnere vid porten. Inte rent och fräscht vatten utan äckligt vatten som man nog helst inte vill veta var det kommer ifrån. Måste ju dock ta mej över de för att komma till tvättstugan och boka en tid. Vi får se hur de går med det, kanske har någon flitig rörmokare fixat läckan.

Imorgon: LÖN! Första prioritet är ett nytt busskort! Mitt nuvarande går ut imorgon. Frågan är den... Ska jag kanske köpa ett busskort som gäller från och med måndag? Eftersom jag bara ska till jobbet på fredag och sen är jag borta hela helgen och kommer ändå inte använda de. Då kan jag ju åka en resa på sms-biljett. Då kan jag ju till och med göra så att jag struntar i att köpa det imorgon och istället köper ett när jag väl ska använda det! Jag kanske inte ska åka buss på måndag heller, och inte på tisdag. Fast jo, vad skulle jag göra annars? Promenera. Skulle iof va bra för mej kanske. Nu när jag aldrig använder mitt gymkort, kanske ska åka och träna någon dag. Sist jag var där vaaaaar... Jag har faktiskt inget minne alls av när jag sist var där. Maj kanske, början av Maj. Pinsamt att man betalar varje månad och så använder man det inte. Inte så nice.

Nu blir det inget mer här.

Puss&Kram på er.

Musiiik.


Jag slår vad om att ni vill ha en låt att lyssna på idag! Varför inte?

Lyssnade på dessa imorse när jag var påväg hit. Jag vet att jag lagt upp den ena tidigare men den är bra så de göra ingenting.




Nice! Enjoy :)

14 Juli 2010

Hejhej på er människor som hänger här ibland!
Vad ska jag skriva om ? Vad vill ni läsa? Mitt liv? Mer musik? Mer mode?
Jag sitter helt ensam på kontoret just nu, alla är ute och käkar lunch medans jag, duktig som jag är, tog med mej matlåda! Pyttipanna blev det, en burk ketchup också såklart. MEN eftersom vårat kylskåp här på jobbet är trasigt så ställde jag in allting i frysen, INKLUSIVE ketchupen då. Vilket resulterade i en frysen ketchup som var väldigt svår att tina i micron ;P haha. Smart va?

Ska gå ut i solen lite innan lunchrasten är slut, men det är ju lite tråkigt att göra själv. Så jag väntar på att resten ska komma tillbaka fån sina oekonomiska restaurangbesök och komma hit och umgås med mej istället. Vem vill inte de lixom? ;P haha.
Neej, men seriöst. Har ingenting att skriva om. Ni kanske märker det, jag bara skriver på utan att veta vad jag skriver om. Om jag tänker tillbaka utan at titta på vad jag har skrivit i detta inlägg så har jag ingen aning om vad jag har skrivit tidigare. Att jag har ätit pyttipanna och fryst ketchupen är väl de jag kommer ihåg ungefär.

Jaja, ha en bra dag, det ska jag ha! Jag ska ha en GRYM dag! Slå de om ni kan ;)

Musik.

Musik, musik. Massa musik. Jag älskar musik :) love love love.

Vem gör inte de? ;)

Godnatt på er ♥

13 Juli 2010

Sitter på balkongen nu, har hittat ett litet skuggställe inne i hörnet ;P haha. Solen är fööör varm, helt sjukt. Snälla regn regna :D
Missade min tvätttid idag, blev kvar lite längre på jobbet än väntat så jag får boka om den till på torsdag och då MÅSTE jag hem så jag är hemma kl 18 så jag kan tvätta. Åker ju till Sundsvall på fredag som sagt, skulle va skönt att ha lite rena kläder då. Eller vad säger ni?
Ikväll blir det sova tidigt. Jag ska iaf försöka sova tidigt så jag är pigg och glad imorgon, sov liteför länge idag. Jävla snooz knapp! Den är farlig. Vaknade en haltimme innan jag skulle ta bussen. Snabbt som man är så hinner man ju såklart. Varför kan man inte alltidgöra iordning sej så snabbt som när man försover sej, då skulle man ha hur mycket tid som helst på morgonen.

Det känns absolut som att de går framåt på jobbet, eller rättare sagt så vet jag att det går framåt. Kunderna lyssnar på vad jag har att säga och imorgon ska jag fanimej ha mitt första sälj! Jäklar, vilken kick det skulle va! Lycka, lycka.  

Måste göra matlåda, är pank. Inte kul, inte kul. Men två dagar kvar så är jag inte fullt lika utfattig iaf.

Det är konstigt med den här värmen. Man blir inte hungrig. Jag har knappt ätit någontign idag. Dumma jag, jag vet... Men frukost var ju inte på tal om när jag försov mej, blev en nektarin påväg till jobbet. Till lunch en lite fjuttig fruktsallad från Ica To Go, men fyfasiken va mätt jag blev på den ändå ;) Och nu är det väl dagt för middag... Är inte ett dugg hungrig men man måste ju faktiskt äta.

En sista sak.
Fyfan va jobbigt det är att använda Pc efter en hel dag med Mac! Jag går hela tiden upp i vänstra hörnet för att få fram alla rutor, försöker kopiera genom att klicka med två fingrar och att scrolla ner på hemsidan ska vi inte tala om. Sitter och försöker och försöker men det går inte! Sen kommer jag på att jag sitter vid min lilla Rosa <3

Ego.





























Vilken är din favorit? ;)

Värmebölja.

Som man har sett fram emot sommaren. Nu är den äntligen här, med mer värme än på flera år! Det är så varmt så man inte orkar va ute och njuta av det, det går inte att njuta av det. De bara rinner och rinner. Duschar, kommer ut ur duschen och är lika svettig på tre röda igen! Helt ofattbart.
Sitta och jobba i den här värmen... Puuhh. Varmt och svettigt säger jag bara. Solen ligger på hela dagarna, men man ska inte klaga alls. Eller rättare sagt JAG ska inte klaga. Det är soligt och sommar som man har tjatat om sedan den tog slut förra året och jag har äntligen hittat ett jóbb som jag verkligen vill gå till på dagarna!
Nästa vecka är det semester som gäller. Jag ska skriva en liten planering över veckorna framöver. Måste få lite struktur på det hela. Har ingen riktig koll själv faktiskt om jag ska vara ärlig men skriver jag ner den så jag kan se den så är det perfekt och då kan folk som har sett min planering påminna mej om jag skulle glömma någonting.

V.28. Månd-Tors Jobba 8-17, Fredag åker jag och Sebbe upp till Sundsvall med massa folk så det blir en halvdag för mej på jobbet. Sebbe kommer och hämtar mej på jobbet vid lunchtid någongång, och vi blir kvar där uppe till på Söndag tror jag.

V.29.
Semester. Inget speciellt inbokat vad jag vet just nu. Förutom att jag fyller år på söndagen och då blir det väl något slags firande.

V.30.
Jobba Månd-Onsd 8-17. Torsdag åker jag och mamma ner till Ullared och GeKås, övernattning till Fredag. Vi åker dit redan kl 05:00 på morgonen på Torsdagen så vi slipper den värsta trafiken. Jobba på Lördagen, vill egentligen inte kalla det jobb men ska delta i Pride Festivalen och det ska bli superkul!!!

V.31.
Semester igen... Iget planerat då heller tror jag.

Känner ni att ni vill boka upp mej för någonting är det bara säga till... :)

Nu ska jag laga mat :) Mums.

Balkongen














Rosé.

Kom nyss hem från en helkväll med mamma på stan.
Mötte först upp mamma och mina två småbröder för att käka på Lorina här i haninge sen bestämmde vi oss för att åka in till stan för att ta ett glas vin någonstans.
Vi hade planerat att sätta oss någonstans på Söder men det är ju alltid så jäkla mycket folk överallt så vi promenerade mot gamla stan och satte oss på Helens Krog vid vattnet. Varsit glas Rosé och en skål med jordnötter. Vi satt där en stund och hade jättetrevligt. Sen gick vi mot Kungsträdgården längst vattnet. Hittade en jättemysig bar, den precis utanför Berns men dom höll på att stänga igen så det var bara att knalla vidare.
Tänkte att vi kanske kunde sätta oss på Berns istället men det var ju smockfullt där såklart!

Så vi gick till den lilla Baren/Cafét precis på torget där utanför (vet inte vad det heter). Vi ställde oss i kö för att beställa varit glas till Rosé när en man (förmodligen barägaren) kommer fram till oss och säger: "Hon får nog inte vara här!" Så tittar han på mej. "Nehepp?" Tänkte vi och började fundera på om de var 23 årsgräns där fast det var hur lugnt som hellst och dom hade bara några bord. "Varför inte, vad är det för åldersgräns här?" säger jag och plockar fram körkortet. "Man måste va 18 år för att va här" säger han!
Blir man paff eller!? Han blev iaf när jag räckte fram körkortet och sa att jag fyller 21 om två veckor! Haha!
Blev dessvärre lite förolämpad när han sedan sa: "Oj förlåt, jag trodde ju va typ 15".
15 !!!!! WHAT!?!? Tack för dej gubbfan!
Det var ett mysigt och lugnt ställe iaf så vi satt där ett bra tag innan vi bestämmde oss för att röra oss hemåt.


Har haft en riktigt trevlig kväll, och nu ska jag lägga mej i sängen och titta på lite vänner och kanske somna till det också som jag gjorde igår :)

Chrissie - Wildwood Flower



Love this song :) <3
Såg Walk The Line igår, hade glömt bort hur bra jag tycker den här låten är.

Jag är bra :)

Godmorgon,
Jag kom på nu att jag verkligen inte har shoppat på jättelänge!!! Inte ett enda klädesplagg. Jag är duktig :) Fast man är ju bra sugen :P
Ska försöka hålla mej länge, jag har ju faktiskt massa kläder. Min garderob är ju proppfull, skohyllan svämmar över och galgarna räcker inte till. Så jag behöver ju verkligen inte handla egentligen.
Jag får inte falla för frestelsen på torsdag heller när jag får min sista lön från Jensens också. :)

Måste ge katten mat nu, han skriker på mej :P


Ha en bra dag gott folk, sola försiktigt!

Ensam hemma.

Följde Nikolina till bussen för ungefär en timme sedan, hon har varit här och käkat middag så såg vi på Walk the Line. Jättemysigt. :) Det är inte långt kvar nu, en vecka ungefär :D Spännande, snart har vi med en liten bebis på våra fikastunder :D <3

Ligger nu i sängen och kikar lite på Vänner (massa hjärta Vänner), Sebbe är borta i Västerås på den där stora bilgrejen så jag och Sigge är ensamma nu.

Dagen har varit bra. Väldigt varmt. Inga sälj tyvärr, men jag har fått hjälp med manus och lyssnat på mej själv också. Har med mej jobbdatorn hem så ska skriva ett ordentligt skitbra manus så jag äger!
Vad gör vi!? NU KÖR VI!

Hade lite After Work också. Inte helt fel det! Me like. Vackert väder, helt underbara kollegor och varsit glas rosé, kan det bli bättre!? Naaeeejj, skull int tro dae!!

Kissie på Berns idag då, hade velat hänga med dit men hade en dejt med Nikolina som jag såg väldigt mycket fram emot :) Hoppas dom andra som gick dit hade en skitkul kväll.


8 Juli 2010

Sitter på jobbet just nu, har lunch.
Har som sagt fått börja ringa idag, spännande spännande. Lite såhär i början blir det ju lite hackigt kanske men det jäklar ska försinna :D

Have a nice day.

GRATTIS LILLEBROR PÅ 19 ÅRDAGEN!!!

7 Juli 2010 - Sovdags!

Har finslipat mitt manus nu. Jag tycker att de är grymmt, sen återstår det att se om kunderna tycker det är lika bra som jag tycker men det får vänta tills imorgon. Nu börjar det nog bli dags att lägga sej och sova så man orkar upp imorgon.

Har dessvärre inte gjort iordning någon matlåda. Kommer jag upp lagom imorgon så hinner jag laga någonting lätt på morgonen, kanske makaroner och köttbullar. Haha, det är nog den vanligaste maten som förekommer här hos oss. Men det går ju på 10 minuter och de är ruskigt skönt, det måste ju alla hålla med om. Annars får det bli någon macka eller nått.

Imorgon är det den 8 Juli vilket betyder att min lillebror fyller 19 år. Så efter jobbet ska jag möta upp min kusin i Gullmarsplan, hon slutar 17:30 så det blir perfekt. Det är runt den tiden jag brukar stå och vänta på bussen där så great, great.
Då ska vi åka hem till mor min och äta god mat. Närmare bestämmt grillat kött med potatis kroketter men också färsk, sötpotatis! Godaste potatisen i världen!!!
Har däremot ett litet probelm mellan pengar och present... dom två vill lixom inte riktigt gå ihop ;P haha! Typiskt, nästa torsdag skulle jag ju kunna shoppat lite. Det löser sej!
Det här är kanske inte det roligaste att läsa om men bloggtorkan ligger på topp just nu och jag är faktiskt väldigt trött så jag ska nog ta med mej Sigge och gå och sova.




Nattinatti.

Grym kille!



Hur kan man inte älska det här?!

Så jäkla nöjd!

Jag är såå nöjd med mitt byte av arbete! Jäklar vad jag trivs bra! Imorgon ska jag äntligen få börja sälja, över telefon är det, och jag är så taggad! Jag vill verkligen nu. Jag har nog aldrig varit så pepad att jobba på något annat ställe tidigare.
Jag tror inte heller, eller jag vet rättare sagt att jag inte har varit så framåt som jag har varit på något tidigare arbete heller.
Jag arbetar just nu på företaget bakom dessa hemsidor!
 

Nightlife.se


Glife.se


Hanky.se

Ni kanske känner igen dom ;)

Jäkligt roligt, och då harjag inte änns börjat "på riktigt" än, DVS att sälja!
Jag ska bli så jävla BRA!!!!!

Trodde aldrig jag skulle göra detta. :)

Firar dagen i ära genom att bjuda på en klipp från min mobilkamera när jag sjunger och spelar Sweet Child O' Mine.
Trodde aldrig jag skulle lägga ut en video på mej när jag sjunger och spelar men.. What the hell!!! Varför inte.
Jättedålig kvalitet på både ljud och bild så jag ber om ursäkt för det.




Undrar ni vad jag firar?
JAG FICK JOBBET JAG VAR PÅ INTERVJU PÅ IDAG!
Äntligen har jag hittat någonting som jag verkligen ser fram emot att börja på och jag VET att jag kommer trivas väldigt bra där!

_____________________________________

UPDATE: Kunde ju dock blivit en snyggare bild som start bild på videon :P

UPDATE 2: Nu såhär efter jag lagt upp den tycker jag de låter lite falsk i början? Börjar jag i fel tonart? Eller inbillar jag mej bara?

UPDATE 3: Borde kanske ha fixatr mej lite? ;P haha. Ursäkta min slappa-i-soffan-stil! Ursäkta också att de är så många updates ;)

Lysmasken! :D



Tuff lysmask! :D eller vad det nu är...

Dåliga jag :P

Oj vad jag har blivit dålig på att uppdatera nu :P Men när det är varmt och soligt ute så blir man inte så väldigt sugen på att sitta inne framför en dataskärm.

Imorgon är det måndag och det ska iväg och jobbas igen. En arbetsintervju ska jag på också. Hoppas de går bra :)

Helgen har varit jättemysig faktiskt.
I fredags gick jag och Sebbe hem till hans pappa och satt där med dom och deras vänner, snackade, skrattade och drack någon öl.
Igår var jag hemma hos Nikolina och fikade och åt massa god frukt på dagen. Det får inte gå såhär lång tid innan vi ses igen :P Var ju flera veckor sedan nu. <3
På kvällen åkte vi hem till Paui som fyllde 20 i onsdags och firade henne lite. Vi hade hur kul som hellst och så hade vi en liten lysmask som gäst också, har filmat den så den kommer upp här på bloggen också :D
Bilder från gårdagen finns på Facebook om någon vill se.

Idag har det inte hänt så mycket. Hade planerat att åka till Jennifer med Amina och sola och bada men det blev inte så. Åkte iaf hem till mamma och skrev ut mitt CV och fikade och satt på deras nya fina utemöbler.

Nu tittar jag på filmen Just like heaven, sååå See you later!

Blir galen!

Det är fint väder, det är jättevarmt ute och jag vill göra någonting! MEN VADÅÅÅ!?
Jag blir galen, har så jävla tråkigt!

RSS 2.0