30 Maj 2010.

Idag jobbade jag som sagt mitt sista pass på Jensens Böffhus. Skönt. Det var hyffsat skönt tempo hela dagen men endel gäster vill man bara strypa, tyvärr. Efter jobbet gick jag, Amanda och Lina till ett jättemysigt ställe och drack varsin öl. Godare öl får man leta efter. Någon belgiskt, särskillt bryggd för det stället vi va på :)

Igår var jag hos mamma och käkade middag. Hon fyllde ju år igår, och idag är de Morsdag så det här var verkligen mammas helg ;P I present fick hon en söt bok, en mamma är bäst bok typ ;P och så fick hon middag på valfri restaurang och bio på valfri film, med mej såklart. vi har bokat upp första lördagen i Juli. :) Då ska vi ut och käka middag och gå på bio. Mys ju!

Imorgon ska jag gå upp tidigt. Jag och Nikolina ska in till jensens och hämta våra sista drickser och skriva på våra timsedlar. Sen blir det nog lunch på någon mysigt ställe och kanske någon kaffe. Hoppas på bra väder så man kan sitta ute.

Nu håller batteriet på datorn på att lägga av så de börjar bli dagt att sova ;P

Natti natti.


Vi är söta <3

29 Maj 2010.

God morgon. Gick upp senare än väntat som vanligt. Jag har fått så svårt att gå upp på senare tid. Gick iof och la med närmare 3 igår så de kanske inte är så konstigt att man är trött.
Kl 12 ska jag va på jobbet, redo att jobba. Vi får se hur mycket de blir idag. Det är ju ganska mulet väder.

Mamma fyller år idag också :D Så efter jobbet ska jag direkt hem till henne och käka middag. Sebbe ska iväg på någon fotbollsmatch på Råsunda.

Måste förbi centrum nu innan jobbet och köpa mina skor som jag la undan igår. Jättefina. Sandalerna från DinSko, de första paret som jag visade förut.



Jättesköna och snygga. Stora i storlekarna är dom. Så ni som planerar att shoppa genom internet kanske ska ta en storlek mindre än vanligt.
Min skostorlek är 39, i dom är är t.o.m. 38 lite stora så tänk på det när nmi beställer och inte kan prova dem.

Nu måste jag skynda mej!

Ha en mysig dag.
See you later.

Whata!?!?

Jag skulle vilja veta vilka som läser min blogg. :)
Skriv gärna en kommentar och berätta vem du är. Då skulle jag bli glad tjej.


Det gick jättebra att jobba idag btw. Var på superbra humör, vet inte varför med tanke på vilket kaos det varit heeeela kvällen. Kanske är för att jag nu bara har TVÅ PASS KVAR!!! :D

Sitter och smuttar på en breezer just nu, ska alldeles strax gå och sova för imorgon ska jag upp ganska tidigt så jag hinner förbi centrum innan jag ska tillbaka till jobbet.

God nat på er. :)

...

God natt, sov gott, nattinatti, dröm sött!

:)

Veckans Låt. :)



Den här låten är bara skön :)



Italobrothers - Stamp on the ground

Nästan klar!!!

Nu är den nästan fint hemma :D
Disken är diskat, golven är dammsugda, vardagsrumsbordet är nästan tomt på grejer. Sovrummet orkar jag inte ta tag i nu, det får bli senare. Sovrummet är alltid värst, plus att dom kommer och hämtar tvbänken idag så då blir det lättare att städa där inne. Sen när vi blir av med den där jävla sängen (när nu de kommer hända?) så kan man göra iordning sovrummet som vi vill ha det, men nu går det inte. Snart kastar jag ut sängjäveln! :O


Fotograf: Jag, sommaren 2008 (?) :)


Sisters point Guti

Kommer ni ihåg den här klänningen som jag köpte från bubbleroom:

Den kostade 399 kr, den köpte jag i mars.
NU! Finns den i ytterligare två färger!! jippie! Eftersom jag älskar den här klänningen så beställde jag dom också.
De bästa är att dom kostar endast 149 kr styck!!! :D



Snygga va!? Man blir så glad ibland :D Så på måndag borde jag ha dessa sjukt snygga klänningar :)
Glad tjej.
Nu måste jag städa mer annars förtjänar jag dom inte ;P haha.

Tidig städning

Nu håller jag på att städa. :)
Vardagsrummet är nästan klart redan. Det går snabbt när man väl börjar. När jag fått undan det värsta på golvet överallt så börjar jag med disken. Jävla diskhög!!!


Nikolina kommer hit sen, yeeeeyy :D ♥

Galen katt!!!

Jag vet inte vad det är, om han börjar bli könsmogen eller om han bara är dum i huvudet men någonting är det. Han är heeeeelt galen och springer runt, runt, runt. Rivs så det blir djupa rivsår och försöker gräva överallt!
Han har blivit gaaaaaalen!

Jag jobbar ikväll också, samma tider om igår. 17-23. Blä. Hoppas de är mindre folk än igår bara.
Har sjukt ont i huvudet så blir nog inte så mycket bloggning idag, får ontav ljuset från skärmen!


Betalningsdag

Jag har precis betalat alla räkningar som ska va inne enna månad. Var ovanligt mycket med kattförsäkring och annat skojigt ;P haha.
Snart ska jag ta mej upp mot centrum för att möta Paui, vi ska käka lunch. Det blir nog att vi köper med oss hit hem. Är det varmt eller kallt ute? Man kanske kan sitta på balkongen?

Ikväll jobbar jag som sagt, blir nog inte lika mycket uppdateringar idag som igår eftersoim jag har saker för mej idag. Jag tycker inte om att sätta mej vid datorn när man umgås med en kompis, inte så trevligt, eller hur?

Jag ska rota fram ett par byxor i min stökiga garderob.


Filmen.

Har precis sett Alice i Underlandet. Den var verkligen jättehäftig! Ni som kan se den i 3D på bio borde göra det för jag tror den är ascool i det.
Som alla Tim Burtons filmer är den galen! Den är snyggt gjord och skådespelarna är jättebra. Lite anorlunda än vad jag tänkt mej. Man är van vid den man såg som liten, den tecknade, då tänker man att den blir så också fast med riktiga skådespelare men nope, icke.
Se den om ni inte redan sett den!
Otroligt bra, snygg och helt underbar film!

Nu ska jag lägga mej i soffan. Det blir nog inga fler inlägg ikväll, men vi hörs imorgon då jag är hemma på dagen. Jobbar sedan kväll men slutar hyffsat tidigt ändå. :)

Nattinatti.


Bra uppdaterat!

Nu känns de som jag har uppdaterat för en vecka ;P Sjunde inlägget idag, har tydligen fått någon bloggnoja idag. Vi får väl se om den fortsätter, man kan ju hoppas på de iaf.
Fast det är ju alltid roigare att blogga om man får lite respons och några små kommentarer har jag allt fått idag :) Jag tycker om kommentarer. Sålänge man får några såna så struntar jag fullständigt i statistiken.

Här är mina nya favoriter i solglasögonsväg iaf. Dom köpte jag nog förra året iof, eller om det var två år sedan till och med.





Alice in wonderland



Ikväll ska jag och älskling se på Alice i underlandet :)
Har massa godis kvar sen i fredags, chips också och popcorn. Jammi.

Någon som har sett den? Är den bra?


#¤%&#¤%#¤ SATIO!

Fyfan vad jag är sugen på att slänga min jävla telefonjävel i väggen just nu! GAAAHH!
Vill du ha en fungerande telefon? Köp INTE en Sony Ericsson Satio!!!

Tyvärr   så   är   jag   bunden   till   den   i   1½   år   till.   Hur   ska   jag   stå   ut!?


Outfit # 1






Sommaren med DinSko










Din Skos sommarnyheter är verkligen heeelt underbara! De första och sista paren är mina favoriter. Måste nog prova dom för att avgöra vilka jag skulle vilja strosa omkring i på sommarkvällen.



Soligt, men blåsigt.

Det är synd att det blåser så mycket ute, annars skulle vädret va helt underbart. Nu har jag uträttat mina ädenden och är hemma igen. Åkte en sväng förbi Högdalen och köpte kattsand och sen hem till Paui som bjöd på kaffe. Vi satt på balkongen och snackade om allt mellan himmel och jord som vanligt.
Nu går Sigge runt och gnäller men jag har ingen aning om vad han vill. Han har fått mat, kattlådan är ren, han vill inte gosa. han vill nog leka, men jag orkar inte de just nu, han klara det så bra själv för det mesta.

Om man ska ta en svängom med dammsugaren iaf. Det ser ut att behövas. Även disken måste diskas. Boooring!


24 Maj 2010

Gick upp samtidigt som Sebbe idag. Kl 06:30 alltså. Hade ingen lust att försöka som,na om igen, då skulle jag fortfarande sova ;P Så jag och Sigge la oss och tittade på Pojkarna i mitt liv, love it! Den är så sorglig, men så jäkla bra! Verklighetsbaserad också.

Nu tänkte jag alldeles strax hoppa in i duschen, sen måste jag åka iväg till Ur&Penn och hitta en ny klocka till Sebbe, åka till banken och sätta in pengar på kontot m.m. Så tänkte jag (KANSKE) försöka orka att dammsuga och torka golven också, men de får vi se hur det går med. Är så jäkla trött på allt som har med städa att göra.
Igår gick stängningen hyffsat bra, det gick ganska snabbt. Inte som i lördags men fort ändå. Idioter till människor det finns, usch. Nu har jag bara fem pass kvar sen slutar jag. Kommer nog sakna det lite iaf, alla arbetskollegorna. Räknar man bort stressen så har vi väldigt roligt när vi jobbar faktiskt.

Ska göra lite nytta nu, hörs sen!

Veckans låt.

Jag tänkte köra igång med veckans låt igen. Känner att de behövs lite mer musik i tillvaron :)
Vi börjar med den här låten. Sommarkänslor säger jag bara ;P



Senorita - Justin Timberlake

23 Maj 2010

Sova länge idag också. Kvart i tolv vaknade jag :O Har inte gjort så mycket nytta idag, bakat sockerkaka bara, den blev jättegod. Ska nog göra några till imorgon, det är ju alltid bra att ha i frysen om de skulle komma någon på fika :)
Tänkte lägga upp lite bilder från de senaste dagarna.


Fint med hängkrukorna uppe på väggen :)

Söta Paulina var här i fredags...

vi åt godis, jag drack vitt vin och Paui fruktsoda :)

på lördagmorgonen vaknade jag såhär...

Sigge tyckte de va jättemysigt att ligga över min hals. :P

Kom nyss hem

Kom nyss hem från jobbet. Det var väldigt lugnt idag, nästa inga folk alls. Stängde med Alva, vi var klara redan 23:40. MYCKET ovanligt för att va en lördag, hur nice är inte de lixom!? :D Blir en stängning imorgon också med Tove och Mumme (?) tror jag :)

Nu ska jag dricka upp min bacardi Mango och gå och sova så man kanske kommer upp i tid imorgon så man hinner göra någonting, typ dammsuga, torka golven. :) nice ju!

Pussochkram

Bangkok vs. Resident Evil 4

Jag såg den här bilden på blogg.se startsidan för några dagar sedan. Skrämmande likheter mellan filmen och verkligheten i Thailand just nu. Fy.


Bilden är tagen från: http://lolamay.blogg.se

Ser ni likheterna?

Moi.








Varm dag.

Det är otroligt varmt ute idag. Har suttit på balkongen med en bok och ett glas saft en stund. Väldigt skönt var det. Jag har dammsugit därute också eftersom jag hade spillt massor av jord på mattan när jag planterade två blommor.

Tidigare idag var jag hos Nikolina och drack kaffe. Vi satt ute på hennes balkong och pratade och käkade isglass med körsbärssmak, hur god som helst! Såna måste jag köpa hem.
Vi åkte förbi centrum där jag köpte alvedon och ost och sen bar det av hemmåt.
Åt två toast direkt när jag kom hem men känner att hungern börjar smyga sej på igen nu så det börjar nog bli dags att börja med maten :) Fläskfilé, kroketter och bea blir det, jammi!

Hörs!

Sigge <3







Sötaste kissemissen ever! :)

nytt vardagsrum :)




Superduper dåliga bilder, men det är grymt mycket större nu iaf :D I morgon kommer en tjej och ska titta på den andra tvbänken. Hon ringde precis när vi hade plockat ner allt och ställt in den i sovrummet :p Haha. Men hon ska väl bara kolla så allt är helt och så skulle jag tro.

Tänkte visa lite bilder på balkongen också. Har inte hunnit ta någon bild på dom nya hängkrukorna än men fixart imorn!






weei :)
Måste städa undan lite så det inte ser ut som värsta pundarkvarten när den kommer en okänd människa imorgon :p haha.

DET ÄR SOMMAR NU! :D

Sådär ja :)

Nu har jag en ny, fräsh design.
Vad tycker ni?

Mamma var här för en stund sen och hjälpte mej att hänga upp tre blomlådor på väggen på balkongen. Det blev superfin, tänkte ta kort sen när jag fått ner tvätten därifrån.
När vi hade skruvat upp dom drack vi kaffe och åt glass i solen. Mysigt.


Imorgon ska jag hem till Fina Nikolina och fika lite med henne :) Hoppas det är fint väder så vi kan sitta på hennes balkong med hennes nya, fina utemöbler :D

Jag ska flytta in den gamla tvbänken (som just nu ligger uppe på blocket för försäljning om någon är intresserad klicka HÄR!) in i sovrummet sålänge tills den blir såld, så vi kan ställa iordning den nya fina :D

Tar en bild och visar här på bloggen när det är klart :D


UNDER KONSTRUKTION!

URSÄKTA RÖRAN JAG BYGGER OM!!!

Hallå?!

Kommentera så jag vet att ni lever!

Mysig dag :)

Imorse var jag lite deprimerad för att jag skulle jobba en sån fin dag, springpass. Pest och pina tänkte jag. Åkte till jobbet, jobbade 11-14, vilket gick förvånansvärt fort. Tog sedan första bästa tåg till Paui och satt på hennes balkong och drack kaffe och snackade skit, tog en promenix till högdalen för att handla och sen åkte jag tillbaka till jobbet vid 16 ungefär.
Väl tillbaka där var jag på strålande humör (vet ej varför, måste vara solens förtjänst) käkade lite mat och bytte om. Annika kom tillbaka från sin springis så vi satt i personalrummet när Alex kommer in och frågar om vi kan tänka oss att börja 18 eller 18:30 istället för 17:30. Javisst tänkte vi. Jag bytta tillbaka till mina vanliga kläder, oc hså satte vi oss och chillade lite på uteserveringen. Klockan tickade och tillslut var den 18:30. Inte behövdes vi än, så vi satt kvar. Tralala. Vid 18:50 kommer Alex och säger att vi kan komma upp så vi är uppe 19:15. Ja visst tänkte vi och gick och bytte om. Slutar med att vi får börja 19:30 istället.
Vi jobbar på, trevligt faktiskt, väldigt lugnt i restaurangen, knappt nå gäster alls. 20:00 fick jag gå hem. Jippie. Haha! Nödvändigt att åka tillbaka till jobbet för att sitta och dricka kaffe i 2 timmar för att sen jobba i 30 minuter ;P . Fast vi hade jättemysigt, jag och Annica. :) Tack för en trevlig fika gumman.


Nu ska jag mysa lite med lilla Sigge, och Min älskling :)



Inte allt för charmig bild på mej men Sigge är söt som vanligt :D

Dålig uppdatering.

Hello Hej.
Jag är verkligen jättedålig på att uppdatera min blogg nu. Förlåt till er som klickar er in här och förväntar er nya inlägg. Jag vet inte vad som händer. Jag känner inte att jag har någonting att dela med mej av just nu tyvärr.

Ikväll har vi varit hos Sebbes pappa och firat Sanna som fyller 15 år idag :D Grattis Sanna! :) Vi käkade middag där, jättegott var det! Jammi. Vi åt tårta som Sanna hade bakat, hallontårta och kladdkaka, hur goda som helst. Sen satt vi och pratade och sparkade lite boll. Vid 21:30 tiden gick vi hemmåt, Stefanie, Sanna och Simon följde med oss och var här ett tag. Trevlig tycker jag. :) kunde väl kanske varit lite mer städat här när de kom lite folk men jaja, vi håller ju faktiskt på att kränga iväg tvbänken så den är ju helt urplockad och då får det vara lite stökigt :P haha.
Bortförklaringar ;P

Kolla in Sigges egna blogg också :) Glöm inte det. http://siggethecat.wordpress.com


Lilla Sigge bloggar han också :)

Sigges blogg hittar du HÄR!!

http://siggethecat.wordpress.com


Förändring?

Japp! Jag vill göra någon förändring i bloggen.
Väntar på bilderna från Maria så jag kan fixa någon snygg header.

Har ingen vidare skriv lust idag.

Byebye


Kära Vänner









12 Maj 2010

Solen skiner för fulla muggar!

Idag har jag varit riktigt duktig tycker jag. Jag tog en promenad till gymmet, tränade benen en lite stund där och sen gick jag hem. På vägen hem plockade jag vitsippor som jag nuhar ställt ut på balkongen. Jättefint och somrigt blev det :)
Jag satt och solade ute på balkongen en ganska lång stund tills de blev för varmt, gick in och pausade lite till Vänner, sen efter en stund så gick jag ut och satte mej igen.
Sigge har varit galen som vanligt idag. Han gick på en varm spisplatta så han skrek och for igenom hela köket, ner i vattenskålen och in under bordet och gömde sej. Japp. Han är nu helt okej, och hopaps och leker som vanligt så jag tror inte han brände sej så farligt. Det var nog mest chocken av att plattan som inte brukar va varm alls var det. Stackarn.

Jag och Sebbe ska iväg till mamma och käka middag. Tacos blir det, jammi.
Jag har fått blåsor under fötterna!!! Två stycken på vardera häl. Det suger. Ont gör det också, kan knappt gå i skor.
Jag skriver totalt ointressanta saker just nu, jag vet inte vad jag ska skriva. Bloggtorkan är på topp när det är fint väder och varmt så man vill inte sitta inne med datorn och blogga. Vårat trådlösa internet har ju lagt av också så man måste ha en jäkla sladd! Hatar sladdar.

En bra sak är att jag får mer i lön än vad jag hade väntat mej, ganska mycket mer faktiskt. Glad tjej. Då kan jag unna mej att gå till frisören ;) hehe.
Imorgon kommer Amina hit, och troligtvis Johan också. Vi ska äta våfflor. Gott va!? Men sylt och glass. Hopaps det är fint väder så man kan sitta på balkongen och dricka kaffe efter det.

Här får ni en bild på min fina sommarbalkong också. I helgen tänkte jag försöka komma iväg till något plantage och köpa lite blommor, blomlådor och sånt fint :) Så ska jag iväg och köpa present till Amina också! För hon fyller år på söndag, samma dag som Megan Fox och dagen efter Sanna Kasper. Hihi. 




11 Maj 2010

Hejsan... Dålig uppdatering, jag vet.
Var på bröllop i helgen i Jönköping. Fint, och jättetrevligt. Moster och Lennart gifte sej. :) Weei.

Jag har fått ett nytt jobb och sa upp mej från mitt gamla i fredags :) Så den 11 Juni börjar jag på mitt nya. Typsikt att de blev just exakt de datumet egentligen men det är smällar man får ta. Både Amina och Min lillebror tar studenten just den dagen men det känns ganska dumt att säga: Nej tyvärr, jag kan inte börja då. Det gör inte något bra första intryck direkt.
Men det ska iaf bli sjukt roligt och jag hopaps det går bra, och att jag kommer trivas där.

Idag har min kusin varit här, vi käkade kyckling, potatiskroketter, bes, tzatziki dip och sallad till middag. Jammi säger jag bara!!! Vi tittade på Desperate Housewives och Cougar Town såklart, senm åkte Emmeli hem och nu sitter jag här och tittar på vänner, äter lakrits och bloggar för första gången på tre dagar :P haha.

Jag skriver mer imorgon, har ändå inget vettigt att säga. Ville bar aupplysa alla om att jag lever ;P haha.


Anonym.

Hejsan.
Är på lite bättre humör nu. Är nyduschad, har ätit mat, har fått upp DVDfilmerna och CDskivorna på hyllan och det är nästan färdigpackat för imorgon. Så nu är jag lite nöjd.
Huvudvärken är dock kvar.

Grabbarna sitter och tittar på någon serie, tidigare spelade dom äckel TVspel, som sagt, och jag har mest tittat på Vänner på datorn :) Sigge har hållt mej sällskap lite då och då. Söta katt <3

Tänkte försöka få håret att torka lite innan jag går och lägger mej för att gå upp igen kl 07:00, inte så roligt när håret står åt alla håll när man vaknar. Blää.

Ha en mysig kväll.

Ps. Till dej som kommenterade i förra inlägget och undrade vem som skulle gifta sej, det är min moster som ska gifta sej imorgon :) Lite svårt att svara när någon skriver en anonym kommentar tyvärr ;)


7 Maj 2010

Börjar väl bli dags att uppdatera lite här nu. Har egentligen ingenting att skriva om... men jag kan berätta att jag är hungrig, irriterad, har ont i huvudet och inte vet vad jag ska ha på mej på bröllopet imorgon!
Yes, vilken härlig kväll detta är.

1. Man skulle ju kunna lösa det första genom att ära, men eftersom vi inte har någon mat hemma så är det lite svårt. Skulle kunna göra toast men det har jag levt på dom senaste dagarna ;P Jammi.

2. Jag höll på att försöka lösa problemet med var vi ska ställa våra filmer och cd-skivor, då jag ställt in alla glas där filmerna var tidigare. Allting ligger i hagar isoffan, två killa klampar in, sätter igång TV-spelet och börjar spela jävla NHL äckel spel! Känner mej inte riktigt lika taggad på att hitta ett ställe och ställa mej och fixa och dona längre. Känner mer för att ha ner allt på alla hyllor och lägga de i sofforna också, eller kanske på golvet? Eller över tv-spel nördarna!? Skulle nog Cheer me up a bit.

3. Ja, ont i huvudet! Usch, finns de någonting värre!? Har inge alvedon, får helt enkelt vänta ut det. Kanske ska sätta igång en kanna kaffe?

4. Vad ska jag ha på mej!? Fan! Jag vet verkligen inte. "Någonting ni trivs i". Jag vill ha min svarta spets klänning, men liiiite för överklätt tror jag de blir. Svårt! Jag vet verkligen inte! HELP MEE SOMEONE!

Enjoy!

______________________________________________________________________


Update: Kom på att jag faktiskt har en bra nyhet att dela med mej av. Jag har fått nytt jobb, börjar om ungefär en månad.
Så nu får ni en bild till det här inlägget också.


Säljer våran TvMöbel!



Yes :)

Känner någon sej intresserad av denna snygga möbeln!?
Passa på medan den finns kvar ;)

5 Maj 2010

God morgon.
Ska alldeles strax bege mej mot bussen. Ska på arbetsintervju idag. Det är så jäkla kallt idag, usch. Jag vill egentligen bara krypa tillbaka ner i sängen och sova tills jag vaknar igen :P haha.

Hörs sen.


Bilder :)

Jag tog lite bilder från Facebook. Ska få fler skickade till mej senare :)
Tack
Maria för en jättetrevlig dag och massa fina bilder :)


































Lägger upp fler bilder senare. ;)

Kaffe och shopping på Blocket.

Mamma cyklade härifrån för en stund sedan. Vi satt och drack kaffe och klickade runt lite på blocket och hittade en fin tv-bänk som jag ville ha. Nu ska vi hämta den imorgon så ska försöka göra plats :P haha. Den får nog stå i sovrummet sålänge medans vi gör oss av med den gamla.
Någon som är sugen på en tv-bänk med vitrinskåp!? Den är faktiskt fin, ganska stor men fin. Mycket förvaring.
Jag ska ta kort på den och lägga upp den på blocket också. Måste bli av med den och det är ju alltid roligt att få lite pengar för den också :)


Haha, jag och Nikolina på studenten :D

3 Maj 2010

Städningen fortsatte idag också. Gick upp kl 06:30 tillsammans med Sebbe. Sigge var som galen som vanligt och sprang runt mer än vad han orkade, och lite till.
Det är iaf jättefin här hemma nu, bara sovrummet kvar och det kör jag på imorgon, kanske lite ikväll tillochmed. Måste ju iaf plocka bort de som ligger på sängen så man kan sova där inatt. Jag har sädat i Sebbes garderober också :D

Jag var och hälsade på hos Nikolina i deras nya lägenhet. Den är verkligen superfin! Jättemysig och stor etta. När hänger jag gärna fler gånger, haha. Nikolina, du slipper mej inte nu!!

_______________________________________________________


Våran tidigare så tråkiga vägg har fått lite liv med tavlor, blommor och gitarrer :)


Hallen har blivit mer inredd också med byrån som brukade stå i sovrummet :)

Plåtning med Maria

På tisdag ska jag agera modell igen för Maria. Ska bli skitkul. Vå får se hur bilderna blir, säkert jättefina eftersom hon är så duktig, men vi får väl se hur jag ser ut ;p haha! Alltid spännande.
Jag vet däremot inte vad jag ska ha på mej för kläder! Hjälp mej!
Vad är fint i vitsippemiljö!? Någon som har erfarenhet av detta och vill lämna lite tips?


Wordpress.

awqsz cv (det är Sigge som skriver). Haha! Nejdå, han gick över tangenbordet så antog att han ville förmedla någonting med dessa första bokstäver. Om det är någon som förstår så är ni välkommna att förklara för mej ;)

Nej men på tal om överskriften. Wordpress.com. Jag har en blogg där, jag har skrivit ett inlägg i den bloggen. Jag förstår ingenting av den bloggportalen så jag har gett upp. Jag vill förstå men det går bara inte.
Är det någon som är haj på det där så kan ni få förklara det för mej också ;P Det verkarså himla bra tycker jag, det man har hört om det. Jag vill kunna tidsinställa inlägg, och visst kan man göra de där?  Jag hatar när jag sitter här och ska skriva och är jättetaggad men hur kul är det att skriva 5 inlägg inom loppet av en timme? Då kan man skriva alla samtidigt men ändå lägga ut dom under hela dagen, lite fusk så där men jättebra! Hur smart är inte de lixom!?

2 Maj 2010

Jag blir så ledsen över att jag inte änns kan komma på någon bra rubrik till blogginläggen. Så eftersom jag är så dålig på de så blir det datum rubriker istället.

Idag har jag sprungeit runt i mina Billabong shorts och en t-shirt hela dagen, städa, städa, städa! Vardagsrummet är jättefint nu, och köket börjar se fint ut också. Tavlor är uppspikade på väggen och det ser äntligen lite levande ut, efter nästan ett år!
Imorgon fortsätter städnojan såklart, men jag ska ta en paus hemma hos Nikolina i hennes och Tommies nya lägenhet! Jag är så nyfiken på hur dom har det, det är säkert jättefint! Kommer säkert bli avis :P haha.

Steffi och Patrik var här och berättade jätteroliga nyheter. :D Så åt vi mat från Mias.

Tänker nog gå och sova snart, ska satsa på att gå upp i tid imorgon, allra senast 9:00! Men hellst runt 7:00.

Här får ni lite musik! Har ni en tv och tittar på den känner ni nog igen den här låten :)




Elin Ruth Sigvardsson & Lars Eriksson - Love

1 Maj 2010


Mina två ♥

Jag har fortfarande inte klätt på mej... Klockan är snart 16, jag måste åka in till jobbet och skriva på mina timsedlar. Jag måste diska klat disken som inte blev klar igår och sen ska vi iväg ikväll så då ska man va pigg och glad också.

VI såg aldrig någon brasa iår heller, synd men det kanske är någonting man har växt ifrån? Förr gick man ju dit med föräldrar, nu är det en annan sak.
Vi var hemma hos Joar iaf, det kom ganska mycket folk framåt natten och det var riktigt trevligt tycker jag. Det är oftast trevligt där faktiskt.
Vi gick hem runt 01:30-02:00 tiden någongång. Fastnade hos grannen en stund så vid 03:15 gick vi och la oss. Vaknade kl 11:30!!! Sjukt sent, har tittat på Pirates of the Caribean, vid världens ände och ätit Makaroner och Bea, jammi.

Det är dags att dra sej upp från soffan och få någonting gjort idag.

Nu tittar solen fram också för första gången idag!


Bästa vänner ♥

RSS 2.0