Födelsedag.

hurra hurra hurra, idag är min födelsedaa! :)
Yes, och snart ska jag iväg till systemet för första gången. Mamma får såklart följa med mej för lite läskigt är det :P :)
Jag hoppas det blir strålande väder ikväll så vi kan hålla till ute, vi har ju trots allt satt upp ett partytält. ;)

Och jag vet att jag har varit väldigt dålig med bilder på lägenheten, inte en enda har ni fått se, och jag ska fixa det. Men det är Paui som har dem gamla bilderna och jag glömmer alltid min kamera :( Men jag ska ta tag i detta och lägga upp bilder, jag lovar ;)

Nu är det dags för mej att hoppa in i duschen och fräscha till mej lite för jag och mamma ska ivög till Lalla och Johnne, sen ska vi köpa alkohol :O hihi.

puss på er. Hoppas ni får en lika bra dag som jag kommer få ;)

Christin Wigren

chrisswi

Jag vet inte vad jag ska skriva.

Vi har vunnit en resa till Danmark med jobbet på söndag. Dagen efter min 20 årsdag. Bussn går 03:30 på morgonen till söndag, hmm, hur ska det gå.
Jag funderar på att skrippa den faktiskt, och bli klar snabbare i lägnheten, för man hinner ganska mycket på en dag. Plus att jag kanske inte mår så bra och måste ligga hemma i sängen och dricka vatten ;P haha.
Iaf, vi ska isf komma hem på måndag morgon 07:30. Och när tror ni jag börjar jobba sen? kl 12 :) hmm, lite jobbigt blir det nog, ja.
Så vi får helt enkelt se.

Jag blev sminakd av Tove idag. Jag blev superfin :D Synd att man inte skulle iväg på fest eller någonting för det var verkligen en snygg fest-makeup. Jag ska troligen va med på hennes slutprov också, ska bli skitkul :) jag måste bara kolla mitt schema så jag inte jobbar då.

Christin Wigren

Söndag.

Idag är en lite tråkig dag, eller den känns tråkigt eftersom det är så grått och molnigt ute. Jag vaknade vid 11 och gick upp direkt, för det är för länge, man ska inte sova så länge.
Igår var vi i Bandhagen hos Martin och Paui. I deras nya lägenhet, det var mysigt och dom börjar få iordning det. Dom drack öl och jag drack Ramlösa Mango. Eftersom jag skulle köra hem sen så fick jag hålla mej till non-alcoholic drycker. ;P Men det gick bra det också, vi åt tacos till middag, sen lite senare gjorde vi toastmackor, med ost och salami, så jäkla gott.
Jag och Paui satt mest i köket eller på balkongen, medan killarna satt och spelade massa olika tv-spel hela tiden. Inte så sociala grabbar, men vi hade kul ändå.
Jag hoppas vi blir klara snart så vi kan komma iordning och kan bjuda hem kompisar på middag och lite chillkrök kväll. Då kan ju jag dricka alkohol också, då jag inte behöver köra bil ;) Hihi.

Snart är min 20 födelsedag här. På lördag rättare sagt. 6 dagar. Då ska jag göra min första runda på systemet, så blir det väl någonting hemma hos oss också kanske. Inget vilt, utan lite lugnare, eftersom vi är såpass nya i huset. Hoppas vi är klara då så vi kan va i lägenheten :) Skulle va kul.

Nej, frukost dags, hungrig som satan.
Puss på er.
Christin Wigren

Inflyttning.

Vi ska försöka flytta in i lägenheten i helgen, eller ja, imorgon kanske. Det är ju inte så mycket kvar av helgen kom jag på. hehe. Vi har ju köpt golv till alla rum och det är redan lagt i vardagsrummet. Det här blir super :D
Köket får vänta en lite stund till, de kan man ändå fixa så länge man bor där också, det spelar ju ingen roll. Det är väl golvet som behöver läggas isf.
Vi har helelr inte så mycket möbleringsalternativ i vardagsrummet för sofforna är för stora, så vi kan ha dem på ett sätt utan att det ser hemskt ut. Tur att det går på ett sätt iaf ;P Haha. Jag vet inte riktigt hur vi ska ha i köket, det är så svårt tycker jag. Köket är nästan svårast att göra. jag skulle vilja ha ett svart vitt med den röda chilliserien från OBH nordica. Så det röda bryter av lite. Det skulle va snyggt.

Nu ska jag äta frukost. (jag vet att det är lunchtid men jag vaknade ju nyss)

Christin wigren

Scorett

Jag har inte visat mina nyaste älsklingar än, men här får ni en bild :)
Är dom inte för snygga!? 13,5 cm klack, 2 cm platå. Och så massor av remmar. Först när jag precis köpte dom så tänkte jag att dom kanske blir lite jobbiga att gå i efter ett tag, men jag hade dem på Britney och dom var supersköna. Jag skulle kunna gå med dom varenda dag. Men det går ju inte. Lite variation måste det finnas.

IDAG
(!) ska vi äntligen åka och köpa golv. Det skulle egentligen blivit igår när jag skulle fått min lön, men det blev något fel, någon har klantat sej och inte sparat mitt nya kontonr så jag får dom antingen lite senare idag eller imorgon. Det suger. När man är beredd och har planerat att dom ska komma den 15de. Men det löser sej på ett annat sätt så länge. Vi vill bli klara så fort som möjligt så vi kan flytta in, och göra oss hemmastadda. :D Längtar som bara den.

Christin Wigren

Showtime.

BRITNEY VAR GRYM!
Slutet var dessvärre lite trist, inget extranummer, ingenting. Bara hejdå stockholm och så sprang hon iväg och lamporna tändes.

Tack för en toppenkväll kusin <3


Britney Spears.

Imorgon blir det konsert för min del. Jag och min kusin ska gå på Britney Spears konsert i Globen.
Jag kände idag att jag verkligen, verkligen ville gå. Har inte riktigt brytt mej tidigare, men idag så var det verkligen panik att jag SKULLE gå.
Så jag ringde och messade min kusin som inte svarade, mamma ringde moster som sa att Emmeli säkert ville följa med!
Så jag bokade. Två biljetter till den 14/7. Kanske inte världens bästa men de bästa som finns såhär en dag innan konserten ska hållas.
Sen hörde jag av Emmeli som tyckte de skulle bli jätteroligt, som tur är. :D

Det blir två konserter inom loppet av en månad för min del. Britney imorgon, och Madonna i Göteborg den 9/8 med Mikaela och lite andra Jensens folk :)
Jag har inte varit på konsert på jättelänge, Gun's N' Roses var nog den konserten jag var på sist. Förutom vår trip till Norrköping för att se Peter Johansson utföra massa Queen låtar, men det var inte riktigt en konsert. Ingen riktig iaf. ;).

Nehepp, om man ska försöka leta rätt på Clio nycklar och ta sej upp till lägenheten då :)
Puss&Kram
Christin Wigren

natt

Har inget att göra och kan inte sova så jag ligger i sängen med min laptop och klickar mej fram till olika blogar. Har läst dom flesta av dom här "kändisbloggarna" nu, blondinbella, kissie, paow vad dom nu heter, Den enda bloggen som jag fastnade för var Kenzas. Den är mer intressant och hon känns mer vuxen än dem andra.
Inte för att jag satt och grundläste bloggarna eller satt och letade fel och brister utan bara av första intrycket.
I början av mitt, inte så effektiva, bloggande tyckte jag att det skulle va roligt att ha någonting eget som man bara sitter hemma och skriver och samtidigt tjäna pengar på, vem har inte tänkt i dom banorna sen alla dem här unga bloggerskorna kom fram??

Visst, jag tycker fortfarande att det kanske skulle va jäkligt skönt, och roligt. Men det funkar ju inte. Hellst ska man ha ett speciellt tema, vad handlar bloggen om? (Min? Inte den blekaste aning, allt möjligt antar jag) Självsäker till tusen måste man tydligen va, eller? De jag mäskte är att de flesta vet/tror att de är sjukt snygga och alla vill ha dem, även om de kanske dessvärre inte är så. (Jag har min älskade pojkvän som älskar mej för den jag är och jag ser väl helt okej ut. Så där passa jag inte heller in ;P haha. Skämtåsido.)

Nejmen, jag vet inte riktigt vad det här inlägget går ut på längre, jag hade nog ett syfte från början men det har tyckts försvinna nu mot slutet.

Jaja, vi fortsättar väl i gamla spåren då.

Modeblogg? Hmm, inte min nej. Jag är intresserad av mode, älskar kläder, skor m.m men jag har inget intresse av att skriva om det, kanske vad jag har gjort för inköp lite dåochdå.

Bilder är inte riktigt min grej heller har jag märkt. Ja, jag älskar att fotografera men jag lägger aldrig in bilderna på datorn. Jag är för lat helt enkelt, så på min kamera ligger bilder sen i julas ;) Hehe.

Jaja, nu ska jag inte spekulera mer i det här bloggträsket.
Sov gott.

Christin Wigren


Bio :)

Ska äta middag och gå på bio med mamma idag :) <3
Myspys

Fredag.

Idag är det fredag.
Vad ska man göra idag då, en fredag?



christin wigren


Servitris... ?

japp, det är mitt jobb det.
Vad kan man annars bli? Utan utbildningar? och erfarenhet?
Det är jättesvårt. Erfarenhet har jag iof ganska mycket, men kanske inte rätt? Eller?
Det beror ju på vad man ska söka för jobb.

Jag trivs jättebra, med mitt jobb, mina arbetskamrater, dessvärre inte med tiderna. Jobbar när alla andra är lediga, på ett ungefär.
Ska man gå någon kurs? Distansutbildning? Men i vad?

ojdå.

Sa inte jag att jag skulle gå upp klockan 9?
Aja, jag är iaf uppe nu (11:30).


jobbar 18-22 ikväll.




Christin Wigren

GRATTIS JOHAN!

GRATTIS lillebror på 18 årsdagen.

Jag fick ledigt ikväll, skönt. Ska iof jobba imorgon mellan 18 och 22 men det är ju inte ett så farligt pass. :) Lökis.
Jag ska gå upp vid 9, åka till lägenheten, skrapa bort lite tapet som är kvar, sen ska jag ge mej av bort mot Bandhagen och titta på Martin och Pauis lägenhet. :)






Christin Wigren

springis

Idag ha jag springis, usch så jobbigt. Osch min lillebror fyller 18 :D GRATTIS JOHAN!!!!!

Om ca 35 minuter ska jag ta bussen till jobbet. Blä och fy. Jag orkar verkligen inte.




Christin Wigren

...

Jaha, så ska man börja tidigare också.
Varför lägga schemat såhär om det bara blir problem?

Kommer inte hem

Jag jobbar 18 till 23 idag. Vilket betyder att jag inte kommer komma hem fören jättesent. Antingen får jag vänta till tåget som går 00:19 eller så får jag helt enkelt gå från Sågen, säkert kommer det regna också. Det är så typiskt. Samma sak imorgon.
Varför, varför går bussarna så dåligt här ute på landet?

Jaja, jag får väl promenera då :( om jag inte får gå tidigare, kanske inte troligt, men man vet ju aldrig. Vi får se. Worth a try.

Christin Wigren


Blogga

Hur bloggar man från mobilen?

Tusan.

Jag har tagit extrapass imorgon.
Blä. Varför gjorde jag det?




Pengar? Ooooh, yeees. ;P

Lördag.

Och så var det varmt och skönt väder igen och jag ska åka och jobba. Bara till 17 så det är ju skönt. Igår var det kaos och jag är glad att jag slutade kl 22.
Jag har bara en vecka och en dag kvar att jobba sen har jag semester :D De ska bli super skönt. :)

Christin Wigren

.


 

olidlig värme

Det är så sjukt varmt att man inte orkar vara ute. Nu börjar det iaf blåsa lite men tidigare var det ju så man letade efter minasta lilla skugga.
Imorse gick jag upp klockan 9, satt och klickade runt lite på nätet, kollade lite mail och bara tog det lugnt så tidigt på morgonen. Kvart över tio ringer Amina och frågar om jag vill knata runt lite med henne i Handen och varför inte?
Så ringer pappa och ska fixa min dator lite så han hämtar mej 11.35 ungefär. Så nu har jag Word, min egna mailadress på Telia och fixat bluetoothen till datorn. Onödigt men kul. Kan man så ska man ;P Haha.
Efter det lånade jag älsklings lilla bil och körde upp till Aminas jobb i handen och träffade henne en liten stund till och nu sitter jag här hemma igen.
Jag behöver inte åka till jobebt förens om 1,5 timma så jag ska nog börja plocka ihop lite lådor till flytten. Skivor, filmer och sånt småskit som man egentligen inte behöver så mycket av. Sortera vad man ska ha kvar och vad som kan läggas ut på kanske tradera för försäljning. Varför inte, man kanske tjänar några kronor för skiten iaf. :)

Nu ska jag ut i garaget och leta flyttkartonger.

Christin Wigren

Svalare väder.

Idag hade jag och Amina planer på att åka till stranden tidigt, kanske vid 9-10 tiden, ta med oss lunch och bara ha det bra. Men så blev det inte, vädret bestämmer. Jag ställde klockan på 09.00, jag trodde inte jag skulle komma upp, men varför inte försöka?, Jag vaknade första gången precis efter att Sebbe åkt tror jag, vid kvar i sju. Jag tyckte jag hörde regn mot mitt tak men tänkte att det kan ju inte va troligt. Så jag reser mej ur sängen och, jovisst, visst regnar det. Det ÖSER ner! Jag hämtar iaf telefonen som ligger en bit bort i rummet och tänker att det kanske trotsallt blir fint väder senare :)
Klockan 9 vaknar jag av klockan. Tittar ut. Ingen sol. Jaha, vad ska man göra nu hela dagen då, så jag ligger kvar och somnar om tills Amina ringer och väcker mej klockan 11 :) och frågar om jag vill följa med henne och Jennifer in till stan, vilket jag såklart vill.
Amina ska köpa skor och sedan tänkte vi ta en fika, mysigt mysigt.

Igår stängde jag själv, efter halv 12 iaf, men det gick bra, jag hann med sista tåget iaf :) Jag hade uteserveringen hela kvällen och allting gick jättebra.
Jag och Sandra fick sitta på uteserveringen och äta vår man innan vi började :D Jag åt Grillad Lax med råstekt potatis och en Classic Sallad. Väldigt gott var det.
Nu ska jag äta någon frukost och sminka mej så jag blir klar för att åka med kvart över ett tåget :)

Puss&Kram
Christin Wigren

RSS 2.0