Idag har varit en bra dag.

Idag har verkligen varit en bra dag.
Vaknade av ett sms från Amina som frågade om jag var vaken. Då var kl 08:55 ungefär, klockan skulle ringa 09:00. Jag kom alltså upp innan klockan ringde, vilket alltid är skönt. 11:10 satt vi på bussen från henne påväg in till stan :) En fika sitter ju aldrig fel, eller hur!?
Vi hamnade iaf på Café Moda, där jag alltid sitter nuförtiden, med varsin latte, en chokladboll och en chokladmuffins. Jammi. Och inte blir det sämre av att man fick en gratis kaffe för att stämpelkortet var fyllt ;) Spara 34 kr. Wonderful.
Vi satte oss ute för att trotsa kylan, som tur är har dom filtar överallt så vi satt där invirade i filtar och tittade på folk i någon timme. Tillslut var vi själva kvar och det började hagla (!) små, små isbitar föll från himlen. Sen övergick det i regn och markisen fälldes ut. Jättebra, för det betydde ju att vi kunde sitta kvar även om det kom vatten från himlen.
Efter ett tag så gick det inte längre att dölja att vi frös som bara den och vi gick in för att kika lite inne på H&M. Jag köpte en jacka till min älskling och som klubbmedlem fick man idag 10% rabatt, så ännu fler oväntade "icke-utgifter", känns skönt.
Vi sprang runt i några butiker till men bestämmde oss sen för att börja åka tillbaka där vi hör hemma ;P Haha, i Haninge alltså.
Vi tog svängen förbi hemma hos Amina och fick med oss lite (ganska många) oliak SingStar skivor, ett PS2 och Mikrofoner till. Sen tog vi bussen hem till min underbara, välstadade (inte riktigt) lägenhet och kopplade in PS2an och började gala :D Vi är riktiga torskar på SingStar, hur kan det va så roligt!? Så ör vi ju duktiga också såklart :D Haha.
Sen gjorde vi middag, Spaghetti och skinksås (Pasta Carbonnara om ni känner så) som blev väldigt lyckad. Precis när vi hade ätit klart, lagt upp en portion på en tallrik med plastfolie som ställdes i kylskåpet och så en matlåda in i frysen så kom Sebbe och Joar in genom dörren och ville ha mat. Så det behövdes inte änns värmas i mikron utan det gick att äta direkt. Så vi åt i två omgångar, först tjejerna och sedan grabbarna.
Efter en kopp kaffe så for jag och Amina iväg till Ica Maxi i lilla racerbilen och köpte lite mjölk, filmjölk och bröd. OCH såklart... Sjunde sesången av Vänner :D Hoppas på att hinna med lite imorgon på morgonen innan mamma kommer vid halv 1.
Vi ska röja i lägenheten och åka till tippen med allt skit! Kartonger som bara ligger och skräpar överallt m.m. Men innan det så ska jag hinna upp till Handen och byta Sebbes jacka som jag köpte idag till en likadan i samma storlek som INTE har IHOPSYDDA FICKOR! Inte så smart av dem. Det brukar vara några trådar som håller ihop dem med hela fickan var ihopsydd! WhataFuck!? Jaja, byter till mej en vanlig imorgon ;P Haha.

Nehepp, jag ska nog krypa till kojs nu så jag orkar upp imorgon inte allt för sent.

Puss på er. Sweet Dreams.
Christin Wigren

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0