olidlig värme

Det är så sjukt varmt att man inte orkar vara ute. Nu börjar det iaf blåsa lite men tidigare var det ju så man letade efter minasta lilla skugga.
Imorse gick jag upp klockan 9, satt och klickade runt lite på nätet, kollade lite mail och bara tog det lugnt så tidigt på morgonen. Kvart över tio ringer Amina och frågar om jag vill knata runt lite med henne i Handen och varför inte?
Så ringer pappa och ska fixa min dator lite så han hämtar mej 11.35 ungefär. Så nu har jag Word, min egna mailadress på Telia och fixat bluetoothen till datorn. Onödigt men kul. Kan man så ska man ;P Haha.
Efter det lånade jag älsklings lilla bil och körde upp till Aminas jobb i handen och träffade henne en liten stund till och nu sitter jag här hemma igen.
Jag behöver inte åka till jobebt förens om 1,5 timma så jag ska nog börja plocka ihop lite lådor till flytten. Skivor, filmer och sånt småskit som man egentligen inte behöver så mycket av. Sortera vad man ska ha kvar och vad som kan läggas ut på kanske tradera för försäljning. Varför inte, man kanske tjänar några kronor för skiten iaf. :)

Nu ska jag ut i garaget och leta flyttkartonger.

Christin Wigren

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0