Sitter hos Amina :)



Sitter hemma hos Amina, vi ska laga middag. Lasagnr blir det, jammi jammi <3
Vi har suttit här och försökt komma på en affärside som skulle göra oss rika, men vi kommer inte på någonting. Om det är någon som ha en bra ide att dela med sej av så är det bara att höra av sej ;)
Vi måste komma på någonting, någonting bra, och roligt som man vill göra :D
Att käna lite extra pengar på en blogg skulle ju va sjukt kul, men det är väl svårt att ta sej in nu när det finns så jäkla många olika slags bloggar.
Man vill ju inte riktigt köra en Kissie och bli hatad av alla och få en stämpel om sveriges Bitch, eller? Bara för pengarnas skull. Fast det skulle ju ändå va ganska nice. Dom riktiga kompisarna och dom nära och kära som man bryr sej om vet ju att man är en helt annan person i verkligheten och verkligen inte är en sån povocerande liten ragata som allmänheten tror att man är.
Och alla elaka kommentarer man måste få, klart man måste bli sårad, eller iaf lite stött om folk snackar skit om hur man ser ut och säger att man är ful och ser ut som en platsdocka. Jaja, kanske så hon vill leva, men inte jag, fast det kan nog va ganska roligt ändå :P haha, skriva allt man tycker och tänker som är negativt om folk och fä.
Vi får se om vi kommer på någon bra ide, men hjälp oss att hitta på något.
Det är alltid kul att höra vad andra tycker eller tycker skulle va roligt att göra.

Puss&Kram
Christin Wigren

Kommentarer
Postat av: Sandra

Ni kan ju börja sälja skivor :) det tycker jag e en bra idé för ni sjunger så vackert! :)

2010-01-11 @ 19:47:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0