Nätshopping? BIG NO!

Hejsan, idag har det inte blivit så mycket uppdatering även om jsg varit hemma idag. Sjukanmälde mej i morse, mådde inte bra alls, och så fick jag ledigt imorgon. Så förhoppningsvis så är jag tillräckligt frisk för jobb på fredag :) Och det tycker jag att jag ska vara :)

Jag har suttit och klickat mej runt på olika närshopping sajter här några dagar nu men jag har inte hittat ett skit! Jo, ett par leggins och en halsduk, fast det känns så onödigt att köpa så lite om man beställer hem. Frakt kostnader m.m. blir ju nästan 50% av det man handlar för isf. Så No, No ingen närshopping för mej. SÅ för att stilla mitt just nu helt galna shoppingsug (jag vet inte varför det kommit just nu för jag brukar inte va så köpbenägen, det är väl alla mysiga hösttrender som lockar antar jag) så ska jag och Amina åka in till stan och shoppa lite på söndag :D Det ska bli jätteroligt och det var evigheter sen jag var inne i stan med en kompis och shoppade :)
Dom stunderna jag har i stan nuförtiden är den rsten jag har på mina springpass :/ Inte riktigt så roligt att ränna runt i stan på egen hand. Eller jo, lite, och sätta sej på ett café och bara läsa och dricka kaffe. :)

Nej nu är pausen slut för Idol.
See Yah later!
Christin Wigren

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0